cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 20, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 20, 2021 Păi n-ai observat pă ce topic ești ? Big Brother e în floare...Xi, Joe ori Micutzo Cekurai...sunt cu ochii pă noi 😉...noi nu avem atâta tehnologie, da' e Vela geană pă noi 👀
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2021 Postat Februarie 20, 2021 2 minutes ago, cincistele said: Păi n-ai observat pă ce topic ești ? Big Brother e în floare...Xi, Joe ori Micutzo Cekurai...sunt cu ochii pă noi 😉...noi nu avem atâta tehnologie, da' e Vela geană pă noi 👀 De aia când faci laba e bine sa o faci epic, sa fi mândru când te cheamă la secție sa intri cu un zâmbet din ăla prostesc pe fata.
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 20, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 20, 2021 Acum 5 minute, -yorick- a spus: Românul în majoritatea cazurilor este un tip nevrotic (viclean, ipocrit), merge pe principiul "meritele tale se datorează mie iar greșelile mele sunt din cauza ta" În societatea românească totul este inversat: 1. Aleșii sunt pentru alegători și nu invers 2. Bărbatul e făcut pentru femeie, nu invers 3. Copiii sunt făcuți pentru părinți (copiii sclavi) De aici se deduce lesne că România e o țară schizofrenogenă. Cine nu știe astea de mai sus și preia totul popa-prostu, îl paște psihiatria (o altă haită de lupi a societății). Am zis! Howgh ! 🤭 Hai bă, că bărbatul chiar e făcut pt femeie !
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 21, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 21, 2021 Acum 7 minute, cocalar20 a spus: De aia când faci laba e bine sa o faci epic, sa fi mândru când te cheamă la secție sa intri cu un zâmbet din ăla prostesc pe fata. Cum dracu' vine asta, în practică ? Labă epică 😅 adică...cum adică ? Întreb și eu, pt mine 🙈
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2021 Postat Februarie 21, 2021 10 minutes ago, immortality said: Traim antr-o societate an care un baiat din Africa da Sud inteligent a facut o firma da masini electrice, prin care sa asi finanteze visul de a fugi da pa planeta Pamant, si sa plece pa Marte, dupa ce a ascultat melodia lu Smiley Viața lui Smiley in 3 melodii in ordine cronologica:
-yorick- Reputație: 1356 Postat Februarie 21, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Februarie 21, 2021 8 minutes ago, cincistele said: Howgh ! 🤭 Hai bă, că bărbatul chiar e făcut pt femeie ! ahahaha, da, nu uita să pupi icoana maicii domnului de fiecare dată când intri într-o biserică, e pururea virgină 😀 (singura femeie rămasă virgină și gratuită 😉)
immortality Reputație: 37 Postat Februarie 21, 2021 Autor Postat Februarie 21, 2021 6 minutes ago, cocalar20 said: Viața lui Smiley in 3 melodii in ordine cronologica: Bravo varule ai descris veatza la trei sferturi din curvarii da acilishea
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2021 Postat Februarie 21, 2021 Just now, immortality said: Bravo varule ai descris veatza la trei sferturi din curvarii da acilishea Dacă as fi psiholog as zice ca de la dekeptii an dragoste Smiley a vrut sa plece pe Marte și a ajuns sa futa curve la Lizeanu. Îl urmăresc pe Musk sa vedem dacă rezolva problema sau se fake conațional cu noi, faza cu Bitcoin a fost destul de dubioasa 🤑🤑🤑
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 21, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 21, 2021 Acum 1 minut, -yorick- a spus: ahahaha, da, nu uita să pupi icoana maicii domnului de fiecare dată când intri într-o biserică, e pururea virgină 😀 (singura femeie rămasă virgină și gratuită 😉) Bă...o pup. Spre deosebire de @cocalar20 eu mă închin la femeie ...mai ales la una...nu mi-e ușor deloc...dar fără femei... viața e pustiu.
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2021 Postat Februarie 21, 2021 4 minutes ago, cincistele said: Bă...o pup. Spre deosebire de @cocalar20 eu mă închin la femeie ...mai ales la una...nu mi-e ușor deloc...dar fără femei... viața e pustiu. Nu bah, tu te închini la curve nu la femei 😂😂😂
immortality Reputație: 37 Postat Februarie 21, 2021 Autor Postat Februarie 21, 2021 Just now, cocalar20 said: Dacă as fi psiholog as zice ca de la dekeptii an dragoste Smiley a vrut sa plece pe Marte și a ajuns sa futa curve la Lizeanu. Îl urmăresc pe Musk sa vedem dacă rezolva problema sau se fake conațional cu noi, faza cu Bitcoin a fost destul de dubioasa 🤑🤑🤑 An cazul meu: Prost cu bani se andragosteste da o taranca care ai promite o veatza alaturi numai sa fuga an tarile calde cu iubi la munca care se sinucide da inima grea din cauza ei Prostu asi baga pula an lume si i-o fake cadou si fuge da societate undeva izolat la tara departe de oameni Prostu devine curvar si se lasa sedus da orice curva care al miroase da la o posta ca e un prost cu bani si al santeaja emotional ca pa un beta cuck simp docil an timp ce creeru prostului e ceva gen Rorschach din Watchmen: Creerul: cat jeg si depravare am acumulat, sunt constient ce fac dar nu ma voi opri pentru ca am fost corupt de proprile sentimente ale sufletului pana cand intr-o zi toate aceate sentimente si trairi se vor strange la punctul in care sufletul va urla.. Sufletul: SALVEAZA-MA! Creerul: Iar eu voi sopti: Nu
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2021 Postat Februarie 21, 2021 4 minutes ago, immortality said: An cazul meu: Prost cu bani se andragosteste da o taranca care ai promite o veatza alaturi numai sa fuga an tarile calde cu iubi la munca care se sinucide da inima grea din cauza ei Prostu asi baga pula an lume si i-o fake cadou si fuge da societate undeva izolat la tara departe de oameni Prostu devine curvar si se lasa sedus da orice curva care al miroase da la o posta ca e un prost cu bani si al santeaja emotional ca pa un beta cuck simp docil an timp ce creeru prostului e ceva gen Rorschach din Watchmen: Creerul: cat jeg si depravare am acumulat, sunt constient ce fac dar nu ma voi opri pentru ca am fost corupt de proprile sentimente ale sufletului pana cand intr-o zi toate aceate sentimente si trairi se vor strange la punctul in care sufletul va urla.. Sufletul: SALVEAZA-MA! Creerul: Iar eu voi sopti: Nu Haoleu... Te las sa filozofezi cu @cincistele ca mie îmi da cu radical când aud de suflet, când ajung la Vrăjitorul din Oz o sa-i cer unul., plm, pana atunci o fut pe Dorothy in cur tot drumu.
-yorick- Reputație: 1356 Postat Februarie 21, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Februarie 21, 2021 o imagine cat o mie de cuvinte https://ibb.co/WBwz0kN (pe aici misuna pramatiile acestei societati canibalice)
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 21, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 21, 2021 Acum 1 minut, cocalar20 a spus: Nu bah, tu te închini la curve nu la femei 😂😂😂 Bă, și curvele sunt femei și dacă judecăm așa... păi în plm, eu cu ce sunt mai bun ? De fapt cre'că la mine e buba mare...eu n-am făcut-o de foame...plm, pot să zic că sunt un profitor, că s-a nimerit să am câțiva leuți prin buzunare 🙈 Plm, oameni suntem toți... râdem ciob de oală spartă...
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2021 Postat Februarie 21, 2021 2 minutes ago, cincistele said: Bă, și curvele sunt femei și dacă judecăm așa... păi în plm, eu cu ce sunt mai bun ? De fapt cre'că la mine e buba mare...eu n-am făcut-o de foame...plm, pot să zic că sunt un profitor, că s-a nimerit să am câțiva leuți prin buzunare 🙈 Plm, oameni suntem toți... râdem ciob de oală spartă... Tu judeci cum vrei 😂. Și leul tot pisica e după judecata ta, singura diferența e ca o pisica nu te vede ca pe micul dejun, leul da 😂
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2021 Postat Februarie 21, 2021 4 minutes ago, cocalar20 said: Tu judeci cum vrei 😂. Și leul tot pisica e după judecata ta, singura diferența e ca o pisica nu te vede ca pe micul dejun, leul da 😂 Diferența între animal domestic (câine, pisica) și sălbatic (lup,leu) se aplica și între femei și curve. Unele sunt domestice (femeile) altele sunt sălbatice, pardon independente ca sa fiu PC (curvele). Somn ușor.
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 21, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 21, 2021 Acum 1 minut, cocalar20 a spus: Tu judeci cum vrei 😂. Și leul tot pisica e după judecata ta, singura diferența e ca o pisica nu te vede ca pe micul dejun, leul da 😂 Amândouă sunt feline... și cum mi-a zis mie un prieten odată..."băăă, norocul tău că n-am 10 cm mai mult...nu știu dacă te băteam, da' măcar te alergam" 😅 ... așa și cu 🐈.. Ia uite cotoiul ăsta...te-ar hali la micul dejun 😁
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 21, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 21, 2021 Acum 6 minute, cocalar20 a spus: Diferența între animal domestic (câine, pisica) și sălbatic (lup,leu) se aplica și între femei și curve. Unele sunt domestice (femeile) altele sunt sălbatice, pardon independente ca sa fiu PC (curvele). Somn ușor. N-am somn...m-a halit 🐱 la micul dejun 😔
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 21, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 21, 2021 Hai bă @cocalar20 , invariabil ajungem la aceeași discuție 🙈 ...
-yorick- Reputație: 1356 Postat Februarie 21, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Februarie 21, 2021 trăim într-o societate în care vă meritați (sunteți compatibili) și voi (clienții) și curvele - canibalizare plăcută, vorba lui S. Schnapp (responsabilul cu educația troglodiților, pardon, a românilor verzi)
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 21, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 21, 2021 Acum 3 minute, -yorick- a spus: trăim într-o societate în care vă meritați (sunteți compatibili) și voi (clienții) și curvele - canibalizare plăcută, vorba lui S. Schnapp (responsabilul cu educația troglodiților, pardon, a românilor verzi) Ai uitat să scrii : Am zis ! 🤭
-yorick- Reputație: 1356 Postat Februarie 21, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Februarie 21, 2021 urmează implozia socială, vorba lui Dragnea, mai vreo 20 de ani (nu-mi pasa, la vremea aia voi fi oale si ulcele), generatia actuala nu stiu daca mai are doua sinapse functionale
Administrator pisicuts Reputație: 114580 Postat Februarie 21, 2021 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 21, 2021 Acum 6 ore, immortality a spus: An cazul meu: Prost cu bani se andragosteste da o taranca care ai promite o veatza alaturi numai sa fuga an tarile calde cu iubi la munca care se sinucide da inima grea din cauza ei Prostu asi baga pula an lume si i-o fake cadou si fuge da societate undeva izolat la tara departe de oameni Prostu devine curvar si se lasa sedus da orice curva care al miroase da la o posta ca e un prost cu bani si al santeaja emotional ca pa un beta cuck simp docil an timp ce creeru prostului e ceva gen Rorschach din Watchmen: Creerul: cat jeg si depravare am acumulat, sunt constient ce fac dar nu ma voi opri pentru ca am fost corupt de proprile sentimente ale sufletului pana cand intr-o zi toate aceate sentimente si trairi se vor strange la punctul in care sufletul va urla.. Sufletul: SALVEAZA-MA! Creerul: Iar eu voi sopti: Nu
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2021 Postat Februarie 21, 2021 11 hours ago, cincistele said: Hai bă @cocalar20 , invariabil ajungem la aceeași discuție 🙈 ... Pai dacă Isus a zis sa nu mai dam cu pietre in ele și tu ai înțeles sa le divinizezi? 😂😂😂
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 21, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 21, 2021 Acum 14 ore, cocalar20 a spus: Aidplm aproape mi-a sărit seminta din gura cand am citit.... Ma bag la somn. Dă bostan, sau dă floare? 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum