Sari la conținut

Sarrah 0756858786

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Indiferent de situație, trebuie sa recunosc ca Sarrah are verb si un sarm aparte. Trecand peste anumite derapaje , pe fata o duce capul 😊.  

• Like 1
  • Inimioara 1
Vizitator lancelot
Reputație: 0
Postat

Deci,  Sarrah ,este reală.  Am câteva poze !  Din cate văd,  chiar arată bine.  😌  

• Oras:Brașov
Postat
Acum 4 minute, lancelot a spus:

Deci,  Sarrah ,este reală.  Am câteva poze !  Din cate văd,  chiar arată bine.  😌  

Degeaba..sunt mulți necredincioși pe aici 😂

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator nimfomanul6969
Postat
Acum 12 minute, lancelot a spus:

Nu a zis nimeni ca nu exista si nici ca e urata. Parerea mea este ca nu o sa apara poze pe aici si probabil nici recenzii. Oricum cine vrea o programare stie ce are de facut. Felicitari daca ai primit poze!

Postat
Acum 17 minute, lancelot a spus:

Ai dreptul să postezi pozele dacă dorești să mai elucidăm misterul 😂  

Acum 1 minut, nimfomanul6969 a spus:

Nu a zis nimeni ca nu exista si nici ca e urata. Parerea mea este ca nu o sa apara poze pe aici si probabil nici recenzii. Oricum cine vrea o programare stie ce are de facut. Felicitari daca ai primit poze!

Recenziile nu sunt la latitudinea mea. 

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator nimfomanul6969
Postat
Acum 4 minute, sarrah a spus:

Cred ca era mai simplu sa le fi postat tu de la inceput si nu mai erau atatea discutii si atata mister. Pana la urma nu ti-a iesit rau, o promovare mai neconventionala care te-a facut remarcata, in bine sau rau, nu mai conteaza.

Vizitator nimfomanul6969
Postat
Chiar acum, nimfomanul6969 a spus:

Cred ca era mai simplu sa le fi postat tu de la inceput si nu mai erau atatea discutii si atata mister. Pana la urma nu ti-a iesit rau, o promovare mai neconventionala care te-a facut remarcata, in bine sau rau, nu mai conteaza.

Cat despre recenzii am spus ca nu cred, sau in orice caz nu multe, pentru ca, sigur sunt din cei care te-au criticat aici si care vor dori o programare. Si daca scriu apoi o recenzie indiferent ca e de bine sau nu, ar da cam ciudat. Se mai sucesc oamenii

• Oras:România
Postat
Acum 4 minute, marti13 a spus:

Gata ma, am primit si eu poze. Din ce se vede, este reala 100 % .

Atasez poza. Nu stiu daca merge.

https://imgur.com/gfnZ4UT

https://imgur.com/a/Y13T5eK

Este cam tiganca din ce se vede, dar pentru o muie merge 😀😀😀 Adevarul este ca la 200 / 300  nu prea ai ce pretentii sa ai 😀😀 Cat dai, atat face 😀

#sarahh 😍😍

• Like 1
  • Minus 1
Postat
Chiar acum, marti13 a spus:

Este cam tiganca din ce se vede, dar pentru o muie merge 😀😀😀 Adevarul este ca la 200 / 300  nu prea ai ce pretentii sa ai 😀😀 Cat dai, atat face 😀

#sarahh 😍😍

Ești jalnic și invidios.

O să-l rog pe taică-miu să treacă pe la maică-ta să facă unul mai deștept că tu dovedești doar cât de inadaptat ești. 

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 3
  • Inimioara 2
Postat
Chiar acum, sarrah a spus:

Ești jalnic și invidios.

O să-l rog pe taică-miu să treacă pe la maică-ta să facă unul mai deștept că tu dovedești doar cât de inadaptat ești. 

Incepi sa arati ca o tiganca. Mai bine i-ai spune ca sugi pula pentru bani, sa fie mandru de ce a scos pe pula 😀😀

#tepupinpula

• Haha 2
Postat
Acum 12 minute, nimfomanul6969 a spus:

Publicitatea, de oricare ar fi ea...tot publicitate e! 😘 

În sfârșit ceva inteligent venind din partea ta. Progresăm. 

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator nimfomanul6969
Postat
Acum 1 minut, sarrah a spus:

Publicitatea, de oricare ar fi ea...tot publicitate e! 😘 

În sfârșit ceva inteligent venind din partea ta. Progresăm. 

As putea spune acelasi lucru. Dupa pluralul folosit o facem impreuna sau individual?

Postat
Acum 10 minute, marti13 a spus:

Incepi sa arati ca o tiganca. Mai bine i-ai spune ca sugi pula pentru bani, sa fie mandru de ce a scos pe pula 😀😀

#tepupinpula

Mi-e milă de tine. Mai că te-aș primi pe ochi frumoși numai să te simți bărbat la cat de pizdă o arzi. 😂 

• Like 2
  • Haha 2
  • Minus 3
Vizitator nimfomanul6969
Postat
Acum 54 minute, lancelot a spus:

Colegu, dupa ce mai studiezi un pic, a zis fata ca ai aprobare sa ne ajuti cu misteru! Desi, totusi, parca nu ar mai avea farmec dupa atatea batalii crancene.

Vizitator lancelot
Postat

🤣

Vizitator lancelot
Postat

🤣

Postat
Acum 10 minute, sarrah a spus:

Mi-e milă de tine. Mai că te-aș primi pe ochi frumoși numai să te simți bărbat la cat de pizdă o arzi. 😂 

Si ajungem iar la ...vise. Tu nu ai cum sa primesti pe nimeni pana nu suna telefonul. 

Postat
Acum 1 minut, marti13 a spus:

Si ajungem iar la ...vise. Tu nu ai cum sa primesti pe nimeni pana nu suna telefonul. 

Ziceam așa..să îți crească un pic inima..infatuatule

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 2
Postat
Acum 2 minute, sarrah a spus:

Ziceam așa..să îți crească un pic inima..infatuatule

Bine.

Imi trimiti si mie vreo doua trei poze pentru laba de maine dimineata ? Hai sa facem pace.

Postat
Acum 1 minut, extraterestru78 a spus:

@sarrah parca ai mai pus ceva kg pe tine, fata de anul trecut... dar e de bine

Cu tine m-am obișnuit să prinzi posturi străine, nimic nou 🙃 

Pe unde mai conduci?

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator lancelot
Postat
Acum 51 minute, sarrah a spus:

Mulțumim Sarrah! Ești o drăguță 😌 Adevărat ,o recenzie ,  nu este problema ta.  Succes. 😘

Postat
Acum 5 minute, marti13 a spus:

Bine.

Imi trimiti si mie vreo doua trei poze pentru laba de maine dimineata ? Hai sa facem pace.

Cele pe care le-ai postat ar trebui să îți ajungă la cât poți duce mental și fizic. Succes! 

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...