Sari la conținut

De ce plang barbatii atunci cand plang? :'(

Vizitator raynor009

Postări Recomandate

Vizitator raynor009
Reputație: 0
Postat

1.Preferati sa o faceti atunci cand nu va vede nimeni sau o faceti public(in fata sotiei, prietenei, familiei..etc)?

2.Care sunt principalele motive care va fac sa plangeti(divort/despartire, deces in familie, pierde steaua... altele) ?

3.Consumati alcool dupa sau inainte sa plangeti?

4.Ce simtiti atunci cand plangeti?

Wachu have to say tough guy?

• Oras:Bucuresti
Postat

1 n-am mai plans de mult, din pacate. Daca as plange, as prefera sa fiu singur, nu prea imi plac exteriorizarile prea publice. Totusi, ultima data cand am plans, erau peste 100 de oameni in jurul meu.

2 cel mai des imi dau lacrimile pentru ca imi intra fumul de la tigara in ochi. Pe locul 2 in topul motivelor se situeaza nevasta cand ma pune sa tai ceapa. Mi se mai intampla sa rad cu lacrimi ( de ex cand am citit aia cu "pierde steaua" ha ha ha ha, rofl). Au fost cateva situatii in ultimii ani in care mi-as fi dorit sa plang. Dar nu mi-a iesit. Nod in gat am avut, dar atat.

3 nu.

4 cred ca atunci cand am plans, a fost un fel de usurare de moment. De fapt asa spun si psihologii, ca e o supapa de eliberare a unei presiuni emotionale.

Nu sunt deloc "tough guy", dimpotriva. M-am bagat si eu in seama.

• Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

Uhm...de ce plange un barbat? Uhm...

S-a asezat din greseala pe coaie? @_@"

• Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

1. Plang foarte rar, si atunci cand sunt singur...cred ca toata lumea plange numai putini recunosc.

2. Rar ajung in faza de a plange....motive ar fii destule..

3. Cand consum alcool eu de obicei rad.

4. Ma linisteste si ma simt descarcat....

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Nu-i o rusine sa plangi; si barbatii au sentimente...

1. Nu-mi ascund emotiile si-mi place sa-mi traiesc viata intens, sa ma bucur de fiecare clipa - mai buna sau mai rea.

2. Motivele-s diverse: deces in familie, divort/despartire, ba chiar si la un film dramatic... asa-s eu mai sensibil. De exemplu, am plans cand am vazut filmul "Titanic".

3. Nu! In nici un caz nu-mi programez cand sa plang si cand nu.

4. Ce simt? Depinde... de la caz la caz, dar de cele mai multe ori iau plansul ca pe o descarcare emotionala.

• Oras:Oradea Town
Postat

1.  barbat= fiinta cu suflet, gen masculin... sau cum o fi.. nu e o rusine sa plangi, mai rusinos e sa nu o faci cand simti...

2. poti sa plangi de fericire, emotie, durere, necaz... poti simti o presiune foarte mare, nervi, suparare...

3. preferabil fara alcool sau alte cele.. alcoolul se zice ca amplifica starea de moment... deci nu cred ca e indicat sa bei cand ai o astfel de stare

4. De cele mai multe ori, simti ca eliberezi presiunea imensa, ca o explozie... simti ca te descarci, te linistesti

Postat

Uite..ceva ce abia reusesc sa ma abtin de la lacrimi..    

Urmariti pana la capat...

Sau.. un film.. Lista lui Schindler  (Schindler's List)  ..

• Like 2
Postat

1-incerc sa ma abtin

2-ultima data cand am plans a fost de bucurie ...atunci cand sa nascut fiul meu

3-la alcool rad...

4-usurare... :slap2

Postat

Uhm...de ce plange un barbat? Uhm...

S-a asezat din greseala pe coaie? @_@"

doamne ce mai pus pe ras,pe bune :bow

Postat

barbatii nu plang :)

nu se arata,ascund foarte bine acest fapt,dar sunt extraordinar de sensibili. :gifs_ojos

Postat

1.Preferati sa o faceti atunci cand nu va vede nimeni sau o faceti public(in fata sotiei, prietenei, familiei..etc)?

2.Care sunt principalele motive care va fac sa plangeti(divort/despartire, deces in familie, pierde steaua... altele) ?

3.Consumati alcool dupa sau inainte sa plangeti?

4.Ce simtiti atunci cand plangeti?

Wachu have to say tough guy?

Plangeam cand credeam ca viata e de cacat si nu imi poate oferi nimic,plangeam cand eram nesigur pe mine,cand mi-a murit un membru al familiei,plangeam cand m-am despartit de fosta iubita......plangeam pentru ca eram neputincios...Acum rad fiindca sunt fericit!!! :)

Postat

Plangeam cand credeam ca viata e de cacat si nu imi poate oferi nimic,plangeam cand eram nesigur pe mine,cand mi-a murit un membru al familiei,plangeam cand m-am despartit de fosta iubita......plangeam pentru ca eram neputincios...Acum rad fiindca sunt fericit!!! :)

post-105075-0-38750100-1391758393_thumb.jpg

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Uite..ceva ce abia reusesc sa ma abtin de la lacrimi..    

Urmariti pana la capat...

Sau.. un film.. Lista lui Schindler  (Schindler's List)  ..

Ma indoiesc ca cineva a avut răbdare sa ți urmărească acest clip..

Eu am avut si vreau sa ți multumesc pt postare..

Replica unuia dintre jurati la sfârșit este perfect edificatoare si cuprinzatoare :

Vazand acest gen de poveste face ca orice alta problema pe care credeam ca am avea o de a dreptul PATETICA!

Încercati sa rupeti 5 min din viața si sa urmariti! Va fi meritat cu prisosinta!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...