Sari la conținut

Grande Giocatori, Grande Squadre

Postări Recomandate

• Oras:Everest
Acum 32 minute, CharonIV a spus:

Doar eu am observat cat de slab a devenit fotbalul romanesc in contextul european ?

Se mai întâmplă și la unii cu pretenții mult mai mari. În afară de ridicări și căderi normale pe undeva, în sport se mai întâmplă un fenomen, globalismul...e plină lumea de fani ai unor cluburi celebre. Ușor, ușor ne aliniem și noi. Cum cluburile noastre se transformă în pepiniere (mai bune sau mai slabe) și din cauza asta e imposibil să mai facă performanțe internaționale, copiii devin de mici fanii marilor cluburi în vogă. Pt ei e ceva natural, pt unii care am mai prins generația de aur e mai aiurea, deși fenomenul începuse să apară și pe vremea noastră. Deci, pt copilașii dă azi vor conta mai mult Real Madrid, Barcelona, Milan, Juve, Liverpool, Bayern...plm, ăla va fi fotbalul lor. 🙈

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator CharonIV
Reputație: 0
Just now, cincistele said:

Se mai întâmplă și la unii cu pretenții mult mai mari. În afară de ridicări și căderi normale pe undeva, în sport se mai întâmplă un fenomen, globalismul...e plină lumea de fani ai unor cluburi celebre. Ușor, ușor ne aliniem și noi. Cum cluburile noastre se transformă în pepiniere (mai bune sau mai slabe) și din cauza asta e imposibil să mai facă performanțe internaționale, copiii devin de mici fanii marilor cluburi în vogă. Pt ei e ceva natural, pt unii care am mai prins generația de aur e mai aiurea, deși fenomenul începuse să apară și pe vremea noastră. Deci, pt copilașii dă azi vor conta mai mult Real Madrid, Barcelona, Milan, Juve, Liverpool, Bayern...plm, ăla va fi fotbalul lor. 🙈

Da ,bine punctat , dar totusi ,noi suntem slabi si cand jucam cu echipe slabe ,craiova a pierdut cu niste nonameri din georgia in europa league (eu sunt dinamovist si imi vine sa inchid internetul de cate ori joaca dinamo :))))) 

Link spre comentariu
Acum 10 minute, CharonIV a spus:

Eu zic ca a fost si putin noroc la real vs sheriff ,ca s-au aparat ca niste caini 80 de minute :)) 

Eu zic că a fost mai mult enterteinment 🤪... vedeți-vă de treabă cu pandemia pizdii, se fac bani de bani cu rezultatele imprevizibile. 😁🙆🏻

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 8 minute, CharonIV a spus:

Da ,bine punctat , dar totusi ,noi suntem slabi si cand jucam cu echipe slabe ,craiova a pierdut cu niste nonameri din georgia in europa league (eu sunt dinamovist si imi vine sa inchid internetul de cate ori joaca dinamo :))))) 

Eu-s rapidist, dar îmi place mult Rednic ca antrenor. Dacă-l lasă ăștia, o să salveze Dinamo. 

Da, sunt și praf echipele noastre acum. Iar Craiova e ca pomul lăudat de mulți ani. A devenit o tradiție pt ei să-i scoată neica-nimeni din Europa.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...