nandia Reputație: 789 Postat Aprilie 28, 2022 Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Postat Aprilie 28, 2022 Acum 15 ore, nandia a spus: M-a sunat Tzanka Uraganu si mi-a transmis ca sunt proasta rau...albertspeer e mai tare ca rusii...a compus o piesa inspirata din viata lui albertspeer...i-auziti aici: Pt viața mea albertspeer!!!🎇💜🖤🏴☠️🇦🇱
naty22 Reputație: 1835 Postat Aprilie 28, 2022 Postat Aprilie 28, 2022 Nu te am obligat sa vii la mine ,nu oblig pe nimeni însă nu știu de unde spui tu ca eu sunt nasoala când tu nu ai fost la mine . Tu dute incontinuare la prostituate pe 100 de lei ca doar atâti bani ai sa înțeleg, acum mi -am dat și eu cu părerea cum ma jignești tu pe mine . Sa încetezi aici te rog frumos . Nu ești perfect sa îți dai tu cu părerea despre mine .Am înțeles nu îți place aspectul dar încetează sa mai ma jignești ca prostu pe toate topicele fetelor. Poți sa dai o alta fata exemplu însă nu pe mine ca nu m-ai cunoscut încă. 1
nandia Reputație: 789 Postat Aprilie 28, 2022 Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Postat Aprilie 28, 2022 Acum 3 minute, naty22 a spus: Nu te am obligat sa vii la mine ,nu oblig pe nimeni însă nu știu de unde spui tu ca eu sunt nasoala când tu nu ai fost la mine . Tu dute incontinuare la prostituate pe 100 de lei ca doar atâti bani ai sa înțeleg, acum mi -am dat și eu cu părerea cum ma jignești tu pe mine . Sa încetezi aici te rog frumos . Nu ești perfect sa îți dai tu cu părerea despre mine .Am înțeles nu îți place aspectul dar încetează sa mai ma jignești ca prostu pe toate topicele fetelor. Poți sa dai o alta fata exemplu însă nu pe mine ca nu m-ai cunoscut încă. Ăsta s-o retras... eu credeam că poate mai mult...🤦🏻♀️😁La mine pe topic s-o slobozât oțâr' mai mult!
naty22 Reputație: 1835 Postat Aprilie 28, 2022 Postat Aprilie 28, 2022 Acum 5 minute, nandia a spus: Ăsta s-o retras... eu credeam că poate mai mult...🤦🏻♀️😁La mine pe topic s-o slobozât oțâr' mai mult! S-a retras la naiba ...... Nu este problema ca am făcut rost de numărul lui și îl știu de acea am vrut sa dau atunci de el când ți-am scris și ție pentru ca asta a trimis la familia mea linku -ul tot. Sa inchiem aici ca nu este bine pe topicul fetei asteia și frumos .
Giorgio1975 Reputație: 111 Postat Aprilie 28, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Aprilie 28, 2022 3 minutes ago, naty22 said: S-a retras la naiba ...... Nu este problema ca am făcut rost de numărul lui și îl știu de acea am vrut sa dau atunci de el când ți-am scris și ție pentru ca asta a trimis la familia mea linku -ul tot. Sa inchiem aici ca nu este bine pe topicul fetei asteia și frumos . Am bagat textul tau un google translate si nu mi-a gasit traducere in nici o limba existenta. Scrie macar de nivel de clasa primara( mai multe n-ai) sa inteleaga si altii ce vrei sa exprimi. Pe bune ca, deja m-a luat durerea de cap. 3
zoro905 Reputație: 832 Postat Aprilie 28, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 28, 2022 2 minutes ago, Giorgio1975 said: Am bagat textul tau un google translate si nu mi-a gasit traducere in nici o limba existenta. Scrie macar de nivel de clasa primara( mai multe n-ai) sa inteleaga si altii ce vrei sa exprimi. Pe bune ca, deja m-a luat durerea de cap. Stai linistit ca, asa cum scrie, tot asa se si fute.🤣 1 1 1
albertspeer Reputație: 498 Postat Aprilie 28, 2022 Oras:Timis Oras:Timis Postat Aprilie 28, 2022 Acum 11 minute, naty22 a spus: S-a retras la naiba ...... Nu este problema ca am făcut rost de numărul lui și îl știu de acea am vrut sa dau atunci de el când ți-am scris și ție pentru ca asta a trimis la familia mea linku -ul tot. Sa inchiem aici ca nu este bine pe topicul fetei asteia și frumos . Sa imi spui ca iti fac programare la un psihiatru.Tu crezi ca eu ma apucam sa o caut pe muma-ta sa ii zic ca esti prostituata?Deci tu nu ai creier nici cat o maimuta… daca tu crezi ca eu am stat sa iti caut tie neamurile… Nu iti mai raspund ca esti si analfabeta si oligofrena.De vizitat nu te -as vizita exact cum am spus mai sus.Sunt destui care pot confirma cat esti de ,,buna la pat,,.Aproape rupi patul… Si daca ai avea un pic de creier ceea tu nu ai te-ai gandi ca poate te-a vizitat vreunu de pe la tine de pe la tara pe care tu nu il stii dar poate el te stie si pe tine si pe muma-ta sau pe cineva din neamu tau si i-a spus.Ca eu nu am nici timp si nici nimic de castigat sa ma interesez de familia ta.Intelegi pisoias?Daca nu intelegi sa imi spui ca iti desenez. 1
albertspeer Reputație: 498 Postat Aprilie 28, 2022 Oras:Timis Oras:Timis Postat Aprilie 28, 2022 Acum 27 minute, nandia a spus: Ăsta s-o retras... eu credeam că poate mai mult...🤦🏻♀️😁La mine pe topic s-o slobozât oțâr' mai mult! Te-ai slobozit singura.Iar aia care vin la una ca tine le-as da 2-3 palme dupa cap sa vada la cine vin… Ii injuri ii faci prosti si in toate felurile iar ei vin sa iti dea bani… unde nu e creier vai de picioare…cel mai trist sa mergi si sa dai bani pe laba! Zici de mine ca las comentarii pe topice la fete pai tu te-ai bagat peste tot sa comentezi.. Anda,Any etc macar de ai scrie de bine da scrii numai tampenii.
nandia Reputație: 789 Postat Aprilie 28, 2022 Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Postat Aprilie 28, 2022 Acum 1 minut, albertspeer a spus: Te-ai slobozit singura.Iar aia care vin la una ca tine le-as da 2-3 palme dupa cap sa vada la cine vin… Ii injuri ii faci prosti si in toate felurile iar ei vin sa iti dea bani… unde nu e creier vai de picioare…cel mai trist sa mergi si sa dai bani pe laba! Zici de mine ca las comentarii pe topice la fete pai tu te-ai bagat peste tot sa comentezi.. Anda,Any etc macar de ai scrie de bine da scrii numai tampenii. Hoooo agresivuleeee, Anda de la Top e prietena mea și o respect de asta nu am scris niciodată pe topicul ei iar la Any m-am băgat pt Naty pt că așa vreau eu...are pizda... țin cu ea și punct...până la urmă la Timișoara s-a dat tonul la Revoluție și au murit oameni în '89 că să fim liberi și să scriem ce vrem...Any a intrat aseară și nu a scris nici o secunda sa încetăm...când o să ne spună ea sa ne oprim, o sa ne oprim...care putem...pt că tu oricum ești un bombardier de neoprit...asculta mă piesa lui Tzanka!!!! A compus-o pt. tine. Te iubesc!💟 1
22leon Reputație: 34298 Postat Aprilie 28, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Aprilie 28, 2022 Acum 4 ore, albertspeer a spus: Paste fericit,ia-o si pe Nandia ca iar a fumat iarba si nu se simte bine… Ai facut urarea ptr.la anul sau tu inca sărbătorești? Sau poate mi-a scăpat mie vreunul 😁😂😂 Întreb ptr. un prieten 😂😂 2
nandia Reputație: 789 Postat Aprilie 28, 2022 Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Postat Aprilie 28, 2022 1 oră în urmă, 22leon a spus: Ai facut urarea ptr.la anul sau tu inca sărbătorești? Sau poate mi-a scăpat mie vreunul 😁😂😂 Întreb ptr. un prieten 😂😂 Ori e Albert cel fumat ori nu i-a plăcut piesa lui Tzanka... 1
John128 Reputație: 1 Postat Aprilie 28, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Aprilie 28, 2022 Mai ești prin tm?
aiureaplm Reputație: 20 Postat Mai 1, 2022 Postat Mai 1, 2022 Ce-ai făcut vtm, ți-ai pus tatoane, dar ai renunțat la spălat ?
raul2394 Reputație: 3 Postat Mai 7, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 7, 2022 1 oră în urmă, anyg45 a spus: Nice ass 😈
florinel00 Reputație: 156 Postat Mai 7, 2022 Postat Mai 7, 2022 Ceau iar ai ocolit Oradea! Frumusete 😊
alecs30 Reputație: -38 Postat Mai 8, 2022 Postat Mai 8, 2022 Păpușa asta de Any e printre cele mai faine domnișoare din Timișoara, aree de departe cel mai frumos fundulet din TM , e o mai placere sa petreci timpul în compania ei, eu apreciez ca ii place atat de mult la noi si încerc sa o vizitez cat de des pot, chiar mâine seara m am programat pt 1h minunata în compania ei. Te sărut 💋 dulceață Any , abia aștept sa trag la funduletul tau. I ❤ Any ⚘😇❤❤ 1 2
alecs30 Reputație: -38 Postat Mai 12, 2022 Postat Mai 12, 2022 Nu a dispărut, am vorbit eu cu ea, trebuia sa ne întâlnim luni seara dar de luni a intrat în "perioada lunara"🙈, mi a spus ca revine pe finalul săptămânii. 1 1
Barbarulor Reputație: 12 Postat Mai 15, 2022 Postat Mai 15, 2022 Frumoaso , pe la Oradea cand ajungi ?
alecs30 Reputație: -38 Postat Mai 16, 2022 Postat Mai 16, 2022 Woww asta da veste de început de săptămâna, bine ai revenit Any fata cea mai sexy și cea mai apetisanta din orașul de pe malul Begai. Abia aștept sa te vizitez si sa na bucur de minunăția de fundulet al tău, te sărut scumpete 💋⚘😘 I ❤❤ Any 2 1
alecs30 Reputație: -38 Postat Mai 18, 2022 Postat Mai 18, 2022 Ăla din titlul topicului ce are ??🙈😂😂 1
anyg45 Reputație: 1869 Postat Mai 18, 2022 Autor Postat Mai 18, 2022 Acum 18 minute, bibi0408 a spus: Buna . Pute te rog nr tau aici . Ms 😋 0750866030 🥰
Giorgio1975 Reputație: 111 Postat Mai 18, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 18, 2022 Zilele astea am vizitat-o si eu pe Any. Fata e frumusica foc insa, nici pe departe nu e o escota de 200 ron. Pe langa faptul ca, FK nici maca n-a existat, la orice sugestie de-a mea, ea a gaasit alta pozitie si a facut numai ce a vrut ea , pe banii mei. S-a ferit tot timpul si cand am incercat s-o sarut si cand am vrut sa-i ling piersicuta. Cat despre silicoane, sunt oribile, cicatricile alea daca le vezi din fata te apuca groaza. Pentru mine e clar de evitat. Nu consider ca, mai are rost sa dau note. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum