Sari la conținut

Roxxane 0790460077

Postări Recomandate

Postat
Acum 3 ore, roxxi01 a spus:

De Luni 12 Aprilie voi fi din nou in oraș 😘😘

Peste 2 săptămâni? Suzy e cu tine căci nu mai dau de ea? 

• Oras:Ploiesti
Postat

Bună dimineața drăguți, Marți 6/ Miercuri 7 voi fi din nou dinponibilă in oraș, voi reveni cu programul și locația când voi afla. Pupici și o zi frumoasă vă doresc ! ❤️

• Mersi 1
Vizitator sitrade
Reputație: 0
Postat
1 hour ago, roxxi01 said:

Bună dimineața drăguți, Marți 6/ Miercuri 7 voi fi din nou dinponibilă in oraș, voi reveni cu programul și locația când voi afla. Pupici și o zi frumoasă vă doresc ! ❤️

Ne bucuram sa auzim asta! 🥰🤤

• Oras:București
Postat
1 hour ago, roxxi01 said:

@ariovist ai citit, da! 🥳

• Haha 2
  • Inimioara 1
Postat

Buna drăguții, după ora 14:00 voi fi disponibilă pentru programări ! vă aștept cu drag ❤️😊

Postat

Sincer... E tarziu si neconcludent. Rox... Inteleg ca nu ai cum sa comentezi... Esti intre noi (ciocnalele) si nicovala(grupul tau de oameni, familie prieteni etc). Eu am reusit sa pun cap la cap niste cuvinte spuse de tine... Dupa cele intamplate cu suzy. Spun doar atat n am sa mai "contribui" financiar pt o panza de "paianghen". 

Multumesc. Te apreciez pt arta sexului, futaiuri frumoase am avut, si vor fi amintiri. Ai grija de tine, tu de tine

Postat

Am vrut si eu...am vorbit de 4-5 ori...mereu țeapă. Bineînțeles, am renunțat. 

• Haha 3
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat
Acum 40 minute, Andreiupg a spus:

Am vrut si eu...am vorbit de 4-5 ori...mereu țeapă. Bineînțeles, am renunțat. 

Tu i-ai dat ei sau ea ție?

• Haha 1
Vizitator dyerseve
Postat
Acum 36 minute, Andreiupg a spus:

Nu apuci sa ii dai țeapă, ca iti da ea inainte.

E mai fasneata  😂

Postat
1 hour ago, Andreiupg said:

Nu apuci sa ii dai țeapă, ca iti da ea inainte.

🤣🤣🤣 tapla

Postat
Acum 7 ore, roxxi01 a spus:

Nu voi raspunde la acest comentariu, fiecare își câștiga viața cum poate și cum crede că e cel mai bine. Eu mereu mi-am respectat clienții și tot te tine legat de mine, atât mă interesează, de aceea nu m-am băgat in acel subiect.

Consider că nu trebuie sa fim băgate in aceeași oala 😁😁 

Sincer mie imi pare rau  de Suzy caci imi placea,dar asta este .Niciodata nu este bine sa iti bati joc de oameni iar cuvantul trebuie respectat intotdeauna.Cine stie?Poate cu timpul va intelege si ea lucrurile astea.

Postat

bună dimineața, disponibilă pana la 20:00.

09:00 - 20:00. programări pe whap, pentru detalii, sună-mă. 

* +40 768794211 ☎️ 

Serviciile mele sunt:

• 1 finalizare: 100 lei.

Servicii incluse. 

~ Oral neprotejat/protejat.

~ Normal protejat diferite poziții.

~ Finalizare în prezervativ. 

~ Săruturi pe corp. 

• 1 h: 200 lei. ( 2 fin. + masaj. ) 

Servicii incluse. 

~ Oral neprotejat/protejat.

~ Normal protejat diferite poziții.

~ Finalizare corporală. 

~ Săruturi pe corp.

[]  Servici extra: 

• Finalizare orală, facială ( + 50 )

• French Kiss ( + 50 ) 

• Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat
La 07.02.2021 la 23:54, babanul82 a spus:

Ai dreptate..la ultima mea discuție cu ea mi.a spus mai in gluma,mai in serios ca vrea sa plece si din cauza părți financiare( ptr ca uni isi fac programare si nu o respecta)..dar am discutat mai mult cu ea si are am inteles foarte clar ce vrea sa faca...si chiar daca imi pare rau ca poate nu o voi mai vedea..eu ii urez mult noroc.

Într-adevăr: e o pierdere enormă ptr noi Roxxi( nu fac reclama nimănui) dar si Nikoloana si Karla sunt mari pierderi ptr noi..eu sper sa mai revina toate si sa ne bucuram de serviciile lor( mai putin eu de a lui Karla..fiind certati cu siguranta nu va vrea sa ma vada).

App: am analizat bugetul care l.am alocat luna trecută ptr asa ceva..a fost aproape de 30 mil..suma care nu o regret ptr ca am intalnit niste fete deosebite...regret doar faptul ca se vede ca am îmbătrânit si nu prea ma mai tine(scula)..financiar ma tine..eu sper inca o data sa mai vad si sa simt la Ploiesti ce a fost luna trecuta. Va pup pe toti..si pe cele citate mai sus va astept cu drag oricand!

Uitati și voi cât de prost sunt am luat bani de la cămătari sa ma duc la toate printzesele mele și acum ma cauta sa îmi rupă picioarele o sa deschid un cont sa ma ajutați cu bani ca ma omoară cămătari

Sunt cel mai bun limbist acum după atâta antrenament dar ce folos ca nu pot fugi în limba trebuia sa bag bani la sala sa fac mușchi și sa alerg sa pot fugi. 

• Haha 1
  • Confuz 2
Vizitator dyerseve
Postat
Acum 9 minute, BabanuReload a spus:

Uitati și voi cât de prost sunt am luat bani de la cămătari sa ma duc la toate printzesele mele și acum ma cauta sa îmi rupă picioarele o sa deschid un cont sa ma ajutați cu bani ca ma omoară cămătari

Sunt cel mai bun limbist acum după atâta antrenament dar ce folos ca nu pot fugi în limba trebuia sa bag bani la sala sa fac mușchi și sa alerg sa pot fugi. 

Eu chiar aveam de gând sa îți dau ceva bani..dar după ce ai spus pe topic la Karla nu îți mai dau nimic..sunt foarte gelos..asa ca la cămătari cu tine 🤣🤣

Postat

Bună seara drăguți. Nu vă rețin mult, vreau doar să explic un lucru. 
Astăzi am stat de vorbă cu un vechi user de pe acest forum și am ajuns la concluzia că trebuie să explic cum stă treaba cu ‘faza cu sora mea’, pentru cei ce mă cunosc și au venit destul de des la mine de când mă aflu in Ploiești, nu cred că vreodată s-a auzit vreo voce de bărbat la mine in locație, eu sinceră sa fiu, nu am o legătura atât de strânsă cu ea, de aceea am plecat la București in momentul in care ea a venit in Ploiești, și când ne-am întors in Ploiești, mi-am mutat locația, alături de Betty. 
Poate că pe mulți nu va interesează, dar totuși nu îmi place să fiu vinovata pentru ceva ce altu a făcut.

Sper să nu se înțeleagă și sper că am fost destul de explicită in legătura cu asta, am încercat s-o ajut dar totuși mi-am păstrat distanța, e doar vorba de muncă, fiecare se descurca cum poate, ceea ce eu fac de când mă știu, și nu depind de nimeni pentru a face niște bani pe care chiar ii merit pentru că chiar îmi dau silința. In rest, vă spun inc-o dată că eu tot sun aceea Roxii Drăguța pe care ați cunoscut-o ! 🫂

Un pupic dulce și un somn pufos tuturor 💙

• Like 2
Vizitator dyerseve
Postat
Acum 2 minute, roxxi01 a spus:

Astăzi am stat de vorbă cu un vechi user de pe acest forum și am ajuns la concluzia că trebuie să explic cum stă treaba cu ‘faza cu sora mea’, pentru cei ce mă cunosc și au venit destul de des la mine de când mă aflu in Ploiești, nu cred că vreodată s-a auzit vreo voce de bărbat la mine in locație, eu sinceră sa fiu, nu am o legătura atât de strânsă cu ea, de aceea am plecat la București in momentul in care ea a venit in Ploiești, și când ne-am întors in Ploiești, mi-am mutat locația, alături de Betty. 
Poate că pe mulți nu va interesează, dar totuși nu îmi place să fiu vinovata pentru ceva ce altu a făcut.

Sper să nu se înțeleagă și sper că am fost destul de explicită in legătura cu asta, am încercat s-o ajut dar totuși mi-am păstrat distanța, e doar vorba de muncă, fiecare se descurca cum poate, ceea ce eu fac de când mă știu, și nu depind de nimeni pentru a face niște bani pe care chiar ii merit pentru că chiar îmi dau silința. In rest, vă spun inc-o dată că eu tot sun aceea Roxii Drăguța pe care ați cunoscut-o ! 🫂

Eu te cred ,sincer..

Postat
Chiar acum, dyerseve a spus:

Eu te cred ,sincer..

Nu toate putem fii calificate cu pește sau etc, eu chiar mă strădui să am grija de mine și sa mă descurc cum pot, cum și multe altele !

Vizitator dyerseve
Postat
Chiar acum, roxxi01 a spus:

Nu toate putem fii calificate cu pește sau etc, eu chiar mă strădui să am grija de mine și sa mă descurc cum pot, cum și multe altele !

Chiar am vorbit serios ca te cred..nu a fost sarcasm, jur..îmi pare rău că acțiunile ei ajung sa te afecteze pe tine..

Recunosc sunt unul din cei care au pus-o imediat la zid..și nu ca as fi pierdut 100 de Ron.. ca nu asta e paguba la mine paguba este de timp nervi și de anormalitate..vizavi de ceea ce voi faceți.

Imi pare rău sincer..😔

Postat
Acum 8 minute, roxxi01 a spus:

Cred ca o sa imi revizuiesc ideea de a nu mai merge la Roxx. O sa caut sa vb cu ea sa vad ce are de zis

• Like 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...