Sari la conținut

❤️ SOFYA ❤️0753383934 ❤️

Vizitator Soffya

Postări Recomandate

• Oras:Departe
  • Oras:Departe
Postat

Fata arata interesant si ma face curios.

Sofia,imi poti spune programul tau?Ma intereseaza daca lucrezi pana mai tarziu?

Postat
La 09.04.2021 la 23:49, ganicius a spus:

Bai fraților, ce-i cu astea de cer prețul ăsta pentru puține servicii??

Măcar dacă veneau și ele cu recenzii de pe alt oraș, dar se pare ca sunt călătoare, așa cum ne-am obișnuit la noi în Tg Jiu.  

Am fost ieri la ea, Nu m-am zgarcit la 300 de ron ora,  doar ca tipa asta nici macar  nu se spala, miroasea  foarte urat probabil  a avut client  naiba stie. Mi-a murit pula imd dezordine in locatie si nu era sing ca se auzeau voci din spate  oral pr cateva pozitii am facut o finalizare si am rupt usa nu o recomand nu face nimic interesant sunt alte fete pe anunt care  fac  total si mai multe servicii si mai ieftine  

Nu recomand!

• Minus 1
Vizitator Soffya
Reputație: 0
Postat
Acum 1 oră, emileufen a spus:

Am fost ieri la ea, Nu m-am zgarcit la 300 de ron ora,  doar ca tipa asta nici macar  nu se spala, miroasea  foarte urat probabil  a avut client  naiba stie. Mi-a murit pula imd dezordine in locatie si nu era sing ca se auzeau voci din spate  oral pr cateva pozitii am facut o finalizare si am rupt usa nu o recomand nu face nimic interesant sunt alte fete pe anunt care  fac  total si mai multe servicii si mai ieftine  

Nu recomand!

Zii sa mori in pușcărie 😅😅😅Auzi saracio îmi pare sincer rău sa te anunț dar eu am ajuns tocmai ieri după ora 15:00 in targu Jiu și ce crezi ieri am avut doar 1 client pe finalizare nici decum pe o ora 😅😅😅😅 da te dracu in pula mea de milog nu mânca cacat aiurea latraule  . Probabil ai fost la altcineva de puțea și nu se spală așa ca ai greșit fata retardatule da te dracu de infect ... vezi k am și alte recenzii pe alte orașe și ce crezi sunt prea lux Pt unii dintre voi din orașul asta . Cine a fost la mine știe cum sunt așa ca marsh in pula mea de milog 

Vizitator Soffya
Postat
Acum 4 ore, omuleom a spus:

Fata arata interesant si ma face curios.

Sofia,imi poti spune programul tau?Ma intereseaza daca lucrezi pana mai tarziu?

Buna lucrez pana la ora 20:00🤗

Vizitator Soffya
Postat
Acum 1 minut, ffsdnd a spus:

@emileufen .........are interesul de a elimina concurenta =))

Si asa se confirma ca madame @Elena9000 este una si aceiasi cu madame @numberone123.

:animal_fish:🤡:animal_fish:

Da pai așa e când ai peste la cur .... trebuie sa patinezi și sa faci tot tacâmul sa aibă Pașcalăul banii seara k altfel le rupe cu bătaia .... știu eu mai mulți șmecheri d-astia după tastatura .... duce s ar la pușcărie pe 30 de ani . Aia le e frica ca le iau șunca din fasole 😅😅😅😅😅 la toți ne e greu dar nu la toți la fel 😅😅😅😅😅

• Oras:Neverland
Postat
Acum 6 minute, Soffya a spus:

Da pai așa e când ai peste la cur .... trebuie sa patinezi și sa faci tot tacâmul sa aibă Pașcalăul banii seara k altfel le rupe cu bătaia .... știu eu mai mulți șmecheri d-astia după tastatura .... duce s ar la pușcărie pe 30 de ani . Aia le e frica ca le iau șunca din fasole 😅😅😅😅😅 la toți ne e greu dar nu la toți la fel 😅😅😅😅😅

Dominoara.....eu inteleg ca te agaseaza cutare peste dar pare-mi-se ca ai un limbaj mai colorat decat a amphibienilor =)) 

• Like 3
Vizitator Soffya
Postat
Acum 5 minute, alexx991 a spus:

Si asa isi arat adevarata fata :animal_fish: fara sa isi dea seama :lol:

Iete ce îmi comenta mie Ala care e utilizator nou și are 0 reputație plus ca Adaugă recenzii in toate orașele .... le e frica ca nu mai muncesc gunoaiele lor aia e panica 📍📍📍 alerta in județul Gorj 😅😅😅😅😅 adevarul e ca prezint pericol la cum arat pe lângă ce e in zona 😉🤗

Vizitator Soffya
Postat
Acum 6 minute, ffsdnd a spus:

Dominoara.....eu inteleg ca te agaseaza cutare peste dar pare-mi-se ca ai un limbaj mai colorat decat a amphibienilor =)) 

Pai se duce naiba respectul cu așa oameni ...

ma respecti te respect ..... nu am

ajuns sa ma calce unii in picioare cum își calcă ei femeile lor .... 

Postat
Acum 1 minut, Soffya a spus:

Pai se duce naiba respectul cu așa oameni ...

ma respecti te respect ..... nu am

ajuns sa ma calce unii in picioare cum își calcă ei femeile lor .... 

Eu am auzit de multi care i-au bani de pe un cur si ii cheltuie pe alt cur....dar sa lase si recenzie =)) 

• Like 3
Vizitator Soffya
Postat
Acum 4 minute, ffsdnd a spus:

Eu am auzit de multi care i-au bani de pe un cur si ii cheltuie pe alt cur....dar sa lase si recenzie =)) 

Sa fie de capul lor 

Vizitator Soffya
Postat
Acum 24 minute, alexx991 a spus:

Si asa isi arat adevarata fata :animal_fish: fara sa isi dea seama :lol:

Da da 😅😅😅 sa fie de capul lor 

Vizitator Soffya
Postat
Acum 5 minute, ganicius a spus:

Auuu, ce limbaj de mahala are și domnița asta 🤦‍♂️🤦‍♂️ 

M-ai convins sa nu-ti fac vizită 

Mersi nici n ai ce caută la mine 😅😅😅😅 

Postat
Acum 10 minute, ganicius a spus:

Auuu, ce limbaj de mahala are și domnița asta 🤦‍♂️🤦‍♂️ 

M-ai convins sa nu-ti fac vizită 

Nu are, vb frumos daca vb frumos, dar daca o calci pe nervi se schimba placa 😁

Vizitator alphabooty
Postat
4 minutes ago, alexx991 said:

Nu conteaza cum vorbeste atata timp cat isi face treaba bine dar  ,tu stii asta pentru că..? Esti prietenul, pestele?

Postat
Acum 1 minut, alphabooty a spus:

Nu conteaza cum vorbeste atata timp cat isi face treaba bine dar  ,tu stii asta pentru că..? Esti prietenul, pestele?

Ti se parte tie ca arat a :animal_fish:??? 😂

Doar ca am vb frumos despre ea nu inseamna ca sunt :animal_fish: ei sau pr. plus ca nici nu o cunos personal 😂😂

Hai ca nu fac off-topic pe tema aceasta sa ii murdaresc pagina pentu ati demonstra ca sunt pretenul ei ori fish dupa cum preferi.

Te salut, sanatate

• Like 1
Vizitator Soffya
Postat
Acum 14 minute, alexx991 a spus:

Pai acum oricare dintre noi reactionam Așa .... atâta timp cât ești respect e logic ca ai respect .... dar dacă Vb urat e normal ca ma transform se duce naiba toată finetea ..... 

Vizitator Soffya
Postat
Acum 14 minute, alphabooty a spus:

Eu nu te înțeleg dc îți dai cu presupusul ca ar fii prietenul sau Pestele.... nici măcar nu știu cine este acest băiat sau mulți alții dintre voi aici .... el s a referit la Peștele Ala  de mi a comentat urat ........ și cel mai probabil ii e frica ca ii s-ar marfa din peisaj 

Vizitator alphabooty
Postat
1 minute ago, Soffya said:

Eu nu te înțeleg dc îți dai cu presupusul ca ar fii prietenul sau Pestele.... nici măcar nu știu cine este acest băiat sau mulți alții dintre voi aici .... el s a referit la Peștele Ala  de mi a comentat urat ........ și cel mai probabil ii e frica ca ii s-ar marfa din peisaj 

Mi s-a parut foarte random comentariul, nu ca ar fi relevant ,sper sa nu crezi ca am ceva cu tine,deci nu mai comentez pana nu ti fac o vizită 😁

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...