melcian Reputație: 52 Postat Septembrie 26, 2020 Oras:home Oras:home Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Ar fi trebuit sai recomanzi si tarifele. Sub 300, in piata de azi, mie frica ce gasesc in spatele usi...Da' nu trebuie sa te duci. Stai in banca ta si cauta d-alea cu bani mai multi. 2 Link spre comentariu
seflatiganci Reputație: -5 Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 O ajut eu pe colega cu atașarea pozelor.Pai cum e colega daca nu mai lucrezi? Link spre comentariu
ube2020 Reputație: 5 Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 O parte din poze(cele mai frumoase) par nereale. Link spre comentariu
melcian Reputație: 52 Postat Septembrie 26, 2020 Oras:home Oras:home Partajează Postat Septembrie 26, 2020 O parte din poze(cele mai frumoase) par nereale. Care parte? Ca toate reprezinta aceeasi fata. Link spre comentariu
witcher Reputație: 16277 Postat Septembrie 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Locatia mea este in zona berceni vizavi de metro sector 4 , este o locatie discreta si curata ❤ Poti sa fii un pic mai explicita ?In functie de perspectiva, vizavi de Metro sector 4 e un cimitir :) Link spre comentariu
boboc00 Reputație: 473 Postat Septembrie 26, 2020 Telefon: 0742146905 Oras:Bucuresti Telefon: 0742146905 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Ce neagra este intre buci Link spre comentariu
melcian Reputație: 52 Postat Septembrie 26, 2020 Oras:home Oras:home Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Poti sa fii un pic mai explicita ?In functie de perspectiva, vizavi de Metro sector 4 e un cimitir :) Singurele blocuri de acolo sunt cele din cartierul Solar https://goo.gl/maps/DCb6JC1T1vo2MWUu6 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Septembrie 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Poti sa fii un pic mai explicita ?In functie de perspectiva, vizavi de Metro sector 4 e un cimitir :)Asta voia a fi gluma? Link spre comentariu
witcher Reputație: 16277 Postat Septembrie 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Singurele blocuri de acolo sunt cele din cartierul Solar https://goo.gl/maps/DCb6JC1T1vo2MWUu6Exact ;) Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Septembrie 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Pai cum e colega daca nu mai lucrezi?Sa iți explic teorema lui Pitagora? :)) Link spre comentariu
melcian Reputație: 52 Postat Septembrie 26, 2020 Oras:home Oras:home Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Sa iți explic teorema lui Pitagora? :)) Sa nu faci sta! O sa creada ca este ceva legat de capul lui! Link spre comentariu
seflatiganci Reputație: -5 Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Sa iți explic teorema lui Pitagora? :))Incerci sa imi zici ca ai abandonat scoala in generala? Link spre comentariu
Vizitator lexmann Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Ce neagra este intre bucidoar ?ia uita-te si la coate :) Link spre comentariu
nid 35 Reputație: 637 Postat Septembrie 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Lăsați că ne edificăm curând, preturile par ok, zona oarecum accesibilă daca fata arata bine și serviciile sunt ok, rămâne de văzut..trebuie sa ajung până la Metro sa fac cv cumparaturi😠Link spre comentariu
nid 35 Reputație: 637 Postat Septembrie 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Sa iți explic teorema lui Pitagora? :))Acum intelegem de ce nu mai lucrezi , între timp ai terminat facultatea de matematică..😀 Link spre comentariu
Vizitator cristimane Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 A avansat!o manageriază!ce e așa greu de inteles? Link spre comentariu
seflatiganci Reputație: -5 Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 O fi fost cu concurs sau avea pile? Link spre comentariu
ube2020 Reputație: 5 Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Care parte? Ca toate reprezinta aceeasi fata.Primele,in afara de ultimele doua. Link spre comentariu
liviu16cm Reputație: 368 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Fratilor chiar nu îmi vine sa cred cum decade forumul. Cred ca este mult prea permisiv pisicu'Cum apare o fata noua cum încep toți cu jigniri, ce neagra e la cur, în coltul gurii... Plm va duceți sa futeti sau sa va insurati??. Va mirați ca se poarta aiurea apoi... Link spre comentariu
Vizitator nimfomanul6969 Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Fata arata bine din poze, oferta si preturile par a fi ok, eu as vizita-o doar ca pentru mine locatia undeva pe Metalurgiei (Auchan, Metro) e foarte departe, fac aproape 1 ora pana acolo. Dar daca merita nu mai conteaza distanta. Link spre comentariu
xxxnickxxx Reputație: 296 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Am fost eu ieri la Mădălina.Pozele sunt ale ei. Este drăguță la fața. Este atenta la nevoile clientului. M-a întrebat dacă doresc suc sau apă. M-a întrebat dacă doresc la duș. Se poarta frumos. Are corp sexy, sâni micuți dar plăcuți, sfârcuri sensibile. Are și un cățel simpatic care se plimba prin garsoniera cu un iepuraș în gură. Ingiena: 10 Gfe:9 extra 50 lei pt FKFizic : 8Normal: 9 Oral: 8 La oral as fi preferat sa decid eu când sa îmi pună prezervativ și sa trecem la normal. A decis ea pentru mine... Anal: în postare zice ca face dar mie mi-a zis ca nu poate face cu mine (probabil grosimea)... Finalizare: corporală. Am finalizat în poziția capra. Mi s-a atras atenția ca trebuia sa finalizez în prezervativ sau în alta poziție în care sa finalizez pe mine.... nu pe ea... . Preț: 150 lei finalizarea ( + extra 60 lei pt oral neprotejat, desi în postarea de pe forum nu scrie nimic despre asta + extra 60 lei pt french kiss, desi în postarea de pe forum nu scrie nimic despre asta. În total 270 lei pt o finalizare cu ON și FK. Cam mult.... De revenit: DA, dar ar fi de preferat ON inclus în prețul de 150 finalizarea / 250 ora Ciocane tari! 8 Link spre comentariu
fachirul Reputație: -4 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:India Oras:India Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Sa iți explic teorema lui Pitagora? :)) Zi cum e cu teorema Delia ? Nu mai lucrezi și promovezi tinere talente ? Link spre comentariu
t2626 Reputație: 724 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2020 În anunț scrie ca face cob și cof.. Doar cim e extra.. Nu scrie ca cere extra pt fk și oral nepro...Pare sa nu merite deplasarea.. Ajunge la 450 și ceva de lei ora cu tot cu anal și cim.. în loc 300-350 lei...Poate întra ea sau delia și ne lămuresc fetele 2 Link spre comentariu
t2626 Reputație: 724 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Era pe lista mea scurta, de vizitat.. Dar parca nu m as mai risca acum... Îmi plăcea de ea.. Și m as fi dus pt anal..mai ales ca sunt în zona... Dar sa mi ceara extra pt orice.. Și nici măcar pe corp sa nu pot sa mi dau drumul.. Sa termin "per mine".. E cam aiurea... Așteptam să ne lămurească fetele 2 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4733 Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Am fost eu ieri la Mădălina.Pozele sunt ale ei. Este drăguță la fața. Este atenta la nevoile clientului. M-a întrebat dacă doresc suc sau apă. M-a întrebat dacă doresc la duș. Se poarta frumos. Are corp sexy, sâni micuți dar plăcuți, sfârcuri sensibile. Are și un cățel simpatic care se plimba prin garsoniera cu un iepuraș în gură. Ingiena: 10 Gfe:9 extra 50 lei pt FKFizic : 8Normal: 9 Oral: 8 La oral as fi preferat sa decid eu când sa îmi pună prezervativ și sa trecem la normal. A decis ea pentru mine... Anal: în postare zice ca face dar mie mi-a zis ca nu poate face cu mine (probabil grosimea)... Finalizare: corporală. Am finalizat în poziția capra. Mi s-a atras atenția ca trebuia sa finalizez în prezervativ sau în alta poziție în care sa finalizez pe mine.... nu pe ea... . Preț: 150 lei finalizarea ( + extra 60 lei pt oral neprotejat, desi în postarea de pe forum nu scrie nimic despre asta + extra 60 lei pt french kiss, desi în postarea de pe forum nu scrie nimic despre asta. În total 270 lei pt o finalizare cu ON și FK. Cam mult.... De revenit: DA, dar ar fi de preferat ON inclus în prețul de 150 finalizarea / 250 ora Ciocane tari! Mulțumim frate! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum