Sari la conținut

❗❗❗Rautatea unora❗❗❗

Postări Recomandate

• Oras:Ping 3 ms
  • Oras:Ping 3 ms

Ce-ți place sa sugi pula! Te asigur, tehnica nu greșește! 

Eşti tare-n mizeria ta de gură, în spatele tastaturii, craiule viteaz ca o muiere...;)

Vezi-ți de treburile tale, cretinule creator de flame. Tu, spre deosebire de uncheşul Picoño ce te oblăduieşte sub aripa lui protectoare , chiar nu ai nimic de spus înafară de înjurături.

Vrei să-ți scriu recenzie după ce-ți iau scalpul? Sau de ce atârni peste tot locul în jurul pluii mele, jigodie ordinară cu La Tourette pe buze???
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sinaia

Eşti tare-n mizeria ta de gură, în spatele tastaturii, craiule viteaz ca o muiere... ;)

Vezi-ți de treburile tale, cretinule creator de flame. Tu, spre deosebire de uncheşul Picoño ce te oblăduieşte sub aripa lui protectoare , chiar nu ai nimic de spus înafară de înjurături.

Vrei să-ți scriu recenzie după ce-ți iau scalpul? Sau de ce atârni peste tot locul în jurul pluii mele, jigodie ordinară cu La Tourette pe buze???

Pai ce este de spus despre o mizerie ca tine bulangiule? Sincer, nu este nimic bun de spus în ceea ce privește prestația ta aici. Ești o clona, ești subiectiv, sugi pula peștilor, etc.!

PS. Muitza, știu sa am singur grija de mine spre deosebire de tine, nu am nevoie de vreo aripa protectoare, te fuck sa vorbești singur din orice poziție vrei muedin! 

• Minus 3
Link spre comentariu

Daca crezi ca te-ai imbogatit cu 200 de lei , cat am platit in 2017 , asteapta in continuare , saracie , sa-ti mai platesc eu 10 conturi premium/SP , cum ti-au platit curvele moderare , ca sa stearga tocmai ce era scris cu buna stiinta de catre tine , cand le stalkuiai intentionat de pe multitudinea de clone .

Altfel , cand o sa ajungi ca altii sa te caute banii si sa-i refuzi constant , discutam cu totul altfel .

Pana atunci , mai linge-i in cur , pe gratis , ptr. cateva minciuni grosolane , pe rablagitii astia distrusi , Pecoaie , Avansatu' aka @payment si Gelu aka @derWall (sefu' la pisati de curva) , paiatele distruse , rablagite si circarese ale platformei ,in bratele carora te-ai refugiat ca o fetita plangacioasa strigand "Tatii , tatii !!!" chiar daca ti-au inselat asteptarile , dar fiind un prostan singuratic ca si acestia ce te-ai imbolnavit de prea mult stat in casa , pe propria-ti platforma  , te-au infiat si acceptat oarecum sa le speli izmenele/sosetele  cufurite/puturoase , aceasta fiind si categoria ta sociala de izmenari de care nu te poti nicidecum debarasa vreodata . Mai fa-ti cateva clone si discuta singur cu acestea (marile tale diversiuni de tembeloid ptr. un gram de trafic , si ca sa pareti mai multi , ca esti la fel de incapabil ca si @amada cand se ghemuieste intr-un coltisor si monologheaza singura , chiar de-o critici uneori) , mai cadoriseste cateva conturi premium pe ici-colo (ca nu erau bune acelea platite corect , ca sa vezi unde duce imbecilitatea si avaritatea intr-un final) la aceleasi stricaciuni lingatoare de chiloti rahatiti si plini de sloboz ale promovatorilor/proxenetilor de aici care-ti  dau in primire (excluzand mesageriile personale/"private" pe care le tot citesti constant) ca sa mai aflii si tu oarece barfe de bulevard/strada , dupa care sa-mi spui si cum a fost de Craciun si de Revelion (ca se apropie cu pasi repezi) cand ti-ai destupat sampania tot pa Nimfomane , alaturi de aceesi trancaniti si de pocnitoare hiperactive (dar , totusi , facand acelasi lucru ca acestea) pe unele dintre ele lingandu-le agresiv in realitate (culmea) .si pe care (tot tu) le tot critici intens de pe clone neavand curajul , tot din lasitate , sa te exprimi fata de acestea in ultimii ani de pe contul principal , ala Roze , de bomboniera cu fusta.

Apropo , ca mi-am adus aminte si ce spunea candva "ala" ...."M-a invatat Pecoaie sa fut si sa scriu Recenzii" ....manca-v-ar ratele pula de retardati mintal , ca a ajuns patologica deficienta voastra si asocierea comuna ,  tot gangurind zinic pe aici , ca d'aia isi bat joc/pizda de voi constant pana si curvele , de aici si alianta voastra comuna  :)

Dar parca ti-am mai spus ca ai avut multe de invatat de la mine in decursul acestor ani , chiar si stand la distanta , incercand uneori sa plagiezi , dar stii cum este in viata , originalu' ramane original  , .

Au fost 750 de lei,bine investiți de mine,adică pe banii tai am dat 7-8 mui cu DEP și CIM.

Cat despre PM-uri,nu vreau sa postez aici discuțiile tale cu Betty sau Alesandra ca te fac de cacat,în plus Betty a donat 300 euro pentru moderare si este prietena mea de suflet

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

7 mui la 7 grauri ....ai de :) mea ...750  ii face si Avansatu'  impreuna cu Pecoaie , cand sugeau  pula la dublu pe centura si la promovatori/proxeneti . Ce reprezinta suma asta ?  Ca sa vezi cat esti de "istet" , comparativ cu...

Sa va traiasca neamu' de rablagiti  daca acum va mint eu cu ceva

Deci... "povestea"  goes on  :)

"Totul se intampla in anul 2004 , acela de glorie as putea zice , in mintea mea bolnava si permanent nechibzuita  , cand nici nu trecusera mai mult de cateva zile de cand pusesem stampula pe Basescu , crezand ca in luna decembrie , chiar de Craciun , o sa-mi umple bradu' de stelute , globulete , bomboane... etc ....glorie doar in capul meu , ala sec , ca ma trezesc dis de dimineata si in loc de globulete stateau exact stiuletii lu' bunica-mea arsi de soare in patul de mai bine de 20 de ani .

Na  belea si pomana , 'tu-ti rasa ta de votant idiot , cine s-o mai increde in astia . De nervi , ce credeti ca am facut ? M-am spart cu unu' la cur pana m-o podidit sangele . De fapt , mai aveam vreo alternativa ?

Trecu sarbatorile , trecu necazu' si ma intorsei din nou spasit la serviciu  Mergeam asa agale pe scarile tribunalului , carand de servieta lu' sefu' al mare si ce-mi tresari prin ganduri ,,ase , in mintea mea clocita si imbacsita uneori de atata bautura

Trebuie sa ma realizez cumva . Bahhh , nu se poate , trebuie sa afle lumea de mine intr-un fel..
Ce draq , cainele trage de mine , sefu tot de mine ...nu se mai poate astfel , trebuie sa-mi revin cumva in simtiri ca acusi se apropie varsta de 40 de ani . Toti barbatii aflati la aceasta varsta invart ceva , eu , in schimb , nimic. Stau si-i invidiez pe altii pe la colturi  : ca-s urati , ca-s saraci , ca au vocabularu' bogat , de golanasi , si agata pizde ....plm... etc....eu , tot sclav de cand ma stiu . Sclav da' cu pretentii.

Ei , ca sa va spun drept si sincer  , prost punga am fost inca de la 20 de ani , bobarnace de la fete mi-am luat in fundurile de borcan aflate la purtator inca de pe bancile scolii , mutalau , ca nu detin mai  mult de 5 cuvinte in vocabular sunt , plus , ca sa va zic pana la capat , mai am alte 2 replici sub forma de glume , scrise (si retranscrise permanent ) pe ultima foaie a agendei de serviciu , si copiate inca  de pe vremea lu' Arsinel , si le foloseam pe cand eram  Aa....Addv.....Advanc....ma scuzati , sunt si putin balbait...Advancer , ba nu , Advanced , adica ,  , avansez pe 69 , daca intelegeti . Nu , nu , nu e vorba de pozitie , nici de anul de nastere , 69 e de la nr. de salon in care am fost inchis candva sub tratament , si de unde am sapat cu furculition , 4 zile si 3 nopti , datorita unui paznic  total neglijent , si atunci , norocul meu ca se difuzau intens desenele acelea animate cu Sandy Bell pizda de otel , iar paznicul era un obsedat sexul ce-si tragea o laba furioasa ori de cate ori vedea personajul acela hilar . Nu mai spun , mare  eliberare am simtit la vremea  respectiva

Deci...sa revenim , ca asta e mai putin important , fuse si se duse , sechelele-s tot pe acolo in caput.

Acum ,  va zic sincer, intotdeauna am visat sa-mi deschid propriul meu birou de avocatura , undeva pe Unirii sau Piata Victoriei , sa am blazon la scara , alea d'alea , sa intre lumea si sa iasa .....ce mai , nume sonor sa ajung ,  de care sa auziti si cand deschideti televizoarele , nu alta . Bahhh , stiti ce-i asta ? Sa ma abuzeze psihic clientii cu intrebarile si sa curga Lei , euroi , dolari , coini si .....de ce nu , implementez si un sistem de tokeni (capace de bere strivite, pozele de la cutiile de chibrituri , actipilde de la guma Turbo...etc)

Zic , in mintea mea deja pregatita si antrenata pe sparlela , hai sa fac o misculatie , doua , dau un anunt la matrimoniale , gasesc o amanta-doua , prost asa cum sunt si paduchios prin buzunare ,  pe care sa o "umflu" de bani rapid si sa ma apuc de aceasta investitie serioasa , deci sa fac si eu ceva la modul serios in viata aceasta...deci , ce mai , intreprind o ghidusie rapida ca ajunge cu hamaleala asta aiurea si furatu' din diurna sefului

VA URMA ...

Daca v-o placut prima parte a Recenziei mele dati share si follow la toate pizdele curiste si limbiste , mai ales lu' vecina mea de salon , Peconela , creponata aia cu nadragi de depeche-ista , ca e plecata la croitorie sa-si largeasca bustiera , ca o trecut de la sani nr. 3 , la 4

Adica , ce draq , vin aici sa ma destind , vorba aluia , si imi umple asta mustacioara de smantana lipicioasa , pana-mi curge in gurita . Se poate asa ceva ? Nu mai pot de ciuda. Ma duc prin ograda sa caut o pisica si sa plang usor pe blanita ei pana-i  mananc coadita , daca e ceva , ca simt ca turbez , nu alta .

STOP !!!... cum v-am spus si-n prima parte a "povestirii" , trebuie sa fac ceva ,  astia m-au adus din nou in pragul disperarii/depresiei  . Credeti-ma , asa nu se mai poate , 5 tuburi de pastile am luat de azi-dimineata de la ora 5 cand m-am trezit (ca de obicei) doar s-o dilua cumva depresia ,  si m-am benoclat pe aici , dar , nema . Ma asteptam sa.....cand ...follow dupa follow , ce mai , urme de urs , iar pe proasta mea , amica de masa , Peconela , fugind (vorba vine , ca mai mult se rastogolea ca bursucu' in cautare de hrana , in incercarea de a gasii solutii viabile impotriva braconierilor) de nebuna ca nu mai facea fata la paleta de muste , situatii noi aparute ce trebuiau musai inmuiate cu gura  . A draq , nebuna si asta , se sculase de data aceasta inaintea mea .:)

Link spre comentariu

3 puscarii dintr-o lovitura

Da' sa ma pis pe ciuguretii astia doi , hodorogiti la masarda , limbistii de serviciu ai "nimfomanelor" , pe care s-au pisat , si i-au batutut si curvele in propria casa , si nu au vrut sa-i mai primeasca pe la ele

Locul tau , Pecoaie , este alaturi de imbalsamati , langa Parascheva

Sau vrei sa-ti "cloceasca" cineva aici de-o mumie ?

• Like 1
Link spre comentariu

7 mui la 7 grauri ....ai de :) mea ...750  ii face si Avansatu'  impreuna cu Pecoaie , cand sugeau  pula la dublu pe centura si la promovatori/proxeneti . Ce reprezinta suma asta ?  Ca sa vezi cat esti de "istet" , comparativ cu...

"Totul se intampla in anul 2004 , acela de glorie as putea zice , in mintea mea bolnava si permanent nechibzuita  , cand nici nu trecusera mai mult de cateva zile de cand pusesem stampula pe Basescu , crezand ca in luna decembrie , chiar de Craciun , o sa-mi umple bradu' de stelute , globulete , bomboane... etc ....glorie doar in capul meu , ala sec , ca ma trezesc dis de dimineata si in loc de globulete stateau exact stiuletii lu' bunica-mea arsi de soare in patul de mai bine de 20 de ani .

Na  belea si pomana , 'tu-ti rasa ta de votant idiot , cine s-o mai increde in astia . De nervi , ce credeti ca am facut ? M-am spart cu unu' la cur pana m-o podidit sangele . De fapt , mai aveam vreo alternativa ?

Trecu sarbatorile , trecu necazu' si ma intorsei din nou spasit la serviciu  Mergeam asa agale pe scarile tribunalului , carand de servieta lu' sefu' al mare si ce-mi tresari prin ganduri ,,ase , in mintea mea clocita si imbacsita uneori de atata bautura

Trebuie sa ma realizez cumva . Bahhh , nu se poate , trebuie sa afle lumea de mine intr-un fel..

Ce draq , cainele trage de mine , sefu tot de mine ...nu se mai poate astfel , trebuie sa-mi revin cumva in simtiri ca acusi se apropie varsta de 40 de ani . Toti barbatii aflati la aceasta varsta invart ceva , eu , in schimb , nimic. Stau si-i invidiez pe altii pe la colturi  : ca-s urati , ca-s saraci , ca au vocabularu' bogat , de golanasi , si agata pizde ....plm... etc....eu , tot sclav de cand ma stiu . Sclav da' cu pretentii.

Ei , ca sa va spun drept si sincer  , prost punga am fost inca de la 20 de ani , bobarnace de la fete mi-am luat in fundurile de borcan aflate la purtator inca de pe bancile scolii , mutalau , ca nu detin mai  mult de 5 cuvinte in vocabular sunt , plus , ca sa va zic pana la capat , mai am alte 2 replici sub forma de glume , scrise (si retranscrise permanent ) pe ultima foaie a agendei de serviciu , si copiate inca  de pe vremea lu' Arsinel , si le foloseam pe cand eram  Aa....Addv.....Advanc....ma scuzati , sunt si putin balbait...Advancer , ba nu , Advanced , adica ,  , avansez pe 69 , daca intelegeti . Nu , nu , nu e vorba de pozitie , nici de anul de nastere , 69 e de la nr. de salon in care am fost inchis candva sub tratament , si de unde am sapat cu furculition , 4 zile si 3 nopti , datorita unui paznic  total neglijent , si atunci , norocul meu ca se difuzau intens desenele acelea animate cu Sandy Bell pizda de otel , iar paznicul era un obsedat sexul ce-si tragea o laba furioasa ori de cate ori vedea personajul acela hilar . Nu mai spun , mare  eliberare am simtit la vremea  respectiva

Deci...sa revenim , ca asta e mai putin important , fuse si se duse , sechelele-s tot pe acolo in caput.

Acum ,  va zic sincer, intotdeauna am visat sa-mi deschid propriul meu birou de avocatura , undeva pe Unirii sau Piata Victoriei , sa am blazon la scara , alea d'alea , sa intre lumea si sa iasa .....ce mai , nume sonor sa ajung ,  de care sa auziti si cand deschideti televizoarele , nu alta . Bahhh , stiti ce-i asta ? Sa ma abuzeze psihic clientii cu intrebarile si sa curga Lei , euroi , dolari , coini si .....de ce nu , implementez si un sistem de tokeni (capace de bere strivite, pozele de la cutiile de chibrituri , actipilde de la guma Turbo...etc)

Zic , in mintea mea deja pregatita si antrenata pe sparlela , hai sa fac o misculatie , doua , dau un anunt la matrimoniale , gasesc o amanta-doua , prost asa cum sunt si paduchios prin buzunare ,  pe care sa o "umflu" de bani rapid si sa ma apuc de aceasta investitie serioasa , deci sa fac si eu ceva la modul serios in viata aceasta...deci , ce mai , intreprind o ghidusie rapida ca ajunge cu hamaleala asta aiurea si furatu' din diurna sefului

VA URMA ...

Daca v-o placut prima parte a Recenziei mele dati share si follow la toate pizdele curiste si limbiste , mai ales lu' vecina mea de salon , Peconela , creponata aia cu nadragi de depeche-ista , ca e plecata la croitorie sa-si largeasca bustiera , ca o trecut de la sani nr. 3 , la 4

Adica , ce draq , vin aici sa ma destind , vorba aluia , si imi umple asta mustacioara de smantana lipicioasa , pana-mi curge in gurita . Se poate asa ceva ? Nu mai pot de ciuda. Ma duc prin ograda sa caut o pisica si sa plang usor pe blanita ei pana-i  mananc coadita , daca e ceva , ca simt ca turbez , nu alta .

STOP !!!... cum v-am spus si-n prima parte a "povestirii" , trebuie sa fac ceva ,  astia m-au adus din nou in pragul disperarii/depresiei  . Credeti-ma , asa nu se mai poate , 5 tuburi de pastile am luat de azi-dimineata de la ora 5 cand m-am trezit (ca de obicei) doar s-o dilua cumva depresia ,  si m-am benoclat pe aici , dar , nema . Ma asteptam sa.....cand ...follow dupa follow , ce mai , urme de urs , iar pe proasta mea , amica de masa , Peconela , fugind (vorba vine , ca mai mult se rastogolea ca bursucu' in cautare de hrana , in incercarea de a gasii solutii viabile impotriva braconierilor) de nebuna ca nu mai facea fata la paleta de muste , situatii noi aparute ce trebuiau musai inmuiate cu gura  . A draq , nebuna si asta , se sculase de data aceasta inaintea mea . :)

Furazolidon, imodium, etc., sunt multe remedii împotriva cufurelii pe rât!  :laugh2

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde m-as afla

Hai ca ai apărut și tu, muia pe coliva!  :laugh2

Pai da ba baiatule ca am gasit ceva si mi am adus aminte de tine altfel nu indrazneam eu sa te deranjez

Hai ia popcornu sticla de cola si vizionare placuta sper sa reflectezi 

• Like 1
Link spre comentariu

3 puscarii dintr-o lovitura

Da' sa ma pis pe ciuguretii astia doi , hodorogiti la masarda , limbistii de serviciu ai "nimfomanelor" , pe care s-au pisat , si i-au batutut si curvele in propria casa , si nu au vrut sa-i mai primeasca pe la ele

Locul tau , Pecoaie , este alaturi de imbalsamati , langa Parascheva

Sau vrei sa-ti "cloceasca" cineva aici de-o mumie ?

Furazolidon, imodium, etc., sunt multe remedii împotriva cufurelii pe rât!   :laugh2 Tu unul. nu ai șanse ești prea prost, eu unul sunt realizat, nu în piață Victoriei, acolo gândesc doar ratații ca  tine. Biroul meu este într-o vila, îmi permit sa o întrețin chiar și în condițiile astea, nu ma pot abține însă să nu mă gândesc la sediul tău din sectorul 2, în prezent închis  ca era plin de țigani! Muitza, oricât îți dorești asta, ne vei putea fi niciodată deasupra mea ești prea prost, prea ranchiunos, adevărul te supăra întotdeauna. Te aliezi cu poponari precum muitzu 21 mm, îți faci clone în draci, îți verși fierea pe aici. Ești un muist, eu ma distrez cu tine Stiuletare! 

• Minus 2
Link spre comentariu

Pai da ba baiatule ca am gasit ceva si mi am adus aminte de tine altfel nu indrazneam eu sa te deranjez

Hai ia popcornu sticla de cola si vizionare placuta sper sa reflectezi 

Același tipar, același prost! Hai sictir jegosule, nu ma interesează locuință ta! 

• Minus 2
Link spre comentariu

VA URMA ...

STOP !!!... cum v-am spus si-n prima parte a "povestirii" , trebuie sa fac ceva ,  astia m-au adus din nou in pragul disperarii/depresiei  . Credeti-ma , asa nu se mai poate , 5 tuburi de pastile am luat de azi-dimineata de la ora 5 cand m-am trezit (ca de obicei) doar s-o dilua cumva depresia ,  si m-am benoclat pe aici , dar , nema . Ma asteptam sa.....cand ...follow dupa follow , ce mai , urme de urs , iar pe proasta mea , amica de masa , Peconela , fugind (vorba vine , ca mai mult se rastogolea ca bursucu' in cautare de hrana , in incercarea de a gasii solutii viabile impotriva braconierilor) de nebuna ca nu mai facea fata la paleta de muste , situatii noi aparute ce trebuiau musai inmuiate cu gura  . A draq , nebuna si asta , se sculase de data aceasta inaintea mea .:)

Neagoe Corneliu și demența stilistică.

Link spre comentariu

Același tipar, același prost! Hai sictir jegosule, nu ma interesează locuință ta! 

Esti un om citit imi place de matale 

Incearca si o carte gastronomica poate iti va ocupa timpul altfel pe viitor ;) 

Link spre comentariu

Esti un om citit imi place de matale 

Incearca si o carte gastronomica poate iti va ocupa timpul altfel pe viitor ;)

Spre deosebire de tine eu citesc cărți, nu știuleți cu curul. precum faci matale! Ești incult, mitoman, needucat, degeaba încerci sa pari altceva decât ceea ce ești... un bocciu mizerabil!  :laugh2

• Minus 2
Link spre comentariu

Spre deosebire de tine eu citesc cărți, nu știuleți cu curul. precum faci matale! Ești incult, mitoman, needucat, degeaba încerci sa pari altceva decât ceea ce ești... un bocciu mizerabil!  :laugh2

Bine atunci te las sa mai reflectezi la lume si viata ;) 

• Like 1
Link spre comentariu

Bine atunci te las sa mai reflectezi la lume si viata ;)

Sunt fericit ca nu am casa... cu care te lauzi! Baga capul. acolo, poate reușești sa scapi de putoarea din casa. Ma îndoiesc însă, tu ești o putoare și puți ca un gunoi ce ești! 

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București

Cam multe obscenitati in rafală....

Deh , internetul suporta orice.

Țin minte vremurile ( au trecut trei ani doar de atunci ) când un tip slab si încrezut se dădea rotund ca nu ii este teama si face si drege.

Că vrea intalnire cu @ pipilica, fata in fata.

Ceea ce i s-a si propus.

Dar pe urmă marele macho a întors-o cu 180 grade.

De atunci , macho man merge din rateu in rateu , este făcut de ras in cascadă si devine tot mai rău. Sarcastic si nervos.

De ce oare ? Doar traieste bio , papa natural, traieste la munte.

• Like 5
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila

Fain topicðŸ˜ðŸ˜ reiese ca unii-s rai pentru ca sufera, cu ei ne mai descurcam cumva, da' cu prostii ce ne facem? Pe astia nu-i doare nimic si zburda veseli pe forum precum capra neagra-n varf de munteðŸ˜ðŸ˜

PS: intrebarea era retoricaðŸ˜ðŸ˜ weekend fain sa aveti!

• Like 3
Link spre comentariu

Sunt fericit ca nu am casa... cu care te lauzi! Baga capul. acolo, poate reușești sa scapi de putoarea din casa. Ma îndoiesc însă, tu ești o putoare și puți ca un gunoi ce ești! 

Eu prin ce ti am trimis am vrut sa te inspir gastronomic ;) 

Zi ca nu ti se limba plimba n gura cand vezi ce i acolo 

Link spre comentariu

Cam multe obscenitati in rafală....

Deh , internetul suporta orice.

Țin minte vremurile ( au trecut trei ani doar de atunci ) când un tip slab si încrezut se dădea rotund ca nu ii este teama si face si drege.

Că vrea intalnire cu @ pipilica, fata in fata.

Ceea ce i s-a si propus.

Dar pe urmă marele macho a întors-o cu 180 grade.

De atunci , macho man merge din rateu in rateu , este făcut de ras in cascadă si devine tot mai rău. Sarcastic si nervos.

De ce oare ? Doar traieste bio , papa natural, traieste la munte.

poți da și un user? Asta nu ca nu știm cu câte "hotele s-a lăudat amărâtul! 

• Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...