Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Partajează Postat Decembrie 8, 2020 Forever Young, papagalul si plagiatorul forumului 😜 Link spre comentariu
sinsins Reputație: -211 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Salut frate, sunt de acord cu tine, este un user de 2 lei care face numai cacaturi pe aici . Insa ... daca nu îl bagi în seama moare singur, prostu', ca nu ii mai da nimeni like-uri. Ar trebui sa faci și tu la fel. Sa mai bage și el niste futaiuri si recenzii și după aceea 🙂 1 4 Link spre comentariu
sinsins Reputație: -211 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Partajează Postat Decembrie 9, 2020 În rest, ce mai faci frate, merge treaba ? 4 Link spre comentariu
forever young Reputație: 150 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Partajează Postat Decembrie 9, 2020 tu stii cel mai bine cum e sa traiesri cu bolilele psihice schizo =))) 2 1 2 2 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Muion de la raion,e prostu' forumului.....am zis!!! 2 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 9, 2020 E un furuncul purulent ce trebuie bine stors. 5 10 Link spre comentariu
baiatul cu shaorma Reputație: 620 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Decembrie 9, 2020 ala nu si-a luat statuie in chelie broascoiule pentru pestele de pah toping, ma pis pe neamul tau de proxeneti care isi trimite femeia sa numere capatani de pula 10 3 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Acum 1 minut, baiatul cu shaorma a spus: ala nu si-a luat statuie in chelie broascoiule pentru pestele de pah toping, ma pis pe neamul tau de proxeneti care isi trimite femeia sa numere capatani de pula Broscoiule, ești avocatul sau clona lui? Sau ... ceata lui pițigoi, dai într-unul țipă doi? #prostivaumaifacutmaibineinghitea 5 10 Link spre comentariu
baiatul cu shaorma Reputație: 620 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Decembrie 9, 2020 3 minutes ago, picon said: Broscoiule, ești avocatul sau clona lui? Sau ... ceata lui pițigoi, dai într-unul țipă doi? #prostivaumaifacutmaibineinghitea parca nu te-am citat, dar e bine de stiut ca ai confirmat ce zic broasca raioasa 9 2 4 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Decembrie 9, 2020 15 minutes ago, picon said: E un furuncul purulent ce trebuie bine stors. Are prostu' Romaniei la clone,de m-am plictisit de ele..... 2 Link spre comentariu
baiatul cu shaorma Reputație: 620 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Decembrie 9, 2020 stii tu broacoiule statuetaaaa 😃😀 10 3 4 Link spre comentariu
Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Salut frate Acum 3 ore, sinsins a spus: În rest, ce mai faci frate, merge treaba Salut frate, cu treabă, treaba la mine pe criza covid ,chiar merge. În rest ,mă distrez cu famfaroni profesorului 😝 Link spre comentariu
sinsins Reputație: -211 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Acum 2 minute, lancelot a spus: Salut frate Salut frate, cu treabă, treaba la mine pe criza covid ,chiar merge. În rest ,mă distrez cu famfaroni profesorului 😝 Bravo ! Bai, astia sunt prosti rau. Auzi, cică sunt peste :))) Ei stiu ca nu e asa insa le place sa ma suga. Nu le doresc decât succes ! Au început iarasi in tandem . Treaba lor insa sfârșitul este aproape. Hahaha. 1 2 Link spre comentariu
Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Yongule, eu știu, că tu și încă câteva panorame, sunteți săgețile elprofesorului, un laș ordinar un om de nimic. Voi da în el de câte ori am ocazia. Așa știu că vor suferi și alde Yong. Link spre comentariu
forever young Reputație: 150 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Partajează Postat Decembrie 9, 2020 singsissy este prost de pe toate clonele tale taci draq de tolomac schizofrenic🤫 Powered by VPN Voluntari haha 2 2 Link spre comentariu
Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Acum 16 minute, sinsins a spus: Bravo ! Bai, astia sunt prosti rau. Auzi, cică sunt peste :))) Ei stiu ca nu e asa insa le place sa ma suga. Nu le doresc decât succes ! Au început iarasi in tandem . Treaba lor insa sfârșitul este aproape. Hahaha. Tu când ai să te trezești? Elprofesorul ,nu te suferă. A pus laturile pe tine. Treaba ta dacă nu înțelegi. Link spre comentariu
sinsins Reputație: -211 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Acum 2 minute, lancelot a spus: Tu când ai să te trezești? Elprofesorul ,nu te suferă. A pus laturile pe tine. Treaba ta dacă nu înțelegi. Eu am inteles de mult, frate. Drept dovada, m-a si blocat în PM. I-am zis ca se inseala 100% în ceea ce ma privește insa tu îl știi mai bine cum e :))) Succes ! 3 Link spre comentariu
Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Acum 12 minute, forever young a spus: singsissy este prost de pe toate clonele tale taci draq de tolomac schizofrenic🤫 Powered by VPN Voluntari haha Aseară, pe la 12 nu știu pe ce am apăsat (eram pe profilul tău) Stăteai la marginea patului, aveai un mare castron plin cu orez cu lapte, în mana dreaptă un polonic. Mancai si plângeai că nu te mai fute nimeni ..hahahajalatomberonbei 😝 Link spre comentariu
sinsins Reputație: -211 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Mesaj pentru hateri. Cred ca va mana cu biciul ala din spate :))) Dacă eu va ignor ca nu am timp pentru voi, nu prezentați interes, cu #lancelot ati belit p**a, va spun sincer 🙂 Nu mai aveti sărbători. Hai pa ca ma așteaptă femeia. Va pup 🙂 3 Link spre comentariu
Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Sinsin ,pot face multe arogante , îi pot incaiera pe sclavii, putintica răbdare. Petru mine sunt niște gândacii turbați..hahahajalaligheanjegosilor 😜 Link spre comentariu
sinsins Reputație: -211 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Partajează Postat Decembrie 9, 2020 ... Stiu 🙂 Eu am toata răbdarea din lume. Ma duc acum sa fut ceva frumos și sa rad de ei. Poate bag și un trabuc cu vanilie dup'aia trag din el . Hahaha #astianuaufamilienicibani 2 Link spre comentariu
forever young Reputație: 150 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Partajează Postat Decembrie 9, 2020 am citit ca ai inceput sa plangi si sa te rogi sa nu mai dea powered by VPN Voluntari hahaha 2 1 2 Link spre comentariu
Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 scursuro!🤣Hahahajalaputurosjegoszic😄 Link spre comentariu
forever young Reputație: 150 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Fi reo stai cuminte la tine pe ghindele tale acolo in Voluntari city hahaha Schimba clona tigane 😄 Continuati in 🙂 mea 2 2 Link spre comentariu
Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Ce prost ești barno! Cocalare ,ești pe lângă total..futemasinguratahahaha😝damiaicufrunteainburiczic. Link spre comentariu
Postări Recomandate