Sari la conținut

S-a intrat in normalitate

Postări Recomandate

Postat
3 minutes ago, elprofesoare said:

să ai gura aurită boierule ! :fuck

Pentru largirea orizontului cultural, informeaza-te cu privire la sistemul de pensii din Coreea de Sud.

S-ar putea sa-l gasesti interesant (da, e de dreapta pe bune, nu e "de dreapta" ca la neo-tovarasi)

Vizitator cocalar20
Reputație: 0
Postat
1 minute ago, deville9 said:

Stii tu cine au fost toti oamenii astia?

Ai elemente/informatii care ar putea schimba ceva?

Mergi la PICCJ (sau cum i-o spune) si da-le de lucru oamenilor alora.

Sau e asa, o banuiala a ta bazata pe ce ai citit pe feisbuc, ce ti-a spus "gigel care stie el" s.a.m.d.?

La subiect : din Bancorex au mancat toti, indiferent de "culoare"; flota a fost vanduta de un smecher natural (place sau nu, asta a fost, este si va fi baselu); procurorul/politistul e tot un pielea-pulii care are familie de hranit, e irelevant ce face in asemenea cazuri pentru ca (din pacate) nu e de capul lui.

E bine totusi ca i-ai judecat si i-ai si condamnat la Jilava. Fix democratic. Desi pare mai mult popular-democratic ....

Eu trebuie sa știu? Am eu pensie specială sau cum plm? Am fost eu plătit pt treaba asta? Eu doar constat ca erau miliarde de dolari in conturile Securității romane in 89 care au dispărut. Cine trebuia sa se ocupe? Gunoierii? Aviatorii? 

• Membru Premium
  • Oras:Outcall
Postat

Pentru largirea orizontului cultural, informeaza-te cu privire la sistemul de pensii din Coreea de Sud.

S-ar putea sa-l gasesti interesant (da, e de dreapta pe bune, nu e "de dreapta" ca la neo-tovarasi)

Nu ai venit cu nici un argument temeinic să susții de ce trebuie să existe pensiile speciale, alea nesimțite. 

• Like 8
Postat
Just now, cocalar20 said:

Eu trebuie sa știu? Am eu pensie specială sau cum plm? Am fost eu plătit pt treaba asta? Eu doar constat ca erau miliarde de dolari in conturile Securității romane in 89 care au dispărut. Cine trebuia sa se ocupe? Gunoierii? Aviatorii? 

Sefule, da' de unde stii matale ce/cati bani erau in "conturile Securitatii"?

Cum ai tu acces la asemenea informatii ca deja e super-interesant...

• Like 1
Postat
Just now, elprofesoare said:

Nu ai venit cu nici un argument temeinic să susții de ce trebuie să existe pensiile speciale, alea nesimțite. 

Boss, reciteste ce am scris...si incearca sa deschizi ochii de data asta.

Daca nici asa nu merge...discutia se incheie aici...

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Boss, reciteste ce am scris...si incearca sa deschizi ochii de data asta.

Daca nici asa nu merge...discutia se incheie aici...

mersi că ai argumentat :))) , nu prea a existat discuție pentru că nu asculți și părerile altora. Ciao

• Like 5
Vizitator cocalar20
Postat
4 minutes ago, deville9 said:

Sefule, da' de unde stii matale ce/cati bani erau in "conturile Securitatii"?

Cum ai tu acces la asemenea informatii ca deja e super-interesant...

Haoleu. Bai bancile funcționa cu nasturi mah. Și nimeni nu știe ca vreo 4 a dat faliment prin credite neperformante. Iar după 89 bănci era capitalizate in valuta cu depozitele in lei ale gunoierilor surorilor și muncitorilor mah, toți gunoierii avea valuta mah in 89 mah nu erau conturile Securității și ale statului comunist. 

Aidplm, m-ai prins, prost sa fi pensie specială Primești.

• Oras:Synagogue of Satan
  • Oras:Synagogue of Satan
Postat
4 minutes ago, deville9 said:

Stii tu cine au fost toti oamenii astia?

Ai elemente/informatii care ar putea schimba ceva?

Mergi la PICCJ (sau cum i-o spune) si da-le de lucru oamenilor alora.

Sau e asa, o banuiala a ta bazata pe ce ai citit pe feisbuc, ce ti-a spus "gigel care stie el" s.a.m.d.?

La subiect : din Bancorex au mancat toti, indiferent de "culoare"; flota a fost vanduta de un smecher natural (place sau nu, asta a fost, este si va fi baselu); procurorul/politistul e tot un pielea-pulii care are familie de hranit, e irelevant ce face in asemenea cazuri pentru ca (din pacate) nu e de capul lui.

E bine totusi ca i-ai judecat si i-ai si condamnat la Jilava. Fix democratic. Desi pare mai mult popular-democratic ....

așa e, neam de șerpi și câini nerecunoscători, auzi, să puște ei pe conducătorul lor iubit în sfânta zi de Crăciun..și acum să-i crucifice și pe urmașii lui întru propășirea neamurilor 

• Haha 1
Postat
Just now, cocalar20 said:

Haoleu. Bai bancile funcționa cu nasturi mah. Și nimeni nu știe ca vreo 4 a dat faliment prin credite neperformante. Iar după 89 bănci era capitalizate in valuta cu depozitele in lei ale gunoierilor surorilor și muncitorilor mah, toți gunoierii avea valuta mah in 89 mah nu erau conturile Securității și ale statului comunist. 

Aidplm, m-ai prins, prost sa fi pensie specială Primești.

Deci nu stii nimic, doar bati campii.

Nu-i nimic, e dreptul tau.

Vizitator cocalar20
Postat
3 minutes ago, deville9 said:

Deci nu stii nimic, doar bati campii.

Nu-i nimic, e dreptul tau.

Pai plm am primit eu salariu sa știu sau judecătorii/procurorii și milițienii care acuma au pensii speciale? Poate nu stii tu ca înainte de 89 nu avea nimeni valuta, era ilegal, mai puțin câțiva securiști! Deci valuta din bănci era 100% a Securității!

Postat
1 minute ago, cocalar20 said:

Pai plm am primit eu salariu sa știu sau judecătorii/procurorii și milițienii care acuma au pensii speciale? Poate nu stii tu ca înainte de 89 nu avea nimeni valuta, era ilegal, mai puțin câțiva securiști! Deci valuta din bănci era 100% a Securității!

Sunt tare curios sa aflu cati ani aveai in '89...

Erau  destui care aveau valuta si nu erau securisti.

Erau unii care aveau si Mercedes si nu erau securisti/activisti.

Te informezi din Scanteia, editia userei?

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator cocalar20
Postat

Sunt tare curios sa aflu cati ani aveai in '89...

Erau  destui care aveau valuta si nu erau securisti.

Erau unii care aveau si Mercedes si nu erau securisti/activisti.

Te informezi din Scanteia, editia userei?

Bai hai ca m-ai spart. Deci aveau depozite la Banca Romană de Comerț Exterior? Ma duc sa-mi iau părinții la întrebări ca poate aveau cont de 3 trilioane USD și au uitat. Și da, era plin Bucureștiul de ML-uri, ai mei aveau Rolls 😂😂😂

Postat
2 minutes ago, cocalar20 said:

Bai hai ca m-ai spart. Deci aveau depozite la Banca Romană de Comerț Exterior? Ma duc sa-mi iau părinții la întrebări ca poate aveau cont de 3 trilioane USD și au uitat. Și da, era plin Bucureștiul de ML-uri, ai mei aveau Rolls 😂😂😂

Daca atat se poate, atat se poate :-))

Lasa ca esti material bun pentru userei, nu-ti face griji, vei fi bine.

• Like 1
Vizitator cocalar20
Postat
Just now, deville9 said:

Daca atat se poate, atat se poate :-))

Lasa ca esti material bun pentru userei, nu-ti face griji, vei fi bine.

Sunt anti USR. Stai liniștit. Ei sunt urmașii ălora cu conturi in valuta de aia nici nu vor tăia pensiile speciale doar câștiga electorat din prostii care pun botu. Tu pari din electoratul lui Basescu și Iohanis unul marinar nesecurist in Anwerp (ca tot omu pe vremea lui Ceașca) altu bugetar cu 6 case luate din meditații pe vremea lui Ceașca (ca tot omu). 

Vizitator cocalar20
Postat
4 minutes ago, cocalar20 said:

Sunt anti USR. Stai liniștit. Ei sunt urmașii ălora cu conturi in valuta de aia nici nu vor tăia pensiile speciale doar câștiga electorat din prostii care pun botu. Tu pari din electoratul lui Basescu și Iohanis unul marinar nesecurist in Anwerp (ca tot omu pe vremea lui Ceașca) altu bugetar cu 6 case luate din meditații pe vremea lui Ceașca (ca tot omu). 

Merita amândoi și Base și Iohannis pensii speciale cât mai mari pt serviciile aduse țării. De aia mi-am băgat pula in ea de țara, nu in amărâții care au construit-o și care acuma mor de foame ci in japitele care au distrus-o care acuma mai iau și pensii speciale. Dar ca sa zic așa, ghinion, nu toți poate, spor 😂😂😂

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu se taie pensiile speciale, in tarile membre NATO nu exista pensii pe contributivitate pentru militari, de exemplu. 
Stati chill, e mult zgomot pentru nimic, probabil ca sa uite lumea de victimele de la Bals sau de alte lucruri. 
Voi credeti ca plusereul va taia pensia tatucului General prieten cu Luluta Kovesi? Pai ii tunde pe toti 🤣

• Like 1
Postat
7 minutes ago, cocalar20 said:

Merita amândoi și Base și Iohannis pensii speciale cât mai mari pt serviciile aduse țării. De aia mi-am băgat pula in ea de țara, nu in amărâții care au construit-o și care acuma mor de foame ci in japitele care au distrus-o care acuma mai iau și pensii speciale. Dar ca sa zic așa, ghinion, nu toți poate, spor 😂😂😂

Corect ce ai spus despre baselu' si sifonieru'. Nu sunt fanu' lor, relaxeaza-te.

Discutia era despre pensii speciale si despre categorii profesionale care primesc/ar trebui sa/n-ar trebui sa primeasca aceste pensii.

Si in special despre tampenia cu "taiati pensiile speciale". Nu are sens, logica si temei legal. Asta-i ideea. O pensie aflata in plata (speciala sau nu) nu se poate anula/taia/etc.

Masura poate fi luata doar pentru viitor, pentru cei ce intra acum in "campul muncii" in respectivele ocupatii.

• Trist 1
Postat
1 minute ago, wurdulak said:

Nu se taie pensiile speciale, in tarile membre NATO nu exista pensii pe contributivitate pentru militari, de exemplu. 
Stati chill, e mult zgomot pentru nimic, probabil ca sa uite lumea de victimele de la Bals sau de alte lucruri. 
Voi credeti ca plusereul va taia pensia tatucului General prieten cu Luluta Kovesi? Pai ii tunde pe toti 🤣

Pensiile militare sunt pensii DE SERVICIU, nicidecum pensii speciale.

Nu a existat, nu exista si nici nu va exista vreodata "contributivitate" la militari (armata, servicii speciale, politie) din simplul motiv ca nu are logica (salariile de baza la aceste categorii profesionale sunt foarte mici, "grosul" venind din sporurile caracteristice fiecare ocupatii in parte).

Dar na, sa nu lasam adevarul sa strice o isterie buna, nu?

P.S. Apropo, nu sunt un sustinator al pensiilor speciale. Totusi e nevoie de o definire clara a notiunii "pensie speciala"(a nu se confuna cu pensia de serviciu, cum au militarii, de pilda) precum si a categoriilor care ar merita asa ceva (da, cred ca judecatorii, pilotii si alte cateva categorii le merita) . Procurorii, de pilda, nu prea merita.

• Like 1
  • Inimioara 1
Vizitator cocalar20
Postat
5 minutes ago, deville9 said:

Corect ce ai spus despre baselu' si sifonieru'. Nu sunt fanu' lor, relaxeaza-te.

Discutia era despre pensii speciale si despre categorii profesionale care primesc/ar trebui sa/n-ar trebui sa primeasca aceste pensii.

Si in special despre tampenia cu "taiati pensiile speciale". Nu are sens, logica si temei legal. Asta-i ideea. O pensie aflata in plata (speciala sau nu) nu se poate anula/taia/etc.

Masura poate fi luata doar pentru viitor, pentru cei ce intra acum in "campul muncii" in respectivele ocupatii.

Se poate impozita cu 90%.

Postat
1 minute ago, cocalar20 said:

Se poate impozita cu 90%.

Curtea Constitutionala a spus in cateva randuri ca nu se prea poate. E cam neconstitutional.

Dar pentru viitor se pot face multe lucruri. Da' cin' sa le faca? citu? mandolina ala saritor? sau poate ciolacu haha

Serios, momentan suntem intr-o colonie buna de experimente sociale/economice/medicale mai nou.

• Inimioara 1
Postat
Acum 2 minute, deville9 a spus:

Pensiile militare sunt pensii DE SERVICIU, nicidecum pensii speciale.

Nu a existat, nu exista si nici nu va exista vreodata "contributivitate" la militari (armata, servicii speciale, politie) din simplul motiv ca nu are logica (salariile de baza la aceste categorii profesionale sunt foarte mici, "grosul" venind din sporurile caracteristice fiecare ocupatii in parte).

Dar na, sa nu lasam adevarul sa strice o isterie buna, nu?

P.S. Apropo, nu sunt un sustinator al pensiilor speciale. Totusi e nevoie de o definire clara a notiunii "pensie speciala"(a nu se confuna cu pensia de serviciu, cum au militarii, de pilda) precum si a categoriilor care ar merita asa ceva (da, cred ca judecatorii, pilotii si alte cateva categorii le merita) . Procurorii, de pilda, nu prea merita.

Procurorii le merita. Ei sunt cei care au de-a face cu “lumea buna” zi si noapte. Au si salarii mai mari decat judecatorii. 

Si minerii de ce nu ar merita? 🤣 

• Like 1
Vizitator cocalar20
Postat

Curtea Constitutionala a spus in cateva randuri ca nu se prea poate. E cam neconstitutional.

Dar pentru viitor se pot face multe lucruri. Da' cin' sa le faca? citu? mandolina ala saritor? sau poate ciolacu haha

Serios, momentan suntem intr-o colonie buna de experimente sociale/economice/medicale mai nou.

Curtea constituțională nu a spus ca impozitele sunt neconstituționale. Curtea constituțională a spus ca impozitele aplicate diferit ar fi oarecum. Deci ar trebui impozitate toate pensiile. Pana aici nimic rău doar ca și acuma exista meserii care sunt scutite de impozit. Pot da lege sa fie scutiți de impozitul pe pensie toți toți mai puțin judecătorii/procurorii/etc adică fix categoriile care au pensii speciale. Idea Clara e ca nu se vrea nu ca nu se poate.

Postat
1 minute ago, wurdulak said:

Procurorii le merita. Ei sunt cei care au de-a face cu “lumea buna” zi si noapte. Au si salarii mai mari decat judecatorii. 

Si minerii de ce nu ar merita? 🤣 

Cu care "lume buna" are de-a face un procuror?

Procurorul ia toata urmarirea penala de la judiciarist si gata, marea munca a lu' peste.

Dovada ca de fiecare data (in general) cand s-a ocupat un procuror de un dosar...a iesit un mare cacat.

Minerul nu merita pensie speciala, minerul merita o pensie decenta.

• Like 1
  • Haha 1
Postat

Stiti ce e misto? 
In general e usor de identificat cine beneficiaza de pensie pe necontributivitatate, dupa postari! 
Pensionari, copii si nepoti de “speciali”.... 😅

... Sunt multi prin armata, politie, etc. care au pensii nemeritate.... la logistica, resurse umane... sau in alte paliere, secretari de stat, diplomati...

• Haha 2

Vizitator cocalar20
Postat
2 minutes ago, wurdulak said:

Stiti ce e misto? 
In general e usor de identificat cine beneficiaza de pensie pe necontributivitatate, dupa postari! 
Pensionari, copii si nepoti de “speciali”.... 😅

... Sunt multi prin armata, politie, etc. care au pensii nemeritate.... la logistica, resurse umane... sau in alte paliere, secretari de stat, diplomati...

Ce vrei mah sa zici ca nu merita omu după 10 ani de munca sa iasă la pensie la 35 de ani sa futa curve după ce și-a sacrificat viața in slujba comunității? 😂😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...