Sari la conținut

BUNĂ DRAGII MEI😘

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat
La 28.01.2022 la 12:51, Beatricegl22 a spus:

Bună dragii mei disponibila și astăzi pana la ora 22:00 .. weekend plăcut va doresc 😘

Bună dragii mei disponibila și astăzi pana la ora 22:00 va astept:*

• Oras:Focsani
Postat
Acum 13 ore, Beatricegl22 a spus:

Bună dragii mei disponibila și astăzi pana la ora 22:00 va astept:*

👍

Vizitator wot
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, Beatricegl22 a spus:

👍

👍

Postat
Acum 2 ore, Trojan37 a spus:

Nu prea e îngrămădeala la 250 de lei? 

Dacă e ingramadeala sau nu la.mine ..nu te privește pe tine clar ..și ca să poți sa dormi liniștit la noapte sa stii ca am clienți într-adevăr era mult 250 ora dar acum am lăsat la 200 ..ar fi cazu sa numai comentezi pe topicul meu ...nu stau sa întru in polemici cu tine sau sa iti dau explicații care nu te privesc ..zi buna

• Like 1
  • Haha 2
Postat
Acum 2 ore, Beatricegl22 a spus:

Dacă e ingramadeala sau nu la.mine ..nu te privește pe tine clar ..și ca să poți sa dormi liniștit la noapte sa stii ca am clienți într-adevăr era mult 250 ora dar acum am lăsat la 200 ..ar fi cazu sa numai comentezi pe topicul meu ...nu stau sa întru in polemici cu tine sau sa iti dau explicații care nu te privesc ..zi buna

Așa este, nu ma priveste pe mine dar ma pot exprima liber conform regulilor forumului si pot sa zic atât la 6000 si ceva de vizualizari ale anunțului tău dupa publi si zero recenzii e un record totuși negativ👍

Postat
Acum 27 minute, Trojan37 a spus:

Așa este, nu ma priveste pe mine dar ma pot exprima liber conform regulilor forumului si pot sa zic atât la 6000 si ceva de vizualizari ale anunțului tău dupa publi si zero recenzii e un record totuși negativ👍

Spre surprinderea ta dacă nu îmi mergea bine numai eram pe aici ..deci nu toată lumea face recenzii . Și cu asta am spus tot...Nu îmi purta tu de grija

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, Beatricegl22 a spus:

Spre surprinderea ta dacă nu îmi mergea bine numai eram pe aici ..deci nu toată lumea face recenzii . Și cu asta am spus tot...Nu îmi purta tu de grija

E bine ca totusi mi-ai dat dreptate că 250 e prea mult si ai revenit cu picioarele pe pământ si ti-ai dat seama ca la Focsani nu e ca in Galați. Iti doresc sa stai cat mai mult pe la noi daca tot iti merge bine eu ce sa mai zic, forță 💪💪💪🤗

Postat
Acum 34 minute, Trojan37 a spus:

E bine ca totusi mi-ai dat dreptate că 250 e prea mult si ai revenit cu picioarele pe pământ si ti-ai dat seama ca la Focsani nu e ca in Galați. Iti doresc sa stai cat mai mult pe la noi daca tot iti merge bine eu ce sa mai zic, forță 💪💪💪🤗

Mersi.frumos dar nu era cazul sa fii răutăcios..seara buna 

Postat

Ce rau imi pare ca  a plecat Beatrice si nu am ajuns sa ii dau datoria de 50 de lei, poate tura viitoare sau poate lasi un IBAN sa iti trimit ca nu e frumos sa raman dator la tine. 💋

Postat
Acum 2 ore, Trojan37 a spus:

Ce rau imi pare ca  a plecat Beatrice si nu am ajuns sa ii dau datoria de 50 de lei, poate tura viitoare sau poate lasi un IBAN sa iti trimit ca nu e frumos sa raman dator la tine. 💋

Comentarii de prost gust .Nici nu ma așteptăm la altceva ..Atat poți atat faci .. 

Postat

Buna dragii mei am revenit la voi în oras ..încep programul după ora 11.. va astept sa ne cunoaștem și sa petrecem clipe frumoase împreună:*

Postat
La 29.03.2022 la 10:24, Beatricegl22 a spus:

Buna dragii mei am revenit la voi în oras ..încep programul după ora 11.. va astept sa ne cunoaștem și sa petrecem clipe frumoase împreună:*

Bună dragii mei disponibila și astăzi pana la ora 23:00 va pup și va astept sa ne cunoaștem 

Postat
Acum 22 ore, Beatricegl22 a spus:

Bună dragii mei disponibila și astăzi pana la ora 23:00 va pup și va astept sa ne cunoaștem 

Halatul, cat mai e halatul? O actualizare de preturi se poate? 

Postat
1 oră în urmă, Trojan37 a spus:

Halatul, cat mai e halatul? O actualizare de preturi se poate? 

Bună.  80 numărul oral p/np . Normal protejat 

150 ora 

• Like 1
Postat
Acum 23 ore, Beatricegl22 a spus:

Bună.  80 numărul oral p/np . Normal protejat 

150 ora 

Bună dragii mei va astept sa petrecem clipe frumoase împreună..programul meu este pana la 23:00 ❤❤❤ un weekend plăcut va doresc 🥰🤗😘

Postat
Acum 5 ore, Beatricegl22 a spus:

Bună dragii mei va astept sa petrecem clipe frumoase împreună..programul meu este pana la 23:00 ❤❤❤ un weekend plăcut va doresc 🥰🤗😘

Te-am sunat dar nu ai răspuns ✌😁

Postat
Acum 33 minute, 25cmrecords a spus:

Te-am sunat dar nu ai răspuns ✌😁

Mai insista probabil vorbeam la telefon scuze

Postat
Acum 53 minute, gigi de la scularie a spus:

Te-am sunat azi și ai zis 100 finalizarea...mai sus scrie 80... ce să mai credem?

100/150 da s-a schimbat prețul la finalizare .la ora a rămas același. 

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, gigi de la scularie a spus:

Te-am sunat azi și ai zis 100 finalizarea...mai sus scrie 80... ce să mai credem?

Atunci era promoție dar n-ai prins. Eu zic ca 80 era asa la misto ca am intrebat-o eu de preturi si fata a vrut sa fie putin ironică dupa ultima divergenta, știi ce zic? 

• Like 1
Postat
Acum 25 minute, Trojan37 a spus:

Atunci era promoție dar n-ai prins. Eu zic ca 80 era asa la misto ca am intrebat-o eu de preturi si fata a vrut sa fie putin ironică dupa ultima divergenta, știi ce zic? 

Domnu Trojan ..prețul mi.l fac eu nu mi.l face nimeni și mai ales tu ..eu stiu ca de câte ori scriu câteva ceva pe.topic nu exista sa ju comentezi tu ..ce crezi nu ma afectează...dar nu-mi purta grija .ar fi ok sa iti vezi de treaba ta ca nu te-am deranjat personal cu nimic

• Inimioara 1

Postat
Acum 7 minute, Beatricegl22 a spus:

Domnu Trojan ..prețul mi.l fac eu nu mi.l face nimeni și mai ales tu ..eu stiu ca de câte ori scriu câteva ceva pe.topic nu exista sa ju comentezi tu ..ce crezi nu ma afectează...dar nu-mi purta grija .ar fi ok sa iti vezi de treaba ta ca nu te-am deranjat personal cu nimic

Nici nu ti - am facut si nici nu o sa-ti fac eu prețul tie pentru simplu fapt ca nu sunt pește, ca mai comentez si eu pe aici asta este de aia ii zice forum sa ne mai dam si noi cu părerea. Tu din ce vad postezi doar ca esti disponibila, ba pui niste preturi pe aici si cand ești  sunata spui cu totul altceva, seriozitate 0.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...