Sari la conținut

Andreea 19 început de drum 0763949222

Postări Recomandate

Postat

Bună seara, numele meu este Andreea am 19 ani și mi-aș dori sa încep sa lucrez în acest job. Momentan nu as vrea sa lucrez cu site-urile de anunțuri ci doar pe acest forum. Ca o mica descriere sunt satena am înălțime 1.65 și 69 kilograme zic eu ca sunt frumușică și la fata o fata cuminți a și fără tatuaje. As putea sa ma descriu ca o persoana pozitiva și foarte glumeata, prietenoasa. Ca servicii fac oral și normal. Cadoul pe care îl doresc ar fi de 100 lei finalizarea și 200 lei ora. Numărul de telefon este cel din titlu și este 0763949222.Cam atât deocamdată ca nu am multa inspiratie aștept sugestiile voastre. PS sa nu credeți ca este o gluma anuntul este cât se poate de serios.

• Oras:Somewhere in the universe
  • Oras:Somewhere in the universe
Postat

Ma uit la calendar si da, nu e 1 aprilie. Dar totusi..... Ce vrei sa ne transmiti?

Vizitator indianutalpaiute7
Reputație: 0
Postat

Buna!

Asteptam si cateva poze.

Poti sa le incarci aici  de exemplu https://imgbb.com

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Bine ai venit pe forum, Andreea!

Vei avea mai mult succes daca pui cateva poze cum a spus domnul de mai sus.

In ce zona te gasim?

• Minus 1
Vizitator dzomba
Reputație: 0
Postat

Locație? Program?

Oral protejat/neprotejat

CIM COF COB FK

poze... Altfel cine sa te caute...

Spor

• Oras:in spatele tau
  • Oras:in spatele tau
Postat

La telefon e de 1,70 si 65 kg

O fi crescut intre timp..
Postat

Minte ca vrea sa inceapa pe forum, a avut anunt pe net cu poze false, locatia in Titan. Tipa e destul de grasa, cam 70+ kg dar care atarna pe ea. Probabil sta impreuna cu guvidul, intr-o locatie prin care au mai trecut si alte "incepatoare".

Postat

Bună seara, numele meu este Andreea am 19 ani și mi-aș dori sa încep sa lucrez în acest job. Momentan nu as vrea sa lucrez cu site-urile de anunțuri ci doar pe acest forum. Ca o mica descriere sunt satena am înălțime 1.65 și 69 kilograme zic eu ca sunt frumușică și la fata o fata cuminți a și fără tatuaje. As putea sa ma descriu ca o persoana pozitiva și foarte glumeata, prietenoasa. Ca servicii fac oral și normal. Cadoul pe care îl doresc ar fi de 100 lei finalizarea și 200 lei ora. Numărul de telefon este cel din titlu și este 0763949222.Cam atât deocamdată ca nu am multa inspiratie aștept sugestiile voastre. PS sa nu credeți ca este o gluma anuntul este cât se poate de serios.

rectific sunt blonda, am 1.65 și 67 kg, comentariile sunt răutăcioase nu sunt grasa asa cum se spune cine nu ma crede sa vina sa se convingă. O sa pun și câteva poze cu mine în maxim jumătate de ora.
Postat

tocmai am postat 2 poze ca să nu mai existe comentarii.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

La cum arati ar trebui sa ne platesti tu ca sa-ti dam macar o muie.

ðŸ‘ðŸ¼ðŸ‘ðŸ¼ðŸ‘🼠Adevarat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...