Sari la conținut

Alina 0755457404

Postări Recomandate

• Oras:Nicolae Bălcescu
  • Oras:Nicolae Bălcescu
Postat

Am fost la aceasta domnișoară, la telefon foarte drăguță, adresa ușor de găsit, mia deschis o domnișoară înaltă, slbuta, par lung și bruneta, frumoasa, ma invitat la o țigară, și apoi iam dat banii la început, cadou-100 lei, mia făcut oral neprotejat, la oral sta foarte bine, am cerut sa mj se pună prezervativul, foarte strâmtă și foarte curata, merita tot respectul, în 2 minutele după ce am bagato în gaurica miam dat drumul😁, bind înțeles ma șters cu un șervețel umed, mam îmbrăcat și la final mi sa spus ca ma mai așteaptă cu drag. Eu chiar am sa mai revin, merita bănuții 😁❤️. Am decis sa scriu aceasta recenzie deoarece merita amatorii de fete tinere sau slim. 

• Minus 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat
Acum 17 ore, fututu221 a spus:

Am fost la aceasta domnișoară, la telefon foarte drăguță, adresa ușor de găsit, mia deschis o domnișoară înaltă, slbuta, par lung și bruneta, frumoasa, ma invitat la o țigară, și apoi iam dat banii la început, cadou-100 lei, mia făcut oral neprotejat, la oral sta foarte bine, am cerut sa mj se pună prezervativul, foarte strâmtă și foarte curata, merita tot respectul, în 2 minutele după ce am bagato în gaurica miam dat drumul😁, bind înțeles ma șters cu un șervețel umed, mam îmbrăcat și la final mi sa spus ca ma mai așteaptă cu drag. Eu chiar am sa mai revin, merita bănuții 😁❤️. Am decis sa scriu aceasta recenzie deoarece merita amatorii de fete tinere sau slim. 

Ti e predestinat numele asta “fututu”...se vede ca esti futut rau, la fel cum ai futut si limba romana, peste prost.

• Haha 1
Postat
1 oră în urmă, petrepetre02 a spus:

Pestisor mic sa nu uiti sa ii pui si poze cand ii vei face.

...pozele reale!

• Like 1

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 8 ore, razbunaregrea a spus:

e din Buzau. Ce cauta anuntul la Bucuresti?

O fi vreun copil care a scris recenzia? 

Așa ceva nu am mai citit până acum! 😂🤣🤣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...