Sari la conținut

Am covid - fara nicio gluma sau ironie...

Vizitator blank page

Postări Recomandate

Vizitator resident999
Reputație: 0
Postat

Mult noroc si insanatosire grabnica.

Am doi amici care au trecut prin asta, unul si-a pierdut tatal, iar mama lui a scapat, dar cu greu.

Sunt multi idioti care nu cred ca exista Covid, alea-alea.

Daca nu credeti, contactati un bolnav de COVID si mergeti la el/ea si stai cu el/ea sa iei si tu si sa vezi cum este.

Recunosc, am 44 de ani si imi e frica de virusul asta. Am vazut statisticile si in fiecare zi in grupa mea de varsta mor cativa. 

Sper sa treaca omul peste asta cu bine si sa-si revina rapid.

Postat

Dacă ești mai tânăr și nu ai alte boli cronice mai grave (diabet, cu inima, renale, oncologice) ori ceva genetic, scapi. Eventual cu transplant de plasmă. 

Din păcate, ai tratat cu ușurință, deși  dificultatea de respirație indica o formă severă. Atunci trebuia mers la spital. Între timp s-a agravat, se pare că ai ajuns în stare critică.

Îți urez să te faci bine.

• Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

.

Bai fraiere, atât îți zic...ești fraier!

Cum pixu meu ataci un om pe care nu îl cunoști daca eu ți-am pus o întrebare simplă la care trebuia să răspunzi simplu și nu să îmi arăți vai doamne, ce ai citit tu "pă" internet.

Te-am întrebat...fizic,ce simți, care sunt senzațiile tale și când expiri.Pareai deschis să studiezi problema și credeam că ai tot timpul la dispoziție, așa ai dat de înțeles.

Între timp ai ajuns la spital și ești speriat rău că vei muri...Cum ai ajuns, de ce nu simți când inspiri dar când expiri simți?In pixu meu, cunosc 3 oameni care au avut probleme cu plămânii și nu îmi plac proștii care atacă când nu au ce îmi zice...!!!

• Minus 2
Vizitator silviudulce
Postat

Bai fraiere, atât îți zic...ești fraier!

Cum pixu meu ataci un om pe care nu îl cunoști daca eu ți-am pus o întrebare simplă la care trebuia să răspunzi simplu și nu să îmi arăți vai doamne, ce ai citit tu "pă" internet.

Te-am întrebat...fizic,ce simți, care sunt senzațiile tale și când expiri.Pareai deschis să studiezi problema și credeam că ai tot timpul la dispoziție, așa ai dat de înțeles.

Între timp ai ajuns la spital și ești speriat rău că vei muri...Cum ai ajuns, de ce nu simți când inspiri dar când expiri simți?In pixu meu, cunosc 3 oameni care au avut probleme cu plămânii și nu îmi plac proștii care atacă când nu au ce îmi zice...!!!

El spune ca injura doctorii si asistentele, deci persoane care incearca sa-l ajute, asa ca e normal sa atace userii forumului.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

El spune ca injura doctorii si asistentele, deci persoane care incearca sa-l ajute, asa ca e normal sa atace userii forumului.

I-au dat și lui pastila aia de SIDA, e clar...

• Minus 2
  • Oras:,,,
  • Oras:,,,
Postat

Nu știu, așa pare. Sunt de 10 ore aici și doar vine o dată la câteva ore cineva și bagă capul pe ușă și mă întreabă dacă rezist, îi zic sa mi-o sugă. Sunt prea enervat, la început am incercat sa fiu normal dar când vezi că ești ignorat nu mai reziști. Nu te ascultă nimeni așa că am inceput sa îi înjur.

Eu o să mă deloghez acum de pe nimfomane și o să șterg istoricul din telefon. În cazul în care mor nu vreau sa îmi găsească familia postările și contul.

Mai verific ce mai e de verificat, sterg ce e de șters și aștept. Asta e viața.

Încă o dată, daca vreți să trăiți, fugiți din țara asta de căcat!

Dacă nu o sa mai intru în următoarele săptămâni e clar că am murit. Știu că vă doare in pula...dar dacă intru o să îi iau la puricat pe cei ce merită.

Nu mai puneți întrebări pentru că vreau sa las telefonul inocent, șterg tot, nu vreau să mă înjure familia după moarte, daca va fi sa mor.

PS: fugiți!

E ceva ce nu se leaga, tu ai spus la inceput de noiembrie ca nu te simti bine, dar nimic grav! 

Nu pricep cum ai ajuns la spital ieri. practic ai trecut cu bine de ziua  a cincea care era critica. 

Daca e real ce povestesti mai spune una alta ce mai e pe acolo pe la spitalul ala unde ai ajuns. 

Sanatate iti urez si hai cu relatari de la fata locului.  Drac mort nu am vazut pana acum, mai usor cu drama. 

Din jurul tau, familie, amici si colegi de munca cati au mai fost infectati? 

Postat

Trebuie sa fii prost, da' prost rau de tot, sa crezi elucubratiile astuia.

Asadar, in prag de internare, cu dificultati de respiratie, SpO2 probabil pe la 90-93%, desi asta nu inseamna neaparat ca nu mai ai aer, stai pe forumul asta de cacat, cica il iei la misto pe medicul de familie, neraspunzand la apeluri(el este oricum acoperit, dpdv legal), asadar iti furi caciula singur, te mai dai si inteligent, Oxford, :) mea, 'ti-ai dreaq de filfizon

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Si eu sunt putin sceptic referitor la ceea ce a spus el. Cum dintr-o data s-a trezit la spital? Nu spun ca e exclus ca starea lui de sanatate sa se fi agravat, dar cam bate la ochi. 

Vizitator cocalar20
Postat

Cred ca trebuie pusa povestea in context. Omul clar confunda personajele de exemplu in topicul "Am dat la muie unui baiat" e clar ca defapt el era ala care a supt pula unuia beat pe strada nu invers cum pretinde.

Asa si aici, defapt e la spital dar nu la covid ci la Balaceanca unde plm nimeni nu-l baga in seama, i-au dat calmante si i-au luat telefonu sa nu se mai agite pe nimfomane ca e deja cunoscut site-ul de catre psihiatrii din toata tara.

• Oras:la pizda
  • Oras:la pizda
Postat

nu e de gluma cu covid-ul. dincolo de rautati nu cred ca doreste cineva cu adevarat sa i se intample ceva rau lui blank page. starea se poate agrava peste noapte. e ca un fel de raceala care evolueaza. si nu se stie cum

la primele semne este necesar sa iei tratament. aviz amatorilor care trataeaza raceala cu ceai de ceapa. nu sunt doctor dar m-am informat. trebuie luat tratament la primele semne.

Sanatate multa

• Oras:Sinaia
  • Oras:Sinaia
Postat

Intreb pentru un prieten.

Bai "baiatule", dacă minte el este păcatul lui! Dacă treaba asta este reala, tu ești un mare BOU! Oricum, sub nici o forma  nu trebuie sa pui astfel de întrebări, nu dovedești altceva decât ca eți un idiot incult! 

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:România
  • Oras:România
Postat

Niciun cuvintel ?!

Care mai e treaba cu #blank page?

Cred ca virusul a suferit o mutatie si a inceput sa atace clonele, cum este cazul lui blank . Atentie la celelalte.

Din modul in care a povestit, posibil sa cunoasca un caz si sa fi transmis o parte din ce a inteles el. Bascalie ieftina, dar de, trebuia sa exista si putina fudulie.

• Like 2
Vizitator puloiu
Postat

mai vine ?

Craciunul ? Mai e umpic !

Vizitator caproshu
Postat

Nu credeam ca cineva poate fi atât de cretin încât sa inventeze povesti de genul...

Vizitator silviudulce
Postat

Nu credeam ca cineva poate fi atât de cretin încât sa inventeze povesti de genul...

Nu-i subestima pe zevzeci, or sa te surprinda!

Vizitator blank page
Postat

Buna seara tuturor.

Nici nu știu cum să încep...

O să fac un rezumat scurt: pe data de 9 noiembrie am fost internat la spitalul din Ploiești, am și anunțat....prin ceea ce am trecut din acel moment nu doresc nimănui să treacă. Eu sunt schimbat ca om, nu mă mai interesează să dau explicații aici sau să răspund acuzațiilor. Nu sunt nici clonă și nici nu am inventat nimic până acum.

Am ieșit luni, 16 noiembrie din reanimare, dar am evitat să intru pe acest forum. Sunt un norocos. Sunt tot în spital, pe secție normală, dar nu mai pot dormi din păcate, așa că am intrat puțin aici știind că am deschis acest topic cu ceva timp in urmă.

Ce am văzut în aceste zile in spital m-a șocat efectiv, nu cred că mai pot fi normal vreodată.

Au murit prea multi oameni pe lângă mine și nu venea nimeni sa ii ia...

Au murit și din stânga mea și din dreapta mea....au venit alții în locul lor care au murit deasemenea și tot așa. Se schimbau la câteva zile dar eu rămâneam pe loc. Nu pot sa îmi explic de ce eu trăiesc.

Nu știu cum va arăta viața mea de acum înainte, nu mai pot zâmbi efectiv. Nu mai am de ce, de unde. Trauma suferită în aceste zile mă va urmări toată viata. Nu s-au inventat cuvinte să descriu ce a fost la ATI. Nici nu pot sa încerc sa reproduc, mă ia cu tremurat când îmi aduc aminte. Veneau oameni cu speranța în ochi și plecau morți într-un sac. Eu am fost ultima persoană care i-a văzut, pentru că până la înmormântare nu au voie să deschidă sacul. Am văzut zeci de morți în câteva zile, am stat cu orele!! la 2 metri de ei.

Va rog sa mă scuzați, eu nu mai pot continua sa povestesc și nici nu pot răspunde mesajelor anterioare, nici nu mă interesează. Rog pe cineva să închidă acest topic!

Eu sper doar sa plec cat mai repede de aici.

PS: Nu se merită, nimic nu se merită, nu meritam nimic

• Like 4
Vizitator blank page
Postat

Nu găsesc opțiunea ca să îmi șterg acest cont așa că rog un admin să îmi șteargă contul! Nu vreau sa mai fac parte din aceasta comunitate, mulțumesc!

• Oras:Everest
  • Oras:Everest
Postat

Buna seara tuturor.

Nici nu știu cum să încep...

O să fac un rezumat scurt: pe data de 9 noiembrie am fost internat la spitalul din Ploiești, am și anunțat....prin ceea ce am trecut din acel moment nu doresc nimănui să treacă. Eu sunt schimbat ca om, nu mă mai interesează să dau explicații aici sau să răspund acuzațiilor. Nu sunt nici clonă și nici nu am inventat nimic până acum.

Am ieșit luni, 16 noiembrie din reanimare, dar am evitat să intru pe acest forum. Sunt un norocos. Sunt tot în spital, pe secție normală, dar nu mai pot dormi din păcate, așa că am intrat puțin aici știind că am deschis acest topic cu ceva timp in urmă.

Ce am văzut în aceste zile in spital m-a șocat efectiv, nu cred că mai pot fi normal vreodată.

Au murit prea multi oameni pe lângă mine și nu venea nimeni sa ii ia...

Au murit și din stânga mea și din dreapta mea....au venit alții în locul lor care au murit deasemenea și tot așa. Se schimbau la câteva zile dar eu rămâneam pe loc. Nu pot sa îmi explic de ce eu trăiesc.

Nu știu cum va arăta viața mea de acum înainte, nu mai pot zâmbi efectiv. Nu mai am de ce, de unde. Trauma suferită în aceste zile mă va urmări toată viata. Nu s-au inventat cuvinte să descriu ce a fost la ATI. Nici nu pot sa încerc sa reproduc, mă ia cu tremurat când îmi aduc aminte. Veneau oameni cu speranța în ochi și plecau morți într-un sac. Eu am fost ultima persoană care i-a văzut, pentru că până la înmormântare nu au voie să deschidă sacul. Am văzut zeci de morți în câteva zile, am stat cu orele!! la 2 metri de ei.

Va rog sa mă scuzați, eu nu mai pot continua sa povestesc și nici nu pot răspunde mesajelor anterioare, nici nu mă interesează. Rog pe cineva să închidă acest topic!

Eu sper doar sa plec cat mai repede de aici.

PS: Nu se merită, nimic nu se merită, nu meritam nimic

Da, așa ceva e cu siguranță o experiență traumatizantă și pe undeva e normal să ai o reacție gen "Ecleziastul"... când totul ți se pare "deșertăciune"...dar odată cu timpul zic c-o să ți se mai atenueze măcar această impresie, dacă nu o să ți treacă de tot. Viața de dinainte te va reacapara ușor-ușor. Nu vei fi la fel ca înainte, dar o să-ți mai "revii" din șoc.

Multă sănătate !

Vizitator caproshu
Postat

Ok, scuzele mele dacă am pus la îndoială vorbele tale. Oricum, eu unul nu o sa mai întru pe acest topic...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...