Sari la conținut

Ema 0732872726

Postări Recomandate

• Oras:Constanta, Romania
Postat

Liber 12:30❤️

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna, Ema! Am incercat sa-ti scriu pe WA dar nu-mi apari acolo, desi te-am adaugat la contacte. 
Ce alternative sunt, in afara de sunat? SMS? Telegram?
Multumesc!

• Oras:Suli-na
Postat
Acum 2 ore, donbdonb a spus:

Telegram?
Multumesc!

Mai incearca pe wp!

In afara de mine, cine dracu crezi ca le scrie la curve pe telegram? :))))

• Haha 2
  • Oras:București
Postat
Acum 2 ore, donbdonb a spus:

Buna, Ema! Am incercat sa-ti scriu pe WA dar nu-mi apari acolo, desi te-am adaugat la contacte. 
Ce alternative sunt, in afara de sunat? SMS? Telegram?
Multumesc!

Cumpără și tu un voiajor de calitate sa vezi ce repede răspunde  !!

Postat
38 minutes ago, haloowen said:

Mai incearca pe wp!

In afara de mine, cine dracu crezi ca le scrie la curve pe telegram? :))))

Eu? 🤣🤣

• Haha 2
Postat

Bai ia inapoi voi de unde ati venit 😂 pe toate orasele va bagati nasucurile

• Haha 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 48 minute, Ema19 a spus:

Te voi iubi pan'la sfarsitu' lumii cplm! :))))

• Haha 2
Postat
2 hours ago, Ema19 said:

Bagam si noi ce putem in conditiile date. 😂

• Haha 1
Postat

Salutare, 

Am facut si eu o programare la ora 21, inainte cu vreo 30 de min imi spune sa vin la 21 30 pt ca s-a decalat, am zis ca nu i nici o problema. Dau mesaj ca ajung la locatie inainte ...astept ... mai astept pe la si 40 duduia intra pe forum bine mersi, no stress, nu raspunde la mesaj, raspunde dupa vreo 15 min. 
Deci concluzia e ca e #de evitat pentru lipsa bun simt, cheama clientul sa astepte degeaba in fata blocului si in loc sa ii scrie ca se anuleaza programarea sau sa scrie macar cu 10 15 min inainte ca sa nu mai vina clientul.... ea.... e scarba ... Atasat si  printscreenuri 

https://ibb.co/1fNcs6T
https://ibb.co/5K12XZM

Au mai fost individe din astea cu scarba pe ele  pe forum si au disparut din peisaj. E foarte bine ca se intampla asa, pentru ca fetele bune raman si stim care sunt iar buruienile dispar..

Toate bune! Seara buna!

• Trist 1
Postat
Acum 11 ore, Chris_Strks a spus:

Salutare, 

Am facut si eu o programare la ora 21, inainte cu vreo 30 de min imi spune sa vin la 21 30 pt ca s-a decalat, am zis ca nu i nici o problema. Dau mesaj ca ajung la locatie inainte ...astept ... mai astept pe la si 40 duduia intra pe forum bine mersi, no stress, nu raspunde la mesaj, raspunde dupa vreo 15 min. 
Deci concluzia e ca e #de evitat pentru lipsa bun simt, cheama clientul sa astepte degeaba in fata blocului si in loc sa ii scrie ca se anuleaza programarea sau sa scrie macar cu 10 15 min inainte ca sa nu mai vina clientul.... ea.... e scarba ... Atasat si  printscreenuri 

https://ibb.co/1fNcs6T
https://ibb.co/5K12XZM

Au mai fost individe din astea cu scarba pe ele  pe forum si au disparut din peisaj. E foarte bine ca se intampla asa, pentru ca fetele bune raman si stim care sunt iar buruienile dispar..

Toate bune! Seara buna!

Mi-am cerut scuze frumos pentru faptul ca m-am decalat, nu stiu daca e nevoie sa jignim 😘 oamenii care ma cunosc stiu foarte bine ca eu chiar daca ma decalez nu stau cu ochii pe ceas si nu sunt genul “hai da-ti drumul ca vine urmatorul”. Cer putina intelegere pentru ca, fiind putine zile in vizita la voi, toata lumea vrea sa prinda loc iar eu chiar daca imi las timp intre programari, cumva, reusesc sa ma decalez. De ce? Pentru ca la mine nu exista si nu va exista niciodata oricat sunt de decalata fast fuck! Nu am avut intentia sa anulez programarea nici o secunda, este vina mea ca nu trag cate un ochi la ceas din cand in cand, corect, dar nu am facut nimic cu rautate si nu consider ca mi se potriveste nici unul din injuriile aduse. 

• Mersi 1
Postat

Liber 12:30❤️

Postat

Iubirici, va reamintesc sa specificati intervalul orar in care puteti fi deranjati pentru ca mi s-a reprosat ca nu raspund la mesaje, eu de cele mai multe ori nu vad mesajele in timp util si daca trece jumatate de ora de la ora trimiterii mesajului nu voi mai raspunde decat in cazul in care ati specificat❤️ 

Postat

Iubirile, de luni sunt la voi❤️

• Inimioara 1
Postat

Buna Ema! ( si ca salut dar si ca aspect :))

Unde vei avea locatia? 

Mersi!

Postat
Acum 16 ore, kzsz84 a spus:

Buna Ema! ( si ca salut dar si ca aspect :))

Unde vei avea locatia? 

Mersi!

Buna ❤️ Locatia mea este in zona dristor🥰 va rog frumos inca o data sa precizati intervalul orar in care puteti fi deranjati! ❤️

• Inimioara 1
Postat
51 minutes ago, Ema19 said:

Buna ❤️ Locatia mea este in zona dristor🥰 va rog frumos inca o data sa precizati intervalul orar in care puteti fi deranjati! ❤️

Mersi! Speram pentru Upground Pipera... Next time :)

Postat
Acum 1 oră, Ema19 a spus:

Locația e perfectă !

• Like 1
Postat
Acum 1 oră, kzsz84 a spus:

Mersi! Speram pentru Upground Pipera... Next time :)

La upground din pacate am avut probleme cu interfonul 🥹 in locatia asta vin de cateva luni si este totul ok❤️

• Like 1
Postat
1 hour ago, Ema19 said:

La upground din pacate am avut probleme cu interfonul 🥹 in locatia asta vin de cateva luni si este totul ok❤️

Poate au reparat interfonul :P !

Daca ajungi totusi in Upground sa anunti, urmaresc cu diligenta topicul tau :)) si altundeva nu am sanse sa ajung pe traficul asta si in cele "2 ore de mers la sala" oficiale :)) if you know what I mean ;)

Seara faina!

• Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Postat
Acum 2 ore, kzsz84 a spus:

Poate au reparat interfonul :P !

Daca ajungi totusi in Upground sa anunti, urmaresc cu diligenta topicul tau :)) si altundeva nu am sanse sa ajung pe traficul asta si in cele "2 ore de mers la sala" oficiale :)) if you know what I mean ;)

Seara faina!

Mai exista si metrou, Pipera-Dristor in 25 de minute. 

• Like 1
Postat
11 hours ago, Subteranaa said:

Mai exista si metrou, Pipera-Dristor in 25 de minute. 

Mersi pentru sfat! Am analizat si varianta asta dar nu e ca in reclama :))

Drumul Acasa -> metrou -> pana la locatie -> si viceversa merge sa stau 30 de min decat ca sa incapa in 2h.

Am facut simulare pana la Natiunile unite :))) deci cred similar cu Dristorul.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Totusi, intelegem ca nu dai locatia aici si o dai pe whatsapp, este OK. Dar o actualizare completa preturi+servicii ar fi utila si necesara, sa nu mai stea toti sa te intrebe pe whatsapp despre preturi si servicii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...