marti13 Reputație: 204 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:România Oras:România Postat Noiembrie 10, 2020 Definiti-mi si mie va rog ce inseamna curvar adevarat . Un curvar adevarat este un baiat care merge la curve cu uberul, miroase a parfum ( se simte mirosul), ii duce flori si vin, si, in loc sa-i dea muie, sta si vorbeste 40 de minute din cele 60 alocate intalnirii despre am discutat mult, in jur de 40 de minute despre viata, filozofie, filozofia relatiilor, sapiosexualitate, societate, psihologie, Plus, neaparat, note de 10 +++ Sper ca te-am ajutat, si cu aceasta ocazie ai aflat ca esti un adevarat curvar :laugh2
Vizitator equity Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2020 Postat Noiembrie 10, 2020 Un curvar adevarat este un baiat care merge la curve cu uberul, miroase a parfum ( se simte mirosul), ii duce flori si vin, si, in loc sa-i dea muie, sta si vorbeste 40 de minute din cele 60 alocate intalnirii despre Plus, neaparat, note de 10 +++ Sper ca te-am ajutat, si cu aceasta ocazie ai aflat ca esti un adevarat curvar :laugh2Nu ma incadrez.Mai astept pareri ...
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 10, 2020 Ba trag alta concluzie Tu cauti bagare in seama asta fara indoiala nu de azi de ieriDaca mai vrei sa vorbim de acum incolo faci altfel Bagi capu intr.o punga si dai drumu la frustrari acolo cat poti tu de tare altfel nici nu te mai ascult nici nu iti mai raspund la jeguri Hai si vezi daca nu mai poti sa respiri de la punga intre timp incearca pe cur Ntz! Tu mă tot muști de cur de vreo 3 ani de când ți-am dat niște minusuri (dovada incomensurabilei tale prostii). Vine un moment când trebuie să-ți iei răsplata pentru tonele de mizerii deversate pe aici. C'est la vie, mon cher! 5
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Noiembrie 10, 2020 Mosul perfid picon a indraznit sa se contreze cu parintelul. Cum sa faci asa ceva? Parintelul are 100% dreptate, mereu a avut. Sa pui mai presus un prieten curvar , pentru o otreapa care face spume si denigreaza adevaratii curvari. Cele mai multe curve nu's femei ;)Lasand deoparte contra dintre ei uita hodorogu batran ce umilinta ia dat pipilica acum vreo 3 ani =)) 1 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Noiembrie 10, 2020 Ntz! Tu mă tot muști de cur de vreo 3 ani de când ți-am dat niște minusuri (dovada incomensurabilei tale prostii). Vine un moment când trebuie să-ți iei răsplata pentru tonele de mizerii deversate pe aici. C'est la vie, mon cher!Tu vorbesti ba jegosule de rasplata pe aici =)) 1 2
sinsins Reputație: -211 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Autor Postat Noiembrie 10, 2020 Cred ca cea mai mare provocare este împăcarea lu Picon cu Xtreme :))) 1 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Noiembrie 10, 2020 Cred ca cea mai mare provocare este împăcarea lu Picon cu Xtreme :)))Gresit Mosu asta handicapat si paranoic cauta scandal cu orice ocazie eu nu am nimic de impartit cu el Dar asta e boala trebuie inteleasa si in acelasi timp ocolita Sa mi bag pula n chelia lui sa ii dau luciu =)) 2 2
sinsins Reputație: -211 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Autor Postat Noiembrie 10, 2020 Hai, lasa, nu ai nimic dar ai folosit 4 injuraturi la adresa lui.Închide motanul nimfomanele si voi tot va mai ciocăniti:))) 1 2
sinsins Reputație: -211 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Autor Postat Noiembrie 10, 2020 Mai e una care zice ca nu are nimic dar baga la greu ... :) 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Noiembrie 10, 2020 Hai, lasa, nu ai nimic dar ai folosit 4 injuraturi la adresa lui.Închide motanul nimfomanele si voi tot va mai ciocăniti:)))Mosu oricum face urat e in starea lui naturala Nu trebuie motiv serios Basca trage si o sticla de Moldova si e perfect 2 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Noiembrie 10, 2020 Mai e una care zice ca nu are nimic dar baga la greu ... :)Deocamdata uita-te sa vezi cine a inceput in ce e pe pagina asta Ba nene zi ceva daca la randul meu zic ceva de tine Asta se baga ca steriletu n pizda peste tot si dupa aia se plange ca are lumea ceva cu el =)) 2 2
