Sari la conținut

Proteste împotriva restricțiilor !

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 oră, fakeaccount a spus:

Din neferice nu există tratamente pentru covid19. Singurele medicamente dovedite sunt corticosteroizii, care reduc nr. de decese, cu cca 25%. Vaccinul este practic singurul profilactic, de aceea se tot insistă. Se caută în continuare.

Eu sunt cu ochii pe Israel, să văd ce rezultate au. Până acum arată foarte bine.

Eu bat apropouri pentru cercetare, virusul e în cercetare de mulți ani și totuși...

https://www.dw.com/ro/secretul-scoaterii-institutului-cantacuzino-din-joc-ce-se-mai-poate-face/a-56506139

Sau ceva din istorie:

http://www.leistung.ro/scurta-incursiune-istoria-vaccinarii/

Foarte interesant! :)

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 15 minute, muiangescu a spus:

da ne doari la pula ca tu nu vrei sa te vagcinezi nu mai trage Dero pa nas ca asta e treaba mea si scuteste-ne cu aberatiile

daca vrea pula mea sa se bage ketamina an vena ea si fizer an coaie, casa am semnal full 5G si naniti care ami anlocuiesc sistemu imunitar pentru care tre sa platesc lunar osutadoojdamiisaptesutecinzecisiopt virgula saizecisinoua (NICE) lei, atuncia este decizia mea si nicio tarfa beata si drogata nu ma va opri ca nu vrea ea, desi asa a hotarat Ombladon, cine pula mea se crede ala ministerul sanatatii? care a scris cu cuiu negru pa alb ca asta trebuie de acuma

Ce efect crezi ca obții daca esti agresiv în exprimare?

Te înțelege lumea mai ușor probabil sau dorești sa te impui față de niște necunoscuti...presupun.

Ma bucur pentru tine ca urmezi indicațiile unor profesioniști, este dreptul tău...si crede-ma ca nu de alegerile tale este vorba în textul meu.

Te intreb totusi...

Iti faci plăcerea cu toate alea enumerate de tine, treaba ta...intrebarea insa este alta.

Ce sistem imunitar mai ai tu, cum se numește? :)

Pe urma va întrebați de ce se intampla o ciudățenie a naturii...cand corpul tău se ataca pe sine.

O hiperactivitate a sistemului imunitar, un dezechilibru...O eroare intr-o masinarie perfecta, de unde?

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
1 oră în urmă, picon a spus:

Vis, culcă-te!

Picon, asta-i atitudine de om cu minte?

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...