Sari la conținut

Bianca - incall-outcall/Centrul Vechi- 0793506979

Vizitator usermma

Postări Recomandate

• Telefon: 0793506979
  • Oras:Oriunde
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, curios1977 a spus:

Deci, nu mai esti in Buc?

Deci nici nu am apucat sa vin, am cerut o părere, am văzut care e treaba cu orașul și m-am lăsat păgubașa. Nu doresc sa creez nimănui neplăceri, dacă pe viitor voi avea o locație cu acces la parcari in zona, va fi o alta poveste.

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu cred că încurci pe cineva. 

Probabil mulți ar fi mulțumiți să fie o locație centrală și la care să aibă acces fără să fie nevoiți să recurgă la mașini. 

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 21 minute, unuloarecare2 a spus:

Nu cred că încurci pe cineva. 

Probabil mulți ar fi mulțumiți să fie o locație centrală și la care să aibă acces fără să fie nevoiți să recurgă la mașini. 

Aa... eu ma știu pe mine, nicăieri fără mașina și m-am gândit ca na... oricum am amânat, ne vedem cu forte proaspete în luna mai. 🥰❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 27 minute, dorky07 a spus:

Hai serios nu ne priva de tine doar pt parcarea aia…😍😍

Am apucat sa amân deja și îmi pare super rău 🫠🥲 voi sta geana pe locațiile din Buc sa vad ce pica și vin la voi cu bratele deschise! ❤️

• Trist 1
  • Inimioara 3
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat
8 hours ago, bianca_love said:

Deci nici nu am apucat sa vin, am cerut o părere, am văzut care e treaba cu orașul și m-am lăsat păgubașa. Nu doresc sa creez nimănui neplăceri, dacă pe viitor voi avea o locație cu acces la parcari in zona, va fi o alta poveste.

Sa le iau masinile in po** la pretentiosi!!😜😂

8 hours ago, bianca_love said:

Aa... eu ma știu pe mine, nicăieri fără mașina și m-am gândit ca na... oricum am amânat, ne vedem cu forte proaspete în luna mai. 🥰❤️

Mai lasa masina ca se turteste curu😜,mersu pe jos face picioru frumos!!😂😂

7 hours ago, bianca_love said:

Am apucat sa amân deja și îmi pare super rău 🫠🥲 voi sta geana pe locațiile din Buc sa vad ce pica și vin la voi cu bratele deschise! ❤️

Mai bn cu picioarele deschise!!😜😂😂😂🤗😘🥰

• Haha 1
Postat

Ia ceva in zonele Pta Unirii, Alba Iulia, chiar Victoriei daca gasesti. 

Cine vrea la tine se descurca, nu e obligatorie parcarea la scara :))

• Like 2
  • Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
Postat
Acum 10 ore, bianca_love a spus:

Acum 23 minute, gop a spus:

Ia ceva in zonele Pta Unirii, Alba Iulia, chiar Victoriei daca gasesti. 

Cine vrea la tine se descurca, nu e obligatorie parcarea la scara :))

Bianca,

Las-o dreaq cu amanarile din cauza de trafic si parcare

Daca vrei sa vii, vino...daca vor sa vina, vin!

Bucurestenii stiu cum e cu traficul, si gasesc ei si locuri de parcare. Nu "la scara" dar pe-aproape. De exemplu, pe "Magheru" - una din locatiile initiale - ai parcare la fosta Eva, la Sala Palatului, la Universitate (2, chiar)...plus pe diverse stradutze. La plesneala.

Da, te invarti nitzel, deci iti iei ceva marja de ajungere (trafic+parcare) dar...daca ar fi parcare rezervata , la ora aia, fix in fata unui cuib de nebunii (stiut ca atare) n-ar veni/parca masina  nimeni!!!🤣😂

Ia o locatie centrala (nu te baga la Rin sau Militari) , si hai....daca ai in plan sa faci office-ul pe-aici...

• Like 1

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 ore, crissti98 a spus:

Bianca,

Las-o dreaq cu amanarile din cauza de trafic si parcare

Daca vrei sa vii, vino...daca vor sa vina, vin!

Bucurestenii stiu cum e cu traficul, si gasesc ei si locuri de parcare. Nu "la scara" dar pe-aproape. De exemplu, pe "Magheru" - una din locatiile initiale - ai parcare la fosta Eva, la Sala Palatului, la Universitate (2, chiar)...plus pe diverse stradutze. La plesneala.

Da, te invarti nitzel, deci iti iei ceva marja de ajungere (trafic+parcare) dar...daca ar fi parcare rezervata , la ora aia, fix in fata unui cuib de nebunii (stiut ca atare) n-ar veni/parca masina  nimeni!!!🤣😂

Ia o locatie centrala (nu te baga la Rin sau Militari) , si hai....daca ai in plan sa faci office-ul pe-aici...

Da 😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am gasit... 😁 de miercuri la sala palatului 

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, icristi32 a spus:

Te găsim Miercuri?

Mai mult ca sigur, am făcut și rezervarea, tot. Bine ca nu mai e boschetara ca ailaltă, dacă nu găseam locație frumoasa nu mai eram miercuri acolo. 😘

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Băieți, pe la 14 voi face ceck-in-ul

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună, am ajuns, imediat revin cu informatiile

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am ajuns, locatie ultracentrala! (Va descurcati voi si cu locurile de parcare).😁

⚠️Atenție!⚠️ 

Fara confirmare programarea va fi anulata/confirmarea sa se faca cu jumatate de ora înainte prin sms!   

Fac deplasari doar la hoteluri si pensiuni (450 lei + taxiul)!  

Fara persoane in stare de ebrietate sau prafuri etc! 

Fara accesorii pe scula! 

Comunicam doar prin whapp sau pm-ul forumului! 

Program de lucru de la 11:00 pana la 23:00! 

Locație: 

📍... 

Servicii: 

📍masaj de relaxare; 

📍sex oral (protejat, in funct. de 

igiena/spit, eye contact, atentie la bilute, deeptroath); 

📍sex normal (protejat, in diferite pozitii/in limita bunului simt); 

📍sex anal (protejat/extra 50 lei/in funct. de marime si grosime); 

📍nu accept limbi de niciun fel;

📍nu fac fk. 

Finalizare: 

📍faciala; 

📍corporala; 

📍in prezervativ. 

Preturi:  

📍150 lei finalizarea+50 anal; 

📍300 lei ora+50 anal.  

️ANALUL ESTE OPTIONAL DIN AMBELE PARTI  

IMG-20230503-WA0069.jpg

Screenshot_20230503_174141_Gallery.jpg

• Like 2
  • Inimioara 7
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

BauScreenshot_20230504_143553_Gallery.jpg.13a8a19c8a1d21b3fe4a8c7975e0f056.jpg

• Like 3
  • Inimioara 7
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Salutare confrati, i-am facut si eu o vizita astazi caprioarei. Contact WhatsApp, raspuns prompt, programat pentru ora 17:00. Pozele o avantajeaza la cur, in rest sunt relevante. Mi-a spus ca nu are apa calda, dar nu a fost o problema, am venit dusat de acasa. Hai sa trecem si la note: ON-10, atentie la vecinatati, o ia pe toata in gura pana la cotor, bine, nici n-am eu mare pula, daca se preda muia in scoala, ea era profesoara 🤣, NP- 9, da contre, iti arunca priviri perverse, am schimbat vreo 3 pozitii unde am dat destul de tare, Igiena-10, n am simtit niciun miros suspect, nici n-am fost jos la gogosica, Comportament- 10, este o fire calda, comunicativa, vorbeste frumos, vrea sa te faca se te simti bine, Look- fata 8, nici frumoasa, nici urata, corp- sani-7,5, micuti, cupa 2 cred, cur-7,5, tot micut si el, nimic iesit din comun. Singurul lucru ce nu mi-a placut e ca este grabita, nu si lasa timp intre programari. Nu pot sa fiu ipocrit sa zic ca m-a grabit, dar vazand pe cineva ca se grabeste, parca nu mai te simti asa confortabil. Finalizarea a fost faciala, am uitat sa mentionez. Overral, o experienta care a meritat traita, daca as da o nota intalnirii, aceea ar fii 9. Merita vizitata, stie sa se futa, mergeti cu incredere baieti. Ai grija de tine Bianca 🤗.

• Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, h1den2 a spus:

Salutare confrati, i-am facut si eu o vizita astazi caprioarei. Contact WhatsApp, raspuns prompt, programat pentru ora 17:00. Pozele o avantajeaza la cur, in rest sunt relevante. Mi-a spus ca nu are apa calda, dar nu a fost o problema, am venit dusat de acasa. Hai sa trecem si la note: ON-10, atentie la vecinatati, o ia pe toata in gura pana la cotor, bine, nici n-am eu mare pula, daca se preda muia in scoala, ea era profesoara 🤣, NP- 9, da contre, iti arunca priviri perverse, am schimbat vreo 3 pozitii unde am dat destul de tare, Igiena-10, n am simtit niciun miros suspect, nici n-am fost jos la gogosica, Comportament- 10, este o fire calda, comunicativa, vorbeste frumos, vrea sa te faca se te simti bine, Look- fata 8, nici frumoasa, nici urata, corp- sani-7,5, micuti, cupa 2 cred, cur-7,5, tot micut si el, nimic iesit din comun. Singurul lucru ce nu mi-a placut e ca este grabita, nu si lasa timp intre programari. Nu pot sa fiu ipocrit sa zic ca m-a grabit, dar vazand pe cineva ca se grabeste, parca nu mai te simti asa confortabil. Finalizarea a fost faciala, am uitat sa mentionez. Overral, o experienta care a meritat traita, daca as da o nota intalnirii, aceea ar fii 9. Merita vizitata, stie sa se futa, mergeti cu incredere baieti. Ai grija de tine Bianca 🤗.

Măcar de îmi dădeai 2 sa știu naiba o treaba.😂 Șterge notele alea ca nu suntem scoala... Si de când te-ai dezbrăcat, imi tot spuneai ca îți dai drumul greu, nici măcar nu trebuia sa mai spui de timp ma băiat daca ai văzut ca am fost finuta, ca asa in haosul meu iese treaba de zici ce-i aia (sa îți iei o h, e mai ok pentru psihicul tău, dar nu la mine, ca nu ne potrivim, mie îmi trebuie puli tari). Inca n-am terminat cursul de vrajitorie, nu pot sa scol puli blege😂🤣🤣. Baieti, eu ma straduiesc sa iasa ok, dar lucrez cu materialul clientului, cum veniti, aia primiti😂😂😂. La care nu vi se scoala duceti-va la PATRIARHIE si rugati-va!😂Hai, te pup sa ai grija de tine baiat.❤️❤️❤️

• Haha 4

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, h1den2 a spus:

In rest te felicit pentru ce ai mai scris😘, ai fost un drăguț!❤️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...