Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4271 Postat Ianuarie 4, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 La 02.01.2023 la 15:36, j0hnnybravo a spus: Hai ca imi place de tine ca esti realista. Eu nu am fost la tine. Din putinele poze pe care le-ai pus nu mi-ai starnit interesul. Daca erai mai aproape dadeam o fuga sa vad poate realitatea e peste poze. Ca faci treaba buna, poate ca da, poate ca nu. Sunt multe topice in care fetele sunt umflate aiurea, nu doar al tau, daca chiar asa e. nu sa merita blonda singurica era mai serioasa in minciuniile ei si arata si mai bine! Link spre comentariu
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4271 Postat Ianuarie 4, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 1 oră, Ema19 a spus: Asa, ca info, masina mea a fost ridicata din Constanta, nu imi racesc gura sa dau explicatii oamenilor cu probleme mintale ca tine. Cine trebuie sa stie stie foarte bine ce s-a intamplat. Ma bucur ca nu ai avut onoarea sa aflii si toata lumea care iti va vedea comentariul va rade de cat esti de frustrat, pentru ca majoritatea stiu exact de unde si de ce mi-a fost ridicata masina. 😂 nu voi continua discutia cu tine pentru ca imi este clar ca esti mult sub nivelul meu intelectual, ai reusit sa ma convingi cu brio in aceasta seara. Fugi la un psiholog ca ai mare nevoie! Noapte buna❤️ deci eu am probleme mintale ca iti scriu dupa ce astept 3 zile sa ne intilnim la cererea ta ca confirm programarea 1 ora inainte de intilnire si tu ma iei ca pe johny cu minciuni de 2 lei ca ti a ridicat masina din parcare de la tine??? si acum pretinzi ca ai avut masina in constanta de aici ti a ridicat-o nu de la navodari? fa-ma te rog sa inteleg cand ai mintit cand ti am scris sau acum?? a fost defapt masina ta sau a lui iubi? Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4850 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 5 ore, Ema19 a spus: Cat despre voi, ai mei, va pup si va multumesc ca imi sariti mereu in ajutor ❤️ Sa stii ca eu nu ti-am sarit in ajutor sau cel putin nu asta am intentionat. Te descurci foarte bine si singura. In recenzii nu se dau note si la IQ dar sa stii ca si acolo ai fi lejer de 10. Eu am scris cum te-au perceput ochii mei, ceea ce s-a petrecut acolo ca mi-ai supt toata energia din mine si cum m-am simtit pe perioada vizitei. Parerile si gusturile sunt diferite, e normal sa fie si persoane nemultumite dar consider ca daca vrei sa iti exprimi nemultumirea pe doua pagini de topic, trebuie sa fi trecut macar o data prin patul emei19. 2 1 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 4 ore, scarlxxrd a spus: deci eu am probleme mintale ca iti scriu dupa ce astept 3 zile sa ne intilnim la cererea ta ca confirm programarea 1 ora inainte de intilnire si tu ma iei ca pe johny cu minciuni de 2 lei ca ti a ridicat masina din parcare de la tine??? si acum pretinzi ca ai avut masina in constanta de aici ti a ridicat-o nu de la navodari? fa-ma te rog sa inteleg cand ai mintit cand ti am scris sau acum?? a fost defapt masina ta sau a lui iubi? Nu o sa dau explicatii jegosilor, deja incepi sa ma scoti din sarite pentru ca iti observ intentia. Repet, cine trebuie stie deja despre ce e vorba. Tu esti 0 barat Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 2 ore, haloowen a spus: Sa stii ca eu nu ti-am sarit in ajutor sau cel putin nu asta am intentionat. Te descurci foarte bine si singura. In recenzii nu se dau note si la IQ dar sa stii ca si acolo ai fi lejer de 10. Eu am scris cum te-au perceput ochii mei, ceea ce s-a petrecut acolo ca mi-ai supt toata energia din mine si cum m-am simtit pe perioada vizitei. Parerile si gusturile sunt diferite, e normal sa fie si persoane nemultumite dar consider ca daca vrei sa iti exprimi nemultumirea pe doua pagini de topic, trebuie sa fi trecut macar o data prin patul emei19. Nu ca omul este bolnav mintal, eu m-am convins, nu merita nici macar bagat in seama. Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4312 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Eu am fost la Ema de 2 ori atunci când a venit în vizita la București și pot sa spun ca este o femeie cu forme frumoase, subțirica gen fotomodel, sâni intr adevăr mici, dar îi vin bine cu corpul ei slim, iar la fata are trasături fine și niște ochi superbi. De servicii nu povestesc dar a fost bine ca am fost și a 2 a oară. 🙂 1 1 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 44 minute, gicacontra2012 a spus: Eu am fost la Ema de 2 ori atunci când a venit în vizita la București și pot sa spun ca este o femeie cu forme frumoase, subțirica gen fotomodel, sâni intr adevăr mici, dar îi vin bine cu corpul ei slim, iar la fata are trasături fine și niște ochi superbi. De servicii nu povestesc dar a fost bine ca am fost și a 2 a oară. 🙂 Te pupacesc si iti multumesc ❤️ 1 Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 16 ore, Ema19 a spus: Sa imi scrie, ca eu in fiecare zi fac o lista de asteptare si in caz ca se anuleaza programari imi este usor sa umplu golurile 😘 eu am incercat sa fiu putin ironic fata de un coleg cu 2 postari pe forum , dupa ce timp de vreo 2 saptamini am tot incercat sa fixez o intilnire cu tine prin whapp. in baza prieteniei cu talibanul , despre care am specificat la primul apel , ma asteptam sa am mai multe sanse in privinta prioritatii dar din nefericire am avut probabil asteptari prea mari . ideea este , pentru cei interesati de serviciile tale , sa ia in considerare faptul ca se sta la coada ca pe vremea lui ceausescu , e bine sa te programezi cu 4-5 zile in avans sau sa speri la o anulare si un mesaj norocos daca unul dintre norocosii clienti nu mai poate ajunge le tine . 1 2 1 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 4 minute, vitceibo a spus: eu am incercat sa fiu putin ironic fata de un coleg cu 2 postari pe forum , dupa ce timp de vreo 2 saptamini am tot incercat sa fixez o intilnire cu tine prin whapp. in baza prieteniei cu talibanul , despre care am specificat la primul apel , ma asteptam sa am mai multe sanse in privinta prioritatii dar din nefericire am avut probabil asteptari prea mari . ideea este , pentru cei interesati de serviciile tale , sa ia in considerare faptul ca se sta la coada ca pe vremea lui ceausescu , e bine sa te programezi cu 4-5 zile in avans sau sa speri la o anulare si un mesaj norocos daca unul dintre norocosii clienti nu mai poate ajunge le tine . Zi de zi se anuleaza programari, eu inteleg ca oamenii cu obligatii acasa nu pot stabili in majoritatea cazurilor o data si o ora fixa cu atat de mult timp inainte❤️ Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Loc liber astazi la 14💕 Link spre comentariu
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4271 Postat Ianuarie 4, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 7 minute, vitceibo a spus: eu am incercat sa fiu putin ironic fata de un coleg cu 2 postari pe forum , dupa ce timp de vreo 2 saptamini am tot incercat sa fixez o intilnire cu tine prin whapp. in baza prieteniei cu talibanul , despre care am specificat la primul apel , ma asteptam sa am mai multe sanse in privinta prioritatii dar din nefericire am avut probabil asteptari prea mari . ideea este , pentru cei interesati de serviciile tale , sa ia in considerare faptul ca se sta la coada ca pe vremea lui ceausescu , e bine sa te programezi cu 4-5 zile in avans sau sa speri la o anulare si un mesaj norocos daca unul dintre norocosii clienti nu mai poate ajunge le tine . Mda sau sa astepti dupa 3 zile de asteptare vreun mesaj cu o minciuna de 2 sau 3 lei Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 1 minut, scarlxxrd a spus: Mda sau sa astepti dupa 3 zile de asteptare vreun mesaj cu o minciuna de 2 sau 3 lei Minciuni cu siguranta nu au fost, te rog vezi-ti de viata ta si nu-mi strica ziua! 1 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2198 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 2 minutes ago, Ema19 said: Loc liber astazi la 14💕 Pe locurile astea libere aparute din senin, iti sugerez sa organizezi licitatie. 🤣 3 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4850 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 1 oră în urmă, Ema19 a spus: Loc liber astazi la 14💕 Pff am vazit mesajul cam tarziu1😡 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 3 minute, haloowen a spus: Pff am vazit mesajul cam tarziu1😡 Nu te mai satura domnul 😳 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4850 Postat Ianuarie 4, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 1 oră în urmă, Ema19 a spus: Nu te mai satura domnul 😳 N-am treaba cu domnul, pe mine doar doamnele ma satura :)))) 3 Link spre comentariu
felix001 Reputație: 598 Postat Ianuarie 4, 2023 Telefon: [email protected] Oras:CT Telefon: [email protected] Oras:CT Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 17 ore, j0hnnybravo a spus: Cand faceam eu recenzii tu nici nu existai pe forum, erai virgin, habar n-avei cum arata pizda... Cred 1 Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Ianuarie 5, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 Acum 21 ore, Ema19 a spus: Loc liber astazi la 14💕 si uite asa ,in momentele in care eram pe cale sa renunt sa fiu mereu pus la coada sau sa astept o fereastra libera aparuta m-am bagat din foarte scurt la o programare , renuntind si la sedinta de fizioterapie , lasind cafeaua pe jumatate nebauta , m-am aruncat in graba in masina spre mamaia nord reusind sa ajung in zona la ora stabilita dar am mai bijbiit 10 minute datorita googlemaps-urilor care ma trimiteau gresit pina cind am renuntat la serviciul online si am reusit sa gasesc locatia singur . am urcat la adresa primita pe whapps , dar in blocul din stinga unde mi-a deschis un nene , deja intrasem in fibrilatii ,am scris iar mesaj pe whapp si am fost in sfirsit indrumat corect , emma primindu-ma foarte vesela intr-un capotel transparent negru prin care se impungeau doua titisoare ascutite superbe , chilotei negrii si pantofiori cu tocuri . a sarit direct la gitul meu sa ma pupe si am fost poftit in studioul sau modern mobilat in culori vii , imbiat cu un pahar de apa rece si tigare .dupa citeva minute de conversatie , reusind sa ma dezmeticesc dupa cursa contra cronometru , i-am lasat cadoul la vedere pentru o finalizare si ne-am mutat la dormitor , loc desavirsit pentru activitati erotice , pat bun , oglinzi imense lenjerie impecabila , aerisit ,luminos ,exact pe placul meu . ce a urmat a compensat din plin faptul ca am sarit sedinta de fizioterapie la care urma sa ajung , avind prilejul sa fiu desfatat pur si simplu precum sultanii din haremuri ,odinioara , emma avind o energie sexuala uriasa in raport cu fizicul sau de copilita adolescenta , foarte pisicoasa , pupacioasa , excitata , dornica sa fie ravasita si smotocita , sarutata ,mingiiata ,alintata ,oferindu-se fara retineri intr-o asemenea masura incit a trebuit sa fac eforturi serioase pentru a nu ejacula dupa primele minutele impreuna .dupa sarutari peste tot i-am tras frumoasa pereche de chilotei jos si mi-am plimbat limba printre coapsele ei catre pasarica superba si strimta , facind-o sa se zvircoleasca si sa geama usor, frecindu-se de limba mea cu placere , schimbind mereu pozitia luindu-mi palmele si facindu-ma sa o trag de titisoarele mici si ascutite in timp ce se afunda in virful limbii ,penetrindu-se in ritmul dorit de ea, apoi mi-a intors favorul incepind direct cu un deep provocator de gagreflex, cu atentie la coite, care au fost indelung dezmierdate , am ajuns de la sine in 69 unde ne-am facut amindoi de cap dupa pofta inimii , pina in punctul in care simteam ca nu mai pot rezista asa fara sa ejaculez, fapt pentru care ne-am oprit , am pus durexul pe motan si am lasat-o pe emma sa ma calareasca timp de citeva minute ,apoi am trecut la doggy in oglinda ,m-am adunat in citeva minute si am fost din nou capabil sa o penetrez adinc si intr-un ritm accelerat , sper pe placul ei dupa modul in care se infigea dornica in mataringa , gemind si cerind mai tare ,mai adinc. ehe , daca eram mai flacau i-as fi dat pina sa-i sara singele si sa ma pomeneasca ,la ce dorinta de sex avea in ea , dar m-am rezumat la putina vlaga ce imi mai ramasese dupa smotoceala grava ce avusese loc pina atunci si am realizat ca timpul finalizarii trecuse cam de multisor asa incit m-am concentrat la orgasmul tantric in final ,care a venit intens , fiind foarte dibaci provocat de emma cu mingiieturi sublime cu unghiutele sub coaie si cu mataringa captiva in pasarica ei incordata . ne-am adunat apoi fara graba , am mai stat la o tigare si in final ne-am luat la revedere precum doi amanti satisfacuti de escapada erotica petrecuta impreuna . lasind deoparte aspectul fizic al emmei , care este chiar fara cusur , supla , skinny , sportiva , exact pe placul meu , trebuie mentionata neaparat calitatea rar intilnita la majoritatea fetelor de a te face sa te simti special , dorit , iubit , chiar daca este vorba de bani la mijloc , fetita asta reuseste fara eforturi sa ofere ceea ce trebuie intr-o masura fara numar , fapt pentru care ii sint recunoscator si o voi aprecia mereu . superlativ . 7 2 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 5, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 Acum 3 minute, vitceibo a spus: si uite asa ,in momentele in care eram pe cale sa renunt sa fiu mereu pus la coada sau sa astept o fereastra libera aparuta m-am bagat din foarte scurt la o programare , renuntind si la sedinta de fizioterapie , lasind cafeaua pe jumatate nebauta , m-am aruncat in graba in masina spre mamaia nord reusind sa ajung in zona la ora stabilita dar am mai bijbiit 10 minute datorita googlemaps-urilor care ma trimiteau gresit pina cind am renuntat la serviciul online si am reusit sa gasesc locatia singur . am urcat la adresa primita pe whapps , dar in blocul din stinga unde mi-a deschis un nene , deja intrasem in fibrilatii ,am scris iar mesaj pe whapp si am fost in sfirsit indrumat corect , emma primindu-ma foarte vesela intr-un capotel transparent negru prin care se impungeau doua titisoare ascutite superbe , chilotei negrii si pantofiori cu tocuri . a sarit direct la gitul meu sa ma pupe si am fost poftit in studioul sau modern mobilat in culori vii , imbiat cu un pahar de apa rece si tigare .dupa citeva minute de conversatie , reusind sa ma dezmeticesc dupa cursa contra cronometru , i-am lasat cadoul la vedere pentru o finalizare si ne-am mutat la dormitor , loc desavirsit pentru activitati erotice , pat bun , oglinzi imense lenjerie impecabila , aerisit ,luminos ,exact pe placul meu . ce a urmat a compensat din plin faptul ca am sarit sedinta de fizioterapie la care urma sa ajung , avind prilejul sa fiu desfatat pur si simplu precum sultanii din haremuri ,odinioara , emma avind o energie sexuala uriasa in raport cu fizicul sau de copilita adolescenta , foarte pisicoasa , pupacioasa , excitata , dornica sa fie ravasita si smotocita , sarutata ,mingiiata ,alintata ,oferindu-se fara retineri intr-o asemenea masura incit a trebuit sa fac eforturi serioase pentru a nu ejacula dupa primele minutele impreuna .dupa sarutari peste tot i-am tras frumoasa pereche de chilotei jos si mi-am plimbat limba printre coapsele ei catre pasarica superba si strimta , facind-o sa se zvircoleasca si sa geama usor, frecindu-se de limba mea cu placere , schimbind mereu pozitia luindu-mi palmele si facindu-ma sa o trag de titisoarele mici si ascutite in timp ce se afunda in virful limbii ,penetrindu-se in ritmul dorit de ea, apoi mi-a intors favorul incepind direct cu un deep provocator de gagreflex, cu atentie la coite, care au fost indelung dezmierdate , am ajuns de la sine in 69 unde ne-am facut amindoi de cap dupa pofta inimii , pina in punctul in care simteam ca nu mai pot rezista asa fara sa ejaculez, fapt pentru care ne-am oprit , am pus durexul pe motan si am lasat-o pe emma sa ma calareasca timp de citeva minute ,apoi am trecut la doggy in oglinda ,m-am adunat in citeva minute si am fost din nou capabil sa o penetrez adinc si intr-un ritm accelerat , sper pe placul ei dupa modul in care se infigea dornica in mataringa , gemind si cerind mai tare ,mai adinc. ehe , daca eram mai flacau i-as fi dat pina sa-i sara singele si sa ma pomeneasca ,la ce dorinta de sex avea in ea , dar m-am rezumat la putina vlaga ce imi mai ramasese dupa smotoceala grava ce avusese loc pina atunci si am realizat ca timpul finalizarii trecuse cam de multisor asa incit m-am concentrat la orgasmul tantric in final ,care a venit intens , fiind foarte dibaci provocat de emma cu mingiieturi sublime cu unghiutele sub coaie si cu mataringa captiva in pasarica ei incordata . ne-am adunat apoi fara graba , am mai stat la o tigare si in final ne-am luat la revedere precum doi amanti satisfacuti de escapada erotica petrecuta impreuna . lasind deoparte aspectul fizic al emmei , care este chiar fara cusur , supla , skinny , sportiva , exact pe placul meu , trebuie mentionata neaparat calitatea rar intilnita la majoritatea fetelor de a te face sa te simti special , dorit , iubit , chiar daca este vorba de bani la mijloc , fetita asta reuseste fara eforturi sa ofere ceea ce trebuie intr-o masura fara numar , fapt pentru care ii sint recunoscator si o voi aprecia mereu . superlativ . Iti multumesc frumos❤️ 1 2 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 5, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 Loc liber 15:30 💕 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 11, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Ce bine e acasa 😳 1 3 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2198 Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 36 minutes ago, Ema19 said: Ce bine e acasa 😳 Nu vrei sa-ti faci programare la mine? Vineri sunt disponibil. 🤣🤣🤣 2 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 11, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 Acum 19 minute, Orb1t a spus: Nu vrei sa-ti faci programare la mine? Vineri sunt disponibil. 🤣🤣🤣 E coada la tine mai mare decat a mea de la Bucuresti 😂 1 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2198 Postat Ianuarie 11, 2023 Partajează Postat Ianuarie 11, 2023 1 minute ago, Ema19 said: E coada la tine mai mare decat a mea de la Bucuresti 😂 Sa nu asculti de gurile rele. 🤣 1 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Ianuarie 14, 2023 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 Buna dimineata❤️ Loc liber la 11😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum