Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 2 minutes ago, fakeaccount said: Şi taxele SUA ce le fac? E o piaţă importantă, dar se descurcă china şi fără ei. Mai mult suferă companiile americane decât china ca urmare a taxelor vamale. Dar asta e altă poveste. Aici e economie, noi am plecat de la presupusa propagandă progresită a chinei, care nu e găsit. După cum am mai zis China e o problemă, dar nu ne scapă de ea o natalitate mai mare sau rugatul la Dzeu. Ia uite boss.
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2594 Postat Mai 3, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Mai 3, 2021 3 minutes ago, Cocalar21 said: SUA sunt cam singurii care se pot pisa pe China. N-au nevoie sa producă ieftin in China. Ii doare fix in pula. Un Apple produs in China costa cât un Samsung produs in Coreea. Nu au importuri semnificative din China. In afara de faptul ca democrații au supt pula la partid alta explicație e ca i-or fi amenințat și aia cu bombardeaua. Dar in mod cert au supt niște pula ca sa-i lse pe aia sa ajungă 1.5 miliarde și ei sa crape. Samsung produce mult în china. Şi dacă nu importă aşa mult, pe ce pun tarife? Şi cum se pişă pe ei? Ce le pot face aşa de simplu? 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 Apropo se ce ziceai ca eram inferiori ca număr, ia de aici la 1900: https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_population_in_1900
picon Reputație: 1046 Postat Mai 3, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 3, 2021 Acum 1 oră, cincistele a spus: Bre, unde vezi tu că aș băga ceva cu forța în capul cuiva ? Am deschis un topic în care intră cine vrea și spune ce vrea...nu e ca și cum oblig pă cineva să intre și să accepte ce debitez eu sau @cocalar21 p-aici. Nu mai zic că numeric suntem în inferioritate 😜 Inferioritatea nu e doar numerică. Acum 1 oră, Cocalar21 a spus: Eu m-aș hazarda fără dovezi ca nu lucrez la SIE sa zic ca propaganda chineza susține progresismul occidental. Dar vb lu @picon mai bine ma duc sa ma culc ca faptul ca ei baga bani in democrații din SUA nu e o dovada, poate o fac din mărinimie cine plm știe 😂😂😂😂 Corect! Somn ușor! Acum 1 oră, Cocalar21 a spus: Dap. Ți-am zis:). Totul e o coincidenta nu exista nici un plan stai liniștit 😂😂😂😂 Eu stau liniștit, voi sunteți neliniștiți. 1 1 4
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 1 minute ago, fakeaccount said: Samsung produce mult în china. Şi dacă nu importă aşa mult, pe ce pun tarife? Şi cum se pişă pe ei? Ce le pot face aşa de simplu? Ce vroia sa facă Trump. Sa pună taxe de toate importurile făcute de companii americane care produceau acolo inloc sa producă local.
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2594 Postat Mai 3, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Mai 3, 2021 4 minutes ago, Cocalar21 said: Ia uite boss. Păi india a crescut mai repede ca china, şi ei sunt cu propaganda lgbt? Plus că e puţin neclar graficul, populaţia sua a crescu cu aproape 50%. Nu deloc rău, dar chinezii s-au dublat, ei au o problemă, nu SUA. Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 Și ultima, enjoy 2030 sper sa ne prindă pe toți in viața. O sa fim fix pielea de pe pwla 😂😂😂😂 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Estimates_of_historical_world_population
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 Just now, fakeaccount said: Păi india a crescut mai repede ca china, şi ei sunt cu propaganda lgbt? Plus că e puţin neclar graficul, populaţia sua a crescu cu aproape 50%. Nu deloc rău, dar chinezii s-au dublat, ei au o problemă, nu SUA. Nu vezi nici o corelație între lipsa creșterii populației și măsurile luate de democrați gen feminism anticoncepționale prezervative lgbt și Woodstoc și ce înseamnă progresismul care a început fix atunci ? Da ei au o problema or sa ne mănânce la prânz in 2030 in pula mea.
