Membru Premium fakeaccount Reputație: 2279 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Iunie 2, 2021 4 hours ago, Cocalar21 said: Sau Japonia. Probleme cu nivelul de civilizatie al Japoniei? Mai are România progresista multă muie de luat de la UE pana ajunge la nivelul ălora părerea mea. Unde în japonia e cum zici tu? Ăia sunt mai ciudaţi ca noi. Când au ajuns misionarii creştini la ei s-au oripilat. 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2021 Postat Iunie 2, 2021 3 minutes ago, fakeaccount said: Unde în japonia e cum zici tu? Ăia sunt mai ciudaţi ca noi. Când au ajuns misionarii creştini la ei s-au oripilat. https://www.bbc.com/worklife/article/20210405-why-japan-cant-shake-sexism
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2021 Postat Iunie 2, 2021 Just now, Cocalar21 said: https://www.bbc.com/worklife/article/20210405-why-japan-cant-shake-sexism “In the US, strong women are seen as cool. In Japan, we’re taught to be obedient – Mako Tanaka”
cincistele Reputație: -3877 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iunie 2, 2021 Acum 7 ore, fakeaccount a spus: Ce e fosfolipidele https://courses.lumenlearning.com/introchem/chapter/phospholipids/ Ce vrea ele în apă https://www.visionlearning.com/en/library/Biology/2/Origins-of-Life-II/227 (vezi la: Testing lipids from Earth and from space) Cum ar fi putut evalua catre o membrană celulară https://www.pnas.org/content/116/35/17239 originile RNA https://astrobiology.nasa.gov/news/rna-origins-in-sheets-of-clay/ https://www.mdpi.com/2075-1729/4/3/318/htm Ce e tipul de sol care permite formarea ARN https://en.wikipedia.org/wiki/Montmorillonite#Discovery Cum ar putea evolua către celule https://news.harvard.edu/gazette/story/2003/11/a-role-for-clay-in-formation-of-the-first-cells/ Este o ipoteză, dar arată că posibilitatea formării spontane și accidentale (adică fără un proces controlat) a unor părți din celulă este posbilă, și nu ceva sf și imposbil statistic. “We’re not saying that this is a process that actually happened,” Szostak said. “There are a lot of missing links in the chain going from small molecules to complex cells.” One of the largest, he said, is where the original material that formed the RNA would have come from. A second missing piece, he said, involves how RNA might have begun replicating itself to pass genetic information on to the next generation. “I think [the experiments outline] a plausible step, but what we don’t know is how to get the components to build RNA that could assemble on the clay,” Szostak said. “We also don’t know what kind of membrane-forming molecules were around.” Szostak laughed when asked about parallels to creation myths, several of which have deities creating humans out of clay. There’s a few billion years and a lot of missing steps between the formation of simple life and the evolution of humans, he said. “ There’s nothing crawling out of the test tubes yet,” Szostak said. " 😁😉 Acum 7 ore, fakeaccount a spus: Păi dacă este doar dorința de a aparține la un grup și tradiție, atunci ce caută acolo tot felul de elemente de etică, gen ce este bine și ce este rău, sau noțiunea de păcat, sau viața de apoi, natura divinității etc. ? Poate fi mult simplificată fără să piardă acest rol. Ce „tradiții precreștine, "păgîne"... ” avem? Nu de alta dar suntem creștinați de mult (cca 1000) și tradiții mai vechi de 1000 de ani de nu știu să existe. Sunt unele venite de la popoare păgâne ce au trecut pe aici, dar nu știu nimic precreștin românesc/valah (venite de la daci sau românii precreștini). E mai mult decât apartenența la un grup și tradiție de dragul tradiției, în felul în care o spui tu, o cam duci în banal...ori nu e așa, oricât ar vrea detractorii noștri, există o conștiință națională și o dorință de unitate. Conducătorii români, domni sau voievozi au refuzat hotărât și vehement să treacă la credința "papistașă", de cea islamică nici nu mai vorbesc. Negru Vodă, Bogdan I, Mircea cel Bătrân, Vlad Țepeș, Ștefan cel Mare, Brâncoveanu și fii lui, toți s-au opus. Chiar și Asăneștii, conducătorii imperiului bulgaro-român l-au refuzat pe papă. Chiar dacă au pierdut sprijinul militar al catolicilor. Imperiul Roman de Răsărit - bizantin - era muribund, de la Constantinopole nu sperau la niciun sprijin, de niciun fel și cu toate astea, nu au trecut la catolicism. Colindele sunt tradiții păgâne, precreștine, nu existau în creștinism. Moș Crăciun e precreștin. Ouăle de Paști nu sunt un obicei creștin. Mărțișorul nu e creștin.Drăgaica, Paparudele, chiar și ziua de Sfânta Maria din 15 august corespunde unei sărbători precreștine. Maica Domnului se suprapune peste un cult mult mai vechi, ancestral, al Marii Zeițe. Majoritatea sunt de la daci, care i-au asimilat pe migratori. Clar că nu suntem puri rasial, atâtea neamuri care au trecut pe aici și au lăsat moștenirea genetică, dar e formidabil cum ne-am păstrat identitatea și limba. E indiscutabil că biserica ortodoxă a fost un liant foarte puternic din punctul ăsta de vedere. 2
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 2, 2021 Postat Iunie 2, 2021 M-ați băgat prin toate cotloanele internetului cu astea 34 de pagini și încă numărând. Concluziile unui om a cărui existență e marcată de confuzie și două atacuri de panică pe an sunt următoarele: 1. L-am ascultat pe unul care explica de ce găinile sunt reptile. Trăiți liniștiți cu vina că m-ați adus în stadiul ăsta. 2. L-am întrebat pe altu' evlavios care e treaba cu Dumnezeu și mi-a zis că involuntar mereu a crezut în Dânsul, dar niciodată în religie, până a fost aproape de moarte. 3. Adică unu' plus doi cumulat: e bine să nu te culci în nicio tabără, ca să nu te-njure muierea pe motiv că nu i-ai făcut jardinierele verticale și n-ai reparat ușa garajului. 2
-yorick- Reputație: 1356 Postat Iunie 3, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Iunie 3, 2021 Stai să vezi ce atac de panică o să faci când o să-i vezi pe copiii lu` badea Ghio & Ion sub tancurile jidanilor la Armaghedon in maxim 20-30 de ani (eu zic ca in 15 ani) 😃 p.s. e visul meu de o viață și-l voi vedea aievea 🤩
-yorick- Reputație: 1356 Postat Iunie 3, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Iunie 3, 2021 .................voi ăștia care sunteți adepții evoluționismului, cum vă explicați că un popor cu femei atât de frumoase (nu vreau să jignesc danezele sau suedezele ori norvegiencele), e pe pe ducă? adică pleacă lumea de aici ca de ciumă? cum vă explicați această evoluție a hoților si curvelor de la porțile Romei? Există morală, așa-i? Trebuie să ne modificăm genomul până nu-i prea târziu. Sau ce dacă, nu suntem aici de veci stăpâni...pot veni și alții să locuiască aici.
-yorick- Reputație: 1356 Postat Iunie 3, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Iunie 3, 2021 România își spune grădina maicii Domnului (fara nici o legatura istorica, doar in scopul manipularii prostimii), hai sa vedem ce poate face Zamolxe versus Yahve Zamolxe, intr-o tara verde, cu resurse, asigura prin agricultura 7% din PIB si 25% din carnea de porc Ce face Yahve intr-o tara cat 3 judete si 66% desert? Asigura hrana pentru 95% din populatia tarii, plus apa si hrana pentru export Cum arata evreii? Arieni? Naaa, arata ca vai de lume, femeile lor sunt printre cele mai urate de pe fata pamantului. Românii? Ei bine, ei au femei, frumoase, dar au ramas prosti si saraci, dar se inchipuie ca fiind cei mai frumosi si destepti (le reamintesc ca 2/3 dintre premiile Nobel au fost luate de evrei si 1/3 de germanici, si insignigiant de alte natii) si acum adevarul la Romania te Fut!
cincistele Reputație: -3877 Postat Iunie 3, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iunie 3, 2021 Acum 2 ore, -yorick- a spus: Stai să vezi ce atac de panică o să faci când o să-i vezi pe copiii lu` badea Ghio & Ion sub tancurile jidanilor la Armaghedon in maxim 20-30 de ani (eu zic ca in 15 ani) 😃 p.s. e visul meu de o viață și-l voi vedea aievea 🤩 Bă, ai visuri sadice... și tu "ești" cu Dumnezeu ? 🙈 Acum 33 minute, -yorick- a spus: România își spune grădina maicii Domnului (fara nici o legatura istorica, doar in scopul manipularii prostimii), hai sa vedem ce poate face Zamolxe versus Yahve Zamolxe, intr-o tara verde, cu resurse, asigura prin agricultura 7% din PIB si 25% din carnea de porc Ce face Yahve intr-o tara cat 3 judete si 66% desert? Asigura hrana pentru 95% din populatia tarii, plus apa si hrana pentru export Cum arata evreii? Arieni? Naaa, arata ca vai de lume, femeile lor sunt printre cele mai urate de pe fata pamantului. Românii? Ei bine, ei au femei, frumoase, dar au ramas prosti si saraci, dar se inchipuie ca fiind cei mai frumosi si destepti (le reamintesc ca 2/3 dintre premiile Nobel au fost luate de evrei si 1/3 de germanici, si insignigiant de alte natii) si acum adevarul la Romania te Fut! Ai ură viscerală pă români...plm, sper că rămâi doar la stadiul ăsta, de scriitor pă forumuri și nu te apuci să "pedepsești" oamenii pă stradă... Calmează-te, lumea caută pacea, nu războiul. 2
-yorick- Reputație: 1356 Postat Iunie 3, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Iunie 3, 2021 Totusi sa nu disperam. După distrugerea nucleară a Statelor Unite, iata ce spune profetul Isaia: 13:14 Atunci, ca o căprioară speriată, ca o turmă fără păstor, fiecare se va întoarce la poporul său, fiecare va fugi în ţara lui. (Ieremia 51:9 „Am voit să vindecăm Babilonul, dar nu s-a vindecat! Părăsiţi-l şi haidem fiecare în ţara noastră, căci pedeapsa lui a ajuns până la ceruri şi se înalţă până la nori.”) Nu e vorba de Babilonul de acum 2500 de ani, cine a citit Isaia stie ca se refera la babilonul actual (US), unde elita lui o constituie evreii (care cum spune Isaia se intorc ACUM in tara lor "pe umerii porumbeilor" - "cine sunt acestia care se intorc in tara lor pe umerii porumbeilor?" din 1948 si pana acum - e vb de avioanele de calatori) Nu e nici o evolutie. E doar o crestere a cunostiintei si un sfarsit al acestei cunostiinte. Unde e mandria si fala arienilor? A evolutiei? In America pana si ei au degenerat, vezi cazul Eminem. Am dat o lista cu vreo 60 de manelisti români care se dau in stambă cu prostituatele românce traficate? Noua (preotilor nostri) ne place sa ne comparam cu tara sfanta, sa va dau o lista cu 80 de compozitori de muzica electronica din Israel? Nu cred ca e cazul pe un site de curve si curvari. Dar multumesc adminului ca imi permite sa ma exprim....
