Sari la conținut

Erica 0752453554

Postări Recomandate

• Oras:Undeva
Postat

Sa mai spună cineva ca sunt fetele unite cum una calcă pe bec cum toate o dau la o parte lucru bun de altfel pentru noi băieții chiar și surioara ei roxxi nu spune nimic având în vedere ca ea a aduso aici. 

Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Postat
Acum 8 minute, Ericaa18 a spus:

Suzy a părăsit locația de aseară, eu am luat locația asta...

Am înțeles ca ea a plecat, dar la momentul când colegul a fost acolo la Suzy tu erai acolo ?colega cu ea? 

Hai sa lămurim clar totuși, chiar dacă Raisa garantează pentru tine ,este ok totuși sa ne spui tu adevărul.

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 8 minute, Ericaa18 a spus:

Suzy a părăsit locația de aseară, eu am luat locația asta...

Am înțeles ca ea a plecat, dar la momentul când colegul a fost acolo la Suzy tu erai acolo ?colega cu ea? 

Hai sa lămurim clar totuși, chiar dacă Raisa garantează pentru tine ,este ok totuși sa ne spui tu adevărul.

• Oras:Unde vrei tu
Postat
La 18.04.2021 la 15:39, dyerseve a spus:

Postat
La 18.04.2021 la 15:51, Ericaa18 a spus:

Eu cand am ajuns in locația era si ea aici eu aseară am cunoscut o pe fata asta dar ea își făcea bagajele sa plece a mai stat până si le a făcut si a plecat eu am ajuns în jurul orei 18:00

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 1 minut, Ericaa18 a spus:

Colegul care a fost asera ma intrebat daca am o colega si i am spus că e fata asta care va pleca ...

Mulțumim pentru lămuriri..mor de curios..nu pot sa ma abțin sa nu intreb , era și tatuajul acolo?🤣😂

Dar fii sinceră te rog frumos 

Postat
Acum 2 minute, dyerseve a spus:

Mulțumim pentru lămuriri..mor de curios..nu pot sa ma abțin sa nu intreb , era și tatuajul acolo?🤣😂

Dar fii sinceră te rog frumos 

Nu am inteles gluma ce tatuaj ? 😂😂

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 1 minut, Ericaa18 a spus:

Nu am inteles gluma ce tatuaj ? 😂😂

Scuză-mă am scris eu greșit.. nu tatuaj am vrut sa spun tatuatul ala de care a spus colegul nostru ca  a ieșit sa îl bata. Ma refer la băiatul din locație ,pestele ,lover boy ul..mai era acolo ?

Postat
Acum 6 minute, dyerseve a spus:

Scuză-mă am scris eu greșit.. nu tatuaj am vrut sa spun tatuatul ala de care a spus colegul nostru ca  a ieșit sa îl bata. Ma refer la băiatul din locație ,pestele ,lover boy ul..mai era acolo ?

Nu am fost nici un bărbat cand am ajuns aici si nici o ceartă cel putin in prezenta mea... 

Postat
Acum 4 minute, Ericaa18 a spus:

Nu am fost nici un bărbat cand am ajuns aici si nici o ceartă cel putin in prezenta mea... 

Normal chiar dacă era doar nu recunoșteai aici în public sa îți faci probleme clar ca spui orice acum numai sa pici bine eu team vizitat o data nu mia plăcut este suficient pentru mine

A nu se înțelege greșit ca am ceva cu tine nu nu am nimic cu tine numai ca nu te cred suntem liberi sa credeam sau nu suntem liberi sa vizitam pe cine vrem asa cum și voi alegeți sa primiți pe unii și pe alții nu

Mai ales acum după ce ai făcut și o mărire de preț nejustificata dar asta este părerea mea 

Sunt destule fete în oraș cu preturi mai mici adică decente și corelata și cu veniturile noastre unde ne putem duce în continuare 

• Like 1
Postat

Sa fim totuși realiști cine întra pe forum ca și client nu este vre un milionar sa își permită sa arunce cu banii majoritatea suntem oameni modești cu venituri modeste care nu ne permiteam sa aruncam aiurea cu banii 

Probabil o mai fi câțiva care au venituri mai mari și își permit mai mult 

Oricum eu de ceva timp citesc aici de 10 ori înainte de a ma duce undeva nu îmi permit sa fiu fraier și ars pe banii mei caut sa aleg cel mai bun raport preț calitate pentru ca asa mi se pare normal și pentru ca nu îmi permit sa arunc cu banii

Eu câștig 3000 de lei pe luna din care între 1000 și 1300 de lei se duc pe cheltuieli de existenta gen facturi impozite asigurare auto și ce se mai ivește din ei îmi mai iau și alimentele de baza dacă vreau și altceva mai exotic de mâncare cheltuiala creste una peste alta eu am nevoie de 2500 de lei sa trăiesc luna de luna mai rămân 500 din care mai trebuie sa ma îmbrac când și când că nu îmi iau luna de luna plus ca mai sunt luni și cu neprevazute și muncesc 21 22 sau 20 de zile pe banii ăștia și ca mine sigur mai sunt alții pe aici  dar care nu au tăria și curajul sa recunoască deci am spus asta sa înțelegeți ca nu am nimic cu ea doar ca nu îmi permit sa arunc cu banii

Știu ca ăștia sunt bani pe care ele ii fac în 2 sau 3 zile și de aceea nu ne respecta banii și timpul nostru de multe ori pentru ca ele nu au aceeași noțiune a banilor ca și noi

• Like 1
  • Mersi 2
Postat
Acum 7 minute, Petrecrs a spus:

Sa fim totuși realiști cine întra pe forum ca și client nu este vre un milionar sa își permită sa arunce cu banii majoritatea suntem oameni modești cu venituri modeste care nu ne permiteam sa aruncam aiurea cu banii 

Probabil o mai fi câțiva care au venituri mai mari și își permit mai mult 

Oricum eu de ceva timp citesc aici de 10 ori înainte de a ma duce undeva nu îmi permit sa fiu fraier și ars pe banii mei caut sa aleg cel mai bun raport preț calitate pentru ca asa mi se pare normal și pentru ca nu îmi permit sa arunc cu banii

Eu câștig 3000 de lei pe luna din care între 1000 și 1300 de lei se duc pe cheltuieli de existenta gen facturi impozite asigurare auto și ce se mai ivește din ei îmi mai iau și alimentele de baza dacă vreau și altceva mai exotic de mâncare cheltuiala creste una peste alta eu am nevoie de 2500 de lei sa trăiesc luna de luna mai rămân 500 din care mai trebuie sa ma îmbrac când și când că nu îmi iau luna de luna plus ca mai sunt luni și cu neprevazute și muncesc 21 22 sau 20 de zile pe banii ăștia și ca mine sigur mai sunt alții pe aici  dar care nu au tăria și curajul sa recunoască deci am spus asta sa înțelegeți ca nu am nimic cu ea doar ca nu îmi permit sa arunc cu banii

Știu ca ăștia sunt bani pe care ele ii fac în 2 sau 3 zile și de aceea nu ne respecta banii și timpul nostru de multe ori pentru ca ele nu au aceeași noțiune a banilor ca și noi

Preponderent asa e situatia.... Dar te asigur eu ca din discutii cu fetele le vin tot felul de oameni... Si din aceea simpli si medii si plini de bani...  Predomina genul care nu au atentie acasa... La domnisoarele care sunt delicate si presteaza bine... Genul asta de barbati prinde mult mai bine, vin se relaxeaza si cheltuie sume bune doar pt companie, sex fac de 2 3 ori in 2 4 6 ore cat stau

Postat
Acum 1 minut, dozadeamor a spus:

Preponderent asa e situatia.... Dar te asigur eu ca din discutii cu fetele le vin tot felul de oameni... Si din aceea simpli si medii si plini de bani...  Predomina genul care nu au atentie acasa... La domnisoarele care sunt delicate si presteaza bine... Genul asta de barbati prinde mult mai bine, vin se relaxeaza si cheltuie sume bune doar pt companie, sex fac de 2 3 ori in 2 4 6 ore cat stau

Nu te contrazic pe deplin or mai fi și venituri mai mari dar aia sunt putini spre deloc cei cu venituri mai mari se duc pe circuite închise sau au amante

Majoritatea sunt cei ca mine și aici pe forum și pe publi și pe alte siteuri care se uita de 10 ori la bani înainte sa ii arunce pe ferestra 

Repet mai sunt și excepții de oameni cu bani mulți care se duc la fetele de aici dar sunt foarte putini posibil unii sa se ducă ca au fantezii mai ciudate și nu pot sa le împlinească decât sub anonimat unii mai vin și din alte motive dar astia sunt excepții sunt putini

Eu nu am nimic cu nimeni sa fim înțeleși am expus doar situația mea sincera vizavi de mersul la fete 

Ele nu au cum sa aibă aceeași valoare a banilor ca noi deoarece ii fac mult mai ușor nu ma deranjează asta ma deranjează când plătesc și sunt ars pe banii mei atâta tot nu sunt frustrat îmi accept situația mea și nu ma plâng aici doar am spus asta pentru a se înțelege de ce sunt asa de vehement cu teparele care multe dintre ele au haine pe ele cât salariu meu pe o luna sau machiaje sau parfumuri sau ce mai vad eu pe la ele când ma duc gândiți-vă ca toate astea le obțin pe banii de la clienti și marea lor majoritate nu dau 2 bani pe noi noi le asiguram pe lângă traiul de zi cu zi și luxul în care ele trăiesc dar asta este alta discuție

Postat

Clar ca nu degeaba și ele ne oferă sex ca de aceea ne ducem pana la urma a nu se înțelege ca nu sunt conștient și de latura cealaltă ca ele își vând corpul dar asta este alegerea lor pana la urma

Eu le mulțumesc acelor fete care ne tratează cu bun simt și respect chiar dacă nu suntem milionari și ne oferă puțin din timpul lor de a ne face pe noi sa ne simțim bine

• Like 1
Postat
56 minutes ago, dozadeamor said:

Urmeaza sa ma duc la Erica in urmatorele 2 ore. Va zic ce si cum

Am fost eu la ea  , si nici macar musca nu s a auzit , n am simtit nici o urma de guvid , lover boy , sau cum vreti voi sa i mai spuneti. Bafta! 👍

• Oras:Ploiesti
Postat
Acum 54 minute, Petrecrs a spus:

Nu te contrazic pe deplin or mai fi și venituri mai mari dar aia sunt putini spre deloc cei cu venituri mai mari se duc pe circuite închise sau au amante

Majoritatea sunt cei ca mine și aici pe forum și pe publi și pe alte siteuri care se uita de 10 ori la bani înainte sa ii arunce pe ferestra 

Repet mai sunt și excepții de oameni cu bani mulți care se duc la fetele de aici dar sunt foarte putini posibil unii sa se ducă ca au fantezii mai ciudate și nu pot sa le împlinească decât sub anonimat unii mai vin și din alte motive dar astia sunt excepții sunt putini

Eu nu am nimic cu nimeni sa fim înțeleși am expus doar situația mea sincera vizavi de mersul la fete 

Ele nu au cum sa aibă aceeași valoare a banilor ca noi deoarece ii fac mult mai ușor nu ma deranjează asta ma deranjează când plătesc și sunt ars pe banii mei atâta tot nu sunt frustrat îmi accept situația mea și nu ma plâng aici doar am spus asta pentru a se înțelege de ce sunt asa de vehement cu teparele care multe dintre ele au haine pe ele cât salariu meu pe o luna sau machiaje sau parfumuri sau ce mai vad eu pe la ele când ma duc gândiți-vă ca toate astea le obțin pe banii de la clienti și marea lor majoritate nu dau 2 bani pe noi noi le asiguram pe lângă traiul de zi cu zi și luxul în care ele trăiesc dar asta este alta discuție

Cei cu bani mulți nu se duc la d-astea. Ăia au alte cercuri și alte pretenții. Și dacă nu sunt niște boșorogi complet dezgustători și cacați pe ei, fut gratis că se suie modelele pe ei. Vezi și Flavio Briatore și ce futea ăla... Avea Madonna sau altele de categoria ăsteia nevoie de bani?!

https://images.app.goo.gl/GDHwma7ifc1GbgAt7

Bogăților li se oferă totul gratis. Săracii plătesc și rămân cu paguba și visele. 

• Haha 1
Postat
Acum 2 ore, Raisa30 a spus:

Duminica ...ploaie....

In loc sa ma uit pe geam , ma uit pe forum!🤣🤣

Îmi pare rău de toate discuțiile astea despre Erica care după părerea mea chiar nu le merita. A avut ghinionul sa fie în locație cu Suzy care și a adus și pestele și atâta tot. După cum poate știți fetele găsesc destul de greu apartamente convenabile și iarăși cei mai vechi le cam și știți pe unde sunt. Ce sa facă Erica dacă asa a nimerit acum? Când am fost la ea în locație cu Raisa sigur nu avea peste căci am întrat în toate camerele căci am vrut să o salut și pe Raisa. Nu este deloc genul tupeist ci dimpotrivă este o moldoveanca blândă și dulce numai buna de pula. După cum vedeți Raisa garantează pentru ea și ma alătur și eu indiferent ce credeți 

Hai să nu lovim într o fata bună din cauza unei panarame. O să mă duc la ea (bineînțeles ca neanunțat ca să nu comentați) și înainte sa i dau banii ii controlez apartamentul căci sunt sigur ca nu are peste. Futeti o căci este sigura și nu veți avea probleme. 

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 6 minute, ariovist a spus:

Îmi pare rău de toate discuțiile astea despre Erica care după părerea mea chiar nu le merita. A avut ghinionul sa fie în locație cu Suzy care și a adus și pestele și atâta tot. După cum poate știți fetele găsesc destul de greu apartamente convenabile și iarăși cei mai vechi le cam și știți pe unde sunt. Ce sa facă Erica dacă asa a nimerit acum? Când am fost la ea în locație cu Raisa sigur nu avea peste căci am întrat în toate camerele căci am vrut să o salut și pe Raisa. Nu este deloc genul tupeist ci dimpotrivă este o moldoveanca blândă și dulce numai buna de pula. După cum vedeți Raisa garantează pentru ea și ma alătur și eu indiferent ce credeți 

Hai să nu lovim într o fata bună din cauza unei panarame. O să mă duc la ea (bineînțeles ca neanunțat ca să nu comentați) și înainte sa i dau banii ii controlez apartamentul căci sunt sigur ca nu are peste. Futeti o căci este sigura și nu veți avea probleme. 

Nu are nici o scuza...ca a acceptat sa stea într-o locație unde era și un proxenet..ție ți ar place când ai fi la o fata corecta cu servicii corecte nu comentez de serviciile ei sa vina peste tine băieții sa te găsească acolo în pula goală?  

Întreb doar..asa 

Postat
Acum 9 minute, ariovist a spus:

Așa ziceai și de vestita Suzy. Eu zic sa o lași mai moale cu laudele și sa o lași pe ea sa se afirme cu toate ca am fost la ea și ni ma dat pe spate, chiar slăbuț și asta înainte să mărească preturile. 

• Like 2
  • Mersi 1
Postat
La 18.04.2021 la 18:07, dyerseve a spus:

Nu are nici o scuza...ca a acceptat sa stea într-o locație unde era și un proxenet..ție ți ar place când ai fi la o fata corecta cu servicii corecte nu comentez de serviciile ei sa vina peste tine băieții sa te găsească acolo în pula goală?  

Întreb doar..asa 

🤦‍♀️🤦‍♀️

Vizitator dyerseve
Postat

Eu am înțeles de prima oara asta stai liniștită și te și cred sincer. Doar i-am răspuns lui ariovist în cazul ipotetic de a fi fost cineva. Mulțumim încă o data pentru lămuriri. 

Postat
Acum 40 minute, ariovist a spus:

Am citit puțin ce spui pe aici nu prea tind sa ma iau după tine nu te supăra pe mine nu este nimic personal dar pur și simplu din ce am observat tu ai destui bani încât sa nu regreți după 100 de lei deci nu ne comparam 

Ai mai promovat și pe altele și sau dovedit a fi dezastru vezi Suzy nu te acuz de nimic dar pur și simplu nu ești cel mai inspirat în a face recomandări 

Plus ca tu atunci când te duci la fete le spui cine ești și pe forum și clar ca ele își dau silința sa fie pe placul tău chiar dacă după ce ieși pe ușa te fac fraier ca pe noi toți și rad ca teau ars 

Repet nu am nimic cu tine și nici cu Raisa doar îmi exprim și eu punctul meu de vedere 

Postat
Acum 26 minute, Ericaa18 a spus:

Mai repet odată "Cand am ajuns în locație nu era nici un bărbat " proxenet, cum vreti sa i spuna ti nu inteleg de ce am s a ajuns la discuția asta fix la mine pe forum la mine nu a existat "pești " si nici atât sa stau cu ei in casa nu imi trebuie asa ceva 🤦‍♀️🤦‍♀️

Și nu aduci și tu doi, trei, rași, epilați, cu puli mari, să îi futem și noi pentru diversitate? 

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.