Sari la conținut

Anda- +40727187539

Vizitator Andadeea

Postări Recomandate

Vizitator Andadeea
Reputație: 0
Postat

Buna dragilor ❤️ ❤️ ❤️ 

Eu sunt Anda si as dori sa va cunosc 

Pentru cei dornici de ceva”nou”, nu ezitați sa ma contactați.  

Pozele îmi aparțin in totalitate,va pot confirma in locație cu tatuajele 

Program 08:00 - 21:30. 

Număr de telefon : +40727187539 

• 100 RON - 1 finalizare. ( 20 min. ) 

Servicii : 

▪︎Oral neprotejat/protejat.
▪︎Normal protejat diferite poziții.
▪︎69
▪︎Săruturi pe corp.   

• 150 RON -  1 fin. + masaj de relaxare (30 de min) 

Servicii incluse.  

▪︎ Oral neprotejat/protejat.
▪︎ Normal protejat diferite poziții.
▪︎ 69
▪︎Săruturi pe corp. 

• 200 RON - 2 fin. 

Servicii incluse.  

▪︎ 69.
▪︎ Finalizare corporală. 
▪︎ Săruturi pe corp.

Servici extra:  

▪︎French Kiss ( + 50 ) 
▪︎Domiare soft ( +50 )
▪︎Dominare hard (+100 )
▪︎Masaj prostata ( +50 )
▪︎Cunilingus/ Analingus ( +50)

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat
Acum 8 ore, Andadeea a spus:

Buna dragilor ❤️ ❤️ ❤️ 

Servicii : 

▪︎69
▪︎Săruturi pe corp.   

Servicii incluse.  

▪︎ 69
▪︎Săruturi pe corp. 

• 200 RON - 2 fin. 

Servicii incluse.  

▪︎ 69.
▪︎ Finalizare corporală. 
▪︎ Săruturi pe corp.

Servici extra:  

▪︎French Kiss ( + 50 ) 
▪︎Domiare soft ( +50 )
▪︎Dominare hard (+100 )
▪︎Masaj prostata ( +50 )

Faci anilingus?

• Like 1
Vizitator Andadeea
Postat
1 oră în urmă, biliape a spus:

Faci anilingus?

Buna dragul meu, doar pasiv♥️ am uitat sa specific, scuze 🙈🙈

Vizitator marcus_cezar
Postat
Acum 1 minut, Andadeea a spus:

Mulțumesc ♥️

Cu placere :)

Vizitator Andadeea
Postat

buna dragilor❤️ 

va astept sa petrecem cateva clipe de neuitat❤️

+40727187539

image.jpg

Vizitator Andadeea
Postat
Acum 4 minute, andreiph a spus:

Ce cur de "brazilianca" ai.

multumesc ❤️

Postat
Acum 2 minute, Andadeea a spus:

multumesc ❤️

Sa te faci mare .

Cati ani ai?

Esti prin trecere în oras sau ploiesteanca de fel?

Vizitator Andadeea
Postat
Acum 40 minute, andreiph a spus:

Sa te faci mare .

Cati ani ai?

Esti prin trecere în oras sau ploiesteanca de fel?

24, sa zicem ca sunt prin trecere☺️ dar de obicei nu imi schimb zonele asa des

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat
Acum 22 ore, Andadeea a spus:

• 200 RON - 2 fin.

Servicii incluse: ▪︎ 69
Servici extra: ▪︎Cunilingus/ Analingus ( +50)

Ce inseamna "69" la tine? O pozitie in care te uiti la tv cu partenerul?

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator Andadeea
Postat
Acum 1 oră, chev007 a spus:

Ce inseamna "69" la tine? O pozitie in care te uiti la tv cu partenerul?

nu am zis asta, am zis gen ce este posibil, daca vrei si cu limbute e extra, ma refer ca nu fac ceva ceea ce nu e scris aici, intelegi? 

diferite poziti, 69 ( din care limbutele sunt extra) poate vrea 69 si nu vrea sa dea limbute, si chiar daca as fi gresit se poate zice si frumos, vezi ca ai gresit si atat, nu trebuie sa omori un om sau sa ip critici pentru o greseala, nu conteaza asa de mult o greseala, conteaza sa fiu curata, sa vorbesc frumos si sa te fac sa te simti bine in prezenta mea si cat timp esti cu mine, asta e logica mea, degeaba are una text frumos si poze wow, daca nu e ok in alte lucruri sa zic asa, multumesc frumos pentru intelegere 😘

Vizitator babanul82
Postat

Scuze..nu te cunosc! Dar am trăit sa o aud si asa ceva🤣🤣.."69 cu limbute extra pret"..normal 69 se poate..doar ca cel care nu plătește în timp ce ia o suge in pozitia 69 nu are dreptul la limbi..asa ca poate sa se joace pe telefon,da mesaje la prieteni🤣🤣..etc..ce inseamna 69: 

Vizitator Andadeea
Postat
Acum 10 minute, babanul82 a spus:

Scuze..nu te cunosc! Dar am trăit sa o aud si asa ceva🤣🤣.."69 cu limbute extra pret"..normal 69 se poate..doar ca cel care nu plătește în timp ce ia o suge in pozitia 69 nu are dreptul la limbi..asa ca poate sa se joace pe telefon,da mesaje la prieteni🤣🤣..etc..ce inseamna 69: 

E bine că ai specificat că nu mă cunoști, am recunoscut că e greșeală mea, mi-o asum, aruncați cu pietre în mine, ok? Hai sa o omoram pe Anda, a greșit, limbile in fund sunt extra, e mai bine acum? Nu cred că aș face abuz de ceva, cei care au fost la mine pot spune, ce fel de persoana sunt și chestii de genul :)

Vizitator babanul82
Postat

Continuare: "69 este o formă de activitate sexuală intre doua persoane si semnifica poziția celor doi parteneri ,care se afla fiecare cu gura in dreptul organelor genitale ale celuilalt,prestand sex oral in acelasi timp...in cazul unui act intre o femeie si un bărbat,femeia de preferinta va sta deasupra,pentru a controla adâncimea pătrunderii penisului"..draga mea..asta e 69..nu exista 69 cu limbute extra pret🤣🤣 ..mâine poimâine spui si ca faci normal dar penetrare e extra pret..poate esti noua in acesta activitate..dar faci ceva greseli..eu chiar am ras copios la faza cu 69..Seara buna!

Vizitator Andadeea
Postat
Acum 3 minute, babanul82 a spus:

Continuare: "69 este o formă de activitate sexuală intre doua persoane si semnifica poziția celor doi parteneri ,care se afla fiecare cu gura in dreptul organelor genitale ale celuilalt,prestand sex oral in acelasi timp...in cazul unui act intre o femeie si un bărbat,femeia de preferinta va sta deasupra,pentru a controla adâncimea pătrunderii penisului"..draga mea..asta e 69..nu exista 69 cu limbute extra pret🤣🤣 ..mâine poimâine spui si ca faci normal dar penetrare e extra pret..poate esti noua in acesta activitate..dar faci ceva greseli..eu chiar am ras copios la faza cu 69..Seara buna!

ma bucur ca te-am facut sa razi, nu va exista asa ceva, si scuze pentru greseala, nu o sa se mai repete, deja au zis 3 despre acelasi subiect, cred ca a inteles toata lumea greseala, o seara faina

Vizitator babanul82
Postat
Acum 8 minute, Andadeea a spus:

E bine că ai specificat că nu mă cunoști, am recunoscut că e greșeală mea, mi-o asum, aruncați cu pietre în mine, ok? Hai sa o omoram pe Anda, a greșit, limbile in fund sunt extra, e mai bine acum? Nu cred că aș face abuz de ceva, cei care au fost la mine pot spune, ce fel de persoana sunt și chestii de genul :)

Eu nu arunc cu " pietre " in tine..doar ca mi sa parut  foarte " distractiv" ceea ce citeam..ca ai gresit..e vina ta..pe viitor fi mai explicita  si incearca sa detaliezi corect serviciile tale..altfel vezi ce se intelege. Pup

Vizitator Andadeea
Postat
Acum 1 minut, babanul82 a spus:

Eu nu arunc cu " pietre " in tine..doar ca mi sa parut  foarte " distractiv" ceea ce citeam..ca ai gresit..e vina ta..pe viitor fi mai explicita  si incearca sa detaliezi corect serviciile tale..altfel vezi ce se intelege. Pup

Daca doreai cu adevărat să îmi atragi atenția, puteai suna sau da mesaj și îți explicăm că a fost doar o greșeală, mi-a mai spus cineva, știu de ea, dar nustiu cum sa editez textul că să pot șterge de acolo..

Vizitator babanul82
Postat
Acum 2 minute, Andadeea a spus:

Daca doreai cu adevărat să îmi atragi atenția, puteai suna sau da mesaj și îți explicăm că a fost doar o greșeală, mi-a mai spus cineva, știu de ea, dar nustiu cum sa editez textul că să pot șterge de acolo..

Cred ca este totusi o oră foarte tarzie ptr a suna..de editat nu poti edita..dar puteai veni cu o altă postare sa anunți ca ai gresit cand ai scris..si toata lumea era ok..daca dupa primul tu nu ai facut corecția..noi ce sa credem?

Vizitator Andadeea
Postat
Chiar acum, babanul82 a spus:

Cred ca este totusi o oră foarte tarzie ptr a suna..de editat nu poti edita..dar puteai veni cu o altă postare sa anunți ca ai gresit cand ai scris..si toata lumea era ok..daca dupa primul tu nu ai facut corecția..noi ce sa credem?

Acum mi-am cerut scuze, eu răspund oricând la telefon chiar daca am program până la 21:30, poate tu ieși de la munca la 22:00 și vrei să îți faci o programare pentru ziua de mâine, dar nu contează asta, e o greșeală și atât, sunt unele care greșesc și când răspund la comentarii, not my problem, dar oricum Mulțumesc încă o dată pentru că mi-ai atras atenția, și next tine nu va mai exista greșeală asta 🤗

Vizitator Andadeea
Postat
La 11.02.2021 la 0:33, Andadeea a spus:

Buna dragilor ❤️ ❤️ ❤️ 

Servicii : 

▪︎69
▪︎Săruturi pe corp.   

Servicii incluse.  

▪︎ 69
▪︎Săruturi pe corp. 

• 200 RON - 2 fin. 

Servicii incluse.  

▪︎ 69.
▪︎ Finalizare corporală. 
▪︎ Săruturi pe corp.

Servici extra:  

▪︎French Kiss ( + 50 ) 
▪︎Domiare soft ( +50 )
▪︎Dominare hard (+100 )
▪︎Masaj prostata ( +50 )

Guys♥️ Cunilingus-ul este inclus în preț, am făcut o mică greșeală, îmi pare rau. Doar Analingus este extra, va pup și va îmbrățișez 🤗♥️

Vizitator babanul82
Postat

E parca suna altfel..ai un mesaj pe whatsapp. O seara frumoasa!

Postat

Cam multe discuții pe tema cunilinqus dar până la urmă s a corectat eroarea. Personal, când vad astfel de "contre" chiar reținute și elegante din partea unei fete și cunilinqusul taxat extra nu ma duc mai ales acum când le avem pe Roxanne, Karla, Emma și vine și Oana, căci sunt mai reticent cu "noutățile" hiperreactive. Vouă va urez succes. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...