Sari la conținut

O fata singura în locație care ma vrea colegă?

Postări Recomandate

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

E vreo fata dispusa sa ma ia în locația ei? Nu vin zilnic și foarte, foarte rar rămân peste noapte. 

Pe Soveja deja sunt 3 fete și e mult prea mult pentru modul meu de a face meseria asta(ca să elimin eventuale întrebări legate de nevoia asta de locație asa, dintr-o data și după atâta timp de activat acolo). 

Mesaj pe whatswapp, va rog, la 0786645492.

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu e loc de caterinca, din păcate. Pe Soveja nu ma mai duc, Lasă-mă naibii ca le-am făcut pe toate mai puțin sa ma prostituez "în ture". 4 într-un apartament, plus Deea care mai vine la câte o programare din când în când.... Este imposibil. Și am rămas a nimănui 😞

• Like 1
  • Trist 1
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 24 minute, larisssa a spus:

Nu e loc de caterinca, din păcate. Pe Soveja nu ma mai duc, Lasă-mă naibii ca le-am făcut pe toate mai puțin sa ma prostituez "în ture". 4 într-un apartament, plus Deea care mai vine la câte o programare din când în când.... Este imposibil. Și am rămas a nimănui 😞

Nu-i bai...Lasa ca te iau eu pe planeta mea, sa vezi ce bine o sa ne fie! 😊

Vizitator valjean
Reputație: 0
Postat

Stiu ca noi nu prea avem pe bune.Dar eu am incheiat ostilitatile.Daca-mi permiti o parere cel mai bine ai lucra singura,ca cine stie ce colega mai nimmeresti.Cred ca ai destul potential si destui clienti ca sa iti permiti o locatie doar a ta.E doar parerea mea,dar cred ca si a multor altii

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

A spus fata clar ca lucreaza doar in anumite zile...crezi ca isi permite sa plateasca o chirie singura?

Vizitator valjean
Postat

Pai poate se gaseste cineva cu suflet mare care o poate ajuta,dar eu sint convins ca daca inchiriaza o garsoniera cocheta la luna nu in regim hotelier se descurca fara probleme,chiar daca lucreaza aleatoriu.Este parerea mea,am dreptul la opinie,tu posteaza parerea ta eventual.Multumesc ptr intelegere

Vizitator futac_cta
Postat
Acum 4 minute, talibanu a spus:

A spus fata clar ca lucreaza doar in anumite zile...crezi ca isi permite sa plateasca o chirie singura?

eu cred ca isi permite, daca vrea cu siguranta... 

de exemplu isi poate lua o garsoniera care este 400-500 de lei la luna, sau si mai mult, daca este mai dichisita...

si datorita faptului ca nu lucreaza non-stop, o poate pastra si acolo sa lucreze, fara sa stie lumea...

dar fiecare face cum doreste!

valjean a dat un sfat... eu am mers chiar mai departe prin acest post...

larisssa este libera sa faca cum crede de cuviinta! zic eu...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Momentan, ma interesează exact ceea ce am întrebat. 

• Like 1
Postat
Acum 13 minute, futac_cta a spus:

eu cred ca isi permite, daca vrea cu siguranta... 

de exemplu isi poate lua o garsoniera care este 400-500 de lei la luna, sau si mai mult, daca este mai dichisita...

si datorita faptului ca nu lucreaza non-stop, o poate pastra si acolo sa lucreze, fara sa stie lumea...

dar fiecare face cum doreste!

valjean a dat un sfat... eu am mers chiar mai departe prin acest post...

larisssa este libera sa faca cum crede de cuviinta! zic eu...

400-500 lei doar in azebaidjan sau la murfatlar. Hai mai baieti ca fara 200 de euro nu gaseti ceva bun , doar ragalii in cet , km 4-5 sau bratianu blocuri nefamilisti la oierie , numai cotete. Piata nu a scazut datorita pandemiei ci doar se mentine.

• Like 1
Vizitator futac_cta
Postat
Acum 1 minut, kerote a spus:

400-500 lei doar in azebaidjan sau la murfatlar. Hai mai baieti ca fara 200 de euro nu gaseti ceva bun , doar ragalii in cet , km 4-5 sau bratianu blocuri nefamilisti la oierie , numai cotete. Piata nu a scazut datorita pandemiei ci doar se mentine.

ok... 150-200 de euro nu este mult oricum... dar larisssa a specificat ca o intereseaza strict intrebarea ei... deci sa-i respectam decizia si sa venim doar cu ceva strict pe subiect... si nu noi... ci vreo fata... succes! toate cele bune!

Postat
Acum 49 minute, valjean a spus:

Pai poate se gaseste cineva cu suflet mare care o poate ajuta,dar eu sint convins ca daca inchiriaza o garsoniera cocheta la luna nu in regim hotelier se descurca fara probleme,chiar daca lucreaza aleatoriu.Este parerea mea,am dreptul la opinie,tu posteaza parerea ta eventual.Multumesc ptr intelegere

Da, chiar, hai sa ne dam toti cu parerea pe langa subiect :)) fata vrea sa cumpere mere si ii facem oferta la pepeni nu? Tu esti exact ca vanzatoarele alea de la piata...eu cer pastarnac, da hai sa iti dau si rosii, da sigur nu vrei si niste cartofi sunt noi, culesi de mine din copac de ieri :))

ganditi ba si voi inainte sa scrieti...nu scrieti numai ca sa va aflati in treaba. Nu ajuta pe nimeni ca umpleti topicele aiurea 😉

• Like 1
  • Mersi 1
Vizitator futac_cta
Postat
Acum 1 minut, talibanu a spus:

Da, chiar, hai sa ne dam toti cu parerea pe langa subiect :)) fata vrea sa cumpere mere si ii facem oferta la pepeni nu? Tu esti exact ca vanzatoarele alea de la piata...eu cer pastarnac, da hai sa iti dau si rosii, da sigur nu vrei si niste cartofi sunt noi, culesi de mine din copac de ieri :))

ganditi ba si voi inainte sa scrieti...nu scrieti numai ca sa va aflati in treaba. Nu ajuta pe nimeni ca umpleti topicele aiurea 😉

talibane, tu ai dreptate bro, dar fi si tu mai bland cu noi, ca nu am dat cu parul... nici larisssa nu s-a ambalat asa cum te-ai ambalat tu 😄 

mai gresim si noi... a gresi e omeneste! 

mai gresesti si tu... sa vezi atunci ce iti fac! 🤣🤣🤣

Vizitator valjean
Postat

MI-e somn vroiam sa plec la culcare,dar daca te-am deranjat asa de tare revin cu o singura remarca,tu o vizitezi des,asa am citit,daca ai luat doua ore,i-ai platit chiria pe toata luna,Faci o fapta buna si te simti si bine cu fata ta preferata.Eu nu vand castraveti,mai ales la gradinar cum esti tu,a fost doar o propunere.Ok,nu o lua in seama Larisssa ca nu e viabila,a decis d-ul Talibanul.Dar mai am ceva de adaugat in loc sa gasim contrargumente la o propunre,mai bine punem capul la contributie si gasim o alternativa.Nu am experienta voastra pe forum,deci nu va contrazic.Succes Larisssa in a-ti gasi colega perfecta. 

Si ca sa inchei  fara scantei,va salut Cu stima/Best Regards,Jean Valjean

Postat
1 oră în urmă, futac_cta a spus:

Aici despre ce e vorba?

Vizitator futac_cta
Postat
Acum 1 minut, rhemaxos a spus:

Aici despre ce e vorba?

daca te referi la "lume", am vrut sa zic despre vecinii curiosi... daca te-ai referit la altceva... nu stiu

eu despre vecini am vrut sa spun! 😄

dar, desigur, ca larisssa, s-a hotarat deja, defapt intrebarea a fost destul de clara... 

poate ne-am grabit noi putin si am scris ce nu trebuie...

nu vad de ce asa mare tam-tam din partea unora...

adica inainte era talmes-balmes din partea unora si nu mai spunea nimeni nimic...

acum daca cineva incearca sa vina cu o opinie, constructiva de altfel, se interpreteaza gresit... 

si tocmai, nu de posesoarea topicului, care a raspuns recomandarilor noastra destul de simplu si la obiect, fara deranj!

dar ma rog... iar ma implic prea tare!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Adplm! 

Futac, ignora postarea asta, te rog! 

Bah Talibane, a dracu e pielea pe tine, mah! De ce nu vrei mah sa aflu și eu lucruri noi? Pai tu îți dai seama ca eu NU M-AȘ FI GÂNDIT ÎN VECI LA ALTE VARIANTE?!? Pai tu crezi cumva ca eu am luat în calcul toate variantele și apoi am întrebat aici FIX ce ma interesa?!? NUUU! Pe mine m-a pocnit asa, o strălucire și pac! am întrebat.

De ce ești mah rău și envedeos și te ambalezi asa când descoperă oamenii ca roata e rotunda, aaaaaa???? 

Nu-i problema, hai, sa zică fiecare ce ii trece prin cap, lasă dracu răspunsuri la ce am întrebat eu, sa scrie fiecare ce a papat la micul dejun!!! 

• Like 1
  • Haha 1
  • Confuz 1
Postat
Acum 1 minut, larisssa a spus:

Adplm! 

Bah Talibane, a dracu e pielea pe tine, mah! De ce nu vrei mah sa aflu și eu lucruri noi? Pai tu îți dai seama ca eu NU M-AȘ FI GÂNDIT ÎN VECI LA ALTE VARIANTE?!? Pai tu crezi cumva ca eu am luat în calcul toate variantele și apoi am întrebat aici FIX ce ma interesa?!? NUUU! Pe mine m-a pocnit asa, o strălucire și pac! am întrebat.

De ce ești mah rău și envedeos și te ambalezi asa când descoperă oamenii ca roata e rotunda, aaaaaa???? 

Nu-i problema, hai, sa zică fiecare ce ii trece prin cap, lasă dracu răspunsuri la ce am întrebat eu, sa scrie fiecare ce a papat la micul dejun!!! 

Eu te-as injura 1-2 pagini dupa care ti-as spune ce trebuie sa faci!

• Like 1
  • Haha 2
Vizitator futac_cta
Postat
Acum 1 minut, larisssa a spus:

Adplm! 

larisssa, stii ca nu am cum sa nu bag in seama comentul tau, caci si eu am comentat pe langa subiect... te rog din suflet sa nu fii rea... 

eu stiu ca ai avut un conflict cu valjean, dar omul nu a comentat pe acest topic ca sa iti denigreze imaginea, zau asa... 

da, s-a grabit si a scris pe langa subiect, exact ca mine... de ce trebuie sa ne spargem capul?

stiu ce lipseste aici, un moderator care sa stea zi de zi cu ochii pe useri! 

mai sus am exemplificat ceea ce ma deranjeaza, si nu neaparat la ceea ce s-a scris aici...

imi cer scuze ca nu pot sa ma abtin... asta sunt... iertare!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 minute, futac_cta a spus:

larisssa, stii ca nu am cum sa nu bag in seama comentul tau, caci si eu am comentat pe langa subiect... te rog din suflet sa nu fii rea... 

eu stiu ca ai avut un conflict cu valjean, dar omul nu a comentat pe acest topic ca sa iti denigreze imaginea, zau asa... 

da, s-a grabit si a scris pe langa subiect, exact ca mine... de ce trebuie sa ne spargem capul?

stiu ce lipseste aici, un moderator care sa stea zi de zi cu ochii pe useri! 

mai sus am exemplificat ceea ce ma deranjeaza, si nu neaparat la ceea ce s-a scris aici...

imi cer scuze ca nu pot sa ma abtin... asta sunt... iertare!

Nu ți-am spus sa ignori doar de dragul de a o spune. Tu ai intervenit pe firul logic al unei discuții deja începute , deci nu te-ai trezit chiar 100% sa vorbești aiurea - n tramvai. Sesizezi nuanta? E aceeași și in postarea mea și a Talibanului. 

Postat

Abeee larisso daca tot esti favorita mea :)) ca asa zice sefu castravete, si daca tot te vizitez atat de des, ca asa zice sefu castravete (eu cred ca avem vreo cateva luni bune de cand nu ne-am vazut dar de la batranete mai uit si eu) hai poate dai o cafea intr-o dimineata si mai discutam si noi noile telenovele de pe forum ca deja se pare ca sunt in urma...ai mai multi iubiti de cand nu ne-am vazut si la cum zic gurile rele tre sa fiu gelos...pula mea

Ps: daca tot si-au bagat toti pula in topic, sa mi-o bag si eu oficial :))

Postat
Acum 2 ore, valjean a spus:

MI-e somn vroiam sa plec la culcare,dar daca te-am deranjat asa de tare revin cu o singura remarca,tu o vizitezi des,asa am citit,daca ai luat doua ore,i-ai platit chiria pe toata luna,Faci o fapta buna si te simti si bine cu fata ta preferata.Eu nu vand castraveti,mai ales la gradinar cum esti tu,a fost doar o propunere.Ok,nu o lua in seama Larisssa ca nu e viabila,a decis d-ul Talibanul.Dar mai am ceva de adaugat in loc sa gasim contrargumente la o propunre,mai bine punem capul la contributie si gasim o alternativa.Nu am experienta voastra pe forum,deci nu va contrazic.Succes Larisssa in a-ti gasi colega perfecta. 

Si ca sa inchei  fara scantei,va salut Cu stima/Best Regards,Jean Valjean

Repet: incearca sa gandesti putin inainte sa scrii 😉 chiar nu e greu, vei avea doar de castigat 🙂 si la alte topice deschise de curand, daca gandeai putin nu mai ieseau atatea scandaluri. Nu o lua aiurea, de data asta e doar un sfat...friendly. 

Si nu, nu m-ai deranjat dar ai darul de a strica orice topic 😉

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 ore, talibanu a spus:

Abeee larisso daca tot esti favorita mea :)) ca asa zice sefu castravete, si daca tot te vizitez atat de des, ca asa zice sefu castravete (eu cred ca avem vreo cateva luni bune de cand nu ne-am vazut dar de la batranete mai uit si eu) hai poate dai o cafea intr-o dimineata si mai discutam si noi noile telenovele de pe forum ca deja se pare ca sunt in urma...ai mai multi iubiti de cand nu ne-am vazut si la cum zic gurile rele tre sa fiu gelos...pula mea

Ps: daca tot si-au bagat toti pula in topic, sa mi-o bag si eu oficial :))

Care cateva luni, mah? Ca e mai bine de un an. Ultima data a fost "la grămadă", când am făcut casting inPM cu Blonda de am ales cine sa mai participe (și - am ales de mai bine stăteam drq liniștiți). Dar știe Radio Șanț că mă vizitezi des. Si ști și de unde are el aceasta prețioasa informatie, nu? Că Inconfundabilul și Incomparabilul Psihopat are certitudinea asta. De fapt... Cred ca retrag acel "incomparabil", în ultima vreme nu mai sunt asa sigura ca e corect. 

• Haha 2
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

Larissa ai deschis cumva vre-un concurs de postari pe topicul tau ?

Este aglomeratie mare ,de parca acum se decide soarta votului la alegeri ....toata lumea isi da cu parerea ,se fac acuzatii se fac complimentari si fiecare vrea sa demonstreze cat este de bun intentionat si de nepatat . Si iadul este pavat numai cu bune intentii.....cu toate astea in tara asta circul face cel mai mare rating . Vrei cumva sa-ti faci guvern ? eu propun sa-l pui pe MARCUJAN la interne ca el pune la punct pe toata lumea  ,pe FUTAC la tineret si sport pentru ca este un tanar caruia ii plac sporturile extreme si se implica  ,pe VALJEAN la economie pentru ca detine toate parghiile financiare sa fie darnic ,pe Talibanu la externe ca le are cu diplomatia si pe PROJECT la cultura si culte ....pentru ca este un sfant care doreste binele tuturor .

Hai spor sa ai ...si sunt sigur ca-ti vei gasi un loc si tu ....un prim ministru ca tine gaseste o cale de rezolvare ...ai grija insa cu cei cu AUR mult ....... astia pun gand rau tuturor pentru ca sunt niste extremisti .

• Haha 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Gata, s-a strigat Bingo! Tot  nu am locație sa ma f@@t, da' îmi fac partid, ce c@@iele mele! Am zis! 

• Confuz 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...