Sari la conținut

'Amante' pe bani

Postări Recomandate

Vizitator cocalar20
Reputație: 0
Postat

Oh

... Si fara cadouri sau vacante?!

Pff, pai alea nu se mai numesc amante!

Doar...un fel de curve de cartier.

Voi tipele aveti impresia ca baietii au nevoie de companie de lunga durata?

Sincer sunt uimit bine poate ca unii da dar din cate stiu eu raspunsul e nu.

Ideea de a da bani e ca sa scapi de ele cand nu mai ai chef!.

Oricum nu pot sta cu una in casa non-stop de ce dracu sa ma duc in vacanta si sa ii dau si bani? 🤣

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Se duce singura, tu ii oferi răsfățul sa scapi de ea și bani pentru necesitățile ei...daca vrei o cultă, ceva boem.

• Like 1
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu găsești ce zici tu decât în cercuri înalte și acelea au dreptul sa te aleagă ele, nu fac referire la pitzi.

"Voi tipele aveti impresia ca baietii au nevoie de companie de lunga durata?"

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Brăila
Postat

Oh

... Si fara cadouri sau vacante?!

Pff, pai alea nu se mai numesc amante!

Doar...un fel de curve de cartier.

Nu știu daca poți merge in vacanță fără soție...🤣
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Voi nu înțelegeți, amanta se duce în vacanță și treaba ta dacă te duci și tu cu nevasta sau pur și simplu ești doar bosul care e prea ocupat cu biznisul.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Se duce singura, tu ii oferi răsfățul sa scapi de ea și bani pentru necesitățile ei...daca vrei o cultă, ceva boem.

Tu te refereai să îi dau ei bani sa meargă in vacanță...nici vorbă de așa ceva 😅

Bani dau doar la întâlnire...

Postat

Hai că până la urmă m.am lăsat convins și am mers la 'intalnire'

Are 19 ani,corp de nota 9...sâni mari fund numa bun..😠foarte frumușică la față..cam tot de un 9

Am stat 2 ore cu ea în mașina. Ne.am plimbat cu mașina un pic apoi am mers undeva la umbra și m.am parcat..

Foarte vorbareata...dar în același timp timidă.

Am avut pare de o companie plăcută.. ne.am sărutat...😆

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

😳

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Hai că până la urmă m.am lăsat convins și am mers la 'intalnire'

Are 19 ani,corp de nota 9...sâni mari fund numa bun.. foarte frumușică la față..cam tot de un 9

Am stat 2 ore cu ea în mașina. Ne.am plimbat cu mașina un pic apoi am mers undeva la umbra și m.am parcat..

Foarte vorbareata...dar în același timp timidă.

Am avut pare de o companie plăcută.. ne.am sărutat...

Bro, te-ai culcat cu coaiele umflate???

Ani de liceu, cu emotii la romana...

Postat

Bro, te-ai culcat cu coaiele umflate???

Ani de liceu, cu emotii la romana...

Nu m.am dus 'pregătit ' de nimic...eram foarte sceptic în privinta cu această fată. Aveam filme in cap cu mafioți...ma gandeam ca ajung acolo si dau de vreun bombardier 😅

Sau nu vine nimeni...ori iau fata si ne urmărește cineva sa ne facă poze și sa ma santajeze 😅🤣😂

Ea inițial mi.a spus că acceptă sărutări doar dacă îi place de mine și simte un click...

Vreau sa cred că ne.am sărutat pentru că asa a simțit ea..si ia placut 'ambalajul' si nu pentru bani...

Până la urma,banii mei,timpul meu...data viitoare o sa.i propun ceva mai multă acțiune ðŸ˜

• Like 1
Postat

Update...a dat conștiința peste ea și a decis ca nu poate face asta..

A spus ca nu se simte confortabil ca se vede cu un bărbat însurat și dacă nu îi spun eu nevestei, îi spune ea...😑😑

• Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
Postat

A spus ca nu se simte confortabil ca se vede cu un bărbat însurat și dacă nu îi spun eu nevestei, îi spune ea...😑😑

Tare asta... N-ai platit pentru futai, da' esti in pericol sa platesti pentru tacere (doar o mica tentative de santaj, probabil sa vada daca tine). Nu te pui cu problemele de constiinta ale inocentei domnisoare😠apropo, daca si stie cine e nevasta-ta, "lesin"!

Era pe-aici un user cu o semnatura misto, "la curve nu platesti ca sa futi, ci ca sa pleci fara sa te doara capul" 😠cred ca tocmai te-ai ales cu o mare migrena...

• Like 2
Vizitator cocalar20
Postat

Zi-i frate ca o dai in gat la tac' su ca se fute pe bani!

Cred ca singura consecinta ar fi ca vrea si el o parte din bani daca afla ca fi-sa se fute pe bani, probabil ca si ma-sa 🤣
Vizitator cocalar20
Postat

La modul serios sper ca are 19 ani adica ai vazut ID ceva altfel nevasta ta e ultima problema.
Postat

Nu știu dacă a dat conștiința peste ea sau doar faptul ca ai stat 2 ore in mașina.

Personal as paria pe varianta a doua.

2 ore de stat in mașina ??

Nici măcar la o terasa nu ai putut sa o inviți?

• Oras:Timisoara, Alba Iulia
  • Oras:Timisoara, Alba Iulia
Postat

Nu știu dacă a dat conștiința peste ea sau doar faptul ca ai stat 2 ore in mașina.

Personal as paria pe varianta a doua.

2 ore de stat in mașina ??

Nici măcar la o terasa nu ai putut sa o inviți?

Mare e grădina Ta Doamne.
  • Like 1
Postat

Mare e grădina Ta Doamne.

Tu ai putea sa iesi cu una in oras la o terasă fără să te recunoască lumea? Nu cred ca poți sa treci pe strada fara ca macar unu sa te salute..
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

În concluzie, nu vă faceți amante dacă locuiți în orașe mici! Chiar dacă sunteți niște Casanova de Brașov, care apropo, nu e chiar un oraș mic. 

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Faptul ca poate nu avea chiar 19 nu ma deranjează in momentul de față avand in vedere ca nu am facut sex. Mi.a parut rău ca nu am facut dar la o analiza mai marunta poate e mai bine așa... era o șansă ca după sa spună chestii urâte gen ca am violat.o 🙄

Postat

În concluzie, nu vă faceți amante dacă locuiți în orașe mici! Chiar dacă sunteți niște Casanova de Brașov, care apropo, nu e chiar un oraș mic. 

BR as zice ca e Braila... Orasul vecin ar fi Galati, oricum, mai ofertant si ca intimitate, si ca posibilitati de distractie... desi in vremurile astea, singura distractie e sa mai futem ceva strain din cand in cand...

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat

BR as zice ca e Braila... Orasul vecin ar fi Galati, oricum, mai ofertant si ca intimitate, si ca posibilitati de distractie... desi in vremurile astea, singura distractie e sa mai futem ceva strain din cand in cand...

chiar așa, mai ales moldovence! 

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Așa e, ai dreptate!

• Like 1
  • Minus 3

Postat

Tare asta... N-ai platit pentru futai, da' esti in pericol sa platesti pentru tacere (doar o mica tentative de santaj, probabil sa vada daca tine). Nu te pui cu problemele de constiinta ale inocentei domnisoare😠apropo, daca si stie cine e nevasta-ta, "lesin"!

Era pe-aici un user cu o semnatura misto, "la curve nu platesti ca sa futi, ci ca sa pleci fara sa te doara capul" 😠cred ca tocmai te-ai ales cu o mare migrena...

Nu știe cine e nevasta dar mi.a spus că îmi știe nr de la mașină, are prieteni la poliție și află unde stau..😅 nu inteleg de ce atâta muncă pentru nimic...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...