Sari la conținut

salut

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

salut baieti vrea o prietena sa vina in ct sa si inchirieze un ap pentru munca daca stie cineva cum se procedeaza sa lase un mesaj , multumesc

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Scrie-mi pe wts. 0786645492

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

LE - nu știu ap ,despre altceva vreau sa vb.

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

salut baieti vrea o prietena sa vina in ct sa si inchirieze un ap pentru munca daca stie cineva cum se procedeaza sa lase un mesaj , multumesc

din 2013 esti user de nimfo.. :habarnam  :habarnam chiar nu sti cum si ce fel de este in "acesta lume"??.Sa vina sanatosa "prietena".Recomand  discretie.,fără cârdasie la chirie.Pretenara ta  sa faca treaba pe "cârca"ei in stilul ei..sa  nu nu se complice cu colege.impartit chirie /utiltati.

PS cine este prietena ta?Stie de forum? are anunt pe undeva?Dar cine esti tu?iubi?sau doar postaci?

• Like 4
Postat

din 2013 esti user de nimfo.. :habarnam  :habarnam chiar nu sti cum si ce fel de este in "acesta lume"??.Sa vina sanatosa "prietena".Recomand  discretie.,fără cârdasie la chirie.Pretenara ta  sa faca treaba pe "cârca"ei in stilul ei..sa  nu nu se complice cu colege.impartit chirie /utiltati.

PS cine este prietena ta?Stie de forum? are anunt pe undeva?Dar cine esti tu?iubi?sau doar postaci?

Doar postez o intrebare pentru ea eu sunt aproape de singapore cu vaporu n am eu treaba cu iubi dubi stai linistit :) si mersi pentru sfat ok larisa, imediat iti dau mesaj 

Postat

Doar postez o intrebare pentru ea eu sunt aproape de singapore cu vaporu n am eu treaba cu iubi dubi stai linistit :) si mersi pentru sfat ok larisa, imediat iti dau mesaj

Nu il lua in seama. Mai posteaza si el asa cate ceva. E cu streangul de gat. Intelege-l.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.