kanyenorth Reputație: 14 Postat Aprilie 24, 2021 Postat Aprilie 24, 2021 Un topic care poate aduce un aport forumului. Credeti ca sinceritatea este un lucru bun? Aduce ceva bun in viata ? Trebuie sa fii sincer mereu cu toti cei din jurul vostru?
Vizitator puloiu Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2021 Postat Aprilie 24, 2021 Ehh... in ziua de astazi, daca esti sincer, esti prost, asa ca...
futaciosuhan Reputație: 41 Postat Aprilie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2021 EU nu cred că mai sunt oameni sinceri
smaugly Reputație: 7 Postat Aprilie 24, 2021 Postat Aprilie 24, 2021 14 minutes ago, puloiu said: Ehh... in ziua de astazi, daca esti sincer, esti prost, asa ca... Adevarat varu pixlel, numa prostii mai sunt sinceri an ziua da azi, iara sinceritatea e o slabiciune si toti uamenii sinceri sant mancati da vii si cacati inapoi in societate da toti jegosii si jegoasele asa ancepe maestre wayne, febra, furia sentimentul de neputina, care face uamenii buni, cruzi
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2021 Postat Aprilie 24, 2021 Depinde de contextul in care esti sincer! Eu am problema asta mai tot timpul, pe langa altele 🤣 si sincer nu in toate cazurile si mediile este buna Din pacate e cam greu sa ma mai schimb 😉, defect ,,profesional" 🤣
-yorick- Reputație: 1356 Postat Aprilie 25, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Aprilie 25, 2021 dacă nu ești cât de cât ipocrit, oamenii te vor ocoli
vistantric Reputație: -3411 Postat Aprilie 25, 2021 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Aprilie 25, 2021 Acum 9 ore, kanyenorth a spus: Un topic care poate aduce un aport forumului. Credeti ca sinceritatea este un lucru bun? Aduce ceva bun in viata ? Trebuie sa fii sincer mereu cu toti cei din jurul vostru? Întotdeauna, nu merita sa te risipești prin minciuna altora. 2 2
lexluthor Reputație: 1206 Postat Aprilie 25, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Aprilie 25, 2021 De multe ori daca esti sincer (a) esti luat de prost...cel puțin mie mi sa intamplat de multe ori... 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Aprilie 25, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Aprilie 25, 2021 Acum 18 ore, kanyenorth a spus: Un topic care poate aduce un aport forumului. Credeti ca sinceritatea este un lucru bun? Aduce ceva bun in viata ? Trebuie sa fii sincer mereu cu toti cei din jurul vostru? Nu, nu e bună mereu. 🤣🤣🤣 Câteodată ar stârni tot felul de belele pe care le poți evita cu câteva cuvinte de complezență 😜😇
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2021 Postat Aprilie 25, 2021 20 hours ago, kanyenorth said: Un topic care poate aduce un aport forumului. Credeti ca sinceritatea este un lucru bun? Aduce ceva bun in viata ? Trebuie sa fii sincer mereu cu toti cei din jurul vostru? E cel mai bun lucru toate fetele vor sa audă ca sunt curve sau/și grase/proaste chiar dacă știu și ele ca sunt 😂😂😂
kanyenorth Reputație: 14 Postat Aprilie 25, 2021 Autor Postat Aprilie 25, 2021 2 hours ago, lexluthor said: De multe ori daca esti sincer (a) esti luat de prost...cel puțin mie mi sa intamplat de multe ori... Sa-nteleg ca fiind sincer oamenii nu vad in tine o persoana inteligenta ? Imi suna familiar.
the_big_man Reputație: 1571 Postat Aprilie 25, 2021 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Postat Aprilie 25, 2021 Ce sinceritate,prefer întotdeauna și always doublecross.
mysterio87 Reputație: -166 Postat Aprilie 25, 2021 Postat Aprilie 25, 2021 Cateodata minciuna e un act de dragoste,
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2021 Postat Aprilie 25, 2021 1 oră în urmă, kanyenorth a spus: Sa-nteleg ca fiind sincer oamenii nu vad in tine o persoana inteligenta ? Imi suna familiar. Pare un cliseu, dar in mare parte asa se intampla mereu, sinceritatea este subapreciata! Dar tinand cont de lumea in care traim nu este nimic surprinzator. Din pacate intotdeauna, majoritatea oamenilor, vor cauta sa gasesca si un interes ascuns chiar daca el chiar nu exista
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 25, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 25, 2021 Cea mai bună minciună e adevărul. 2 6 1
kanyenorth Reputație: 14 Postat Aprilie 26, 2021 Autor Postat Aprilie 26, 2021 On 4/25/2021 at 11:21 AM, juanstein said: Pare un cliseu, dar in mare parte asa se intampla mereu, sinceritatea este subapreciata! Dar tinand cont de lumea in care traim nu este nimic surprinzator. Din pacate intotdeauna, majoritatea oamenilor, vor cauta sa gasesca si un interes ascuns chiar daca el chiar nu exista Am inteles. Multumesc pentru raspuns.
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2021 Postat Aprilie 26, 2021 Acum 15 minute, kanyenorth a spus: Am inteles. Multumesc pentru raspuns. Sper sa nu fi inteles ca, consider ca este un lucru bun, doar ca din pacate asa se intampla! Desi incep sa imi pierd si eu speranta ca sinceritatea va fi apreciata, mai am o farama din ea, iar pt mine personal sinceritatea este esentiala! Bineinteles in limitele rezonabilului
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2021 Postat Aprilie 26, 2021 Într-o lume în care Ipocrizia stă cu regele la masă, sinceritatea poate fi confundată cu nebunia.🤫
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2021 Postat Aprilie 26, 2021 Acum 22 minute, scorpion1970 a spus: Într-o lume în care Ipocrizia stă cu regele la masă, sinceritatea poate fi confundată cu nebunia.🤫 O singura si simpla fraza, care caracterizeaza perfect lumea in care traim! Ca sa dezvolt putin si pt colegul care a deschis topicul, sinceritatea este clar apanajul oamenilor care cred eu ,au inteligenta un pic peste medie.... Dar totodata sa nu uitam unde este deschis acest topic si scopul forumului. Daca ne-am referi strict la scopul forumului..........cred ca este usor de inchipuit cate cuvinte frumoase, cate aprecieri si toate cele primesc la viata lor fetele din domeniu, lucru care clar poate conduce la acea stare in care sa nu mai faci nicio diferenta. Iar in cazul clientiilor, poate parea nebunie curata sa crezi ce ti-ar spune fetele pe care le vizitezi, desi iarasi este o greseala daca am generaliza si am crede ca toate sunt la fel Sintetizand un pic, clar au loc si momente de sinceritate intre fete si clienti, insa de multe ori sunt greu de inteles aceste momente in cele mai multe dintre cazuri PS: Desi in societatea zilelor noastre, sinceritatea mai degraba iti creeaza probleme, nu m-as gandi niciodata sa schimb acest aspect la mine!
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2021 Postat Aprilie 27, 2021 Paradoxul: "Gura păcătosului adevăr grăiește" Oare cum vine asta? Cu cât ești mai păcătos cu atât ești mai sincer?🤔 Sau, e mai bine să fii sincer când ești prins cu păcatul? Și totuși, de ce ți-ai recunoaște păcatul din momentul ce toți stau geană să te blameze? Ar fi o formă de superioritate? De autoacceptare? Dar stai! Poți să grăiești și prin vocea interioară. Nu este aceea vocea conștiinței și singura formă de sinceritate confortabilă în orice situație? Cred că cel mai important este să fii sincer cu tine însuți, lucru nu întotdeauna ușor.
kanyenorth Reputație: 14 Postat Aprilie 27, 2021 Autor Postat Aprilie 27, 2021 23 hours ago, juanstein said: Sper sa nu fi inteles ca, consider ca este un lucru bun, doar ca din pacate asa se intampla! Desi incep sa imi pierd si eu speranta ca sinceritatea va fi apreciata, mai am o farama din ea, iar pt mine personal sinceritatea este esentiala! Bineinteles in limitele rezonabilului Colegul Puloiu spune ca sinceritatea se confunda cu prostia, in cazul meu este o chestie pe care ar trebui s-o schimb.
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2021 Postat Aprilie 27, 2021 Candva o persoana speciala, a spus un lucru care se poate sintetiza asa ,,Fii tu insuti!" Nu conteaza cum te vad altii, important este cum si ce te simti pt tine si persoanele dragi tie! Restul e can can!
Vizitator puloiu Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2021 Postat Aprilie 27, 2021 1 minute ago, juanstein said: Candva o persoana speciala, a spus un lucru care se poate sintetiza asa ,,Fii tu insuti!" Nu conteaza cum te vad altii, important este cum si ce te simti pt tine si persoanele dragi tie! Restul e can can! Nota 10 !
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2021 Postat Aprilie 27, 2021 Acum 18 minute, puloiu a spus: Nota 10 ! Persoana respectiva o merita cu prisosinta 🤣🤣 A fost cam greu sa inteleg asta si sper ca nu prea tarziu 😉
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum