playmaker Reputație: 1302 Postat August 21, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 21, 2021 Deac, cel mai petarda fotbalist si sugator-sef la CFR. La nationala nu a facut NIMIC. La CFR este artist cand joaca cu echipe praf, dar in rest este muci. Degeaba se kk pe el in declaratii ca el nu face, el este corect etc... sa joace fotbal si dupa sa vorbeasca. Sugaci-sef !!! La meciurile importante se da la fund, e smecher. 1 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat August 21, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat August 21, 2021 Acum 49 minute, playmaker a spus: Deac, cel mai petarda fotbalist si sugator-sef la CFR. La nationala nu a facut NIMIC. La CFR este artist cand joaca cu echipe praf, dar in rest este muci. Degeaba se kk pe el in declaratii ca el nu face, el este corect etc... sa joace fotbal si dupa sa vorbeasca. Sugaci-sef !!! La meciurile importante se da la fund, e smecher. Nu cred că se dă la fund, pur și simplu e depășit când se joacă la un nivel mai ridicat. Oricum, n-am mai văzut un român număr 10 adevărat de mult timp. Luțu, Sânmărtean, Budescu...aveau stofă, dar nu au prins meciuri la națională... Iordănescu și Pițurcă parcă aveau boală pe ei. În ultima vreme tot am așteptat de la Stanciu, Maxim, Ianis și Moruțan... degeaba, nu confirmă niciunul, parcă sunt lipsiți de vlagă toți, n-au vână în ei. Și băieții ăștia ar fi trebuit să facă diferența... Mă uit la naționala noastră de acum și nu reușesc să văd nici măcar un singur jucător puternic, și nu doar fizic, ci și mental...capabil să-ți dea o oarecare siguranță la duelurile unu la unu. Plm, când intră străinii ăia cu mingea la picior între ai noștri zici că e uliul între porumbei. 🙈 Incredibili de slabi, picioare moi și teamă până-n măduva oaselor 🤬 1 1 Link spre comentariu
playmaker Reputație: 1302 Postat August 22, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 22, 2021 12 hours ago, cincistele said: Nu cred că se dă la fund, pur și simplu e depășit când se joacă la un nivel mai ridicat. Oricum, n-am mai văzut un român număr 10 adevărat de mult timp. Luțu, Sânmărtean, Budescu...aveau stofă, dar nu au prins meciuri la națională... Iordănescu și Pițurcă parcă aveau boală pe ei. În ultima vreme tot am așteptat de la Stanciu, Maxim, Ianis și Moruțan... degeaba, nu confirmă niciunul, parcă sunt lipsiți de vlagă toți, n-au vână în ei. Și băieții ăștia ar fi trebuit să facă diferența... Mă uit la naționala noastră de acum și nu reușesc să văd nici măcar un singur jucător puternic, și nu doar fizic, ci și mental...capabil să-ți dea o oarecare siguranță la duelurile unu la unu. Plm, când intră străinii ăia cu mingea la picior între ai noștri zici că e uliul între porumbei. 🙈 Incredibili de slabi, picioare moi și teamă până-n măduva oaselor 🤬 Zici ca avem in picioare cizme de cauciuc. Ne e frica sa tragem la poarta. Numai la bulan jucam. 1 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat August 23, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat August 23, 2021 ☀️🥳🎊🎊🎊🎉🎉🎉 🇶🇦🇶🇦🇶🇦 Miță Iosif, Del Bosque do Giulești 💪😄 1 1 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Octombrie 11, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2021 România - Armenia Niță, Mihăilă, Ianis contra Mhkitaryan, Labagian și Chistovarian ! 🤪 Batem cu 3-2, din 2 penaltyuri și un autogol ! 🙆 Haaaaiii Roooomâniiaaaaa ! 1 1 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Noiembrie 7, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2021 De la 21:45 avem Il derby della Madoninna 😍 Against all odds ( îmi place mie expresia asta 🤪) zic că bate Milan ! 🙆🏻 Milan - Inter 3-2 💥 1 1 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Haaaaiii Raaapiiiduuu ! 😁🙆 A venit Xalvatoru la Bașilona...face treabă cu Dembelești și Anus Fati ? 🤣 1 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Noiembrie 8, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 O să facă... Poate nu din etapa următoare, dar o să facă. Oricum e cea mai bună soluție. Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2021 Partajează Postat Noiembrie 9, 2021 Parca...nu aveau plamani👏👏👏 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Noiembrie 9, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2021 Acum 34 minute, scorpion1970 a spus: Parca...nu aveau plamani👏👏👏 Am văzut meciul în direct, țopăiam ca un apucat când au egalat, parcă m-am bucurat mai mult de egalare decât de victorie 😃 1 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Noiembrie 25, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 D10S Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Noiembrie 25, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Noiembrie 25, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Diego Armando Maradona - D10S Cel mai mare fotbalist din toate timpurile Link spre comentariu
ionut_rs Reputație: 2403 Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 1 Link spre comentariu
ionut_rs Reputație: 2403 Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 1 Link spre comentariu
ionut_rs Reputație: 2403 Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Echipa asta a distrus tot in ani 87-90,este considerata una dintre cele mai puternice echipe de fotbal. 1 Link spre comentariu
ionut_rs Reputație: 2403 Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Si fara Barcelona lu Guardiola nu se poate😉 1 Link spre comentariu
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 N-a fost sa fie nici de data asta pentru CFR Cluj... Poate data urmatoare e mai cu noroc. Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Doar eu am observat cat de slab a devenit fotbalul romanesc in contextul european ? Link spre comentariu
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 32 minutes ago, CharonIV said: Doar eu am observat cat de slab a devenit fotbalul romanesc in contextul european ? Cred ca nu doar cel romanesc, sunt mai multe formatii din diverse tari europene, formatii care alta data erau "beton armat" si care acum se chinuie sa obtina rezultate. Sa ajunga o formatie ca Sheriff Tiraspol sa se prezinte chiar foarte bine in cupele europene spune multe despre fotbalul european la ora actuala.... E posibil sa fie de vina si pandemia, anul trecut o mare parte din an nu s-a jucat fotbal (de fapt nu prea s-a facut sport de performanta, in general) iar anul asta multi jucatori au fost chinuiti de Covid, izolari, echipe in carantina, nervi, lehamite, numai pregati de jucat fotbal nu au fost unii jucatori.... Sa vedem ce ne va aduce 2022, ca deocamdata nici macar antrenor pentru nationala nu avem, toti cei pe care i-a dorit Burleanu ca si antrenori la nationala nu prea vor ! Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Just now, horny_gooner said: Cred ca nu doar cel romanesc, sunt mai multe formatii din diverse tari europene, formatii care alta data erau "beton armat" si care acum se chinuie sa obtina rezultate. Sa ajunga o formatie ca Sheriff Tiraspol sa se prezinte chiar foarte bine in cupele europene spune multe despre fotbalul european la ora actuala.... E posibil sa fie de vina si pandemia, anul trecut o mare parte din an nu s-a jucat fotbal (de fapt nu prea s-a facut sport de performanta, in general) iar anul asta multi jucatori au fost chinuiti de Covid, izolari, echipe in carantina, nervi, lehamite, numai pregati de jucat fotbal nu au fost unii jucatori.... Sa vedem ce ne va aduce 2022, ca deocamdata nici macar antrenor pentru nationala nu avem, toti cei pe care i-a dorit Burleanu ca si antrenori la nationala nu prea vor ! Eu zic ca a fost si putin noroc la real vs sheriff ,ca s-au aparat ca niste caini 80 de minute :)) Link spre comentariu
Postări Recomandate