Sari la conținut

Maya 0762911277

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

1. Maya, da-o dracu' ... n-am inteles nimic! Mai pune si tu o virgula ceva, fa frazele alea mai scurte ca nu esti Iorga, fa ceva ca am facut fractura la neuroni.

2. Lovemypills, esti de un an jumatate membru, ai sapte postari dintre care doua doar pe aceasta pagina, nicio recenzie, daca nu ma insel, doar cateva remarci negative. Nu contest cele afirmate de tine pt. ca nu am cum, dar sincer, greu sa-ti dea cineva credit!

• Like 5
  • Minus 12
  • Oras:bucuresti
Postat

Picon imi asum cele reprosate de tine , adica faptul ca nu fac recenzii , crede-ma ca mi-e foarte greu sa dau note , eu sunt genul care zic mi-a placut sau nu. Dar nici macar asta nu prea am facut-o fiindca uneori mi se pare atmosfera prea incarcata pe aici si nici timp sa dezbat nu am , dar am gasit important cand s-a intamplat ceva negativ sa spun si celorlalti ca sa nu pateasca precum subsemnatul. Eu va multumesc tuturor pentru recenziile voastre si raman dator de aia am si platit pentru functia premium , daca e cazul donez mai mult ca beneficiez de recenziile voastre. Greseala mea ca la dra Maya am citit doar inceputul recenziilor si am stabilit o programare :) in vreo 30 de minute , intre timp in taxi citisem si restul , ma cam luasem cu mana de cap.Crede-ma ca nu am niciun motiv sa mint, acum daca vreti sa ma credeti ma credeti , nu doriti nu o sa polemizez cu nimeni. Este prima oara cand mi se intampla asa ceva .

Maya , ca nu a fost chimie nu prea are relevanta , dar te aprob , din moment ce nu am vrut sa raman ! Atitudinea ta cu : imi platesti deranjul 50 de lei , asta nu prea mai am ce sa inteleg. Mai mult cand am refuzat ai fugit repede si ai inchis usa si ai scos cheia din usa :) te vedeai si smechera , credeai ca o sa ti dau eu tie bani pe smecherie. Cu numar ascuns m-ai sunat si dupa aia ca sa ma ameninti iar ca nu stiu unde pui numarul meu , iar azi noapte dupa ce am scris aici ai aparut online aici si au inceput si telefoanele cu numar ascuns ! Si aici observ ca incerci sa minti , imi zici ca ai considerat tu ca e mai bine sa plec . Nu , eu am zis ca nu stau :) credeai ca o sa ma sperii cu bodyguardul sau cine era ala !

• Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII
Postat

eu sunt logata mereu pe laptop asa ca nu mai are rost credeam ca ai inteles dar ..........parerea ta e tot ce conteaza multumesc frumos

Postat

eu sunt logata mereu pe laptop asa ca nu mai are rost credeam ca ai inteles dar ..........parerea ta e tot ce conteaza multumesc frumos

Ok , mult succes in ceea ce intreprinzi si chiar ar fi bine sa fi invatat ceva din experienta respectiva si sa nu mai ai deprinderi de recuperatoare !

Postat

Lovemepylls, nu cred ca ai inteles prea bine ce am voit a zice. Faptul ca platesti pisicului pt. contul verde cativa euroi/luna, sau ca esti dispus sa platesti mai mult, pe noi nu ne incalzeste. Noua nu ne esti dator decat cu recenzii si informatii utile, altfel, vei fi socotit doar un profitor, ceea-ce sincer, cam esti pana acum. A fost utila postarea ta dar , lipsa unei activitati timp de un an si jumatate si doar cele 6-7 postari cu caracter negativ sau observatii gen " mai lucreaza cutareasca", nu-ti pot oferi credibilitate, chiar daca lucrurile s-or fi petrecut asa cum le-ai descris tu. Si de aceea e discutabila utilitatea postarii tale. 

Succes si asteptam recenzii, 15' pierdute, credibilitate sporita!

• Like 8
  • Minus 13
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

Picoane, tu te-ai intrebat vreodata daca era utila parerea ta aici?

Am si eu nevoie de niste detalii despre Maya, esti in masura sa le expui?

• Like 2
Postat

Picoane, tu te-ai intrebat vreodata daca era utila parerea ta aici?

Am si eu nevoie de niste detalii despre Maya, esti in masura sa le expui?

Terente, dar tu te-ai intrebat vreodata daca era utila parerea ta aici?

Vorba lui Sangre, ai 36 de pagini.

• Oras:Sub
  • Oras:Sub
Postat

Bai, nu fiti nesimtiti !

De parerea lu nea asta alcoolicu e nevoie oriunde, ca el stie de ce.

El are voie ca-si face treaba bine, voi nu, ca nu va faceti datoria.

Apropo, si daca-s doar profitor, care-i treaba?? Si unde scrie ce datorie are fiecare aci??

Si nu va luati in gura cu el, ca a biruit el la viata lui unii mai mari ca voi.... parol!

Eu m-am dat la o parte, ca mi-e groaza de el....

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

are idee cineva ce program are?

Cine ?............... nea Picon ?...........  :laugh2

• Like 3
Vizitator
Postat

Am niste programe de teatru. :laugh2

La ce teatru canta Salam ?  :laugh2

Postat

La ce teatru canta Salam ?  :laugh2

La bacanie.

• Like 6
  • Minus 12
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Teapa mare mi-am luat cu tipa asta , am sunat , m-am programat si cand am ajuns in zona pula ca nu a mai raspuns . Timp irosit aiurea . NU RECOMAND !!!

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Teapa mare mi-am luat cu tipa asta , am sunat , m-am programat si cand am ajuns in zona pula ca nu a mai raspuns . Timp irosit aiurea . NU RECOMAND !!!

deh ma,e la top

Postat

buna se poate sa imi spui si mie cand ai facut tu programare,pt ca nu imi aduc aminte ,m-am obisnuit sa vb despre mine multe persoane care nici macar,nu au fost la mine daca este asa eu imi cer scuze dar sunt convinsa ca nu ai dreptate

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

MARUNTICA ZICETI CA SE FUTE BINE.Trec si eu zilele astea.Abia astept,daca pozele sunt reale,merita o joaca cu ea.

Maya am 60 de ani -te deranjaza?

Postat

buna seara am si eu o intrebare ce pot face in contextul in care,cine m-a meninta la telefon ca scoate el anuntul,ca este nu stiu cine ca sa scd eu pretul si asa mai departe va multumesc frumos astept,raspunsurile voastre!!!!!!

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

O fi zis ca e pisicuts.. doar el si mod1 pot scoate topicele de pe forum

• Like 1
Vizitator
Postat

buna seara am si eu o intrebare ce pot face in contextul in care,cine m-a meninta la telefon ca scoate el anuntul,ca este nu stiu cine ca sa scd eu pretul si asa mai departe va multumesc frumos astept,raspunsurile voastre!!!!!!

Poti sa-l ignori, e doar un idiot frustrat :)

Postat

Sunt convins ca nu e adevarat ca a amenintat-o cineva.

De obicei ea injura si ameninta clientii.

Asta este adevarul cu aceasta romuleanca.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...