sinsins Reputație: -211 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Autor Postat Noiembrie 10, 2020 Plm, de când sunt eu pe nimfo va ciocăniti. Bine, eu ma amuz , nu mi-am pierdut simțul umorului :) 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Noiembrie 10, 2020 Plm, de când sunt eu pe nimfo va ciocăniti.Bine, eu ma amuz , nu mi-am pierdut simțul umorului :)Mie sincer nu mi se pare nimic amuzant Adevarul e ca in spatele glumei multi suntem satui de astfel de personaje care chipurile tot ei urla si la randul lor provoaca 2 2
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 10, 2020 Tu vorbesti ba jegosule de rasplata pe aici =))Bă, puțoi handicapat, tu chiar nu ai altă treabă, nu doar pe forum, ci în general. Plus că minți cu un tupeu de pârnăiaș. Marș, dreaq, distrusule! 1 5
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Noiembrie 10, 2020 Bă, puțoi handicapat, tu chiar nu ai altă treabă, nu doar pe forum, ci în general. Plus că minți cu un tupeu de pârnăiaș. Marș, dreaq, distrusule!Asa te alinta ma-ta cand erai mic ? Hai ca am ras destul azi cu tine mai vorbim 2 2
forever young Reputație: 150 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Postat Noiembrie 10, 2020 statueta =))) 1
sinsins Reputație: -211 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Autor Postat Noiembrie 10, 2020 Bay young, ti-am mai zis ma ca mi se rupe pula de minusurile tale ?Uite, eu stau frumos acasă în fotoliu, beau un vin bun, mai scriu cate ceva ... tu stai în plm ca un sclavete si imi cauți mie postarile :))) 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 10, 2020 Asa te alinta ma-ta cand erai mic ? Hai ca am ras destul azi cu tine mai vorbim QED. 5
forever young Reputație: 150 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Postat Noiembrie 10, 2020 Cred ca cea mai mare provocare este împăcarea lu Picon cu Xtreme :)))mai swgi mult lakete? te-a demolat parintelul :pope . O sa ajungi ca ts cristinel, sa swgi stromeleaguri zemoase :gifs_ojos :gifs_ojos , sa te milogesti de femei sa te primeasca si ele sa se pise pe tine :sado
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Noiembrie 10, 2020 statueta =)))Daca ma supar si bag un instantaneu sau un selfie cu chelia in profil asa ce parere o sa aibe audienta ? =))Sa mi bag picioarele de nu stau uneori si ma intreb daca e originala adica sa aibe stantza gravata pe ea nu abtibild =)))))Hugo Boss nene Paru destept paraseste capu prost 2 2
forever young Reputație: 150 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Postat Noiembrie 10, 2020 Bay young, ti-am mai zis ma ca mi se rupe pula de minusurile tale ?Uite, eu stau frumos acasă în fotoliu, beau un vin bun, mai scriu cate ceva ... tu stai în plm ca un sclavete si imi cauți mie postarile :)))nu vrei sa ma sugi umpic? daca nu iti paseau de minusuri nu te plangea p'acilisea lake cu pedale, prost te-a mai facut :x
sinsins Reputație: -211 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Autor Postat Noiembrie 10, 2020 mai swgi mult lakete? te-a demolat parintelul :pope . O sa ajungi ca ts cristinel, sa swgi stromeleaguri zemoase :gifs_ojos :gifs_ojos , sa te milogesti de femei sa te primeasca si ele sa se pise pe tine :sadoPărintelui o linge acum, exact ca prostulMa rog de mata', poate ma primește, sa-i arat eu pula nu aia care a făcut un irecuperabil ca tine 1
forever young Reputație: 150 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Postat Noiembrie 10, 2020 Daca ma supar si bag un instantaneu sau un selfie cu chelia in profil asa ce parere o sa aibe audienta ? =))Sa mi bag picioarele de nu stau uneori si ma intreb daca e originala adica sa aibe stantza gravata pe ea nu abtibild =)))))Hugo Boss nene Paru destept paraseste capu prost au aparut niste poze interesante de la o orgie ,vrei sa vezi ?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Noiembrie 10, 2020 au aparut niste poze interesante de la o orgie ,vrei sa vezi ?Da-mi pm 1 2
sinsins Reputație: -211 Postat Noiembrie 10, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Autor Postat Noiembrie 10, 2020 Pai chiar nu îmi pasa, Lache.Da-i bătaie! 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum