Sari la conținut

As vrea sa stiu cate persoane sunt implicate

Postări Recomandate

• Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
Postat

esti Fara numar fara numar draga mea?

te pupam eu si cu fratele chane'l.

Nu ma refeream la mine, dar imi place cum gandesti.... :group

:2qm40hg

• Oras:Pe o stanca neagra
Postat

http://www.adventuresintothewellknown.com/images/2013/c_March/chuck_norris_kicking_your_ass.gif

barosaneeee, fugi !!!!

• Like 1
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

@Barosane cu toate că ești obraznic eu te ajut...poza jupanului din buletin....acum ai de unde sa-l gasesti...

post-3169-0-11058100-1386053741_thumb.jpeg

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Barcelona
  • Oras:Barcelona
Postat
Iesi la lumina moderatorule 

de ce te ascunzi ??????????

tot am sa te gasesc timpitule

ati iau lungimea cu creionul pe placa de mahon pentru lucrare

• Oras:Timisoara
Postat

:shocked pe mine ma cautzi Barosane? :laugh2 .......uite-ma sunt aici Amanda ma maseaza :masaje vino si tu ... :laugh2  :laugh2  :laugh2  acum nu mai vrei  sa-l joci in picioare pe Pisicuts gaozarule? :thinking

• Like 1
  • Oras:cluj-napoca
Postat

:shocked pe mine ma cautzi Barosane? :laugh2 .......uite-ma sunt aici Amanda ma maseaza :masaje vino si tu ... :laugh2 :laugh2 :laugh2 acum nu mai vrei sa-l joci in picioare pe Pisicuts gaozarule? :thinking

:)) :))

off fratele meu iara are asta treaba cu tine?

mai barosane ia spune cu ce te-a suparat modelatorul?

ai avut o gajica si sa facut excorta si acum o fut confratii de aici si de asta esti suparat??

vezi barosane nu te Pune cu fratele meu chane'l ca lucreaza la spital unde se trateaza si nebuni.

laso mai moale putin.

buna dimineata fratele meu.

ps:lass-l in amarul lui pe barosanul asta nu-l baga in seama.

• Like 1
Postat

:)) :))

off fratele meu iara are asta treaba cu tine?

mai barosane ia spune cu ce te-a suparat modelatorul?

ai avut o gajica si sa facut excorta si acum o fut confratii de aici si de asta esti suparat??

vezi barosane nu te Pune cu fratele meu chane'l ca lucreaza la spital unde se trateaza si nebuni.

laso mai moale putin.

buna dimineata fratele meu.

ps:lass-l in amarul lui pe barosanul asta nu-l baga in seama.

Barosonu sa ma sune  :telephone la 112 stai linistit este  :urgay si este pasiv :sexanal   :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

e suparat barosanu ca i-am futut nevasta  :doggystyle ce sa fac eu mereu ma fac util femeilor cu barbatii ce sunt la puscarie. :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  stai linistit atzi voi tine locul cald pe cand te intorci barosane :rax2  :rax2  :rax2 acolo cred ca ai devenit fetitza ...nui nici o problema ai loc si tu pe forum la sectiunea Gay atzi deschid eu un topic numai sa-mi trimitzi nr de tel ,unde sa te contacteze cei ce vor gaozu tau!!!!!!!!! :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

e suparat barosanu ca i-am futut nevasta :doggystyle ce sa fac eu mereu ma fac util femeilor cu barbatii ce sunt la puscarie. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 stai linistit atzi voi tine locul cald pe cand te intorci barosane :rax2 :rax2 :rax2 acolo cred ca ai devenit fetitza ...nui nici o problema ai loc si tu pe forum la sectiunea Gay atzi deschid eu un topic numai sa-mi trimitzi nr de tel ,unde sa te contacteze cei ce vor gaozu tau!!!!!!!!! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

.

bine punctat fratica abia asteapta baieti de la sectiunea cu asa ceva sa vina barosanu acolo.

Postat

Daca tot esti de meserie tamplar as dori sa fac o comanda pentru un birou, dar fara suport de veioza ca imi e frica sa ies la lumina. :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Daca tot esti de meserie tamplar as dori sa fac o comanda pentru un birou, dar fara suport de veioza ca imi e frica sa ies la lumina. :laugh2  :laugh2  :laugh2

Din pacate sau din fericire, nu mai esti moderator. Ai uitat ? ;)

Postat

Din pacate sau din fericire, nu mai esti moderator. Ai uitat ? ;)

si ce e cu asta?inspectore eu daca fac o magie Gabriel poate fi moderator in urmatoarele secunde stii asta :hump dar nu mai vrea el sa fie moderator  :cry2  :cry2  :cry2  :cry2  toata trupa este suparata pt asta....!!!!!!!!!!!!!tu inspectorul pizdii nu stii nimic :innocent

Postat

Barosane,l-ai gasit mah pe modelator?

fratele meu nu poate raspunde ca este in camera de aer.e la parnae baiatu.....vrei sa-l prinda curcanii ca are tableta si  tel?ai rabdare pe seara cand se da stingerea sau dimineata inainte de apel atzi raspunde barosanu :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

si ce e cu asta?inspectore eu daca fac o magie Gabriel poate fi moderator in urmatoarele secunde stii asta :hump dar nu mai vrea el sa fie moderator  :cry2  :cry2  :cry2  :cry2  toata trupa este suparata pt asta....!!!!!!!!!!!!!tu inspectorul pizdii nu stii nimic :innocent

Jerry, fa o magie si ia-ti pastilele ! In caz ca ai probleme, imi e mila de tine. In caz ca esti sanatos, imi e si mai mila. Crede-ma, nu rad nici de tine si nici la glumele tale.

• Oras:CORNU
  • Oras:CORNU
Postat

Chane'l,dom' inspector,nu va mai certati fratii mei :( pai daca noi 'reesapatii' nu ne intelegem intre noi,atunci cine?

Hai sa dam mana cu mana,sa tragem o.......laba buna!

Eu acum ma apuc...start cronometru.....

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

post-2-0-74544800-1386088511_thumb.jpg

post-2-0-63126900-1386088512_thumb.jpg

post-2-0-17156700-1386088512_thumb.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Cu mine are treaba Barosanu fut de mult timp muierea lui si a aflat  si vrea sa-mi suga ceva :laugh2  si pe pisicuts nu-l suporta  pt ca e fratele meu :laugh2

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Am sa va joc in picioare cand va prind incepand de la moderatori si terminand cu toti timpitii de aici care posteaza bascalie !!!!!!!!

Nu pot decat sa ma gandesc ca e naspa sa canti la pian si sa-ti dea cineva cu capacul de la clape peste degete...

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Tambalul n-are capac la clape....ca n-are nici clape .  Nici dramba, de altfel...

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Domnu Barosanu'

Sunt eu, Asterica.......va rog sa credeti ca nu v-am tradat,,,......

Am fost adus aici pe Forum cu forta......

:no2 :no2 :no2 :no2 :no2 :no2 :no2 :no2 :no2 :no2 :no2 :no2 :no2 :no2

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...