Vizitator raynor009 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2013 Postat Octombrie 17, 2013 1.Preferati sa o faceti atunci cand nu va vede nimeni sau o faceti public(in fata sotiei, prietenei, familiei..etc)? 2.Care sunt principalele motive care va fac sa plangeti(divort/despartire, deces in familie, pierde steaua... altele) ? 3.Consumati alcool dupa sau inainte sa plangeti? 4.Ce simtiti atunci cand plangeti? Wachu have to say tough guy?
complex_at Reputație: 9 Postat Octombrie 17, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2013 1 n-am mai plans de mult, din pacate. Daca as plange, as prefera sa fiu singur, nu prea imi plac exteriorizarile prea publice. Totusi, ultima data cand am plans, erau peste 100 de oameni in jurul meu.2 cel mai des imi dau lacrimile pentru ca imi intra fumul de la tigara in ochi. Pe locul 2 in topul motivelor se situeaza nevasta cand ma pune sa tai ceapa. Mi se mai intampla sa rad cu lacrimi ( de ex cand am citit aia cu "pierde steaua" ha ha ha ha, rofl). Au fost cateva situatii in ultimii ani in care mi-as fi dorit sa plang. Dar nu mi-a iesit. Nod in gat am avut, dar atat.3 nu.4 cred ca atunci cand am plans, a fost un fel de usurare de moment. De fapt asa spun si psihologii, ca e o supapa de eliberare a unei presiuni emotionale. Nu sunt deloc "tough guy", dimpotriva. M-am bagat si eu in seama.
Angel Reputație: 244 Postat Octombrie 17, 2013 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Octombrie 17, 2013 Uhm...de ce plange un barbat? Uhm... S-a asezat din greseala pe coaie? @_@"
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 17, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 17, 2013 ...sau pe aripioare... 1
rodrigo Reputație: 640 Postat Octombrie 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2013 Barbatii plang?!?
jason4u Reputație: 261 Postat Octombrie 18, 2013 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Octombrie 18, 2013 1. Plang foarte rar, si atunci cand sunt singur...cred ca toata lumea plange numai putini recunosc.2. Rar ajung in faza de a plange....motive ar fii destule..3. Cand consum alcool eu de obicei rad.4. Ma linisteste si ma simt descarcat....
Lubric Reputație: 707 Postat Octombrie 18, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Octombrie 18, 2013 Nu-i o rusine sa plangi; si barbatii au sentimente... 1. Nu-mi ascund emotiile si-mi place sa-mi traiesc viata intens, sa ma bucur de fiecare clipa - mai buna sau mai rea. 2. Motivele-s diverse: deces in familie, divort/despartire, ba chiar si la un film dramatic... asa-s eu mai sensibil. De exemplu, am plans cand am vazut filmul "Titanic". 3. Nu! In nici un caz nu-mi programez cand sa plang si cand nu. 4. Ce simt? Depinde... de la caz la caz, dar de cele mai multe ori iau plansul ca pe o descarcare emotionala.
loverel Reputație: 430 Postat Octombrie 18, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Octombrie 18, 2013 1. barbat= fiinta cu suflet, gen masculin... sau cum o fi.. nu e o rusine sa plangi, mai rusinos e sa nu o faci cand simti...2. poti sa plangi de fericire, emotie, durere, necaz... poti simti o presiune foarte mare, nervi, suparare...3. preferabil fara alcool sau alte cele.. alcoolul se zice ca amplifica starea de moment... deci nu cred ca e indicat sa bei cand ai o astfel de stare4. De cele mai multe ori, simti ca eliberezi presiunea imensa, ca o explozie... simti ca te descarci, te linistesti
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Octombrie 18, 2013 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Octombrie 18, 2013 Nu plang toti
loverel Reputație: 430 Postat Octombrie 19, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Octombrie 19, 2013 Uite..ceva ce abia reusesc sa ma abtin de la lacrimi.. Urmariti pana la capat... Sau.. un film.. Lista lui Schindler (Schindler's List) .. 2
sharkattack Reputație: 1171 Postat Octombrie 19, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2013 barbatii nu plang
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Octombrie 19, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=lIvU36KUjdU
gogu80 Reputație: 922 Postat Octombrie 19, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2013 1-incerc sa ma abtin2-ultima data cand am plans a fost de bucurie ...atunci cand sa nascut fiul meu3-la alcool rad...4-usurare...
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Februarie 6, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Februarie 6, 2014
diaconescum Reputație: 394 Postat Februarie 6, 2014 Oras:none Oras:none Postat Februarie 6, 2014 Am plans mult ultima oara cand am gatit.Mama ei de ceapa bio, ca iute mai e !
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2014 Uhm...de ce plange un barbat? Uhm... S-a asezat din greseala pe coaie? @_@"doamne ce mai pus pe ras,pe bune
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2014 barbatii nu plang nu se arata,ascund foarte bine acest fapt,dar sunt extraordinar de sensibili.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 6, 2014 Un troll nu plange niciodata )
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 6, 2014 Un troll face pe altu sa planga !
omu negru Reputație: 99 Postat Februarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Februarie 6, 2014 Un troll face pe altu sa planga !Niciodata ..... :) )) .... Trollii "e" distractivi .... :) ))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 6, 2014 Gand la gand )))))
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2014 1.Preferati sa o faceti atunci cand nu va vede nimeni sau o faceti public(in fata sotiei, prietenei, familiei..etc)? 2.Care sunt principalele motive care va fac sa plangeti(divort/despartire, deces in familie, pierde steaua... altele) ? 3.Consumati alcool dupa sau inainte sa plangeti? 4.Ce simtiti atunci cand plangeti? Wachu have to say tough guy? Plangeam cand credeam ca viata e de cacat si nu imi poate oferi nimic,plangeam cand eram nesigur pe mine,cand mi-a murit un membru al familiei,plangeam cand m-am despartit de fosta iubita......plangeam pentru ca eram neputincios...Acum rad fiindca sunt fericit!!!
dumnezeu 001 Reputație: 6 Postat Februarie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:IN CERURI Telefon: [email protected] Oras:IN CERURI Postat Februarie 7, 2014 Plangeam cand credeam ca viata e de cacat si nu imi poate oferi nimic,plangeam cand eram nesigur pe mine,cand mi-a murit un membru al familiei,plangeam cand m-am despartit de fosta iubita......plangeam pentru ca eram neputincios...Acum rad fiindca sunt fericit!!!
farmacistu Reputație: 576 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 7, 2014 Uite..ceva ce abia reusesc sa ma abtin de la lacrimi.. Urmariti pana la capat... Sau.. un film.. Lista lui Schindler (Schindler's List) ..Ma indoiesc ca cineva a avut răbdare sa ți urmărească acest clip..Eu am avut si vreau sa ți multumesc pt postare..Replica unuia dintre jurati la sfârșit este perfect edificatoare si cuprinzatoare : Vazand acest gen de poveste face ca orice alta problema pe care credeam ca am avea o de a dreptul PATETICA! Încercati sa rupeti 5 min din viața si sa urmariti! Va fi meritat cu prisosinta!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum