Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Degeaba ai cei mai buni jucatori din lume daca n-ai omogenitate ,gen psg ,dracu pierzi cu messi mbappe si neymar in teren Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Noiembrie 25, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Acum 32 minute, CharonIV a spus: Doar eu am observat cat de slab a devenit fotbalul romanesc in contextul european ? Se mai întâmplă și la unii cu pretenții mult mai mari. În afară de ridicări și căderi normale pe undeva, în sport se mai întâmplă un fenomen, globalismul...e plină lumea de fani ai unor cluburi celebre. Ușor, ușor ne aliniem și noi. Cum cluburile noastre se transformă în pepiniere (mai bune sau mai slabe) și din cauza asta e imposibil să mai facă performanțe internaționale, copiii devin de mici fanii marilor cluburi în vogă. Pt ei e ceva natural, pt unii care am mai prins generația de aur e mai aiurea, deși fenomenul începuse să apară și pe vremea noastră. Deci, pt copilașii dă azi vor conta mai mult Real Madrid, Barcelona, Milan, Juve, Liverpool, Bayern...plm, ăla va fi fotbalul lor. 🙈 1 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Just now, cincistele said: Se mai întâmplă și la unii cu pretenții mult mai mari. În afară de ridicări și căderi normale pe undeva, în sport se mai întâmplă un fenomen, globalismul...e plină lumea de fani ai unor cluburi celebre. Ușor, ușor ne aliniem și noi. Cum cluburile noastre se transformă în pepiniere (mai bune sau mai slabe) și din cauza asta e imposibil să mai facă performanțe internaționale, copiii devin de mici fanii marilor cluburi în vogă. Pt ei e ceva natural, pt unii care am mai prins generația de aur e mai aiurea, deși fenomenul începuse să apară și pe vremea noastră. Deci, pt copilașii dă azi vor conta mai mult Real Madrid, Barcelona, Milan, Juve, Liverpool, Bayern...plm, ăla va fi fotbalul lor. 🙈 Da ,bine punctat , dar totusi ,noi suntem slabi si cand jucam cu echipe slabe ,craiova a pierdut cu niste nonameri din georgia in europa league (eu sunt dinamovist si imi vine sa inchid internetul de cate ori joaca dinamo :))))) Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Noiembrie 25, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Acum 10 minute, CharonIV a spus: Eu zic ca a fost si putin noroc la real vs sheriff ,ca s-au aparat ca niste caini 80 de minute :)) Eu zic că a fost mai mult enterteinment 🤪... vedeți-vă de treabă cu pandemia pizdii, se fac bani de bani cu rezultatele imprevizibile. 😁🙆🏻 1 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Noiembrie 25, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Acum 8 minute, CharonIV a spus: Da ,bine punctat , dar totusi ,noi suntem slabi si cand jucam cu echipe slabe ,craiova a pierdut cu niste nonameri din georgia in europa league (eu sunt dinamovist si imi vine sa inchid internetul de cate ori joaca dinamo :))))) Eu-s rapidist, dar îmi place mult Rednic ca antrenor. Dacă-l lasă ăștia, o să salveze Dinamo. Da, sunt și praf echipele noastre acum. Iar Craiova e ca pomul lăudat de mulți ani. A devenit o tradiție pt ei să-i scoată neica-nimeni din Europa. Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Ma bucur ca s-a intors rapidul in liga 1, mi se pare ca suntem suprasaturati de comune Link spre comentariu
ionut_rs Reputație: 2403 Postat Noiembrie 27, 2021 Partajează Postat Noiembrie 27, 2021 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Decembrie 30, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2021 1 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Ianuarie 29, 2022 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Gooooooooooollll Raaaaaapiiduuuuu 🥳🥳🥳🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊 Braaavooo băieeeețiiiii ! Bun estonianul ăla, aleargă de parcă n-are plămâni ! Îi batem și în 10 🤪🤣😂 1 Link spre comentariu
Vizitator arsanass Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 On 4/2/2021 at 9:50 PM, cincistele said: Cei mai mari jucători și cele mai mari echipe, din toate timpurile. De fotbal 😉 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat Februarie 20, 2022 Rapidul bate la Cluj 😁 1 Link spre comentariu
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Martie 26, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Partajează Postat Martie 26, 2022 2 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate