Vizitator raisaisa Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2021 Postat Ianuarie 9, 2021 Bună https://imgur.com/a/4dDuiLQ
mihaiht Reputație: 400 Postat Ianuarie 9, 2021 Oras:Earth Oras:Earth Postat Ianuarie 9, 2021 Se pare ca e colega cu Carmen si sta in Faleza Nord. Clasicul “anal in functie de dimensiune” drept pentru care am dat skip. 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat Ianuarie 9, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Ianuarie 9, 2021 Motiv perfect ca să poată refuza pe cine vrea...e de la sine înțeles
Vizitator raisaisa Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2021 Postat Ianuarie 10, 2021 Bună 🙂disponibilă 😘😘va aștept cu drag😘😘
vitceibo Reputație: 4071 Postat Ianuarie 10, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 10, 2021 Acum 14 ore, mihaiht a spus: Se pare ca e colega cu Carmen si sta in Faleza Nord. Clasicul “anal in functie de dimensiune” drept pentru care am dat skip. nu e colega cu carmen , ci cu roxana creata 1
mihaiht Reputație: 400 Postat Ianuarie 10, 2021 Oras:Earth Oras:Earth Postat Ianuarie 10, 2021 Mie asa mi-a comunicat la telefon, ca e colega cu Carmen.Poate ne lamureste chiar ea.
Vizitator raisaisa Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2021 Postat Ianuarie 10, 2021 Acum 3 ore, mihaiht a spus: Mie asa mi-a comunicat la telefon, ca e colega cu Carmen.Poate ne lamureste chiar ea. Da sunt colega cu Carmen 🙂
irecuperabil Reputație: -30 Postat Ianuarie 10, 2021 Postat Ianuarie 10, 2021 Acum 5 ore, vitceibo a spus: nu e colega cu carmen , ci cu roxana creata o alta informatie eronata marca tampon 1 1 2
vitceibo Reputație: 4071 Postat Ianuarie 11, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 11, 2021 Acum 22 ore, irecuperabil a spus: o alta informatie eronata marca tampon o alta postare imbecila ,off topic , fara rost , cu scopul de a ma discredita . daca colega raisa era acolo si carmen nu era , insemana ca informatia este corecta . 1 1
irecuperabil Reputație: -30 Postat Ianuarie 11, 2021 Postat Ianuarie 11, 2021 Acum 46 minute, vitceibo a spus: o alta postare imbecila ,off topic , fara rost , cu scopul de a ma discredita . daca colega raisa era acolo si carmen nu era , insemana ca informatia este corecta . imbecilitatea nu doare ca altfel ai plange mereu daca fata a spus ca e colega cu Carmen inseamna ca asa e te discreditezi singur si te autoblamezi esti prea prajit sa iti dai seama dar continua 1 2
vitceibo Reputație: 4071 Postat Ianuarie 11, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 11, 2021 Acum 1 minut, irecuperabil a spus: imbecilitatea nu doare ca altfel ai plange mereu daca fata a spus ca e colega cu Carmen inseamna ca asa e te discreditezi singur si te autoblamezi esti prea prajit sa iti dai seama dar continua esti irecuperabil si nu vrei sa pricepi nimic , las-o asa , n-are nici un rost sa continuam . 1
Vizitator raisaisa Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2021 Postat Ianuarie 11, 2021 V-am spus și mai repet o data sunt colega cu Carmen 😉🙂
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Ianuarie 11, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Ianuarie 11, 2021 La 10.01.2021 la 12:17, vitceibo a spus: nu e colega cu carmen , ci cu roxana creata 👁️,dai dat buleala!!🤏🤏🤏🤭.Multa vorba,prosteala ieftina,Hai sa bei o bere cand ai bani , PS🍻 Acum 1 minut, raisaisa a spus: V-am spus și mai repet o data sunt colega cu Carmen 😉🙂 am intels.!! 3 1
irecuperabil Reputație: -30 Postat Ianuarie 12, 2021 Postat Ianuarie 12, 2021 Acum 8 ore, raisaisa a spus: V-am spus și mai repet o data sunt colega cu Carmen 😉🙂 da papusa majoritatea am inteles dar vitceibo trage pe nas nu proceseaza clar si repede informatiile 1 2
vitceibo Reputație: 4071 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 12, 2021 La 10.01.2021 la 16:04, raisaisa a spus: Da sunt colega cu Carmen 🙂 daca esti o fata corecta ceea ce inclin sa cred ca esti , poti mentiona ca la data de 9 ian in locatia de pe pescarilornr... se mai afla o colega pe nume ... cu parul cret . 1
vitceibo Reputație: 4071 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 12, 2021 Acum 13 ore, 2peu_2peu a spus: 👁️,dai dat buleala!!🤏🤏🤏🤭.Multa vorba,prosteala ieftina,Hai sa bei o bere cand ai bani , PS🍻 am intels.!! uite cine s-a gasit sa vorbeasca despre vorba multa si buleala . intr-o locatie in care au lucrat sau lucreaza 2-3-4 fete , a fost prezenta in momentul in care eu ma aflam acolo persoana care am mentionat-o eu , ,pe care am recenzat-o si care la ora actuala NU mai lucreaza impreuna cu carmen si raisa . 1
vitceibo Reputație: 4071 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 12, 2021 Acum 5 ore, irecuperabil a spus: da papusa majoritatea am inteles dar vitceibo trage pe nas nu proceseaza clar si repede informatiile pe tine oricum nu te intereseaza vreo informatie , ai intrat pe forum cu singurul scop de a defaima si jigni in stinga si in dreapta . ai inceput cu anonna si te straduiesti sa ma faci cu ou si cu otet in speranta ca intr-o buna zi te voi injura si voi fi banat . pacat de tine ca esti atiti de transparent , insipid si incolor incit nici macar prietenii tai virtuali nu isi vor mai aduce aminte de tine. 1
irecuperabil Reputație: -30 Postat Ianuarie 12, 2021 Postat Ianuarie 12, 2021 Acum 3 minute, vitceibo a spus: pe tine oricum nu te intereseaza vreo informatie , ai intrat pe forum cu singurul scop de a defaima si jigni in stinga si in dreapta . ai inceput cu anonna si te straduiesti sa ma faci cu ou si cu otet in speranta ca intr-o buna zi te voi injura si voi fi banat . pacat de tine ca esti atiti de transparent , insipid si incolor incit nici macar prietenii tai virtuali nu isi vor mai aduce aminte de tine. ar trebui sa ai alte preocupari de ex sa te interesezi daca ti-a venit pensia sau sa iti fixezi proteza cu lacalut eventual sa stai la barfe ieftine cu hodorogii in fata scarii. vremea ta a trecut cu exceptia a 2-3 sugaci toti se...... pe tine. dar tu tagadam-tagadam tagadam-tagadam 1 2
vitceibo Reputație: 4071 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 12, 2021 Acum 5 minute, irecuperabil a spus: ar trebui sa ai alte preocupari de ex sa te interesezi daca ti-a venit pensia sau sa iti fixezi proteza cu lacalut eventual sa stai la barfe ieftine cu hodorogii in fata scarii. vremea ta a trecut cu exceptia a 2-3 sugaci toti se...... pe tine. dar tu tagadam-tagadam tagadam-tagadam preocuparile mele , oricare ar fi ele , nu te privesc pe tine . observ ca cei care se pisa pe mine asa cum zici tu , nu imi dau atitea minusuri cite primesti tu de la 2-3 sugaci , cu o singura exceptie , care nu poate face altceva bun sau util , decit sa minuseze , alter -ego-ul tau distinsul domn tupeu , cind e el pe forum , tu dispari , cind esti tu ,nu e el . tagadam tagadam ai invatat-o de la antena 3 , de la mircea badea , idolul tau , nu-i asa ? 1
irecuperabil Reputație: -30 Postat Ianuarie 12, 2021 Postat Ianuarie 12, 2021 Acum 2 ore, vitceibo a spus: observ ca cei care se pisa pe mine asa cum zici tu cuvantul potrivit nu era se pisa (doar anonna se pisa pe tine) ci se caca pe tine 1 5
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Ianuarie 15, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Ianuarie 15, 2021 21 hours ago, raisaisa said: Disponibilă 😗 Raisa postează și tu câteva poze făcute în locația actuală
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum