bianca_love Reputație: 6802 Postat Aprilie 28, 2023 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Postat Aprilie 28, 2023 1 oră în urmă, curios1977 a spus: Deci, nu mai esti in Buc? Deci nici nu am apucat sa vin, am cerut o părere, am văzut care e treaba cu orașul și m-am lăsat păgubașa. Nu doresc sa creez nimănui neplăceri, dacă pe viitor voi avea o locație cu acces la parcari in zona, va fi o alta poveste.
unuloarecare2 Reputație: 425 Postat Aprilie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2023 Nu cred că încurci pe cineva. Probabil mulți ar fi mulțumiți să fie o locație centrală și la care să aibă acces fără să fie nevoiți să recurgă la mașini. 1
bianca_love Reputație: 6802 Postat Aprilie 28, 2023 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Postat Aprilie 28, 2023 Acum 21 minute, unuloarecare2 a spus: Nu cred că încurci pe cineva. Probabil mulți ar fi mulțumiți să fie o locație centrală și la care să aibă acces fără să fie nevoiți să recurgă la mașini. Aa... eu ma știu pe mine, nicăieri fără mașina și m-am gândit ca na... oricum am amânat, ne vedem cu forte proaspete în luna mai. 🥰❤️
dorky07 Reputație: 1019 Postat Aprilie 28, 2023 Postat Aprilie 28, 2023 Hai serios nu ne priva de tine doar pt parcarea aia…😍😍 1 1
bianca_love Reputație: 6802 Postat Aprilie 28, 2023 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Postat Aprilie 28, 2023 Acum 27 minute, dorky07 a spus: Hai serios nu ne priva de tine doar pt parcarea aia…😍😍 Am apucat sa amân deja și îmi pare super rău 🫠🥲 voi sta geana pe locațiile din Buc sa vad ce pica și vin la voi cu bratele deschise! ❤️ 1 3
only-me Reputație: 17117 Postat Aprilie 28, 2023 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Aprilie 28, 2023 8 hours ago, bianca_love said: Deci nici nu am apucat sa vin, am cerut o părere, am văzut care e treaba cu orașul și m-am lăsat păgubașa. Nu doresc sa creez nimănui neplăceri, dacă pe viitor voi avea o locație cu acces la parcari in zona, va fi o alta poveste. Sa le iau masinile in po** la pretentiosi!!😜😂 8 hours ago, bianca_love said: Aa... eu ma știu pe mine, nicăieri fără mașina și m-am gândit ca na... oricum am amânat, ne vedem cu forte proaspete în luna mai. 🥰❤️ Mai lasa masina ca se turteste curu😜,mersu pe jos face picioru frumos!!😂😂 7 hours ago, bianca_love said: Am apucat sa amân deja și îmi pare super rău 🫠🥲 voi sta geana pe locațiile din Buc sa vad ce pica și vin la voi cu bratele deschise! ❤️ Mai bn cu picioarele deschise!!😜😂😂😂🤗😘🥰 1
gop Reputație: 306 Postat Aprilie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2023 Ia ceva in zonele Pta Unirii, Alba Iulia, chiar Victoriei daca gasesti. Cine vrea la tine se descurca, nu e obligatorie parcarea la scara :)) 2 1
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Aprilie 28, 2023 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Postat Aprilie 28, 2023 Acum 10 ore, bianca_love a spus: Am apucat sa amân deja și îmi pare super rău 🫠🥲 voi sta geana pe locațiile din Buc sa vad ce pica și vin la voi cu bratele deschise! ❤️ Acum 23 minute, gop a spus: Ia ceva in zonele Pta Unirii, Alba Iulia, chiar Victoriei daca gasesti. Cine vrea la tine se descurca, nu e obligatorie parcarea la scara :)) Bianca, Las-o dreaq cu amanarile din cauza de trafic si parcare Daca vrei sa vii, vino...daca vor sa vina, vin! Bucurestenii stiu cum e cu traficul, si gasesc ei si locuri de parcare. Nu "la scara" dar pe-aproape. De exemplu, pe "Magheru" - una din locatiile initiale - ai parcare la fosta Eva, la Sala Palatului, la Universitate (2, chiar)...plus pe diverse stradutze. La plesneala. Da, te invarti nitzel, deci iti iei ceva marja de ajungere (trafic+parcare) dar...daca ar fi parcare rezervata , la ora aia, fix in fata unui cuib de nebunii (stiut ca atare) n-ar veni/parca masina nimeni!!!🤣😂 Ia o locatie centrala (nu te baga la Rin sau Militari) , si hai....daca ai in plan sa faci office-ul pe-aici... 1 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜
bianca_love Reputație: 6802 Postat Aprilie 29, 2023 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Postat Aprilie 29, 2023 Acum 7 ore, crissti98 a spus: Bianca, Las-o dreaq cu amanarile din cauza de trafic si parcare Daca vrei sa vii, vino...daca vor sa vina, vin! Bucurestenii stiu cum e cu traficul, si gasesc ei si locuri de parcare. Nu "la scara" dar pe-aproape. De exemplu, pe "Magheru" - una din locatiile initiale - ai parcare la fosta Eva, la Sala Palatului, la Universitate (2, chiar)...plus pe diverse stradutze. La plesneala. Da, te invarti nitzel, deci iti iei ceva marja de ajungere (trafic+parcare) dar...daca ar fi parcare rezervata , la ora aia, fix in fata unui cuib de nebunii (stiut ca atare) n-ar veni/parca masina nimeni!!!🤣😂 Ia o locatie centrala (nu te baga la Rin sau Militari) , si hai....daca ai in plan sa faci office-ul pe-aici... Da 😘
bianca_love Reputație: 6802 Postat Aprilie 29, 2023 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Postat Aprilie 29, 2023 Am gasit... 😁 de miercuri la sala palatului 2 1
icristi32 Reputație: 55 Postat Aprilie 29, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 29, 2023 Super. De Miercuri, începe distracția. 1
icristi32 Reputație: 55 Postat Mai 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 1, 2023 Te găsim Miercuri?
bianca_love Reputație: 6802 Postat Mai 1, 2023 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Postat Mai 1, 2023 1 oră în urmă, icristi32 a spus: Te găsim Miercuri? Mai mult ca sigur, am făcut și rezervarea, tot. Bine ca nu mai e boschetara ca ailaltă, dacă nu găseam locație frumoasa nu mai eram miercuri acolo. 😘 2
bianca_love Reputație: 6802 Postat Mai 3, 2023 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Postat Mai 3, 2023 Băieți, pe la 14 voi face ceck-in-ul 1
alexandru gabriel Reputație: 1316 Postat Mai 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2023 Acum 1 oră, bianca_love a spus: Băieți, pe la 14 voi face ceck-in-ul Ciao...Abia asteptam.. te țuc😚😚😚😚
bianca_love Reputație: 6802 Postat Mai 3, 2023 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Postat Mai 3, 2023 Bună, am ajuns, imediat revin cu informatiile
bianca_love Reputație: 6802 Postat Mai 3, 2023 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Postat Mai 3, 2023 Am ajuns, locatie ultracentrala! (Va descurcati voi si cu locurile de parcare).😁 ⚠️Atenție!⚠️ ⛔Fara confirmare programarea va fi anulata/confirmarea sa se faca cu jumatate de ora înainte prin sms!⛔ ⛔Fac deplasari doar la hoteluri si pensiuni (450 lei + taxiul)!⛔ ⛔Fara persoane in stare de ebrietate sau prafuri etc!⛔ ⛔Fara accesorii pe scula!⛔ ⛔Comunicam doar prin whapp sau pm-ul forumului!⛔ ⛔Program de lucru de la 11:00 pana la 23:00!⛔ Locație: 📍... Servicii: 📍masaj de relaxare; 📍sex oral (protejat, in funct. de igiena/spit, eye contact, atentie la bilute, deeptroath); 📍sex normal (protejat, in diferite pozitii/in limita bunului simt); 📍sex anal (protejat/extra 50 lei/in funct. de marime si grosime); 📍nu accept limbi de niciun fel; 📍nu fac fk. Finalizare: 📍faciala; 📍corporala; 📍in prezervativ. Preturi: 📍150 lei finalizarea+50 anal; 📍300 lei ora+50 anal. ❗️❗️ANALUL ESTE OPTIONAL DIN AMBELE PARTI❗️❗ 2 7
bianca_love Reputație: 6802 Postat Mai 4, 2023 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Postat Mai 4, 2023 Bau 3 7
unuloarecare2 Reputație: 425 Postat Mai 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2023 It's getting very hot! 1
Glemaster Reputație: -43 Postat Mai 4, 2023 Oras:Alba Oras:Alba Postat Mai 4, 2023 Pe la brasov când ajungi??
h1den2 Reputație: 213 Postat Mai 4, 2023 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 4, 2023 Salutare confrati, i-am facut si eu o vizita astazi caprioarei. Contact WhatsApp, raspuns prompt, programat pentru ora 17:00. Pozele o avantajeaza la cur, in rest sunt relevante. Mi-a spus ca nu are apa calda, dar nu a fost o problema, am venit dusat de acasa. Hai sa trecem si la note: ON-10, atentie la vecinatati, o ia pe toata in gura pana la cotor, bine, nici n-am eu mare pula, daca se preda muia in scoala, ea era profesoara 🤣, NP- 9, da contre, iti arunca priviri perverse, am schimbat vreo 3 pozitii unde am dat destul de tare, Igiena-10, n am simtit niciun miros suspect, nici n-am fost jos la gogosica, Comportament- 10, este o fire calda, comunicativa, vorbeste frumos, vrea sa te faca se te simti bine, Look- fata 8, nici frumoasa, nici urata, corp- sani-7,5, micuti, cupa 2 cred, cur-7,5, tot micut si el, nimic iesit din comun. Singurul lucru ce nu mi-a placut e ca este grabita, nu si lasa timp intre programari. Nu pot sa fiu ipocrit sa zic ca m-a grabit, dar vazand pe cineva ca se grabeste, parca nu mai te simti asa confortabil. Finalizarea a fost faciala, am uitat sa mentionez. Overral, o experienta care a meritat traita, daca as da o nota intalnirii, aceea ar fii 9. Merita vizitata, stie sa se futa, mergeti cu incredere baieti. Ai grija de tine Bianca 🤗. 1
bianca_love Reputație: 6802 Postat Mai 4, 2023 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Postat Mai 4, 2023 Acum 3 ore, h1den2 a spus: Salutare confrati, i-am facut si eu o vizita astazi caprioarei. Contact WhatsApp, raspuns prompt, programat pentru ora 17:00. Pozele o avantajeaza la cur, in rest sunt relevante. Mi-a spus ca nu are apa calda, dar nu a fost o problema, am venit dusat de acasa. Hai sa trecem si la note: ON-10, atentie la vecinatati, o ia pe toata in gura pana la cotor, bine, nici n-am eu mare pula, daca se preda muia in scoala, ea era profesoara 🤣, NP- 9, da contre, iti arunca priviri perverse, am schimbat vreo 3 pozitii unde am dat destul de tare, Igiena-10, n am simtit niciun miros suspect, nici n-am fost jos la gogosica, Comportament- 10, este o fire calda, comunicativa, vorbeste frumos, vrea sa te faca se te simti bine, Look- fata 8, nici frumoasa, nici urata, corp- sani-7,5, micuti, cupa 2 cred, cur-7,5, tot micut si el, nimic iesit din comun. Singurul lucru ce nu mi-a placut e ca este grabita, nu si lasa timp intre programari. Nu pot sa fiu ipocrit sa zic ca m-a grabit, dar vazand pe cineva ca se grabeste, parca nu mai te simti asa confortabil. Finalizarea a fost faciala, am uitat sa mentionez. Overral, o experienta care a meritat traita, daca as da o nota intalnirii, aceea ar fii 9. Merita vizitata, stie sa se futa, mergeti cu incredere baieti. Ai grija de tine Bianca 🤗. Măcar de îmi dădeai 2 sa știu naiba o treaba.😂 Șterge notele alea ca nu suntem scoala... Si de când te-ai dezbrăcat, imi tot spuneai ca îți dai drumul greu, nici măcar nu trebuia sa mai spui de timp ma băiat daca ai văzut ca am fost finuta, ca asa in haosul meu iese treaba de zici ce-i aia (sa îți iei o h, e mai ok pentru psihicul tău, dar nu la mine, ca nu ne potrivim, mie îmi trebuie puli tari). Inca n-am terminat cursul de vrajitorie, nu pot sa scol puli blege😂🤣🤣. Baieti, eu ma straduiesc sa iasa ok, dar lucrez cu materialul clientului, cum veniti, aia primiti😂😂😂. La care nu vi se scoala duceti-va la PATRIARHIE si rugati-va!😂Hai, te pup sa ai grija de tine baiat.❤️❤️❤️ 4
bianca_love Reputație: 6802 Postat Mai 4, 2023 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Postat Mai 4, 2023 Acum 3 ore, h1den2 a spus: Salutare confrati, i-am facut si eu o vizita astazi caprioarei. Contact WhatsApp, raspuns prompt, programat pentru ora 17:00. Pozele o avantajeaza la cur, in rest sunt relevante. Mi-a spus ca nu are apa calda, dar nu a fost o problema, am venit dusat de acasa. Hai sa trecem si la note: ON-10, atentie la vecinatati, o ia pe toata in gura pana la cotor, bine, nici n-am eu mare pula, daca se preda muia in scoala, ea era profesoara 🤣, NP- 9, da contre, iti arunca priviri perverse, am schimbat vreo 3 pozitii unde am dat destul de tare, Igiena-10, n am simtit niciun miros suspect, nici n-am fost jos la gogosica, Comportament- 10, este o fire calda, comunicativa, vorbeste frumos, vrea sa te faca se te simti bine, Look- fata 8, nici frumoasa, nici urata, corp- sani-7,5, micuti, cupa 2 cred, cur-7,5, tot micut si el, nimic iesit din comun. Singurul lucru ce nu mi-a placut e ca este grabita, nu si lasa timp intre programari. Nu pot sa fiu ipocrit sa zic ca m-a grabit, dar vazand pe cineva ca se grabeste, parca nu mai te simti asa confortabil. Finalizarea a fost faciala, am uitat sa mentionez. Overral, o experienta care a meritat traita, daca as da o nota intalnirii, aceea ar fii 9. Merita vizitata, stie sa se futa, mergeti cu incredere baieti. Ai grija de tine Bianca 🤗. In rest te felicit pentru ce ai mai scris😘, ai fost un drăguț!❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum