Sari la conținut

Erica 0752453554

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat
Acum 4 minute, Petrecrs a spus:

Am citit puțin ce spui pe aici nu prea tind sa ma iau după tine nu te supăra pe mine nu este nimic personal dar pur și simplu din ce am observat tu ai destui bani încât sa nu regreți după 100 de lei deci nu ne comparam 

Ai mai promovat și pe altele și sau dovedit a fi dezastru vezi Suzy nu te acuz de nimic dar pur și simplu nu ești cel mai inspirat în a face recomandări 

Plus ca tu atunci când te duci la fete le spui cine ești și pe forum și clar ca ele își dau silința sa fie pe placul tău chiar dacă după ce ieși pe ușa te fac fraier ca pe noi toți și rad ca teau ars 

Repet nu am nimic cu tine și nici cu Raisa doar îmi exprim și eu punctul meu de vedere 

Lasă că și eu mi-am luat rău de tot "țeapa" cu una care din interesantă a ales să devină "dezastru pe pâine". 

Nu mai amintesc de alte neplăceri. 

Cine e ghinionist, și în găoază de zână găsește un cui... 

• Like 2
  • Haha 2
  • Oras:Undeva
Postat
Acum 9 minute, Petrecrs a spus:

Am citit puțin ce spui pe aici nu prea tind sa ma iau după tine nu te supăra pe mine nu este nimic personal dar pur și simplu din ce am observat tu ai destui bani încât sa nu regreți după 100 de lei deci nu ne comparam 

Ai mai promovat și pe altele și sau dovedit a fi dezastru vezi Suzy nu te acuz de nimic dar pur și simplu nu ești cel mai inspirat în a face recomandări 

Plus ca tu atunci când te duci la fete le spui cine ești și pe forum și clar ca ele își dau silința sa fie pe placul tău chiar dacă după ce ieși pe ușa te fac fraier ca pe noi toți și rad ca teau ars 

Repet nu am nimic cu tine și nici cu Raisa doar îmi exprim și eu punctul meu de vedere 

Rectific Erica în loc de Raisa îmi cer scuze 

• Oras:Ploiești
Postat
Acum 4 ore, Raisa30 a spus:

Duminica ...ploaie....

In loc sa ma uit pe geam , ma uit pe forum!🤣🤣

Lasa, ca pe ploaie se "numără " banii, vorba aia...😂😂😂

• Haha 1
Postat
1 oră în urmă, Petrecrs a spus:

Daca te uiti putin vezi ca din cele pe  care am promovat cum spui tu doar cu Suzy am dat o in bara si nu a meritat.Asa cum am mai spus nu le anunt cand ma duc si cine sunt,dar deoarece ma duc de mai multe ori la aceeasi fata si nu ma duc la multe si las si recenzii dupa a doua sau a treia vizita ele inteleg cine sunt.Cu Suzy m am inselat acoranadu i prea mult credit pentru faptul ca era incepatoare si parea ca vrea sa isi dea silinta dar mai ales pentru ca era sora Roxannei cu care ma intelegeam foarte bine.Daca citesti insa ultima mea postare ,am spus cum nu a respectat programarea,motiv pentru care nu ma mai duc nici la ea nici la Roxanne care ar fi trebuit sa o educe caci este mai mare si mai veche in meserie.Tu faci cum crezi,eu voi scrie insa in continuare caci niste informatii despre fete nu strica nciiodata chiar daca nu sunt eu cel mai bun evaluator.Succes iti urez si scrie si tu ori de cate ori te duci la o fata caci cu cat sunt mai multi recenzori cu atat cred ca este mai bine pentru toata lumea chiar si pentru fete care pot avea astfel un feed back foarte folositor.

• Oras:Ploiesti -Centru
  • Oras:Ploiesti -Centru
Postat
Acum 16 minute, marcusaureli a spus:

Lasa, ca pe ploaie se "numără " banii, vorba aia...😂😂😂

Nu am avut timp de numarat bani 🤣🤣am fost preocupata pe aici! (sarcasm)🤣🤣😘

• Haha 1
Postat
Acum 13 minute, ariovist a spus:

Daca te uiti putin vezi ca din cele pe  care am promovat cum spui tu doar cu Suzy am dat o in bara si nu a meritat.Asa cum am mai spus nu le anunt cand ma duc si cine sunt,dar deoarece ma duc de mai multe ori la aceeasi fata si nu ma duc la multe si las si recenzii dupa a doua sau a treia vizita ele inteleg cine sunt.Cu Suzy m am inselat acoranadu i prea mult credit pentru faptul ca era incepatoare si parea ca vrea sa isi dea silinta dar mai ales pentru ca era sora Roxannei cu care ma intelegeam foarte bine.Daca citesti insa ultima mea postare ,am spus cum nu a respectat programarea,motiv pentru care nu ma mai duc nici la ea nici la Roxanne care ar fi trebuit sa o educe caci este mai mare si mai veche in meserie.Tu faci cum crezi,eu voi scrie insa in continuare caci niste informatii despre fete nu strica nciiodata chiar daca nu sunt eu cel mai bun evaluator.Succes iti urez si scrie si tu ori de cate ori te duci la o fata caci cu cat sunt mai multi recenzori cu atat cred ca este mai bine pentru toata lumea chiar si pentru fete care pot avea astfel un feed back foarte folositor.

Eu am spus ca nu am nimic cu tine normal ca este bine sa scrii asa o sa fac și eu de acum și îmi pare rău că nu am făcuto și pana acum

Nu te supăra pe mine te rog am explicat de ce nu ești compatibil cu mine pentru ca eu nu am banii tăi și nu îmi permit sa ii arunc aiure asta înțelege ca nu este nimic personal

Postat
1 oră în urmă, Petrecrs a spus:

Eu am spus ca nu am nimic cu tine normal ca este bine sa scrii asa o sa fac și eu de acum și îmi pare rău că nu am făcuto și pana acum

Nu te supăra pe mine te rog am explicat de ce nu ești compatibil cu mine pentru ca eu nu am banii tăi și nu îmi permit sa ii arunc aiure asta înțelege ca nu este nimic personal

Asa am și înțeles iar banii nu ii arunc nici eu. Între noi fie vorba de obicei cei care au bani (să nu exageram, nu sunt un bogătaș) sunt zgârie brânză. 

Postat
Acum 40 minute, ariovist a spus:

Asa am și înțeles iar banii nu ii arunc nici eu. Între noi fie vorba de obicei cei care au bani (să nu exageram, nu sunt un bogătaș) sunt zgârie brânză. 

Nu sunt zgârie brânză, au demnitate. NU SUNT MILOGI. Și nici disperați,cum am fost și eu. 

Și eu care credeam că ești Țiriac 😆

• Haha 2
  • Oras:Unde vrei tu
Postat

Dragiilor voi fi indisponiba de acum ne revedem maine incep cu ora 10 : 00 o zi faină  tuturor!! 😍😘

Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Postat

Mai..deci nu știu cum e la voi..dar pe mine o femeie îmbrăcată în lenjerie alba ma excita maxim..nu știu am văzut ca se bate pe roșu ca ar fi culoarea potrivita..la mine nu..dacă e alb e maxim 😅

Mulțumesc, Erica

Postat
Acum 5 minute, dyerseve a spus:

Mai..deci nu știu cum e la voi..dar pe mine o femeie îmbrăcată în lenjerie alba ma excita maxim..nu știu am văzut ca se bate pe roșu ca ar fi culoarea potrivita..la mine nu..dacă e alb e maxim 😅

Mulțumesc, Erica

Hmm bine ar fi sa programam un interviu cu ținuta albă ❤🙈🙈😂😂

• Inimioara 1
Postat
Acum 9 ore, Ericaa18 a spus:

Hmm bine ar fi sa programam un interviu cu ținuta albă ❤🙈🙈😂😂

I ai spus lui dar vin eu sa îți iau interviul :și sus și jos 😃😃😃

Postat

Buna dimineata dragii mei, disponibilă până la 20:00 !!

Programari pe watt-app va pupăcesc 🥰🥰🥰

• Like 1
Postat

150-1 fin/30 min 

250 - 2 fin/1h

Va pup si va astept sa ne distrăm împreună. 

• Haha 2
Postat

Varianta de 5 minute nu ai

O sa muriți de foame figuristslor vedeți voi Ca am dreptate pai ce romanii credeți ca sunt prost ca nemții sa va dea bani și sa va bateți joc aici ori munciți ori la saiba 

Vreau sa vin la varianta de 5 minute ca oricum îți e scârbă de noi

Postat
Acum 50 minute, BabanuReload a spus:

Varianta de 5 minute nu ai

O sa muriți de foame figuristslor vedeți voi Ca am dreptate pai ce romanii credeți ca sunt prost ca nemții sa va dea bani și sa va bateți joc aici ori munciți ori la saiba 

Vreau sa vin la varianta de 5 minute ca oricum îți e scârbă de noi

Iartă ma ca ai această părere .

Nu inteleg care este supărarea ta si cu ce am gresit eu ? 

Postat
Acum 6 ore, Ericaa18 a spus:

Dragilor am niste oferte pentru voi in aceasta perioadă. 

100-1 fin/ 15 MINUTE 

150-1 fin/30 min 

250 - 2 fin/1h

Va pup si va astept sa ne distrăm împreună. 

Fara sa ma intelegi gresit, dar decat sa pui varianta de 15 min la 100 ron, mai bine nu o mai pui deloc! 

Multa lume intelege din pretul asta doar fast-fuck, stiu ca nu e cazul tau dar cine nu te cunoaste fix asa o sa interpreteze...

Parerea mea, revino la tariful vechi daca vrei sa mearga treaba ok si apoi dupa ce demonstrezi ca prestezi de 150 ron poti sa o faci linistita, ca lumea o sa stie ce fel de persoana esti! 

P.S. Este doar o concluzie pe care am tras-o eu, tu fa cum crezi ca iti este mai bine!

• Like 1

Postat
La 22.04.2021 la 19:34, whiteoak a spus:

Fara sa ma intelegi gresit, dar decat sa pui varianta de 15 min la 100 ron, mai bine nu o mai pui deloc! 

Multa lume intelege din pretul asta doar fast-fuck, stiu ca nu e cazul tau dar cine nu te cunoaste fix asa o sa interpreteze...

Parerea mea, revino la tariful vechi daca vrei sa mearga treaba ok si apoi dupa ce demonstrezi ca prestezi de 150 ron poti sa o faci linistita, ca lumea o sa stie ce fel de persoana esti! 

P.S. Este doar o concluzie pe care am tras-o eu, tu fa cum crezi ca iti este mai bine!

Screenshot_20210421-005658_WhatsApp.jpg.f8af3443755e88b71fd5e7939b7a31bc.jpg

Imi cer mii de scuze pentru acesta încurcătură. 

Va pup 😍💋

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...