Sari la conținut

Noua in domeniu. 23 de ani MARIA 0736 409 789

Vizitator maria2020

Postări Recomandate

Vizitator maria2020
Reputație: 0
Postat
Acum 1 minut, partygoer a spus:

Ar ajuta daca ai posta intre ce ore te putem vizita si in ce zile. Cel putin orientativ.

Bună. Astăzi lucrez pana la ora 23.00. Sâmbăta și duminica programul este de la ora 12.00 pana la ora 23.00.

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, maria2020 a spus:

Bună. Astăzi lucrez pana la ora 23.00. Sâmbăta și duminica programul este de la ora 12.00 pana la ora 23.00.

Multumesc👍

• Oras:bucuresti
Postat

Bună Maria,poate raspunzi și tu la telefon sau whats app. De când sa întors,a mai prins-o cineva ? Vad ca e activa pe whats app....

Vizitator maria2020
Postat

Bună ziua domnilor. 🥰  Astăzi încep programul la ora 13.00. cred ca voi termina programul undeva în jurul orelor 23.00. Va astept pentru programări pe whatsapp și telefonic  -  0736 409 789. 🥰          

Vizitator maria2020
Postat
Acum 1 oră, curiositybuc a spus:

Bună Maria, poți pune 2..3 poze? 

Câte colege mai ai în locație? 

Mulțumesc. 

Bună. Sunt singura în locație. 😘

Vizitator maria2020
Postat

Screenshot_20210607-164905_Photos.jpg.6d9ec810fdf3f5699cf3889be70b47f3.jpg

Vizitator maria2020
Postat

Bună ziua domnilor. 🥰  Astăzi încep programul la ora 18.00. cred ca voi termina programul undeva în jurul orelor 24.00. Va astept pentru programări pe whatsapp și telefonic  -  0736 409 789. 🥰          

Vizitator maria2020
Postat

Bună ziua domnilor. Momentan am plecat din București. O sa anunț când revin. Va mulțumesc. 😘

Vizitator maria2020
Postat

Buna domnilor. Am revenit in Bucuresti. Maine voi incepe programul de la ora 10.00. Va astept pentru programări pe whatsapp și telefonic  0736 409 789. 😘

Vizitator maria2020
Postat

Bună dimineața domnilor. Am început programul pe ziua de astăzi. Va astept pentru programări pe telefon și/sau whatsapp. Va mulțumesc. 😘

• Oras:Buc
Postat

Revizitat Maria, am.mai.fost la ea si cand a vemit.in Buc prima data. Mie imi place, nu e ceva spectaculos dar pt mine e ok. Raport pret calitate este ok. Voi  mai reveni.

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 1 oră, norbert1976us a spus:

Revizitat Maria, am.mai.fost la ea si cand a vemit.in Buc prima data. Mie imi place, nu e ceva spectaculos dar pt mine e ok. Raport pret calitate este ok. Voi  mai reveni.

Locatia tot in Rond, punct de reper Arogant?

Vizitator
Postat
Acum 1 oră, norbert1976us a spus:

Da.

Multumesc!👍

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am sunat zilele trecute, dar nu m-a convins.. Pe repede înainte, servicii normale și nu e singura în locație. 

Vizitator maria2020
Postat
Acum 2 ore, curiositybuc a spus:

Am sunat zilele trecute, dar nu m-a convins.. Pe repede înainte, servicii normale și nu e singura în locație. 

Bună ziua domnule. Va rog frumos sa nu mai mințiți.....întotdeauna am fost singura în locație. 

Postat
3 hours ago, curiositybuc said:

Pai cum ti ai dat seama.ca.nu e singura in locatie? Ai avut.un feeling la telefon??

Postat
3 hours ago, curiositybuc said:

Mai sunteti si tampiti pe deasupra pe.langamincinosi si labagii? Cand zilele trecute cand fata a anuntat ca de ieri a revenit in buc? Cum.pe repede inainte daca nu ai vizitat o?

• Oras:DA
  • Oras:DA
Postat
Acum 5 ore, curiositybuc a spus:

Daca decat ai sunat de unde sti tu ca este pe repede inainte si ca are colega,din moment ce nu era in Bucuresti?

Vizitator maria2020
Postat

Bună dimineața domnilor. Programul de astăzi începe la orele 11 00. Va aștept pentru programări la telefon,whatsapp 0736 409 789. Va mulțumesc 😘   

Postat
La 07.06.2021 la 20:45, maria2020 a spus:

Screenshot_20210607-164905_Photos.jpg.6d9ec810fdf3f5699cf3889be70b47f3.jpg

Woowwww.  Parca te-ai făcut mai buna de pula.......   Sper sa nu te superi ca vorbesc urat. 🥰

Vizitator maria2020
Postat
Acum 2 ore, dodel01 a spus:

Woowwww.  Parca te-ai făcut mai buna de pula.......   Sper sa nu te superi ca vorbesc urat. 🥰

🤣   Stați liniștit,nu m-am supărat. Va astept pe la mine. 😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...