fishubr Reputație: 342 Postat August 10, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 10, 2020 salut baieti vrea o prietena sa vina in ct sa si inchirieze un ap pentru munca daca stie cineva cum se procedeaza sa lase un mesaj , multumesc
larisssa Reputație: 8906 Postat August 10, 2020 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat August 10, 2020 Scrie-mi pe wts. 0786645492
larisssa Reputație: 8906 Postat August 10, 2020 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat August 10, 2020 LE - nu știu ap ,despre altceva vreau sa vb.
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat August 10, 2020 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat August 10, 2020 salut baieti vrea o prietena sa vina in ct sa si inchirieze un ap pentru munca daca stie cineva cum se procedeaza sa lase un mesaj , multumescdin 2013 esti user de nimfo.. :habarnam :habarnam chiar nu sti cum si ce fel de este in "acesta lume"??.Sa vina sanatosa "prietena".Recomand discretie.,fără cârdasie la chirie.Pretenara ta sa faca treaba pe "cârca"ei in stilul ei..sa nu nu se complice cu colege.impartit chirie /utiltati.PS cine este prietena ta?Stie de forum? are anunt pe undeva?Dar cine esti tu?iubi?sau doar postaci? 4
fishubr Reputație: 342 Postat August 11, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 11, 2020 din 2013 esti user de nimfo.. :habarnam :habarnam chiar nu sti cum si ce fel de este in "acesta lume"??.Sa vina sanatosa "prietena".Recomand discretie.,fără cârdasie la chirie.Pretenara ta sa faca treaba pe "cârca"ei in stilul ei..sa nu nu se complice cu colege.impartit chirie /utiltati.PS cine este prietena ta?Stie de forum? are anunt pe undeva?Dar cine esti tu?iubi?sau doar postaci?Doar postez o intrebare pentru ea eu sunt aproape de singapore cu vaporu n am eu treaba cu iubi dubi stai linistit :) si mersi pentru sfat ok larisa, imediat iti dau mesaj
playmaker Reputație: 1302 Postat August 11, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 11, 2020 Doar postez o intrebare pentru ea eu sunt aproape de singapore cu vaporu n am eu treaba cu iubi dubi stai linistit :) si mersi pentru sfat ok larisa, imediat iti dau mesajNu il lua in seama. Mai posteaza si el asa cate ceva. E cu streangul de gat. Intelege-l. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum