bic.c Reputație: -1560 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Dupa cum decurg lucrurile cred ca prima recenzie o să i-o facă @saizecisinoua. 3 2 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Dupa cum decurg lucrurile cred ca prima recenzie o să i-o facă @saizecisinoua.Spre deosebire de tine, eu nu sunt pe invers asa ca se poare ca tu o sa ii faci recenzia. "Succesuri"! 2 Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Spre deosebire de tine, eu nu sunt pe invers asa ca se poare ca tu o sa ii faci recenzia. "Succesuri"! Pai stai mă, am vazut ca pizdoiul te invita la un Moet si am crezut ca urmeaza o seară romantica 2 2 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Pai stai mă, am vazut ca pizdoiul te invita la un Moet si am crezut ca urmeaza o seară romanticaAsta este strict problema lui! Dacă te interesează, ai cale libera, vad ca îți curg balele! :laugh2 2 Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Asta este strict problema lui! Dacă te interesează, ai cale libera, vad ca îți curg balele! :laugh2 Ce pula mea sa fut la ciorica asta, nu ai vazut ca are 40 kg cu masina de spalat in brațe? 2 2 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2020 nici o recenzie inca ??Nu pentru ca mi-ai schimbat culoarea si ai inchis topicul de la lux ! Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Vă mai amintiți cine îi tot dădea cu "fanii mei"? Rozkendra. Iar asta cu "leșin". este o expresie tipic femeiască. :thinkingNu vă luați după agramatisme, pot fi intenționate, iar uneori postările "pulosului" sunt corecte și chiar au miez. Rozzkendra e ea dusă, dar e inteligentă și citită. Ar fi culmea ca pulosu' să fie o pizdă! =)) Eu nu stiu cine e Rozkendra, da' ca Adita sa fie fetita....ar fi tare rau :laugh2 :laugh2 :laugh2 Deci Sabina e Sabin si Adita e Adriana?Interesanta abordare! Insa singurele lucruri certe este ca sabina este defapt sabin! Si ca pe contul clona playmate intre si lisandru si cristinel Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Interesanta abordare! Insa singurele lucruri certe este ca sabina este defapt sabin! Si ca pe contul clona playmate intre si lisandru si cristinel1. "singurele lucruri certe este"? Besi în pula calului de cioroi handicapat și incult!2. Lisandru nu întra decât pe singurul cont pe care îl are. Știu ca doare ceea ce îți spun, iti trece, oricum ai gura plina de sloboz, se pisa toți pe tine! :laugh2 1 2 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2020 1. "singurele lucruri certe este"? Besi în pula calului de cioroi handicapat și incult!2. Lisandru nu întra decât pe singurul cont pe care îl are. Știu ca doare ceea ce îți spun, iti trece, oricum ai gura plina de sloboz, se pisa toți pe tine! :laugh2Se vede clar ca ai 20 de posturi de analfabet si 5 posturi scrise corect apoi iar 20 de posturi de analfabet ceea ce este sigur ca sunteti 2 pe acelas cont! Acum esti cristinel ce se simte umilit dupa ce am aratat la toata lumea ca viseaza la pula mea si conversatia de pe whats app Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Se vede clar ca ai 20 de posturi de analfabet si 5 posturi scrise corect apoi iar 20 de posturi de analfabet ceea ce este sigur ca sunteti 2 pe acelas cont! Acum esti cristinel ce se simte umilit dupa ce am aratat la toata lumea ca viseaza la pula mea si conversatia de pe whats appChiar te compatimesc, este evident ca esti bolnav psihic! 2 2 Link spre comentariu
baiatul cu shaorma Reputație: 620 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Septembrie 3, 2020 cu siguranta cei mai cretini psihici sunt cei care iti pot aprecia postarile si te incurajeaza sa faci scandal, in loc sa te indemene sa te tratezi la o clinica de specialitate. Pana si money_talks te-a incurajat sa te cauti! multumim picon & cristiano , cretinii de serviciu ai forumului nimfomane.com :X 4 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 3, 2020 cu siguranta cei mai cretini psihici sunt cei care iti pot aprecia postarile si te incurajeaza sa faci scandal, in loc sa te indemene sa te tratezi la o clinica de specialitate. Pana si money_talks te-a incurajat sa te cauti! multumim picon & cristiano , cretinii de serviciu ai forumului nimfomane.com :X* bolnavi psihic...Cretinule! 2 3 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Cristinel cum faci cand o dai pe laba? Si dau in adi cat pot de tareeeStii ca nu mai am rabdaree ?????????? https://youtu.be/b5VbES2YoMg Link spre comentariu
baiatul cu shaorma Reputație: 620 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Septembrie 3, 2020 * bolnavi psihic...Cretinule! 4 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Cum draq sa-ti gasesti mentor in Pecoaie ? Trist totusi , dar adevarat . Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Cum draq sa-ti gasesti mentor in Pecoaie ? Trist totusi , dar adevarat .Cum stai cu vânzarea de zacuscă de ciuperci? Vreascuri ai strâns? Că vine iarna. 1 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Intrebari de tembel , la ce trebuia sa ma astept ? Nu-mi pari niciodata imprevizibil , atat tu , cat si var'tu , tembelu\ celalalt. Mai bine intrebai daca se ofera cineva sa-ti fie nepot , ca sa te scoata si pe tine din cand in cand pe la aer , in parculet , ca tare neaerisita iti sade capatana . Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Intrebari de tembel , la ce trebuia sa ma astept ? Nu-mi pari niciodata imprevizibil , atat tu , cat si var'tu , tembelu\ celalalt. Mai bine intrebai daca se ofera cineva sa-ti fie nepot , ca sa te scoata si pe tine din cand in cand pe la aer , in parculet , ca tare neaerisita iti sade capatana .Se pare ca îți plac pizdele cu pula! Sărac ai fost, sărac ai sa mori ciupercărie! 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Intrebari de tembel , la ce trebuia sa ma astept ? Nu-mi pari niciodata imprevizibil , atat tu , cat si var'tu , tembelu\ celalalt. Mai bine intrebai daca se ofera cineva sa-ti fie nepot , ca sa te scoata si pe tine din cand in cand pe la aer , in parculet , ca tare neaerisita iti sade capatana .Bă, ești mult prea prost, chiar pentru a mă certa cu tine! Te mănâncă-n cur ca pe zambilica, de tot mă bârâi. Nu vezi că tu tot cauți scandal, bulache? 1 2 Link spre comentariu
baiatul cu shaorma Reputație: 620 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Septembrie 3, 2020 da gogule, pe princiul si peste 20 de ani, tot pe topicul asta esti, latrand a paguba 4 3 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Septembrie 3, 2020 da gogule, pe princiul si peste 20 de ani, tot pe topicul asta esti, latrand a pagubaÎți place pula? Se pare ca da, gogu 22 cm te atrage, și pe ți e și pe kiki! Ce va mai place pula de țigan! 1 3 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 3, 2020 și pe ți e și pe kiki! Ce limba vorbesti aici? Stie cineva ce limba vorbeste asta? Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2020 cu siguranta cei mai cretini psihici sunt cei care iti pot aprecia postarile si te incurajeaza sa faci scandal, in loc sa te indemene sa te tratezi la o clinica de specialitate. Pana si money_talks te-a incurajat sa te cauti! multumim picon & cristiano , cretinii de serviciu ai forumului nimfomane.com :Xclubul rujatilor :laugh2 :laugh2 2 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat Septembrie 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Up Link spre comentariu
eturit Reputație: 3300 Postat Septembrie 5, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 5, 2020 Sunt sportiv de performanta si mananc mult si sanatosAm pus poza cu mine de la concurs dar nu va zic care din imagine sunt :)) :)) :)) :))https://www.sportsfile.com/id/1266356/5 February 2017; Kieran Kelly of Raheny Shamrock AC, Co Dublin leads the field in the senior men's 1500m during the Irish Life Health AAI Indoor Games at Sport Ireland National Indoor Arena in Abbotstown, Dublin. Photo by Sam Barnes/Sportsfile https://www.athleticsireland.ie/results/year/2017February > Show > 05 Feb Irish Life Health AAI Indoor Games > Results http://results.athleticsireland.ie/results_05022017/schedule.html16:27 1500m SEN Men http://results.athleticsireland.ie/results_05022017/event018h01.htmlhttp://results.athleticsireland.ie/results_05022017/event018h02.htmlhttps://i.ibb.co/6FfdrS6/Snap1.png Să ni le pupi, nu ești irlandez! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum