Sari la conținut

0721005074

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat
Acum 2 ore, lexluthor a spus:

Surprize surprize ..asta vrea sa ne ofere..acum nu se știe cât de placute sau nu sant 😁😁😁...poate ca să inspirat de la Andreea  Marin 😆😆😆

Fuck Lex, u'r old man... Te-ai dat de gol cu mesajul asta :))) 

• Minus 1
Postat
Acum 1 oră, lexluthor a spus:

Gabrele chiar era cazul sa ma dai de gol ?🤣🤣🤣🤣Rusinika 

Ma scuzi daca te-am jignit sau ofensat, era totusi o gluma. 

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

@g2br13lam intrebat cine a facut descrierea ca suna foarte bine si corecta si in prima postare a fetei vazusem niste greseli gramaticale :)

@Suparaciosulmakedoaneee lasa fetele sa ceara cati bani vor...nu e treaba ta cu cat isi vand ele piz*da :)) tu decizi doar daca merita sau nu sa te duci :)

• Oras:CONSTANTA
  • Oras:CONSTANTA
Postat

Nu am comentat niciodată preturile dar observ ca trendu 2021 e ca toate obositele new entry se arunca la 300 h...are balta guguștiuci!!!

• Like 2
  • Oras:Navodari
  • Oras:Navodari
Postat

Contul Andreea1515 se prezinta ca Ana! Ne mai si intreaba daca ne-am saturat de conturi false!

1515 o fi kilometrajul avut la bord!.!??

Pai nu-i mult, doar ce-a termenat rodaju'!😂😃😄

Postat
7 hours ago, g2br13l said:

Si dacă igiena e buna, oralul se poate varsa și în gura? 🤣

In gura tarif +extra, daca scapi pe langa iar tarif + extra, daca mai pica si pe corp (cum sigur pica) iar tarif + extra. Cum ziceam mai sus. EVAZIVA.

• Like 1
  • Haha 1
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
Postat
Acum 9 ore, Andreea1515 a spus:

Rai mai sunteti

onal neprotejat sau cu smoking?

• Like 2

Mea culpa spiritus meus fortis,
sed corpus meum infirma!

Postat

Voi nici macar nu a-ti venit la mine si va dati cu parerea ca este cont fals ba ca este prea scump .Dar na asa sunteti voi ca nu aveti ce face😘

• Trist 1
Postat

Bai fraților nu stiu ce au pățit fetele astea dar sunt cate unele cer 150/250 si nu fac nimic.. 

Dar sincer pe vremurile astea 150 e mult tinand cont ca sa scupit si benzina chiriile la  apartament sau ieftinit dar culmea e ca pompa tot la noi este 🤣🤣

Postat
38 minutes ago, password said:

Bai fraților nu stiu ce au pățit fetele astea dar sunt cate unele cer 150/250 si nu fac nimic.. 

Dar sincer pe vremurile astea 150 e mult tinand cont ca sa scupit si benzina chiriile la  apartament sau ieftinit dar culmea e ca pompa tot la noi este 🤣🤣

Si unde mai pui ca trebuie sa le și futi de banii ăștia. 🤣 Scump dom"le, scump. 🤣

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:Tomis Nord - Constanta
  • Oras:Tomis Nord - Constanta
Postat

Bai, femeia pare sa arate bine. Nu am fost la ea sa o testez. Totusi, fiind la inceput, consider ca trebuia sa inceapa cu un pret usor sub piata, pentru a isi atrage clientela. Asa, incepand cu un pret pe care il practica majoritatea - nu prea ne arde sa mergem sa o testam...

Andreea 1515 (ce nume penibil ti-ai ales), poate te mai gandesti!!!...

• Minus 2
Postat
14 hours ago, Suparaciosul said:

Bai, femeia pare sa arate bine. Nu am fost la ea sa o testez. Totusi, fiind la inceput, consider ca trebuia sa inceapa cu un pret usor sub piata, pentru a isi atrage clientela. Asa, incepand cu un pret pe care il practica majoritatea - nu prea ne arde sa mergem sa o testam...

Andreea 1515 (ce nume penibil ti-ai ales), poate te mai gandesti!!!...

"1515" i se trage de la pozitia ei preferata. Cauta in Kamasutra si ai sa deslusesti misterul ... nu e ales fara rost.

• Haha 1
  • Oras:HELL
  • Oras:HELL
Postat

Am fost, fata este ok, pozele sunt reale, oral cu Deep se descurca bine, normal ,se implica, igiena ok, eu zic că este de recomandat, mergeți o data și încercați, mi-a spus că azi ar vrea sa plece că nu-i convin preturile din Constanța, deși fata este ok și pentru prețul 150/250 prin ceea ce oferă, eu nu as merge la ea la prețul asta, pentru simplul fapt că sunt alternative mai bune in oraș la prețul asta, concurenta, asta e...frate, nu e vina mea, in lipsa altor fete aș merge, ar merita 150/250, dar și noi alegem variantele cele mai bune la prețul asta,nu!?

• Like 1
Postat

Nu este la început de drum! O cunosc personal! A mai lucrat și cu fosta mea colega Ana! O bate tehnologia la fel ca si pe mine 😂,tocmai de aceea are alt nume acum ! In trecut ii spunea karla! Nu e fata rea,si se poartă frumos cu vizitatorii! E si simpatica foc la mecla! Face niste gropite in obraji bestiale cand zâmbește! Pe această cale....O și salut!💋

• Like 2

• Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Postat
Acum 25 minute, cristina cristinuta 92 a spus:

E si simpatica foc la mecla! Face niste gropite in obraji bestiale cand zâmbește! 

Face gropite misto si cand ii dă cu vid? :)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...