Sari la conținut

0768458558 Karina

Shoggun

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Carina de pe Copou avea cu tel cu  ...810313 (din duetul Mia-Carina). Si nu facea deplasari. Am scris pentru ca prima persoana la care m-am gandit a fost ea.

Avem ceva nou.

• Oras:Paradise
  • Oras:Paradise
Postat
11 hours ago, sofer100 said:

Carina de pe Copou avea cu tel cu  ...810313 (din duetul Mia-Carina). Si nu facea deplasari. Am scris pentru ca prima persoana la care m-am gandit a fost ea.

Avem ceva nou.

Irelevant numele...si fata nu raspunde mereu la telefon, activeaza dupa ora 4. Era la 100 nr joi... Probabil marti am treaba la tronsonul din spate la Zimbrului si pot trece pe la ea

• Like 1
  • Minus 1
Postat
9 hours ago, sprinter blue said:

Sigur sunt reale pozele😘😘🤭🤭🤭🤭

Nu sunt de studio , nu par de site de reclama - nici nu prea prezinta berbeci de asalt.

Din pacate nu am un program specializat de cautare poze, iar google nu returneaza nimic interesant. 

• Like 1

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Hai noroc !

Vad ca e un cuib tare de tot si vechi...probabil vor sa isi faca bani de sarbatori, altfel nu imi explic de ce iau pe banda rulanta clienfi care ii tin afara. Si eu si Farisau am luat țeapă ....acuma citesc ca altul a primit ofertâ de sex neprotejat. 

Am mai observat ca merg anunturile reactualizate mereu si genul asta de promovare ascunde de fapt deficiente la servicii .

Inteleg câ nu a ajuns nici un coleg la ele ,așa că ma las păgubaș cu vizita . Pe mine m-a prins de nas ca a acceptat la telefon un numar prelungit de 40 min la 150. 

• Mersi 1
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...