Sari la conținut

Buna dragilor! � Sunt in cutare de locatie in orasul vostru mai sigur in zona Mamaia!

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

intra pe booking com , si vezi ce e disponibil , depinde de tine cit esti dispusa sa platesti .

Postat

intra pe booking com , si vezi ce e disponibil , depinde de tine cit esti dispusa sa platesti .

Postat

fata a lucrat la iasi , e frumusica , sa vedem daca reuseste sa rupa gura tirgului si la constanta .

acum daca a deschis singura topic, so be it . nu ne mai chinuim noi sa o depistam . la iasi a lucrat pe 0742420683.

ne anunta ea ce nr are dupa ce rezolva locatia .

• Like 1
Postat

fata a lucrat la iasi , e frumusica , sa vedem daca reuseste sa rupa gura tirgului si la constanta .

acum daca a deschis singura topic, so be it . nu ne mai chinuim noi sa o depistam . la iasi a lucrat pe 0742420683.

Postat

Înțeleg ce spui maestre darvad că ne cere ajutorul..și cum l ar putea primi mai ușor? Postând aici? Mă rog..daca așa vrea..și eu știi că doar te am întrebat...deci..life..numai bine
Postat

Înțeleg ce spui maestre darvad că ne cere ajutorul..și cum l ar putea primi mai ușor? Postând aici? Mă rog..daca așa vrea..și eu știi că doar te am întrebat...deci..life..numai bine
Postat

Vitceibo>> multumesc nr este acelasi care il am si pe iasi pe care lai postat si tu... Da am vazut oferte si pe booking dar in prima zi asta fiind maine o sa fiu cazata la Hotel complex histria sper sa nu intampin dificultati acolo si sper sa cunosc oameni frumosi si cumsecade... Maine voi posta serviciile mele va pup😘

Postat

Vitceibo>> multumesc nr este acelasi care il am si pe iasi pe care lai postat si tu... Da am vazut oferte si pe booking dar in prima zi asta fiind maine o sa fiu cazata la Hotel complex histria sper sa nu intampin dificultati acolo si sper sa cunosc oameni frumosi si cumsecade... Maine voi posta serviciile mele va pup

Toate cele bune îți doresc,sper sa fie bine și de bine.. puțin mai greu cu numărul de telefon..daca nu este in titlu.... numai bine
Postat

Vitceibo>> multumesc nr este acelasi care il am si pe iasi pe care lai postat si tu... Da am vazut oferte si pe booking dar in prima zi asta fiind maine o sa fiu cazata la Hotel complex histria sper sa nu intampin dificultati acolo si sper sa cunosc oameni frumosi si cumsecade... Maine voi posta serviciile mele va pup

Toate cele bune îți doresc,sper sa fie bine și de bine.. puțin mai greu cu numărul de telefon..daca nu este in titlu.... numai bine
Postat

whai andreea , spune-mi obi , e mai usor asa , 

Postat

incearca si la moldovencele tale in vizita la constanta , poate iese ceva si va impartiti cheltuielile cu locatia Ș

denisa moldoveanca-0758486054 sau

bianca moldoveanca -0757296182 sau 

noemi -0733812008

Postat

ar mai fi toni-s la intrarea in mamaia , sat vacanta , dar nu stiu daca au camere libere, acolo poti sa te desfasori in voie, curat, ac, interfon separat , discret. 

Postat

Multumesc frumos pentru informatiile oferite... Am rezolvat si cu cazarea este in Satul de vacanta Mamaia 😘 😘

Numai ramane decat sa vii cu niste poze + preturi

• Oras:La mare pe sezlong
  • Oras:La mare pe sezlong
Postat

Acum pentru curiosul forum pui niste poze ? doar link ca se gaseste un cineva cu simt sa te ajute

si un meniu si pret ? asa ca de bun venit , nu de alta :D

Multumesc frumos pentru informatiile oferite... Am rezolvat si cu cazarea este in Satul de vacanta Mamaia

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Alunita aia imi pare cunoscuta, ai mai fost in C-ta acum ceva ani ?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...