Sari la conținut

0723003779 - Andeea noua in oras servicii totale

Postări Recomandate

• Oras:ROMANIA
Postat

Adică mai pe înțelesul tuturor:

Urasc sa ma fut anal dar daca totusi o fac desi nu-mi place si ma ustura macar sa simțiți si voi....sa va usture si pe voi buzunarele.Cine vrea bine cine nu sa se mulțumească cu serviciile de bază. Eu am in oferta...dar costa si nu cred ca va permiteți.

Aviz amatorilor de 100/200...

Postat

Adică mai pe înțelesul tuturor:

Urasc sa ma fut anal dar daca totusi o fac desi nu-mi place si ma ustura macar sa simțiți si voi....sa va usture si pe voi buzunarele.Cine vrea bine cine nu sa se mulțumească cu serviciile de bază. Eu am in oferta...dar costa si nu cred ca va permiteți.

Aviz amatorilor de 100/200...

Adică daca tot îmi umpleți curul de pwli macar sa îmi umpleți și buzunarul..sa știu o treabă 😃😃🙄
  • Like 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Cine zice ca o să-l usture pe cineva buzunarul, cine-i atat prost sa dea atat!? Nu stiu, eu nu.

:iagree

• Oras:cta
  • Oras:cta
Postat

La cum arata ar trebui sa imi dea ea mie 200 ron sa o fut .....

• Like 2
Vizitator machedonul08
Reputație: 0
Postat

Eu fiind amator numai :laugh2  :laugh2  :laugh2 de 100/200, zic PAS!

Vizitator
Postat

200 lei pentru un prezervativ maro

Postat

hai ca te asteapta pe tine cu mataringa si aparatul de fotografiat polaroid :D :D

acum o saptamina am sunat-o eu pe andreea si activa la medgidia , tarif 100 fin .

tu find svab (Kakerlake) oricum nu stii nici macar cum sa simte o pizda calda!

Eu fiind amator numai :laugh2  :laugh2  :laugh2 de 100/200, zic PAS!

• Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea
Postat

hai ca te asteapta pe tine cu mataringa si aparatul de fotografiat polaroid :D :D

tu find svab (Kakerlake) oricum nu stii nici macar cum sa simte o pizda calda!

Ba asta e tot Cristi?
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:constanta
Postat

150 fin /30 min, locatie ,linga capitol bd mamaia , la parter .face sigur si anal + 200 extra .

Postat

150 fin /30 min, locatie ,linga capitol bd mamaia , la parter .face sigur si anal + 200 extra .

preturi mai mari decat cele de la top 350 finalizarea ...ar fi facut-o invidioasa si pe Raluca ,cea care si-a luat campii si a plecat la capitalisti

fata este insa de top? ....daca ar arata macar la fel de bine ca Roxana KMA ...ar merita o incercare ....altfel fundul ei pare poleit cu aur la pretul asta

chestia cu facutul sigur ....spui din experienta sau din spusele ei ? nu te vad dand 350 pentru o finalizare ....dar poate o fi vreo diva si nu merita ratata.

Vizitator machedonul08
Postat

Nu e chiar asa, fratilor. Mie mi-a luat 100 lei pe o finalizalizare nomala! Si asta fara sa negociez.... :atm  :atm  :atm

Postat

ti-o fi luat 100 dupa ce am meditat-o eu si i-am explicat ca nu poate cere mult pentru putin

Postat

Teapa... am dat 150 ptr o finalizare anala... nu s a putut anal, am finalizat normal... si l a sfarsit cand i am spus daca mi da 50 de lei inapoi ca n a fost sex anal mi a spus ca nici nu se gandeste.

Treaba voastra ce faceti... eu unu nu mai revin clar.

Urmatoarea tura pe la "buna bruneta" sau "puicutza skini" care nu e deloc skini, are dita mai curu... sau ma rog skini cu fundu mai mare.

• Like 2

Postat

cu tot respectul, pretul este exagerat . personal , eu am avut o experienta placuta , am reusit in oarecare masura sa o conving de faptul ca nu poate cere tarife de top doar pentru faptul ca are o locatie modesta la parter in centru constantei ,nu are experienta , este amatoare si foarte probabil influentata de cineva care este la fel de nepriceput(a) in acest domeniu .

in afara de asta , este foarte confuza la telefon, explica foarte intortocheat unde poate fi gasita , desi o adresa concreta pe bd mamaia ,linga capitol , ar fi suficient, ea spunind ca sta linga spital .

pozitiv ar fi de mentionat ca este ascultatoare si se adapteaza cu oarece reticenta la cerintele clientului . nu stia exact ce este 69 si mi-a spus hotarita ca nu face , in schimb , cind am simtit pula sculata in gurita ei mica si  i-am zis sa vina peste mine sa o ling in pizda , nu a comentat , chiar s-a umezit instantaneu si dupa citeva minute de anilingus ,cu degetul mare infipt in anus , a tresarit spasmodic, contractind puternic muschii anali si vaginali , apoi s-a retras putin cam rusinata , precizind ca nu mai rezista sa stea in pozitia respectiva si ca o gidila rau .

am pus-o la marginea patului , capra, m-am chinuit citeva zeci de secunde sa o potrivesc cu curul in sus , pentru o penetrare facila , statea incordata ca un arc, apoi  s-a relaxat si am putut da bine in pasarica umezita natural ,cu bucile minuscule intre palme , feeeling placut , apoi am pozitionat-o in misionar , cu cracii bine desfacuti si dati pe spate , oferind o priveliste foarte placuta ochiului , corpul skinny ,titele mici , mijlocul subtire si pasarica de eleva la liceu contribuind la o erectie grava .

oralul ,nu m-a dat peste cap, in schimb ,cu ceva sfaturi din partea mea si bunavointa din partea ei , am reusit sa ajungem la un 

nivel decent .

implicarea  a fost minima , fiind neprofesionista , am fost nevoit sa o indrum , nu are initiativa , trebuie in permanenta sa ii spui ce si cum si se adapteaza. 

dupa usurinta cu care mi-a intrat degetul mare in fundulet, nu cred ca ar fi probleme cu penetrarea anala , nu m-a tentat insa datorita pretului aberant pe care il pretinde, daca am inteles bine , 200 ron extra , no way .

igiena ok , nu am simtit vreo mireasma neplacuta , era curata si mirosea a prospetime , in schimb , aspectul fizic, in general , putin cam neglijent, nemachiata , naturala , norocul ei ca este draguta si fresh , natural , iar dezbracata arata pe gustul meu , mini, mini +.

pretul a fost de 150 de ron , exagerat in opinia mea, dar a compensat cu faptul ca nu m-a grabit vreun moment, am facut sex mai mult de 30 min , plus socializarea si munca de convingere cam un sfert de ora , 69 -ul bonus, oralul neprotejat , am iesit pina la urma la liman , cu satisfactie .

nu cred ca va primi foarte curind o recenzie satisfacatoare , doar in cazul in care va tine seama de recomandarile pe care i le-am  facut si va fi vizitata de cei mai in virsta , amatori de pustoaice skinny .

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...