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2594 Postat Mai 3, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Mai 3, 2021 8 minutes ago, Cocalar21 said: Apropo se ce ziceai ca eram inferiori ca număr, ia de aici la 1900: https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_population_in_1900 Păi ce este diferit faţă de azi? Sunt cam aceleaşi proporţii, china chiar avea un avataj mai mare ca procent. Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 Just now, fakeaccount said: Păi ce este diferit faţă de azi? Sunt cam aceleaşi proporţii, china chiar avea un avataj mai mare ca procent. Mai numara o data albii vs chinezi. si vezi.
Membru Premium elprofesoare Reputație: 65601 Postat Mai 3, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Mai 3, 2021 1 minute ago, Cocalar21 said: Mai numara o data albii vs chinezi. si vezi. Un lucru e cert, suntem prea mulți pe pământ! 7 2
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 1 minute ago, elprofesoare said: Un lucru e cert, suntem prea mulți pe pământ! Noi ăștia din occident clar conform teoriilor sponsorizate de Soros. Doar chinezii/ arabii și negrii nu e. Ma duc sa fac o laba sa-l mulțumesc pe stapanu și pun și prezervativ sa fiu sigur ca nu ma reproduc. Noapte buna.
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2594 Postat Mai 3, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Mai 3, 2021 8 minutes ago, Cocalar21 said: Nu vezi nici o corelație între lipsa creșterii populației și măsurile luate de democrați gen feminism anticoncepționale prezervative lgbt și Woodstoc și ce înseamnă progresismul care a început fix atunci ? Da ei au o problema or sa ne mănânce la prânz in 2030 in pula mea. Păi corelaţia o faci cu SUA înainte de măsuri, nu cu alte ţări. Şi repet, 50% nu e rău. Populaţia a crescut bine în ciuda lor. Woodstock a fost doar un festival. Dacă am urma aceiaşi evoluţie românia ar avea cca 30 mil în 2070. 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
cincistele Reputație: -3877 Postat Mai 3, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Mai 3, 2021 Acum 1 minut, elprofesoare a spus: Un lucru e cert, suntem prea mulți pe pământ! Cum ai calculat ? 1 1
Membru Premium elprofesoare Reputație: 65601 Postat Mai 3, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Mai 3, 2021 Just now, Cocalar21 said: Noi ăștia din occident clar conform teoriilor sponsorizate de Soros. Doar chinezii/ arabii și negrii nu e. Ma duc sa fac o laba sa-l mulțumesc pe stapanu și pun și prezervativ sa fiu sigur ca nu ma reproduc. Noapte buna. Trebuie lăsată sămânță, eu sunt sătul de indieni, peste tot pe unde am fost nu am scăpat de ei. 7 2
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 3 minutes ago, fakeaccount said: Păi corelaţia o faci cu SUA înainte de măsuri, nu cu alte ţări. Şi repet, 50% nu e rău. Populaţia a crescut bine în ciuda lor. Woodstock a fost doar un festival. Dacă am urma aceiaşi evoluţie românia ar avea cca 30 mil în 2070. SUA a dat moda după al doilea război mondial la toată Europa de vest și mai nou și la cea de est. De ce oare am devenit din țara ortodoxa in țara de hoți și curve după 89? Dacă Trendul se continua o sa avem 3 milioane de țigani in România. Ce veZi tu la SUA include căcălău de mexicani și alte nații. Intra milioane pe an și nu mai pleacă. la noi vine pulea spataru, in afara de unguri și țigani nimeni n-a vrut sa stea aici.
Membru Premium elprofesoare Reputație: 65601 Postat Mai 3, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Mai 3, 2021 3 minutes ago, cincistele said: Cum ai calculat ? Ciumele și bolile care tot apar nedeterministic ridică un mare semn de întrebare in această selecție naturală. 7 2
cincistele Reputație: -3877 Postat Mai 3, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Mai 3, 2021 Acum 3 minute, elprofesoare a spus: Ciumele și bolile care tot apar nedeterministic ridică un mare semn de întrebare in această selecție naturală. Sunt de când lumea și pământul, da' acum oamenii sunt capabili să producă și ei viruși în laborator. 1 1
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2594 Postat Mai 3, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Mai 3, 2021 10 minutes ago, Cocalar21 said: Mai numara o data albii vs chinezi. si vezi. De unde ştii câţi albi erau? Aşa ca populaţie europa era la 300 mil, acum e la peste 500. China era la 400 mil, acum e pe la 1.3 miliarde. Ca procent din populaţia lumii china era cam la fel, dar europa era mai mult. Chiar şi aşa, am crescut binişor, aproape ne-am dublat în 100 ani. Nu la noi e problema. 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 1 minute ago, fakeaccount said: De unde ştii câţi albi erau? Aşa ca populaţie europa era la 300 mil, acum e la peste 500. China era la 400 mil, acum e pe la 1.3 miliarde. Ca procent din populaţia lumii china era cam la fel, dar europa era mai mult. Chiar şi aşa, am crescut binişor, aproape ne-am dublat în 100 ani. Nu la noi e problema. Bah nu înțelegi. Dacă 4 chinezi te țin unul te taie cu cutitu te mănâncă toți la micul dejun când nu or sa aibe ce sa mai mănânce la ei. Pt ca 5 la 1 nu ai nici o șansa. Nici dacă te lași futut in cur tot nu scapi.
Membru Premium elprofesoare Reputație: 65601 Postat Mai 3, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Mai 3, 2021 5 minutes ago, cincistele said: Sunt de când lumea și pământul, da' acum oamenii sunt capabili să producă și ei viruși în laborator. Belea mare ne-am ales de când cu armele biologice. 7 1
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 6 minutes ago, fakeaccount said: De unde ştii câţi albi erau? Aşa ca populaţie europa era la 300 mil, acum e la peste 500. China era la 400 mil, acum e pe la 1.3 miliarde. Ca procent din populaţia lumii china era cam la fel, dar europa era mai mult. Chiar şi aşa, am crescut binişor, aproape ne-am dublat în 100 ani. Nu la noi e problema. Eu încă te suspectez ca faci pe prostul de nu înțelegi unde e problema. Tu poate presupui ca nu exista războaie și Ca vom trai toți in pace sub îndrumarea științei. Ce pula mea faci mah dacă aia vin pe jos (pe drumul mătăsii) vreo 3 Miliarde in curând in Europa? Nu sunt africani sa moara pe Mediterană. Pot ajunge pe JOS! Cum te lupți tu cu 5?
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 6 minutes ago, Cocalar21 said: Eu încă te suspectez ca faci pe prostul de nu înțelegi unde e problema. Tu poate presupui ca nu exista războaie și Ca vom trai toți in pace sub îndrumarea științei. Ce pula mea faci mah dacă aia vin pe jos (pe drumul mătăsii) vreo 3 Miliarde in curând in Europa? Nu sunt africani sa moara pe Mediterană. Pot ajunge pe JOS! Cum te lupți tu cu 5? Sau poate nu te lupți. Le dai femeile sa ți le futa, oile și maidanezii sa le mănânce și pârjolești pajiștile in tipicul spirit mioritic 😂😂😂 #aideplm
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2594 Postat Mai 4, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Mai 4, 2021 7 hours ago, Cocalar21 said: Bah nu înțelegi. Dacă 4 chinezi te țin unul te taie cu cutitu te mănâncă toți la micul dejun când nu or sa aibe ce sa mai mănânce la ei. Pt ca 5 la 1 nu ai nici o șansa. Nici dacă te lași futut in cur tot nu scapi. Da mă, că în războaie ne batem în cuţite acum. După cum am zis, ne trebuie ştiinţă, ca să facem arme superioare, nu religie. Şi oricum, sunt cel mult 3 la 1 şi sunt mai mici de statură în medie. Eu zic că mă descurc. Plus cu putem cere ajutor de la indieni, şi au belit pwla atunci. 2 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Vizitator puloiu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2021 Postat Mai 4, 2021 55 minutes ago, fakeaccount said: Da mă, că în războaie ne batem în cuţite acum. După cum am zis, ne trebuie ştiinţă, ca să facem arme superioare, nu religie. Şi oricum, sunt cel mult 3 la 1 şi sunt mai mici de statură în medie. Eu zic că mă descurc. Plus cu putem cere ajutor de la indieni, şi au belit pwla atunci. Tot despre stiinta: "Nu stiu cu ce fel de arme va fi purtat cel de-al 3-lea Razboi Mondial, insa cel de-al 4-lea va fi purtat cu pietre si bete." - Albert Einstein
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum