amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 2, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Decembrie 2, 2013 esti Fara numar fara numar draga mea?te pupam eu si cu fratele chane'l.Nu ma refeream la mine, dar imi place cum gandesti....
Dom' inspector Reputație: 9 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Pe o stanca neagra Oras:Pe o stanca neagra Postat Decembrie 2, 2013 http://www.adventuresintothewellknown.com/images/2013/c_March/chuck_norris_kicking_your_ass.gif barosaneeee, fugi !!!! 1
motanel rasfatat Reputație: 87 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:buc Oras:buc Postat Decembrie 2, 2013 vrei sa fii modelator .....Deci Jerry is back. Great! Just great!
the godfather Reputație: -1028 Postat Decembrie 3, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Decembrie 3, 2013 @Barosane cu toate că ești obraznic eu te ajut...poza jupanului din buletin....acum ai de unde sa-l gasesti... 3 1
barosanu635 Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:Barcelona Oras:Barcelona Autor Postat Decembrie 3, 2013 Iesi la lumina moderatorule de ce te ascunzi ?????????? tot am sa te gasesc timpitule ati iau lungimea cu creionul pe placa de mahon pentru lucrare
Shaworma Reputație: 463 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Decembrie 3, 2013 http://soarebv.files.wordpress.com/2009/12/serbi.jpg Se spune te tai ca pe oo...Mai ai de cocalarit nitel sa-ti atingi potentialul. Multa bafta. 2
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 3, 2013 Iesi la lumina moderatorule de ce te ascunzi ??????????tot am sa te gasesc timpituleati iau lungimea cu creionul pe placa de mahon pentru lucrare pe mine ma cautzi Barosane? .......uite-ma sunt aici Amanda ma maseaza vino si tu ... acum nu mai vrei sa-l joci in picioare pe Pisicuts gaozarule? 1
Shaworma Reputație: 463 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Decembrie 3, 2013 http://www.4tuning.ro/bloguri/ganduri-octanice/wp-content/uploads/2012/07/cocalar-unicat-4.jpg 2
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 3, 2013 pe mine ma cautzi Barosane? .......uite-ma sunt aici Amanda ma maseaza vino si tu ... acum nu mai vrei sa-l joci in picioare pe Pisicuts gaozarule? ) ) off fratele meu iara are asta treaba cu tine?mai barosane ia spune cu ce te-a suparat modelatorul?ai avut o gajica si sa facut excorta si acum o fut confratii de aici si de asta esti suparat??vezi barosane nu te Pune cu fratele meu chane'l ca lucreaza la spital unde se trateaza si nebuni.laso mai moale putin.buna dimineata fratele meu.ps:lass-l in amarul lui pe barosanul asta nu-l baga in seama. 1
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 3, 2013 ) )off fratele meu iara are asta treaba cu tine?mai barosane ia spune cu ce te-a suparat modelatorul?ai avut o gajica si sa facut excorta si acum o fut confratii de aici si de asta esti suparat??vezi barosane nu te Pune cu fratele meu chane'l ca lucreaza la spital unde se trateaza si nebuni.laso mai moale putin.buna dimineata fratele meu.ps:lass-l in amarul lui pe barosanul asta nu-l baga in seama.Barosonu sa ma sune la 112 stai linistit este si este pasiv
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 3, 2013 Iesi la lumina moderatorule de ce te ascunzi ??????????tot am sa te gasesc timpituleati iau lungimea cu creionul pe placa de mahon pentru lucraree suparat barosanu ca i-am futut nevasta ce sa fac eu mereu ma fac util femeilor cu barbatii ce sunt la puscarie. stai linistit atzi voi tine locul cald pe cand te intorci barosane acolo cred ca ai devenit fetitza ...nui nici o problema ai loc si tu pe forum la sectiunea Gay atzi deschid eu un topic numai sa-mi trimitzi nr de tel ,unde sa te contacteze cei ce vor gaozu tau!!!!!!!!!
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 3, 2013 e suparat barosanu ca i-am futut nevasta ce sa fac eu mereu ma fac util femeilor cu barbatii ce sunt la puscarie. stai linistit atzi voi tine locul cald pe cand te intorci barosane acolo cred ca ai devenit fetitza ...nui nici o problema ai loc si tu pe forum la sectiunea Gay atzi deschid eu un topic numai sa-mi trimitzi nr de tel ,unde sa te contacteze cei ce vor gaozu tau!!!!!!!!! . bine punctat fratica abia asteapta baieti de la sectiunea cu asa ceva sa vina barosanu acolo.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 3, 2013 Iesi la lumina moderatorule de ce te ascunzi ??????????tot am sa te gasesc timpituleati iau lungimea cu creionul pe placa de mahon pentru lucrare Daca tot esti de meserie tamplar as dori sa fac o comanda pentru un birou, dar fara suport de veioza ca imi e frica sa ies la lumina.
Dom' inspector Reputație: 9 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:Pe o stanca neagra Oras:Pe o stanca neagra Postat Decembrie 3, 2013 Daca tot esti de meserie tamplar as dori sa fac o comanda pentru un birou, dar fara suport de veioza ca imi e frica sa ies la lumina. Din pacate sau din fericire, nu mai esti moderator. Ai uitat ?
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 3, 2013 Din pacate sau din fericire, nu mai esti moderator. Ai uitat ? si ce e cu asta?inspectore eu daca fac o magie Gabriel poate fi moderator in urmatoarele secunde stii asta dar nu mai vrea el sa fie moderator toata trupa este suparata pt asta....!!!!!!!!!!!!!tu inspectorul pizdii nu stii nimic
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Decembrie 3, 2013 Barosane,l-ai gasit mah pe modelator?
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 3, 2013 Barosane,l-ai gasit mah pe modelator?fratele meu nu poate raspunde ca este in camera de aer.e la parnae baiatu.....vrei sa-l prinda curcanii ca are tableta si tel?ai rabdare pe seara cand se da stingerea sau dimineata inainte de apel atzi raspunde barosanu 1
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Decembrie 3, 2013 La ce parnaie o fi cazat,cumva la degetoaice,la Targsor?Domnul sa-l/s-o aiba in paza!
Dom' inspector Reputație: 9 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:Pe o stanca neagra Oras:Pe o stanca neagra Postat Decembrie 3, 2013 si ce e cu asta?inspectore eu daca fac o magie Gabriel poate fi moderator in urmatoarele secunde stii asta dar nu mai vrea el sa fie moderator toata trupa este suparata pt asta....!!!!!!!!!!!!!tu inspectorul pizdii nu stii nimic Jerry, fa o magie si ia-ti pastilele ! In caz ca ai probleme, imi e mila de tine. In caz ca esti sanatos, imi e si mai mila. Crede-ma, nu rad nici de tine si nici la glumele tale.
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Decembrie 3, 2013 Chane'l,dom' inspector,nu va mai certati fratii mei pai daca noi 'reesapatii' nu ne intelegem intre noi,atunci cine? Hai sa dam mana cu mana,sa tragem o.......laba buna! Eu acum ma apuc...start cronometru.....
Administrator pisicuts Reputație: 114925 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 3, 2013 Iesi la lumina moderatorule de ce te ascunzi ??????????tot am sa te gasesc timpituleati iau lungimea cu creionul pe placa de mahon pentru lucrare
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 3, 2013 Cu mine are treaba Barosanu fut de mult timp muierea lui si a aflat si vrea sa-mi suga ceva si pe pisicuts nu-l suporta pt ca e fratele meu
bronx Reputație: 41 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 3, 2013 Am sa va joc in picioare cand va prind incepand de la moderatori si terminand cu toti timpitii de aici care posteaza bascalie !!!!!!!!Nu pot decat sa ma gandesc ca e naspa sa canti la pian si sa-ti dea cineva cu capacul de la clape peste degete...
picon Reputație: 1045 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 3, 2013 Tambalul n-are capac la clape....ca n-are nici clape . Nici dramba, de altfel...
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 3, 2013 Domnu Barosanu'Sunt eu, Asterica.......va rog sa credeti ca nu v-am tradat,,,......Am fost adus aici pe Forum cu forta...... :no2 :no2 :no2 :no2 :no2 :no2 :no2 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum