sandralove Reputație: 645 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Constanta ,Mamaia Oras:Constanta ,Mamaia Partajează Postat Septembrie 26, 2021 neatza iubiti mei , dragi mei adorabili mei ! 2 2 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 50 minute, sandralove a spus: neatza iubiti mei , dragi mei adorabili mei ! Cam prea mult, nu crezi?! 🤣🤣🤣 cred ca era suficient dragii mei, zic si eu 😅 Link spre comentariu
sandralove Reputație: 645 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Constanta ,Mamaia Oras:Constanta ,Mamaia Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 9 minute, nicieu a spus: Cam prea mult, nu crezi?! 🤣🤣🤣 cred ca era suficient dragii mei, zic si eu 😅 niciodata nimic nu e prea mult ... sa stii ca fiecare in dimineata a mea scriu exact ce simt ... si asta am simtit asta am scris ! 😉😂😂😂😂 1 Link spre comentariu
banana_lunga Reputație: -229 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Și ...în oraș când te muți? 1 2 Link spre comentariu
Pandishpan Reputație: 896 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 10 minute, nicieu a spus: Cam prea mult, nu crezi?! 🤣🤣🤣 cred ca era suficient dragii mei, zic si eu 😅 Asa este felul ei...este iubareata...si respectuasa..nu e cu figuri in cap...pacat ca nu stiu daca o mai prinzi pe aici...dar se intoarce...(pana sa scriu eu...a postat ea) Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 2 minute, sandralove a spus: niciodata nimic nu e prea mult ... sa stii ca fiecare in dimineata a mea scriu exact ce simt ... si asta am simtit asta am scris ! 😉😂😂😂😂 Glumeam Sandra! Tocmai datorita faptului ca prea multe scriu ci draga, scumpule, etc... tu stii cel mai bine ce simti! Spor sa ai! Link spre comentariu
sandralove Reputație: 645 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Constanta ,Mamaia Oras:Constanta ,Mamaia Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 44 minute, banana_lunga a spus: Și ...în oraș când te muți? nu ma mut ... sau daca vreodata am sa ma mut , ma duc acolo unde am treaba aparte de meseria asta ... Unde se presupune ca trebuie sa stau mai mult si pot sa fac si asta intre timp fara sa imi fie incomod ... 😊 Link spre comentariu
sandralove Reputație: 645 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Constanta ,Mamaia Oras:Constanta ,Mamaia Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 47 minute, Pandishpan a spus: Asa este felul ei...este iubareata...si respectuasa..nu e cu figuri in cap...pacat ca nu stiu daca o mai prinzi pe aici...dar se intoarce...(pana sa scriu eu...a postat ea) da exact , asa sunt eu ... as fi putut sa am arfe la greu pt ca aveam pe ce ... dar sunt super dragalasa ca persoana! Si nu ,nu ma comparati cu altele pt ca eu sunt asa si in viata de zi cu zi ... 😘😘😘😘😘va pupi Link spre comentariu
banana_lunga Reputație: -229 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Partajează Postat Septembrie 26, 2021 5 minutes ago, sandralove said: nu ma mut ... sau daca vreodata am sa ma mut , ma duc acolo unde am treaba aparte de meseria asta ... Unde se presupune ca trebuie sa stau mai mult si pot sa fac si asta intre timp fara sa imi fie incomod ... 😊 I see... păi atunci poți să-mi zici cât mai exact pe unde ești de găsit? Vreau să bag pe Waze sau Maps să-mi fac o idee de cât timp aș pierde pe drum dus-întors... să știu cum mă planific de o eventuală vizită ca să te iau la smotocit. 🙂 2 Link spre comentariu
Pandishpan Reputație: 896 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 6 minute, banana_lunga a spus: I see... păi atunci poți să-mi zici cât mai exact pe unde ești de găsit? Vreau să bag pe Waze sau Maps să-mi fac o idee de cât timp aș pierde pe drum dus-întors... să știu cum mă planific de o eventuală vizită ca să te iau la smotocit. 🙂 Hanul piratilor...daca sti 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 2 ore, sandralove a spus: neatza iubiti mei , dragi mei adorabili mei ! N-ai si ceva cu sponsori? :))))) S-au azi dimi n-ai simtit nimic legat de ei?😜🙂 2 Link spre comentariu
banana_lunga Reputație: -229 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Partajează Postat Septembrie 26, 2021 18 minutes ago, Pandishpan said: Hanul piratilor...daca sti Hai să trăești o mie de ani pace! 2 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 9 minute, haloowen a spus: N-ai si ceva cu sponsori? :))))) S-au azi dimi n-ai simtit nimic legat de ei?😜🙂 Sau* Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9636 Postat Septembrie 26, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 5 ore, banana_lunga a spus: I see... păi atunci poți să-mi zici cât mai exact pe unde ești de găsit? Vreau să bag pe Waze sau Maps să-mi fac o idee de cât timp aș pierde pe drum dus-întors... să știu cum mă planific de o eventuală vizită ca să te iau la smotocit. 🙂 Pune lidl mamaia sat (daca nu stii unde e nici ala...plm)...si esti la 5 min de mers pe jos de locatia fetei 1 1 1 Link spre comentariu
banana_lunga Reputație: -229 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Partajează Postat Septembrie 26, 2021 1 hour ago, talibanu said: Pune lidl mamaia sat (daca nu stii unde e nici ala...plm)...si esti la 5 min de mers pe jos de locatia fetei Cred că știu pe unde e... 2 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 52 minute, banana_lunga a spus: Cred că știu pe unde e... Bai da-l in ma-sa ca il gaseste waze-ul sau google maps-ul, trebuie sa reusesti! 😅 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Sau scrii sandralove mamaia pe maps si te duce la scara blocului :))) 4 Link spre comentariu
banana_lunga Reputație: -229 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Partajează Postat Septembrie 26, 2021 38 minutes ago, haloowen said: Sau scrii sandralove mamaia pe maps si te duce la scara blocului :))) Așa ai făcut? 2 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 26, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 26, 2021 5 minutes ago, banana_lunga said: Așa ai făcut? La mine a mers, m-a direcționat pana în fata ușii. Plus ca maps-ul îmi da și orarul curselor de autobuz pentru întoarcere. 🤣🤣 3 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 8 minute, g2br13l a spus: La mine a mers, m-a direcționat pana în fata ușii. Plus ca maps-ul îmi da și orarul curselor de autobuz pentru întoarcere. 🤣🤣 Tu esti prieten cu Bill Gates si de asta iti da atatea detalii 🤣 ca si aici pe forum... 😉 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 5 minute, nicieu a spus: Tu esti prieten cu Bill Gates si de asta iti da atatea detalii 🤣 ca si aici pe forum... 😉 Bill asta e portar la ansamblul ala unde sta sandra? L-au poreclit Gates?:)) 2 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 3 minute, haloowen a spus: Bill asta e portar la ansamblul ala unde sta sandra? L-au poreclit Gates?:)) Nu stiu, nu am ajuns niciodata pe acolo! 🤣 al dracu Gates asta, a ajuns si la Hanul Piratilor! 🤣 Link spre comentariu
sandralove Reputație: 645 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Constanta ,Mamaia Oras:Constanta ,Mamaia Partajează Postat Septembrie 26, 2021 🤣🤣🤣🤣🤣vai de capu meu ,hai ca inainte de culcare am ras copios mi-a sarit si oboseala ... 😅😅😅 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Chiar acum, sandralove a spus: 🤣🤣🤣🤣🤣vai de capu meu ,hai ca inainte de culcare am ras copios mi-a sarit si oboseala ... 😅😅😅 Eu cred ca tu esti prietena cu Bill, dar nu Gates! 😁 Link spre comentariu
banana_lunga Reputație: -229 Postat Septembrie 27, 2021 Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Partajează Postat Septembrie 27, 2021 10 hours ago, g2br13l said: La mine a mers, m-a direcționat pana în fata ușii. Plus ca maps-ul îmi da și orarul curselor de autobuz pentru întoarcere. 🤣🤣 Cine mai e ca tine?! Eventual ...maps-ul a propus pe altul să intre la domnșoară în locul tău, nu? 🤣🤣 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum