ariovist Reputație: 999 Postat Februarie 1, 2021 Autor Postat Februarie 1, 2021 Acum 2 ore, biasexy01 a spus: Bună dragilor.de săptămâna viitoare voi fi disponibilă pe bucurești.pentru voi🥰🥰🥰🥰 Ne poți spune locația și programul?
ionel dudes Reputație: 385 Postat Februarie 1, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2021 Acum 3 ore, biasexy01 a spus: Bună dragilor.de săptămâna viitoare voi fi disponibilă pe bucurești.pentru voi🥰🥰🥰🥰 abia asteptam , ne poti oferii mai multe detalii si poze mai noi? 1
biasexy01 Reputație: 87 Postat Februarie 1, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2021 Vineri vă dau și locația prețurile au rămas aceleași🥰🥰
capruciu Reputație: 51 Postat Februarie 2, 2021 Postat Februarie 2, 2021 Mai faci analul ăla excelent tot extra la 100?
biasexy01 Reputație: 87 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2021 Da dragul meu îl fac 😘😘
capruciu Reputație: 51 Postat Februarie 2, 2021 Postat Februarie 2, 2021 Acum 5 ore, biasexy01 a spus: Da dragul meu îl fac 😘😘 Mulțumesc. Atunci sigur te vizitez cum începi.
floryandoru Reputație: 64 Postat Februarie 3, 2021 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Postat Februarie 3, 2021 Am fost la colegele tale maria si oana amandoua fete ok in special maria oral si lot fantastic.... o sa imi fac prioritate pentru a ajunge si la tine sunt incitat de pozele tale f mult ,ai un cur ce merita foarte mare atentie ..am vb si pe whats sper sa incepi cand mai curand ...pooop
floryandoru Reputație: 64 Postat Februarie 3, 2021 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Postat Februarie 3, 2021 Sper sa fii la fel de buna la oral ca maria(rebbeca) abia astept sa ne cunoastem😘😘😘
Vizitator accusync Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2021 Postat Februarie 3, 2021 arati foartee bineee
floryandoru Reputație: 64 Postat Februarie 3, 2021 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Postat Februarie 3, 2021 Da intradcar e sexoasa fata
floryandoru Reputație: 64 Postat Februarie 3, 2021 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Postat Februarie 3, 2021 Intradevar soryy
gore82 Reputație: 27 Postat Februarie 3, 2021 Postat Februarie 3, 2021 Acum 3 ore, floryandoru a spus: Da intradcar e sexoasa fata Si știe și meserie. Am fost de 2 sau 3 ori când avea locația pe Victoriei și abia aștept să înceapă să mă duc din nou.
floryandoru Reputație: 64 Postat Februarie 3, 2021 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Postat Februarie 3, 2021 Eu nu am fost urmeaza sa ma duc sapt viitoare cand va revenii
gore82 Reputație: 27 Postat Februarie 4, 2021 Postat Februarie 4, 2021 Acum 8 ore, floryandoru a spus: Eu nu am fost urmeaza sa ma duc sapt viitoare cand va revenii Du te, face programări și la tf și prin ms. Știe să se poarte. 1
amiraldeapa Reputație: 13 Postat Februarie 4, 2021 Postat Februarie 4, 2021 Mamă, mamă ce cur ai! Abia aștept sa mi bag pula în el.
floryandoru Reputație: 64 Postat Februarie 4, 2021 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Postat Februarie 4, 2021 Stai la rand...
laury Reputație: 24072 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 4, 2021 E buna de pula si ii place pula. O sa revin si eu la un futai cu de toate 1
glavan Reputație: -176 Postat Februarie 4, 2021 Postat Februarie 4, 2021 On 11/4/2020 at 10:04 PM, crissti98 said: 'na seara la lume, vizitat si eu, "ploiesteanca". Story-ul: Prefigurandu-se o fereastra, hop si eu pe nimfo sa vad ce se poate culege. Topic-ul mi-a sarit in ochi, si pentru ca era “proaspat”, si pentru ca @ariovist a pus un titlu ... “atragator” Nu prea aveam ce sa citesc, si despre ce sa ma informez (mi-a fost lene sa ma duc pe Ploiesti) asa ca am hotarat sa risc, sa merg semi-blind. Bagat astazi telefon…casuta postala pe ambele numere – si cel din titlu si cel de pe poze. Din fericire, dat wsp – pe tel din titlu – si primit raspuns instant, cu OK. La reconfirmare a facut sa-mi sara inima…sa fac infarct, nu alta!...parea ca ma “incurcase”. Dar nu…doar “parea”. Asa ca, datorita inimii mele sanatoase si, poate, norocului, ajuns la gang (nu mai e un secret, locatia, datorita postarii colegului) si hop, in apartament. Prima impresie…ok . Caprioara “rezista”….inaltuta, blonda, fata cu trasaturi cam “barbatoase” dar placute, sani, talie, poponeatza….e tzapana! Inceput cu chit-chatul, la cafea (da, am cumparat si cafea … + cappuccino, sa nu beau singur) si a fost chiar interesant. Fatuca nu e deloc muta, sau vreo timida; “rezista” si aici… Vorbiram de una, de alta, dar in principal de topicul ei si, din intamplare, despre cum ii merge pe-aici. Nu intru-n niciun detaliu, (nici in pm; discutiile mele cu caproarele nu ajung mai departe. Sper ca si ele fac la fel)) dar as fi jurat ca abia s-a apucat de “office”. Nu ma refer la scopul pentru care o vizitam, ci la ce si cum sa faci ca sa rezisti pe-aici si chiar sa ajungi sa te caute lumea…. Bineee…terminaram noi cu cafelele si tigarile, termina si colega (Maria, se stie deja) si trecui la “aparat”; bineinteles, dupa un scurt dush – geluri, prosop ok Pat zdravan (asa am avut eu impresia), oglinzi pe o pate, lumina difuza + cea de la baie. Deoarece alegerea mea e mereu “totul protejat”, inceput cu mangaieri (eu), cu mangaieri si pupaceli (ea) sa trezim interesul aluia mic. Au fost de folos (mai ales pupacelile ei pe corp si, mai ales, pe la imprejurimi) si l-am putut imbraca destul de repede pe camaradul de nebunii. OP-ul cu aplomb si abnegatie, toate stilurile si adancimile posibile, si nu a uitat nici de imprejurimi, sau vizite cu limbutza mai sus, pe la urechi…frumos. Cand am hotarat ca ajunge, trecut la NP, capritza…as zice ca a acceptat mutarea “cu toata inima”, dar de fapt ar fi cu toata … ***. Dom’le, dans si antren ca asta de-l desfasura in fata ochilor mei, si in p**a mea, n-am mai vazut de mult… Eu unul m-am si oprit din “miscare” ca n-avea sens …consumam energie, si mai mult o “incurcam”. Noroc ca al’ mic era intr-o zi buna, si-a rezistat, sa pot trece la AP. Aici, la fel…dupa o lubrifiere “de control”, l-am pierdut…numai el stie cat a “patimit”, pana l-am adus acasa, sa incercam si-un LOT. Placerea mea. LOT-ul si “sportiv” si “insurubat”, si “incolacit”…inepuizabila, si fara semne de oboseala/sictir. Frumos a fost ca am trecut si de el, ba chiar am ajuns si-n misionar… Taman la timp, sa pot si eu sa fumez tigara de final, sa am chat-ul de final si sa ma tirez, exact dupa 60 min… A trebuit, oricum, sa-mi dea neshte servetzele, sa mai sterg transpiratia de pe mine, sa nu racesc afara …Cam asta fu. NOTE Locatie:..6-7 Apartament pe Calea Victoriei, curat, frumos amenajat (bar in livingul open-space, canapele, TV muzica, dormitor cu “mansarda” – pentru doritorii de senzatii diferite, etc, etc), ordonat. Parcare gasesti, indiferent ce au zis unii sau altii, si e fix in buricul Bucurestiului…ajungi rapid din orice coltz. Aici ar fi un “9”. Dar scad enorm pentru intimitate (ce sa fac, pentru mine asta conteaza)…sunt 2 caprioare / 1 dormitor…daca nu se organizeaza, ai sanse sa bei cafeaua cu cel dinainte/dupa. N-am nimic, nici cu una nici cu cealalta din ocupante dar, orice-ai face, stai cu amandoua, si pleci cu una (asta daca nu vrei threesome ). Not my type Bianca: 9…chestie de gusturi. Cum am zis “inaltuta, blonda, fata cu trasaturi cam “barbatoase” dar placute, sani, talie, poponeatza….carnitza! E tzapana!”. De cand o vezi, simti…de fapt esti sigur ca “dai” in ea, si duce, pana dai ortu’! Clar, nu e vreo fragila, vreo fandosita sau vreo pisicoasa… Din cate-am simtit eu, la actiune, e pe stilul “hard” si, ori o tavalesti tu bine de tot (si clar, duce) ori te tavaleste ea, de nu stii ce te-a lovit!! Atitudine: 9…e serioasa cu programarile, nu vrea sub nicio forma sa faca “incurcaturi”, e naturala, zambitoare si deschisa. Momentan e fara harfe, fitze sau alte alea. Chiar vrea sa te simti bine. Nu stiu insa cat o s-o tina, “naivitatea” asta. La asta ma refeream cu “…as fi jurat ca abia s-a apucat de job”. Nu este ca nu e “obisnuita” sa se f** pe bani, sau sa primeasca/aiba “clienti”, dar e cam incepatoare in chestia asta cu clienti de pe “forum”; nu prea e “obisnuita” cu organizarea activitatii, sau cu "dezorganizarea" ei, datorita “tzepelor”….dap, dam si noi, nu numai ele Parerea mea e ca, asa cum o “cresteti”, asa o veti avea. Cel putin, confutadorii de Bucuresti Igiena: 9…curata, parfumata (a facut dush si si-a “refacut” parfumul, dupa actiune) OP: 9….as fi dat “8” ca ar mai fi niste artificii de nu le are in repertoriu (sau nu le-a folosit pe mine), dar prea a pus suflet… NP: 9…si-acum imi joaca poponeatza aia in fata ochilor, aud gemetele (false, zic eu…ca doar ma cunosc; dar ai nevoie de ele) si ii vad expresia “concentrata” si “ravasita”. Scad totusi pentru ca eu sunt mai “soft”, si nu m-a “ghicit”. E adevarat ca nici eu n-am “obiectat”, sa stie fatuca ce are de facut. De-aia, nu scad mult. Poate data viitoare ne intelegem mai bine. AP: 10…dap. Nu-s neaparat fan (desi umbla vorba), si pot “trai” si fara el…dar imi place sa nu fie tabu-uri. Iar ea, cel putin in privinta asta, nu are. Cado’: 200+100(AP) / 1h…fix 60min, dtd; din cauza mea, ca ea m-ar mai fi tinut la o tacla, sau o prelungire a (h)actiunii…nu m-a grabit nicicum, deloc. Concluzia: total excelenta ( Merci @ariovist) Tzeparii si magarii (in comportament), stati si voi nitzel in auto-izolare, sa n-o stricati. Ca, daca rezista si invata cum sa “citeasca” clientii, e de mare viitor. Eu unul mai stau pana la re-vizitare…vedem daca mai apare recenzie de la aia mai “soft”. Dar aia cu “hard” si “sex” zic sa se grabeasca…daca nu mai rezista, sau devine neserioasa? Ce varsta are?
glavan Reputație: -176 Postat Februarie 4, 2021 Postat Februarie 4, 2021 Se pot pune linkuri sau pose cu fetele care te insotesc?
amiraldeapa Reputație: 13 Postat Februarie 5, 2021 Postat Februarie 5, 2021 Acum 13 ore, floryandoru a spus: Stai la rand... Stau frate, numai să nu fie rândul prea mare că mi se culca pula așteptând.
floryandoru Reputație: 64 Postat Februarie 5, 2021 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Postat Februarie 5, 2021 Cum are fiercare norocul
biasexy01 Reputație: 87 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2021 Bună dragilor. disponibilă de luni. Pentru voi locația mea va fi calea moșilor 113.c vis a vis de biserica Armeneasca vă pup și aștept programări PE watapp disponibilă de la ora 9
ariovist Reputație: 999 Postat Februarie 5, 2021 Autor Postat Februarie 5, 2021 La 03.02.2021 la 16:40, floryandoru a spus: Sper sa fii la fel de buna la oral ca maria(rebbeca) abia astept sa ne cunoastem😘😘😘 Eu am fost la amândouă și ce pot să îți spun este ca Bianca e mult mai buna decât Maria și mai frumoasă.
floryandoru Reputație: 64 Postat Februarie 5, 2021 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Postat Februarie 5, 2021 Sambata ,duminica vei lucra?
biasexy01 Reputație: 87 Postat Februarie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2021 Voi lucra doar sâmbătă dragilor de luni disponibilă pentru voi 😘😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum