Sari la conținut

Test de solidaritate antivirus adi12cm

Vizitator gvbolovan

38 membri au votat

1. 1. SunteÈ?i dispus sÄ?-l ignoraÈ?i total pe userul adi21cm?

• Sunt dispus È?i sunt capabil sÄ?-l ignor total pe userul adi21cm
    • Nu sunt dispus È?i/sau nu sunt capabil sÄ?-l ignor total pe userul adi21cm
    • AltÄ? opÈ?iune, eventual detaliaÈ?i

Postări Recomandate

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat
Nu îmi fac mari iluzii că demersul meu va avea succes, dar pentru că încercarea moarte n-are... am decis să încerc!

Minunatul nostru forum a fost infestat de mai bine de o lună de un virus mai dăunător și mai rezistent decât covid-ul, numit adi21cm.

Cine i-a citit postările s-a lămurit că userul are probleme psihice serioase, suferind de narcisism și mitomanie:

Dacă la început, postările lui erau privite cu oarecare detașare și ironie, treptat ele au început să devină din ce în ce mai agresive și jignitoare, depășind tot mai des limita bunului simț și uneori chiar a decenței umane, motiv pentru carea marea majoritate a userilor s-au dezis de el.

Ținând cont de aceste tendințe și de faptul că administrația nu vrea sub nicio formă să ne protejeze de acest virus, m-am gândit să încercăm să ne protejăm singuri, aplicând o distanțare socială benevolă ;)

Narcisiștii au o nevoie disperată de atenție. Iar noi până acum n-am făcut altceva decât să-i facem jocul, răspunzând într-o formă sau alta la multe din postările lui aberante.

În schimb pentru genul acesta de useri, nu există suferință mai mare decât ignorarea lor totală de către comunitate. Este ceea ce vă propun eu să facem în continuare. Să-i dăm libertate totală de exprimare iar noi să uităm pur și simplu că există.

Ignorarea totală implică:

1. Abținerea de a-i răspunde sub orice formă la postări. Dacă ele conțin injurii sau jigniri, folosiți butonul Raportează.

2. Abținerea de la orice aluzie legată de el în postările voastre, pentru că el va incerca să se agațe cu disperare de orice ar putea avea legătură, chiar și depărtată, cu el.

Pentru cei dispuși să aplice această metodă a ignorării, dar care din diferite motive nu au certitudinea că se vor putea abține să nu reacționeze, există Lista ignore, care vă scutește să îi mai vedeți postările.

PS: Din neatenție, am inversat cifrele în titlul topicului. Îmi cer scuze :D

Pentru mine este ultima referire la virusul/userul adi21cm.

Succes tuturor! :)

• Oras:Middle of Nowhere
  • Oras:Middle of Nowhere
Postat

Nu îmi fac mari iluzii că demersul meu va avea succes, dar pentru că încercarea moarte n-are... am decis să încerc!

Minunatul nostru forum a fost infestat de mai bine de o lună de un virus mai dăunător și mai rezistent decât covid-ul, numit adi21cm.
Cine i-a citit postările s-a lămurit că userul are probleme psihice serioase, suferind de narcisism și mitomanie:

Dacă la început, postările lui erau privite cu oarecare detașare și ironie, treptat ele au început să devină din ce în ce mai agresive și jignitoare, depășind tot mai des limita bunului simț și uneori chiar a decenței umane, motiv pentru carea marea majoritate a userilor s-au dezis de el.

Ținând cont de aceste tendințe și de faptul că administrația nu vrea sub nicio formă să ne protejeze de acest virus, m-am gândit să încercăm să ne protejăm singuri, aplicând o distanțare socială benevolă ;)

Narcisiștii au o nevoie disperată de atenție. Iar noi până acum n-am făcut altceva decât să-i facem jocul, răspunzând într-o formă sau alta la multe din postările lui aberante.

În schimb pentru genul acesta de useri, nu există suferință mai mare decât ignorarea lor totală de către comunitate. Este ceea ce vă propun eu să facem în continuare. Să-i dăm libertate totală de exprimare iar noi să uităm pur și simplu că există.

1. Abținerea de a-i răspunde sub orice formă la postări. Dacă ele conțin injurii sau jigniri, folosiți butonul Raportează.
2. Abținerea de la orice aluzie legată de el în postările voastre, pentru că el va incerca să se agațe cu disperare de orice ar putea avea legătură, chiar și depărtată, cu el.

Pentru cei dispuși să aplice această metodă a ignorării, dar care din diferite motive nu au certitudinea că se vor putea abține să nu reacționeze, există Lista ignore, care vă scutește să îi mai vedeți postările.

Frate cine are atata timp sa posteze atat de mult =))) omul e dement posteaza peste tot pe toate threadurile :))))

• Like 2
  • Oras:Palas
  • Oras:Palas
Postat

ai 22000 de postari in 3 ani, mai lasa si pe altii sa te ajunga

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Olimpico
  • Oras:Olimpico
Postat

Hai bre nenea Bolovane, Dă-o'n Zmău de treabă!!

Chiar nu puteai să-l ignori fără să-i deschizi (și matale!!) topic?!?

Serios acuma, dacă tot ai constat că are atâtea ș'atâtea probleme, nu puteai să-l lași în pace fără a mai face și matale publicitate pe seama lui???

• Like 4
Vizitator marmotto
Postat

ahhahaah

yauzi pula mea

auzi dar tolerans_yok chiar e inesuka? eu cred ca defapt sincity666 este ;)

N-are cum sa fie toleransu' inesuka, nu cred ca inesuka stie ce-i aia 147, cine e Roonie o'Sullivan sau cate tipuri de creta pentru tacuri exista ! :)

• Oras:Bucuresti
Postat

Multumesc fanilor mei!

Bolovan asta e primul fan al meu! Mai da el cu hate dar tot fanul nr 1 este

ai 22000 de postari in 3 ani, mai lasa si pe altii sa te ajunga

De bolile de care spune el ca sufar eu este defapt contrariul el sufera de narcisim si grandomanie  

Hai bre nenea Bolovane, Dă-o'n Zmău de treabă!!

Chiar nu puteai să-l ignori fără să-i deschizi (și matale!!) topic?!?

Serios acuma, dacă tot ai constat că are atâtea ș'atâtea probleme, nu puteai să-l lași în pace fără a mai face și matale publicitate pe seama lui???

Ce sa ii faci asa sunt fanii! Trebuie sa se afirme sk ei cu ceva

• Minus 1
Vizitator white_rabbit
Postat

#ignoreadiplm

Postat

Cred ca o sa rad de mor cand o sa vad prima demonstratie in Piata Victoriei impotriva lui Adi 🤣🤣🤣

Parca vad.

ProTV: pt ce protestati?

Demonstrant: Impotriva lui Adi.

ProTV: e politician?

Demonstrant: nuuu, e unu cu pula mate care vorbeste prea mult!

🤣🤣🤣🤣

• Like 3
Postat

Cred ca o sa rad de mor cand o sa vad prima demonstratie in Piata Victoriei impotriva lui Adi

Parca vad.

Demonstrant: nuuu, e unu cu pula mare care vorbeste prea mult!

De cateva minute nu pot sa ma mai opresc din ras

Sa vina echipa #rezist sa se alature protestului in poata victoriei!

Va astept fani mei hateri!

Promit ca fac o baie de multime la sfarsitul protestului!

• Minus 1
Postat

Cine e mai spammer si troll?

Nu am vazut comparatia!

Asa se construieste o baza reala nu doar vorbe aruncate in vant fara ca macar sa aibe un pic de adevar construite doar pentru a denigra pe cineva!

Dar cu mine nu va iese!

post-330031-0-13018500-1597152733_thumb.jpg

post-330031-0-90407100-1597152765_thumb.jpg

post-330031-0-73328700-1597152785_thumb.jpg

post-330031-0-70885300-1597152806_thumb.jpg

post-330031-0-29985700-1597152823_thumb.jpg

post-330031-0-74825600-1597152836_thumb.jpg

post-330031-0-24419100-1597152849_thumb.jpg

post-330031-0-97758800-1597153074_thumb.jpg

post-330031-0-03700800-1597153090_thumb.jpg

• Minus 1
Postat

Cine e mai spammer si troll?

Nu am vazut comparatia!

Asa se construieste o baza reala nu doar vorbe aruncate in vant fara ca macar sa aibe un pic de adevar construite doar pentru a denigra pe cineva!

Dar cu mine nu va iese!

Acum tradu, ca nu suntem toți asa deștepți ca tine😂

Vrei sa ți justifici minusurile?

Postările mele sunt un efect al minusarii, nu cauza.

Capisci?

😂😂

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Acum tradu, ca nu suntem toți asa deștepți ca tine

Vrei sa ți justifici minusurile?

Postările mele sunt un efect al minusarii, nu cauza.

Capisci?

Limitarea ta mentala si spamm-ul produs de tine plus ignoranta pe care ti-am acordat-o au fost cauza minusarii!

Ce am vrut eu sa explic a fost altceva ce tu oricum nu poti intelege!

Cercul creat de denigrare fara o baza a fost dorinta mea de a evidentia aici! Si ca ar trebui sa isi indrepte atentia in alta parte decat la mine!

Dar faptul ca am spus lucruri adevarate pe ici pe colo au deranjat multe interese! Si asta am si avut de gand sa deranjez interesele pentru ca aici trebuie sa primeze serviciile de calitate si atat! Nu interese si cercuri!

Dar iar ma repet tu nu ai cum sa intelegi esti prea limitat santieristule

• Minus 1
Postat

Limitarea ta mentala si spamm-ul produs de tine plus ignoranta pe care ti-am acordat-o au fost cauza minusarii!

Ce am vrut eu sa explic a fost altceva ce tu oricum nu poti intelege!

Cercul creat de denigrare fara o baza a fost dorinta mea de a evidentia aici! Si ca ar trebui sa isi indrepte atentia in alta parte decat la mine!

Dar faptul ca am spus lucruri adevarate pe ici pe colo au deranjat multe interese! Si asta am si avut de gand sa deranjez interesele pentru ca aici trebuie sa primeze serviciile de calitate si atat! Nu interese si cercuri!

Dar iar ma repet tu nu ai cum sa intelegi esti prea limitat santieristule

Ce fumezi? 😂😂
  • Like 3
  • Minus 1
Vizitator blondul861
Postat

V-ati saturat de adi ?    :laugh2

PS. Sunt curios cati dintre cei care ati votat ca da, va si tineti de cuvant. Sunt cu ochii pe voi, ( by Velea )  :laugh2

Vizitator blondul861
Postat

Sa nu uit. sa faci misto de adi este pleonasm. Cine face asta, este mai prost decat el.  :laugh2

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Da, vad ca ii hartuieste si jigneste pe mai multi useri.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Cred ca o sa rad de mor cand o sa vad prima demonstratie in Piata Victoriei impotriva lui Adi

Parca vad.

Demonstrant: nuuu, e unu cu pula mate care vorbeste prea mult!

Gata ! Ia-ti data apa la moara si l-ati facut sa se simta vedeta. Visul lui de o viata, s-a implinit !

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Frate cine are atata timp sa posteze atat de mult =))) omul e dement posteaza peste tot pe toate threadurile :))))

Probabil a studiat foarte mult fizica si pacaleste Rezonanta Schumann de isi dilata foarte mult timpul. El cica fwte 16 ore/zi dar tasteaza incontinuu aici. La fiecare minut 🤣🤣 Un pișat !!

• Like 4

• Oras:Ping 3 ms
  • Oras:Ping 3 ms
Postat

N-are cum sa fie toleransu' inesuka, nu cred ca inesuka stie ce-i aia 147, cine e Roonie o'Sullivan sau cate tipuri de creta pentru tacuri exista ! :)

Ce e aici mă găozel, cu ce ocazie sunt citat pe topicul de kkt al craiului libidinos de pă Bega? Eu nu-s de nivelul "utilizatorul anului" ce este el !! :)))  Refuz să fiu asociat sau băgat în aceeaşi oală unde-şi fierbe hodorogul ițarii laolaltă cu neuronii. Mă plăvane ştirist, btw, nu ți-am spus şi în trecut că pe " The Rocket" îl cheamă Ronnie, nu Roonie?? Eşti dislectic, sau ți-a distrus onania complet uzul rațiunii şi memoria??? :)))

Ontopic: ferice de infatuații parveniți ca old-boyul stafie, "formatorul de opinie". Ne sfătuieşte (aproape ordonă) să nu-l băgăm în seamă nici măcar accidental/incidental pe puțoiul juvenil ce bravează, @Adi21, dar îi deschide cutra ipocrită chiar el topic!! După aia, la alt topic, sare lingăul geriatric în miez noapte s-o apere de Adiță21mm pe Conium Maculatum, imaculata poeziilor virgine, îngerul "latifundiar" şi "curmalier" dă Sabinuța ... :)))

Halal bătrânețe!! Pe mine unul m-a scârbit iremediabil şi forever de când am văzut scrisă de bişonul codoş aceeaşi recenzie limbistă şi pe nimfo, şi pe defunctul sit concurent info!! Lingăului țopârlan i-a dat şi lui primăvara prin izmenene, e june-prim ce trollează forumuri şi face sondaje de opinie despre flăcăi ce-l jenează prin exuberanță şi aură exorbitantă dă tinerețe ,asta în loc să-şi țină în plm strănepoții pe genunchi seara şi să le povestească înțelept despre aventurile lui prin lume şi despre experiențele lui de viață. Monument de ridicol. Bleah! :(
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...