Sari la conศ›inut

๐Ÿ‘‘๐ŸŽต๐•„๐•–๐•๐• ๐••๐•š๐•š ๐•ก๐•– ๐•”๐•’๐•ฃ๐•– ๐•๐•– ๐•ก๐•ฆ๐•š ๐•ก๐•– ๐•ฃ๐•–๐•ก๐•–๐•’๐•ฅ ศ™๐•š ๐•Ÿ๐•ฆ ๐•ฅ๐•– ๐•ก๐•๐•š๐•”๐•ฅ๐•š๐•ค๐•–ศ™๐•ฅ๐•š ๐•Ÿ๐•š๐•”๐•š๐• ๐••๐•’๐•ฅฤƒ ๐••๐•– ๐•–๐•๐•–๐ŸŽผ๐ŸŽถ๐Ÿ˜‰

Postฤƒri Recomandate

• Rฤƒspunsuri 27,5k
  • Creat
  • Ultimul Rฤƒspuns

Top autori

• JocelynEon

3466

• 22leon

1123

• witcher

1073

• OFllmodels

1011

Reputaศ›ie: -3877
  • Oras:Everest
  • Oras:Everest
Acum 6 ore, Tan-Optimist a spus:

ย 

Foarte fainฤƒ piesa ๐Ÿ™‚

๐Ÿ˜‰Vezi ce succes ai cรขnd te rezumi sฤƒ postezi doar muzicฤƒ pe un topic de muzicฤƒ

๐Ÿ˜…

ย 

M-a intrigat postarea ta ศ™i am cฤƒutat un pic pฤƒ net... habar n-aveam cฤƒ Gianna e bisexualฤƒ, cฤƒ a avut probleme cu alcoolul ศ™i cu drogurile ๐Ÿ˜…...mie รฎmi place muzica ei ศ™i vocea a la Bonnie Tyler ori Janis Joplin. Nu mi-am schimbat convingerile, nu consider normale apucฤƒturile lgbt, nici dependenศ›ii de droguri ori alcool. ศ˜i mฤƒ enerveazฤƒ la culme รฎncercarea lor de a-ศ™i impune orientฤƒrile ca fireศ™ti. Mฤƒ refer รฎn special la propaganda lgbt. Mi-ai atras atenศ›ia, pe bunฤƒ dreptate, cฤƒ e un topic exclusiv de muzicฤƒ ศ™i am รฎnศ›eles ศ™i n-am mai continuat. Da' dacฤƒ m-ai "zgรขndฤƒrit" un pic... ศ›i-am rฤƒspuns ๐Ÿ˜….ย 

ย 

ย 

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator SABINNA
Reputaศ›ie: 0
Acum 28 minute, horny_gooner a spus:

Cand ai si tu chef de fufu, suni si nu raspunde.... Mai incercam, si maine e o zi....

ย 

Pentru piesฤƒ ๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰

Link spre comentariu
Vizitator miau_bau
Acum 12 minute, juanstein a spus:

ย 

Dle juan-mata, a plecat iepurasul cel neprihanit zis sfarma pizda si iai luat tu locul, cu melodii idioate ?

Nu mai primiti si voi ban ?

ย 

Link spre comentariu
Vizitator juanstein
Acum 28 minute, miau_bau a spus:

Dle juan-mata, a plecat iepurasul cel neprihanit zis sfarma pizda si iai luat tu locul, cu melodii idioate ?

Nu mai primiti si voi ban ?

ย 

O sa incerc sa fiu civilizat, pt ca sunt dator unor persoane dragi.....ย 

Cumva esti gelos ca tu nu poti sa sfarami pizde? Daca te deranjeaza topicul treci peste el!ย 

Atat eu, cu atat mai mult cel numit direct de catre tine, avem o contributie mult mai mare la forum, decat abjectiile debitate de tine!ย 

Insa m-am obisnuit cu mizeria si rahatul รฎmproศ™cat de unii tot timpul pe aici!ย 

PS: Am lucruri mult mai importante si sa le spun, un pic,, delicate" sufletului meu, asa ca acesta va fi singurul raspuns catre tine!ย 

Tu esti nimeni.......eu am pierdut,, totul"!ย 

Link spre comentariu
Vizitator miau_bau
Acum 6 minute, juanstein a spus:

O sa incerc sa fiu civilizat, pt ca sunt dator unor persoane dragi.....ย 

Cumva esti gelos ca tu nu poti sa sfarami pizde? Daca te deranjeaza topicul treci peste el!ย 

Atat eu, cu atat mai mult cel numit direct de catre tine, avem o contributie mult mai mare la forum, decat abjectiile debitate de tine!ย 

Insa m-am obisnuit cu mizeria si rahatul รฎmproศ™cat de unii tot timpul pe aici!ย 

PS: Am lucruri mult mai importante si sa le spun, un pic,, delicate" sufletului meu, asa ca acesta va fi singurul raspuns catre tine!ย 

Tu esti nimeni.......eu am pierdut,, totul"!ย 

Baiete, esti depresiv.

Mai bine spune de ce curva teai mai indragostit. K asa faci cand scrii mult kakaturi dastea.

Link spre comentariu

Reputaศ›ie: 7854
  • Telefon: Fฤƒrฤƒ credit
  • Oras:Frumosul oraศ™ de pe malul Begฤƒi
  • Telefon: Fฤƒrฤƒ credit
  • Oras:Frumosul oraศ™ de pe malul Begฤƒi

Un film care nu trebuie ratat ศ™i o coloanฤƒ sonorฤƒ inegalabilฤƒย ๐Ÿ˜

ย 

• Like 2
Link spre comentariu

Creeazฤƒ un cont sau autentificฤƒ-te pentru a adฤƒuga comentariu

Trebuie sฤƒ fi un membru pentru a putea lฤƒsa un comentariu.

Creeazฤƒ un cont

รŽnregistreazฤƒ-te pentru un nou cont รฎn comunitatea nostrฤƒ. Este simplu!

รŽnregistreazฤƒ un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentificฤƒ-te aici.

Autentificฤƒ-te acum
  • Navigare recentฤƒ   0 members

No registered users viewing this page.

ร—
ร—
  • Creeazฤƒ nouฤƒ...