Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 2, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 2, 2023 Chiar acum, felix001 a spus: Colegule, lasa-l in pace pe frustat, nu stie decit sa scrie baliverne despre fete. Nici nu cred ca a fost la vre-o una, este inca virgin 😂 Esti rautacios 😳 1
talibanu Reputație: 9715 Postat Ianuarie 2, 2023 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Ianuarie 2, 2023 Acum 42 minute, Ema19 a spus: Esti rautacios 😳 Daca iau maxi taxi pana la tine, pastrez bonul? Decontezi transportul?🤣🤣🤣 4
lexluthor Reputație: 1206 Postat Ianuarie 2, 2023 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Ianuarie 2, 2023 Acum 34 minute, talibanu a spus: Daca iau maxi taxi pana la tine, pastrez bonul? Decontezi transportul?🤣🤣🤣 Vezi ca a aparut 47..e si mai ieftin🤣🤣🤣joke✌ 2
haloowen Reputație: 4928 Postat Ianuarie 2, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Ianuarie 2, 2023 Mai era o fata din cta, care chipurile a lucrat o perolioada aici. Kvl daca mai tineti minte, care ne-a muit pe toti in cel mai barbar mod. Bine, nu numai pe noi ci toata țara, pe pisic, pe cleopatra, pe iohannis, pe plm. Pai aveti impresia ca ema e la fel? Va inselati amarnic! Da, gusturile nu se discuta, pentru unii este zână, pentru unii ciumă, dar sa stiti ca va suge ciuma de va da concediu de odihna doua zile. Este o blonda subtirica, cu forme frumoase, un fund tare si imbietor, sani de fecioara putin mai mici decat palma mea dar fac priza buna, acid in buze si un ten cu usoare acnee pe care le acopera cu fond de ten, nederanjant. Joviala, degajata, toata numai un zambet, deschisa la discutii de orice fel, stie cu caterinca, dar cel mai important lucru, cel mai bine stie cu pula. Am avut noroc cu o programare facuta dupa rasaritul soarelui, la cafea, si rezervat locul in jurul pranzului. Am zis ca hai repede ca sunt pe fuga, am fumat la un cola, iar preludiul destul de lung a avut loc sub duș. FK din belsug si daca te plictisesti tu, nu se plictiseste ea. Am oprit apa si ne-am mutat in dormitor mai mult uzi decat uscati, unde m-a inghitit cu totu! Face un oral deep, alternat cu slow, o alinta in cele mai excitante moduri, pana si cand pune prezervativul cu gura iti vine sa o stropesti :)) M-a calarit corespunzator in doua viteze, FK nelipsit in tot acest timp si am finalizat corespunzator. Eu nu sunt adeptul fetelor slabe, o incadram pe ema undeva la 8,5 dupa gusturile mele dar astazi am vazut-o de nota 9 ca si aspect. Serviciile: tot, in afara de anal, fara cusur, nu gasesc nimic pentru care sa scad macar un punct. Am beneficiat azi de servicii complexe de nota 10, cu GFE maxim si cu toate cele. Achitat 200 lei pentru cca 35 min. Nu prea fac eu recenzii, nici pe asta nu am facut-o ca sa se piarda discutiile anterioare, dar am simtit sa scriu azi pentru ca fix discutiile contradictorii de dimineata m-au facut sa trec pe la ea. @Ema19, o sa revin pentru ca am o datorie față de tine si sa imi iau pachetul ala de tigari, chiar si gol! :))) 9 1 1
Dima74 Reputație: 477 Postat Ianuarie 2, 2023 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Ianuarie 2, 2023 Acum 14 minute, haloowen a spus: Mai era o fata din cta, care chipurile a lucrat o perolioada aici. Kvl daca mai tineti minte, care ne-a muit pe toti in cel mai barbar mod. Bine, nu numai pe noi ci toata țara, pe pisic, pe cleopatra, pe iohannis, pe plm. Pai aveti impresia ca ema e la fel? Va inselati amarnic! Da, gusturile nu se discuta, pentru unii este zână, pentru unii ciumă, dar sa stiti ca va suge ciuma de va da concediu de odihna doua zile. Este o blonda subtirica, cu forme frumoase, un fund tare si imbietor, sani de fecioara putin mai mici decat palma mea dar fac priza buna, acid in buze si un ten cu usoare acnee pe care le acopera cu fond de ten, nederanjant. Joviala, degajata, toata numai un zambet, deschisa la discutii de orice fel, stie cu caterinca, dar cel mai important lucru, cel mai bine stie cu pula. Am avut noroc cu o programare facuta dupa rasaritul soarelui, la cafea, si rezervat locul in jurul pranzului. Am zis ca hai repede ca sunt pe fuga, am fumat la un cola, iar preludiul destul de lung a avut loc sub duș. FK din belsug si daca te plictisesti tu, nu se plictiseste ea. Am oprit apa si ne-am mutat in dormitor mai mult uzi decat uscati, unde m-a inghitit cu totu! Face un oral deep, alternat cu slow, o alinta in cele mai excitante moduri, pana si cand pune prezervativul cu gura iti vine sa o stropesti :)) M-a calarit corespunzator in doua viteze, FK nelipsit in tot acest timp si am finalizat corespunzator. Eu nu sunt adeptul fetelor slabe, o incadram pe ema undeva la 8,5 dupa gusturile mele dar astazi am vazut-o de nota 9 ca si aspect. Serviciile: tot, in afara de anal, fara cusur, nu gasesc nimic pentru care sa scad macar un punct. Am beneficiat azi de servicii complexe de nota 10, cu GFE maxim si cu toate cele. Achitat 200 lei pentru cca 35 min. Nu prea fac eu recenzii, nici pe asta nu am facut-o ca sa se piarda discutiile anterioare, dar am simtit sa scriu azi pentru ca fix discutiile contradictorii de dimineata m-au facut sa trec pe la ea. @Ema19, o sa revin pentru ca am o datorie față de tine si sa imi iau pachetul ala de tigari, chiar si gol! :))) Ai fost mar rapid ca mine azi,dacă nu eram la servici,o vizitam și eu. Merita 10+ Ema își face treaba f b,ai scris corect.Am programare pentru mâine,o sa scriu și eu 1
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 2, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 2, 2023 Acum 7 ore, talibanu a spus: Daca iau maxi taxi pana la tine, pastrez bonul? Decontezi transportul?🤣🤣🤣 Orice pentru tine 😳
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 3, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 3, 2023 Acum 6 ore, haloowen a spus: Mai era o fata din cta, care chipurile a lucrat o perolioada aici. Kvl daca mai tineti minte, care ne-a muit pe toti in cel mai barbar mod. Bine, nu numai pe noi ci toata țara, pe pisic, pe cleopatra, pe iohannis, pe plm. Pai aveti impresia ca ema e la fel? Va inselati amarnic! Da, gusturile nu se discuta, pentru unii este zână, pentru unii ciumă, dar sa stiti ca va suge ciuma de va da concediu de odihna doua zile. Este o blonda subtirica, cu forme frumoase, un fund tare si imbietor, sani de fecioara putin mai mici decat palma mea dar fac priza buna, acid in buze si un ten cu usoare acnee pe care le acopera cu fond de ten, nederanjant. Joviala, degajata, toata numai un zambet, deschisa la discutii de orice fel, stie cu caterinca, dar cel mai important lucru, cel mai bine stie cu pula. Am avut noroc cu o programare facuta dupa rasaritul soarelui, la cafea, si rezervat locul in jurul pranzului. Am zis ca hai repede ca sunt pe fuga, am fumat la un cola, iar preludiul destul de lung a avut loc sub duș. FK din belsug si daca te plictisesti tu, nu se plictiseste ea. Am oprit apa si ne-am mutat in dormitor mai mult uzi decat uscati, unde m-a inghitit cu totu! Face un oral deep, alternat cu slow, o alinta in cele mai excitante moduri, pana si cand pune prezervativul cu gura iti vine sa o stropesti :)) M-a calarit corespunzator in doua viteze, FK nelipsit in tot acest timp si am finalizat corespunzator. Eu nu sunt adeptul fetelor slabe, o incadram pe ema undeva la 8,5 dupa gusturile mele dar astazi am vazut-o de nota 9 ca si aspect. Serviciile: tot, in afara de anal, fara cusur, nu gasesc nimic pentru care sa scad macar un punct. Am beneficiat azi de servicii complexe de nota 10, cu GFE maxim si cu toate cele. Achitat 200 lei pentru cca 35 min. Nu prea fac eu recenzii, nici pe asta nu am facut-o ca sa se piarda discutiile anterioare, dar am simtit sa scriu azi pentru ca fix discutiile contradictorii de dimineata m-au facut sa trec pe la ea. @Ema19, o sa revin pentru ca am o datorie față de tine si sa imi iau pachetul ala de tigari, chiar si gol! :))) O sa zica baietii astia ca va fortez sa imi faceti recenzii 😂 ti-am pus tigarile deoparte, dar platesti cu dulce stii tu de care pentru ele 😝 2
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 3, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 3, 2023 Acum 6 ore, Dima74 a spus: Ai fost mar rapid ca mine azi,dacă nu eram la servici,o vizitam și eu. Merita 10+ Ema își face treaba f b,ai scris corect.Am programare pentru mâine,o sa scriu și eu Am zis mereu si o repet, nu va simtiti constransi in nici un fel din cauza situatiei cu colegul sa imi scrieti recenzii. Din nou, oamenii care vin la mine sunt de un alt nivel de calitate pe care nu toata lumea il intelege. Eu de “baietasi” care cauta perfectiunea fizica si sa traga ca in papusa gonflabila prefer sa ma lipsesc. 😝 te pupacesc si iti multumesc pentru intentiile bune ❤️
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 3, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 3, 2023 Iar legat de aspectul meu, este in continua schimbare pentru ca de ceva timp am inceput un tratament hormonal. Adica acneea trece, tatele cresc, curul creste, poate anul asta tai si puta. 🤣 5 2
vitceibo Reputație: 4071 Postat Ianuarie 3, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 3, 2023 Acum 18 minute, Andrewwq a spus: Ești la munca azi? de ce intrebi ,crezi ca daca este te primeste repede? ma cam indoiesc.
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 3, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 3, 2023 1 oră în urmă, Andrewwq a spus: Ești la munca azi? Da, am fost 😘
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 3, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 3, 2023 Acum 51 minute, vitceibo a spus: de ce intrebi ,crezi ca daca este te primeste repede? ma cam indoiesc. Sa imi scrie, ca eu in fiecare zi fac o lista de asteptare si in caz ca se anuleaza programari imi este usor sa umplu golurile 😘
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Ianuarie 3, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 3, 2023 La 02.01.2023 la 17:04, Dima74 a spus: Mister,ai o problema cu domnișoară?Nu vad ce rezolvi cu insistentele tale aberante.Nu_ti place de ea,treci strada mai departe,e plina constanta de fare pe gustul tău.Nu am chef sa_ti citesc aberațiile tale.Scrie în dg ce ai de comentat aiurea,nu_polua timpul fetei.Sa fii iubit cred ca e prima data cand scriu pe topicul ei
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Ianuarie 3, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 3, 2023 La 02.01.2023 la 17:58, felix001 a spus: Colegule, lasa-l in pace pe frustat, nu stie decit sa scrie baliverne despre fete. Nici nu cred ca a fost la vre-o una, este inca virgin 😂 Cand faceam eu recenzii tu nici nu existai pe forum, erai virgin, habar n-avei cum arata pizda...
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4405 Postat Ianuarie 4, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Ianuarie 4, 2023 La 03.01.2023 la 1:01, Ema19 a spus: O sa zica baietii astia ca va fortez sa imi faceti recenzii 😂 ti-am pus tigarile deoparte, dar platesti cu dulce stii tu de care pentru ele 😝 ai dreptate se forteaza rau sa bage cat o recenzie pe pagina sau vreo poveste, sincer sa fiu ei sunt de vina ca ti-au poluat topicul sistematic cu simfonii de lauda si mult bla bla, eu defapt am renuntat din cauza ca nu imi place sa ma manipuleze careva. sti cum este cand iti lauda cineva un tort de te dor urechiile si pe urma cand il ai pe masa (dupa doua amanari si 2 saptamani de asteptare) zici pass chiar daca este mai mult ca sigur pe gustul tau!!!!???? 2
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4405 Postat Ianuarie 4, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Ianuarie 4, 2023 La 03.01.2023 la 1:22, Ema19 a spus: Iar legat de aspectul meu, este in continua schimbare pentru ca de ceva timp am inceput un tratament hormonal. Adica acneea trece, tatele cresc, curul creste, poate anul asta tai si puta. 🤣 oare ce fac clienti fideli pe urma daca o tai?
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 29 minute, scarlxxrd a spus: ai dreptate se forteaza rau sa bage cat o recenzie pe pagina sau vreo poveste, sincer sa fiu ei sunt de vina ca ti-au poluat topicul sistematic cu simfonii de lauda si mult bla bla, eu defapt am renuntat din cauza ca nu imi place sa ma manipuleze careva. sti cum este cand iti lauda cineva un tort de te dor urechiile si pe urma cand il ai pe masa (dupa doua amanari si 2 saptamani de asteptare) zici pass chiar daca este mai mult ca sigur pe gustul tau!!!!???? Nu pot decat sa ma amuz de tine 😅 nu vreau sa fiu rautacioasa, dar cred ca suferi de bipolaritate. 1
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 27 minute, scarlxxrd a spus: oare ce fac clienti fideli pe urma daca o tai? Te rog sa cauti alt topic pe care sa fii rau si frustrat impreuna cu colegul jhonny. Aici vreau liniste si pace. 🙏🏻
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 4, 2023 Cat despre voi, ai mei, va pup si va multumesc ca imi sariti mereu in ajutor ❤️
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4405 Postat Ianuarie 4, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 3 minute, Ema19 a spus: Te rog sa cauti alt topic pe care sa fii rau si frustrat impreuna cu colegul jhonny. Aici vreau liniste si pace. 🙏🏻 sa sti ca topicul nu iti apartine este un topic despre tine pentru curvari, ce nu iti place adevarul ca nu va merge vrajeala blat asa cum v-ati imaginat?
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4405 Postat Ianuarie 4, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 8 minute, Ema19 a spus: Cat despre voi, ai mei, va pup si va multumesc ca imi sariti mereu in ajutor ❤️ 30% discount
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 11 minute, scarlxxrd a spus: sa sti ca topicul nu iti apartine este un topic despre tine pentru curvari, ce nu iti place adevarul ca nu va merge vrajeala blat asa cum v-ati imaginat? Daca dai inapoi cateva zeci de pagini vei vedea ca imparti aceleasi pareri cu colegul @nicieu care a sfarsit recunoscand ca a gresit amarnic. Acesta este un topic pentru recenzii iar tu nu vei avea ocazia sa scrii una 😘 1
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 4, 2023 Repet, lasa constantenii ca sunt ai mei, te invit pe topicele de la Bucuresti si Targoviste, sau si acolo am blat?🥲 1
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 9 minute, scarlxxrd a spus: 30% discount Nuu ca lor nu le iau bani, sunt influencerii forumului, o ora de pizda per recenzie. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum