Sari la conținut

"masca mă apară de boală, ca chiloții de viol !"

Postări Recomandate

Vizitator sclav...
Reputație: 0
Postat
Acum 56 minute, maa5fu1.v1 a spus:

Vezi ca siana se crede stapana, asa ca tu ca sclav nu ai voie sa ii comentezi. 🥴

Chestia asta cu stapana si sclavul, este valabil pe timpul sedintelor. Este doar un joc. Atat! In rest, fiecare e stapan pe viata lui!

Vizitator lancelot
Postat
Acum 1 minut, Le.stie a spus:

În regulă, înțeleg și asta...dar nu mă obliga. Eu poate prefer să nu mă urc în lift cu omul. Și e și mai liniștit. 😉

Ba da ,te oblig 👿 

😆😆😆

• Oras:Bandar-e Dalam
Postat
Acum 2 minute, elprofesoare a spus:

Ce părere ți-ai format până în acest moment? 

Că masca e degeaba și nu e suficientă chiar dacă ar avea o mică influență. Dacă tot intrăm în isteria asta, apăi trebuie s-o ducem la capăt. Scoate-o cu mănuși, schimb-o la 3 ore, și tot poți face o greșeală. După părerea mea, e complet inutilă, mai ales în aer liber...ai văzut că poți sta la terasă la masă, înainte chiar și înăuntru dar când te ridici trebuie s-o pui...ce noimă are ? La fel și carantina... păi carantină înseamnă nu intră și nu iese nimeni. E ridicol ce se întâmplă. 

• Minus 1
Vizitator scorpion1970
Postat
Acum 19 minute, evaforyou a spus:

Am zis eu asa ceva? Alea 3 masuri de care zici tu sunt bune si la altceva... Masca e buna si daca doar iti curg mucii, sa nu stranuti pe altii, eu o purtam si in anii trecuti, daca eram racita si trebuia sa ies. Spalatul pe maini te apara si de hepatita, iar statul la distanta il apreciez, uram faptul ca cineva ma "inghesuie" de ex la casa in hipermarket🤣

Nu am spus ca sunt infailibile, nici nu cred ca toti cei care s-au imbolnavit sunt iresponsabili, asta au zis-o "luceferii" politici, alde Klaus si Sica Mandolina.

Si da, mi-as dori sa nu mai fie obligatorie masca in spatii deschise si neaglomerate, e de kkt sa te plimbi cu ea pe nas

Ai dreptate Eva! Dar sa știi ca în cazul în care vei fii  în fata mea la casa de marcat în hipermarket..... te voi înghesuii.. din "inerție" 😀 

Vizitator lancelot
Postat

Eu mă  retrag ,  jos este idolul meu.

Tolerans iork 😆 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
3 minutes ago, Le.stie said:

.. păi carantină înseamnă nu intră și nu iese nimeni. E ridicol ce se întâmplă. 

Deci problema ta e ca nu te tin cu armata in casa? 

• Haha 1
Vizitator Miauunel
Postat
3 minutes ago, lancelot said:

Eu mă  retrag ,  jos este idolul meu.

Tolerans iork 😆 

Si iti este asa frica de el ? 🤪

• Oras:Ping 3 ms
  • Oras:Ping 3 ms
Postat
13 hours ago, white_rabbit said:

Doar în cazul în care "plm se suspicionează" un germen atipic (not so often) se inițiază tratament cu levofloxacina sau claritromicina (că azitromicina injectabilă nu ai in România). Nu compara spitalul cu cabinetul de dispensar unde dai cu ce vrei din prima și, în ciuda tratamentului administrat, pacientul se vindecă. 

Îmi pare rău, dar esti la fel de academician ca Ceaușescu Elena, și, la fel ca ea, dai dovadă de analfabetism funcțional.

Nea Iepurilă, apropo de pseudosavanți..., de unde ai informația că NU există în Ro azitromicină perfuzabilă şi/sau injectabilă? Revoluționezi cu revelațiile tale pe nimfo medicina de la dermato-venerice şi bronho-pneumologie, bunicuț firoscos?! :)))

Vezi că se metabolizează în ficat, e practic imposibil de administrat pe cale orală celor cu afecțiuni grave ale ficatului. Nuuu???
Eritromicina injectabilă ai idee (fără google) ce culoare are? Dacă nu, îți spun eu, îți spun şi cum e cu "spectrul îngust" al macrolidelor, plecând de la duduia dr Groşan care tratează cu cocktail pe bazā de claritromicină distinsul nano derbedeu covid 19 ca pe un factor activ în "pneumonie asimptomatică" şi...., până la sfânta pulă unde se agață la sex derbedeii mici, gonococcii blenoragiei. Înțelegi ce zic? 

Te pup, recenzăule sexagenar ! 🤩🌷🌷🌷

• Minus 1
Vizitator lancelot
Postat
Acum 2 minute, Miauunel a spus:

Si iti este asa frica de el ? 🤪

Păi  normal,  sigur nu poartă mască.  Să  vezi scuipati 😆😆

• Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat
10 minutes ago, Le.stie said:

Că masca e degeaba și nu e suficientă chiar dacă ar avea o mică influență. Dacă tot intrăm în isteria asta, apăi trebuie s-o ducem la capăt. Scoate-o cu mănuși, schimb-o la 3 ore, și tot poți face o greșeală. După părerea mea, e complet inutilă, mai ales în aer liber...ai văzut că poți sta la terasă la masă, înainte chiar și înăuntru dar când te ridici trebuie s-o pui...ce noimă are ? La fel și carantina... păi carantină înseamnă nu intră și nu iese nimeni. E ridicol ce se întâmplă. 

Eu îți pot spune că port masca deși sunt vaccinat de 2 luni. Poate dacă și alții o fac,  în 2 ani revenim la normalitate.

• Like 6
Postat
Acum 5 minute, maa5fu1.v1 a spus:

Deci problema ta e ca nu te tin cu armata in casa? 

Nu mă, problema mea e că măsurilii e la mișto. Nici ăștia care le iau și nici cei mai frenetici susținători  NU LE RESPECTĂ. 

• Minus 1
Postat
Acum 3 minute, elprofesoare a spus:

Eu îți pot spune că port masca deși sunt vaccinat de 2 luni. Poate dacă și alții o fac,  în 2 ani revenim la normalitate.

Eu zic că te grăbești. Și eu m-am vaccinat, dar după cum vezi...nu suntem imunizați și până se vaccinează suficienți inși mi-e că mai scot ăștia un iepuroi maro din joben și ne dau breakingnewsul : aaaa, vaccinul nu acoperă noile tulpini. 😉

Tari mult m-aș bucura să greșesc.

• Minus 1
Postat
Acum 14 minute, tolerans_yok a spus:

Nea Iepurilă, apropo de pseudosavanți..., de unde ai informația că NU există în Ro azitromicină perfuzabilă şi/sau injectabilă? Revoluționezi cu revelațiile tale pe nimfo medicina de la dermato-venerice şi bronho-pneumologie, bunicuț firoscos?! :)))

Vezi că se metabolizează în ficat, e practic imposibil de administrat pe cale orală celor cu afecțiuni grave ale ficatului. Nuuu???
Eritromicina injectabilă ai idee (fără google) ce culoare are? Dacă nu, îți spun eu, îți spun şi cum e cu "spectrul îngust" al macrolidelor, plecând de la duduia dr Groşan care tratează cu cocktail pe bazā de claritromicină distinsul nano derbedeu covid 19 ca pe un factor activ în "pneumonie asimptomatică" şi...., până la sfânta pulă unde se agață la sex derbedeii mici, gonococcii blenoragiei. Înțelegi ce zic? 

Dă-i la ficat ! Că și io am boală pe el ! 😜 

• Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Este absolut incredibil cum plecând de la o simpla afirmație și o mica intervenție a mea acest personaj malefic zic eu white rabit îmi urmărește traseul profesional , locurile de unde postez , cred ca și cei din MI5 sunt invidioși . 
Măgarul moare de drum lung și prostii de grija altora . Intr o societate modernă fiecare are dreptul la o părere ,buna , rea nu pretind niciodată ca dețin adevarul . Ca unii mor și considerați ca erau perfect sănătoși nu aveți de unde sa știți exact acest lucru cum nimeni nu deține adevarul absolut despre covid 19 . 
insa virulenta inutila verbala si interesul despre mine raportandu se doar la postările mele de aici irelevante socio - profesional ,,e clar ca vorbim de un personaj frustrat white rabit destul de citit , scrie coerent,, dar cu frustrări de femeie de serviciu de cantina socială care putea sa ajungă casier la RATB  !!!

Bai moartea pasiunii înainte sa termin rezidențiatul am lucrat ca Area Sales Manager in Muntenia in cea mai mare companie Pharma din Europa și a treia din Lume .

activitatea mea profesională nu e cazul sa o discut aici dar văd ca frustrările tale îți aduc insomnii continue . 
Ești ca o curva lovită in demnitate după ce a supt pula 12 ore și scrie pe aici 5 pagini in care ne explica ca viața e grea și ca zinnatul o cefalosporina a reușit sa o scape de sculament luat de la clienții care nu se spală la pula decât duminica seara !

nu meritai sa îți răspund și nu o sa o mai fac , în rest concluzia mea e aceeași 

purtatul măștii chiar Fpp  e inutila la nivel de pandemie ca și chiloți fetei aleia din Vaslui care a fost violată de 7 pularai care pentru 2 minute de împins și un orgasm obosit au stat 7 ani la răcoare . 
regretabile de altfel ambele situații și sper in viitorul apropiat sa nu mai ai grija de pula mea ,de ce scriu , ce postez și de unde postez . 
de obicei nu intru in conflict cu astfel de persoane dar văd ca întreci măsura rău , ești obraznic chiar ....

Postat

deci eu an 2020 cum plm mi-am luat limba an goora cu 3 curve diferite care faceau DFK cu mine si cu probabil alti 100 da pularai cu care simptea ca putea faca DFK si nu m-am ambolnavit?

2021 e cam uscat sincer, se simpte apocalipsa cum ne sufla an spate

Postat
2 hours ago, tolerans_yok said:

Avorton, vezi ca tratamentele homeopatice pe baza paracetamolului, aspirinei si nurofenului sant cele mai putin nocive tratamente dovedite anti guvid-69. ca idiotii nu fac tratamentul asta si stau cu zilele pana li se cicatrizeaza plamanii de la propriul sistem imunitar omorandu-i ca nu a fost inundat cu anti inflamatori, este vina lor ca sunt redusi mintal, nu duamna doctor shamana care ar trebui sa fie pusa de shoshoaca ca prin ministru al sanatatii, doar de a dreq sa spumege CTP-u si sa am la ce sa ma uit la TV pentru ca deja m-am plictisit si an pula mea am vazut Snigger Cunt pa OLEDU meu EL GI si pa sistemu meu ONKIU din 2020 cu Atmos, spre deosebire de cacatu tau medieval din 2000, pa care ai dat o casa si abia scoate sunet clar am frecventele auditive desi au folosit baetii stejar nobil din padurea hurtgen din germania eventual cu cartuse de glontz an el casa aive acustica mai buna pentru care ti-ai vandut si bunica :)))

Te pup cocalar frustrat

• Oras:București
Postat
2 hours ago, elprofesoare said:

De ce ar purta și alții masca? Nu e mai palpitant să participi la o demonstrație anti mască, alături de alți șoșocari, și după aia, când nu mai sunt locuri la ATI să urli că statul nu face nimic pentru tine? 

• Like 2
Vizitator white_rabbit
Postat
11 hours ago, tolerans_yok said:

Te pup, recenzăule sexagenar ! 

Să fie sănătos @pisicuts să țină forumul sus până devin eu sexagenar 😂😂

Nu mă sperie media de 100 a IQ-ului, ci faptul că jumătate din oameni sunt sub acest nivel 🤷🏼‍♂️🤦‍♂️.

Oricum, mă distrez teribil văzând cum se opăresc în propriile limitări indivizi suferind de efectul Dunning-Kruger 😱.

Postat
1 oră în urmă, white_rabbit a spus:

Să fie sănătos @pisicuts să țină forumul sus până devin eu sexagenar 😂😂

Nu mă sperie media de 100 a IQ-ului, ci faptul că jumătate din oameni sunt sub acest nivel 🤷🏼‍♂️🤦‍♂️.

Oricum, mă distrez teribil văzând cum se opăresc în propriile limitări indivizi suferind de efectul Dunning-Kruger 😱.

Am avut dreptate când ți am spus ești papagal, tocmai ai confirmat acum 🤣🤣🤣...nu vorbi despre iq, că la tine e cu zero în față 🤭 

Postat
1 hour ago, white_rabbit said:

efectul Dunning-Kruger

Prea subtil, prea volatil. Risc major să declanșezi reacții tip ”minier” 😇

Vizitator white_rabbit
Postat
51 minutes ago, Le.stie said:

Am avut dreptate când ți am spus ești papagal, tocmai ai confirmat acum 🤣🤣🤣...nu vorbi despre iq, că la tine e cu zero în față 🤭 

Ți-am zis că mă bați cu experiența. Până și nivelul jignirilor tale demonstrează asta.

Stai liniștit, nu-i vina ta. 

Postat
Acum 11 minute, white_rabbit a spus:

Ți-am zis că mă bați cu experiența. Până și nivelul jignirilor tale demonstrează asta.

Stai liniștit, nu-i vina ta. 

Arogant, fanfaron și ipocrit erau "calități" deja demonstrate pt tine, acum ți ai adăugat și tupeul. Chiar e vina ta 🤣🤣🤣

Și pt @uritescu : ești ucenicul semidoctului ? 

O ardeți cu Dunning Kruger, pe românește sunteți niște semidocți 🤣🤣🤣

• Minus 1
Postat
8 minutes ago, Le.stie said:

Și pt @uritescu : ești ucenicul semidoctului ? 

Unul dintre noi doi trebuie să cedeze. Nu intru în polemică cu tine, felicitări, ai câștigat la masa verde! Îmi cer scuze pentru disconfortul creat.

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

E de mirare cum unii nu au aflat încă faptul că măștile au rolul în special de a-i proteja pe ceilalți, mai puțin pe purtător, la care protecția este mai mică.  Dacă eu port mască, tu porți mască, șansele ca, dacă unul din noi e covidat să transmită celuilalt, sunt mult mai mici. Mult mai mici, evident, nu nule, depinde și de cum funcționează sistemul imunitar, ce afecțiuni mai are etc.

• Like 1
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...