-yorick- Reputație: 1356 Postat Iunie 3, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Iunie 3, 2021 34 minutes ago, cincistele said: Bă, ai visuri sadice... și tu "ești" cu Dumnezeu ? 🙈 Ai ură viscerală pă români...plm, sper că rămâi doar la stadiul ăsta, de scriitor pă forumuri și nu te apuci să "pedepsești" oamenii pă stradă... Calmează-te, lumea caută pacea, nu războiul. sunt la fel de activ si pe fb, pentru ca nu vreau ca dupa 2024 sa fiu condus de nebuni care se dau patrioti, vreau ca 30 de ani cat mai sunt sa o ducem bine, sa ramana românii acasa in țară, nu motivați de hoție bugetară ci de muncă cinstită, dacă nu, las ca vin asiaticii, documentarul Home, 2009, apreciaza ca pana in 2050 vor fi peste 200 milioane refugiati climatici, mai bine asiatici aici decat fătălăii mamei lui Belzebut
cincistele Reputație: -3877 Postat Iunie 3, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iunie 3, 2021 Acum 3 ore, -yorick- a spus: sunt la fel de activ si pe fb, pentru ca nu vreau ca dupa 2024 sa fiu condus de nebuni care se dau patrioti, vreau ca 30 de ani cat mai sunt sa o ducem bine, sa ramana românii acasa in țară, nu motivați de hoție bugetară ci de muncă cinstită, dacă nu, las ca vin asiaticii, documentarul Home, 2009, apreciaza ca pana in 2050 vor fi peste 200 milioane refugiati climatici, mai bine asiatici aici decat fătălăii mamei lui Belzebut Nu te înțeleg...ai numai postări apocaliptice și pline de ură la adresa oamenilor, mai ales a românilor. Cum să dorești tu binele românilor dacă ne zugrăvești drept cei mai răi dintre oameni ? Văd că ești un apologet al israelienilor și în același timp un detractor al americanilor. Cum vine asta ? Nu ești conștient că fără americani, israelienii ar fi pulverizați ? Românii s-au înțeles dintotdeauna bine cu evreii, nu știu de ce ne socotești antisemiți. A fost un episod nefericit când a fost rebeliunea legionară și atunci au fost omorâți și deportați, e adevărat. Dar așa au fost vremurile, legionarii au fost niște cretini, culmea și ei, în numele lui Dumnezeu. Și au omorât și români și țigani. Au căzut sub gloanțele lor personalități ca Iorga, Madgearu și mulți alții. Au fost sprijiniți de Hitler să intre la guvernare și apoi au încercat să ia puterea totală pe calea armelor. Au făcut mult rău și au omorât mulți oameni nevinovați : români, evrei, țigani. 2
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2021 Postat Iunie 3, 2021 3 hours ago, -yorick- said: Totusi sa nu disperam. După distrugerea nucleară a Statelor Unite, iata ce spune profetul Isaia: 13:14 Atunci, ca o căprioară speriată, ca o turmă fără păstor, fiecare se va întoarce la poporul său, fiecare va fugi în ţara lui. (Ieremia 51:9 „Am voit să vindecăm Babilonul, dar nu s-a vindecat! Părăsiţi-l şi haidem fiecare în ţara noastră, căci pedeapsa lui a ajuns până la ceruri şi se înalţă până la nori.”) Nu e vorba de Babilonul de acum 2500 de ani, cine a citit Isaia stie ca se refera la babilonul actual (US), unde elita lui o constituie evreii (care cum spune Isaia se intorc ACUM in tara lor "pe umerii porumbeilor" - "cine sunt acestia care se intorc in tara lor pe umerii porumbeilor?" din 1948 si pana acum - e vb de avioanele de calatori) Nu e nici o evolutie. E doar o crestere a cunostiintei si un sfarsit al acestei cunostiinte. Unde e mandria si fala arienilor? A evolutiei? In America pana si ei au degenerat, vezi cazul Eminem. Am dat o lista cu vreo 60 de manelisti români care se dau in stambă cu prostituatele românce traficate? Noua (preotilor nostri) ne place sa ne comparam cu tara sfanta, sa va dau o lista cu 80 de compozitori de muzica electronica din Israel? Nu cred ca e cazul pe un site de curve si curvari. Dar multumesc adminului ca imi permite sa ma exprim....
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2021 Postat Iunie 3, 2021 Și eu vreau sa mulțumesc onoratei Instanțe care l-a băgat pe Dani Mocanu la pârnaie ca și-a permis sa spună un adevăr biblic antro melodie anlok sa kompuna versuri despre kat da frumoase ie fetili și kat da kredinkioase ieste iele și kum știe sa se komporte cu bărbații.
-yorick- Reputație: 1356 Postat Iunie 4, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Iunie 4, 2021 12 hours ago, Cocalar21 said: Și eu vreau sa mulțumesc onoratei Instanțe care l-a băgat pe Dani Mocanu la pârnaie ca și-a permis sa spună un adevăr biblic antro melodie anlok sa kompuna versuri despre kat da frumoase ie fetili și kat da kredinkioase ieste iele și kum știe sa se komporte cu bărbații. D. Mocanu a fost si traficant de carne vie iar in ce priveste muzica se folosea de femei ca de niste obiecte pentru a obtine audienta, muzica ca atare (copiata de la turcaleți) fiind secundara, principalul punct de atractie fiind bucile femeilor pe care le folosea in videoclipuri, el pozand in șef de harem / bordel. Asa ceva nu este permis intr-o tara civilizata, promovarea promiscuitatii morale, a infractionalitatii, a evaziunii fiscale, din curvărie. Unde ai vazut tu asa ceva in Olanda, Germania? Patroni de bordel să se dea in stambă cu angajatele?
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iunie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2021 11 minutes ago, -yorick- said: D. Mocanu a fost si traficant de carne vie iar in ce priveste muzica se folosea de femei ca de niste obiecte pentru a obtine audienta, muzica ca atare (copiata de la turcaleți) fiind secundara, principalul punct de atractie fiind bucile femeilor pe care le folosea in videoclipuri, el pozand in șef de harem / bordel. Asa ceva nu este permis intr-o tara civilizata, promovarea promiscuitatii morale, a infractionalitatii, a evaziunii fiscale, din curvărie. Unde ai vazut tu asa ceva in Olanda, Germania? Patroni de bordel să se dea in stambă cu angajatele? Ce-ai coaie in plm e plin de melodii de genul in multe tari
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2021 Postat Iunie 4, 2021 1 hour ago, -yorick- said: D. Mocanu a fost si traficant de carne vie iar in ce priveste muzica se folosea de femei ca de niste obiecte pentru a obtine audienta, muzica ca atare (copiata de la turcaleți) fiind secundara, principalul punct de atractie fiind bucile femeilor pe care le folosea in videoclipuri, el pozand in șef de harem / bordel. Asa ceva nu este permis intr-o tara civilizata, promovarea promiscuitatii morale, a infractionalitatii, a evaziunii fiscale, din curvărie. Unde ai vazut tu asa ceva in Olanda, Germania? Patroni de bordel să se dea in stambă cu angajatele? In Olanda eram in Amsterdam când la un semafor a trecut pe lângă mine un poponar îmbrăcat in costum de piele cu lanțuri. In plus la orice colț de strada cineva îmi oferea cocaiana heroina și altele. Hai sa fim serioși cu promovarea promiscuității morale.
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2021 Postat Iunie 4, 2021 4 minutes ago, Cocalar21 said: In Olanda eram in Amsterdam când la un semafor a trecut pe lângă mine un poponar îmbrăcat in costum de piele cu lanțuri. In plus la orice colț de strada cineva îmi oferea cocaiana heroina și altele. Hai sa fim serioși cu promovarea promiscuității morale. Plus ca n-am chef sa comentez cu promovarea evaziunii fiscale. Trecând peste faptul ca sunt convins ca traficanții da droguri da pa strada din Amsterdam nu dau bon fiscal, mai intereseaza-te dacă nu cumva Olanda e paradis fiscal pentru multe corporații și plătesc taxe de sub 1% cu ce dealuri au cu guvernu, ele făcând profit in tot UE și plătind taxe doar in Olanda. Știu câteva BV-URI incorporate acolo care sunt defapt companii românești da succesuri.
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2279 Postat Iunie 4, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Iunie 4, 2021 12 hours ago, Cocalar21 said: In Olanda eram in Amsterdam când la un semafor a trecut pe lângă mine un poponar îmbrăcat in costum de piele cu lanțuri. Oooo, ce tragedie, dacă te lega cu lanțurile alea și te viola? Asta era o problemă? 12 hours ago, Cocalar21 said: In plus la orice colț de strada cineva îmi oferea cocaiana heroina și altele. Nu cred asta, eu nu am văzut asta în Olanda, sincer nici ce ai descris mai sus nu am văzut, dar am prins o paradă. Cocaină și heroină? Unde erai? 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2279 Postat Iunie 4, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Iunie 4, 2021 On 6/2/2021 at 8:58 PM, cincistele said: “We’re not saying that this is a process that actually happened,” Szostak said. “There are a lot of missing links in the chain going from small molecules to complex cells.” One of the largest, he said, is where the original material that formed the RNA would have come from. A second missing piece, he said, involves how RNA might have begun replicating itself to pass genetic information on to the next generation. “I think [the experiments outline] a plausible step, but what we don’t know is how to get the components to build RNA that could assemble on the clay,” Szostak said. “We also don’t know what kind of membrane-forming molecules were around.” Szostak laughed when asked about parallels to creation myths, several of which have deities creating humans out of clay. There’s a few billion years and a lot of missing steps between the formation of simple life and the evolution of humans, he said. “ There’s nothing crawling out of the test tubes yet,” Szostak said. " 😁😉 Păi asta am zis și eu, sunt doar niște elemente, dar fac apariția vieții mult mai probabilă. Nu e necesar să se asambleze toată celula odată, se poate face în mai mulți pași. Și sunt implicații, de exemplu de ce toate celule au acilași timp de membrană (optimizată pentru apă) în condițiile în care nu toate animalele trăiesc în apă. Asta creează unele vulnerabilități, inclusiv pandemia cu care ne confruntăm. Nici măcar nu poate fi invocat faptul că s-a plictisit Dzeu, din moment ce este valabil la toate celulele. On 6/2/2021 at 8:58 PM, cincistele said: E mai mult decât apartenența la un grup și tradiție de dragul tradiției, în felul în care o spui tu, o cam duci în banal...ori nu e așa, oricât ar vrea detractorii noștri, există o conștiință națională și o dorință de unitate. Exista indiferent de religie sau chiar a dacă eram atei. On 6/2/2021 at 8:58 PM, cincistele said: Conducătorii români, domni sau voievozi au refuzat hotărât și vehement să treacă la credința "papistașă", de cea islamică nici nu mai vorbesc. Negru Vodă, Bogdan I, Mircea cel Bătrân, Vlad Țepeș, Ștefan cel Mare, Brâncoveanu și fii lui, toți s-au opus. Chiar și Asăneștii, conducătorii imperiului bulgaro-român l-au refuzat pe papă. Chiar dacă au pierdut sprijinul militar al catolicilor. Imperiul Roman de Răsărit - bizantin - era muribund, de la Constantinopole nu sperau la niciun sprijin, de niciun fel și cu toate astea, nu au trecut la catolicism. Te înșeli legat de asta, e mai complicat de atât. Poți citi și singur, că istoria nu e secretă. Am cerut ajutor de la papi, bizantinii au avut putere destul de mare în timpul formării principatelor și contextul este mai complicat. Nu intru în detalii acum. E un subiect separat. On 6/2/2021 at 8:58 PM, cincistele said: Colindele sunt tradiții păgâne, precreștine, nu existau în creștinism. Moș Crăciun e precreștin. Ouăle de Paști nu sunt un obicei creștin. Mărțișorul nu e creștin.Drăgaica, Paparudele, chiar și ziua de Sfânta Maria din 15 august corespunde unei sărbători precreștine. Maica Domnului se suprapune peste un cult mult mai vechi, ancestral, al Marii Zeițe. Majoritatea sunt de la daci, care i-au asimilat pe migratori. Clar că nu suntem puri rasial, atâtea neamuri care au trecut pe aici și au lăsat moștenirea genetică, dar e formidabil cum ne-am păstrat identitatea și limba. E indiscutabil că biserica ortodoxă a fost un liant foarte puternic din punctul ăsta de vedere. Nu știu coline precreștine, unele vin de la păgâni, dar nu sunt precreștine. Cadourile de crăciun și paștele sunt din antichitate, dar nu au legătură cu românia (ca spațiu geografic), au ajuns la noi prin intermediul romanilor. Adică sunt precreștine, dar nu românești. Or fi unele, dar eu nu știu să existe. Păi dacă era altă religie, nu funcționa la fel? Avem și catolci și musulmani, și greco catolici, ăia nu sunt la fel de români? 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
cincistele Reputație: -3877 Postat Iunie 4, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Iunie 4, 2021 Acum 1 oră, fakeaccount a spus: Păi asta am zis și eu, sunt doar niște elemente, dar fac apariția vieții mult mai probabilă. Nu e necesar să se asambleze toată celula odată, se poate face în mai mulți pași. Și sunt implicații, de exemplu de ce toate celule au acilași timp de membrană (optimizată pentru apă) în condițiile în care nu toate animalele trăiesc în apă. Asta creează unele vulnerabilități, inclusiv pandemia cu care ne confruntăm. Nici măcar nu poate fi invocat faptul că s-a plictisit Dzeu, din moment ce este valabil la toate celulele. Bre, omul a spus clar : n-a ieșit nimic dîn eprubete. Niște componente, nevii , ale celulei, aranjate și potrivite în fel și chip pt a le demonstra teoria. Toată argumentația e extrem de șubredă, bazându-se pe un lung șir de supoziții. Cel puțin deocamdată, oricât ar pritocii și aranja condițiile, nu pot obține o celulă vie din materie moartă. În ceea ce privește apa...suntem o formă de viață care "suntem" apă, în proporție de 75% când ne naștem și apoi din ce în ce mai puțin pe măsură ce îmbătrânim. Acum 1 oră, fakeaccount a spus: Exista indiferent de religie sau chiar a dacă eram atei. Biserica ortodoxă a avut în rol foarte important în păstrarea identității și unității naționale. Ardelenii, deși au fost aproape 900 de ani sub ocupație și dominație maghiară și au menținut limba și credința datorită bisericii ortodoxe. A fost singura lor instituție reprezentativă și doar a "lor". Dacă eram catolici cred sau altă religie cred că am fi fost deznaționalizați. Acum 1 oră, fakeaccount a spus: Te înșeli legat de asta, e mai complicat de atât. Poți citi și singur, că istoria nu e secretă. Am cerut ajutor de la papi, bizantinii au avut putere destul de mare în timpul formării principatelor și contextul este mai complicat. Nu intru în detalii acum. E un subiect separat. Nu mă înșel, e adevărat că am cerut ajutor de la papi, ideea e că nu ne-am negociat credința. Ne-ar fi ajutat mult mai mult dacă ne converteau la catolicism. Dar, spre lauda lor, conducătorii noștri nu și au tranzacționat credința. S-a reușit în Ardeal să se rupă o mică parte din biserica ortodoxă și s-o "unească" cu Roma...actuala biserică greco-catolică. Dar majoritatea oamenilor a rămas în continuare ortodoxă, chiar dacă au fost presiuni incredibile, au ras mănăstirile și bisericile cu tunul, iar preoții au fost întemnițați. Acum 2 ore, fakeaccount a spus: Nu știu coline precreștine, unele vin de la păgâni, dar nu sunt precreștine. Cadourile de crăciun și paștele sunt din antichitate, dar nu au legătură cu românia (ca spațiu geografic), au ajuns la noi prin intermediul romanilor. Adică sunt precreștine, dar nu românești. Or fi unele, dar eu nu știu să existe. Păi dacă era altă religie, nu funcționa la fel? Avem și catolci și musulmani, și greco catolici, ăia nu sunt la fel de români? Ba da, sunt colinde și obiceiuri precreștine, cel mai probabil de la daci, fiindcă multe au la bază păstoritul. Crăciunul, Sfânta Maria, Sfântul Andrei...se suprapun peste sărbători păgâne, unele având legătură cu transhumanța. 1 2
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2021 Postat Iunie 5, 2021 14 hours ago, fakeaccount said: Oooo, ce tragedie, dacă te lega cu lanțurile alea și te viola? Asta era o problemă? Pai depinde cu ce compari. Spre exemplu dacă compari cu Micul Paris sub conducerea lui Nicușor și Clotilde, cred ca sunt mai multe șanse sa te violeze un șobolan in Herăstrău, din ăla care se ascunde in gunoiul neridicat de luni de zile, decât un poponar la Amsterdam. Dar ce plm vina are Dani Mocanu? O fi votat USR și el nu știu ca cineva i-a votat pe ăștia asta e clar chiar dacă Clotilde a ciordit alegerile se pare ca doar 1000 de voturi, deci mulți au votat-o.
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2279 Postat Iunie 5, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Iunie 5, 2021 4 hours ago, Cocalar21 said: Pai depinde cu ce compari. Spre exemplu dacă compari cu Micul Paris sub conducerea lui Nicușor și Clotilde, cred ca sunt mai multe șanse sa te violeze un șobolan in Herăstrău, din ăla care se ascunde in gunoiul neridicat de luni de zile, decât un poponar la Amsterdam. Dar ce plm vina are Dani Mocanu? O fi votat USR și el nu știu ca cineva i-a votat pe ăștia asta e clar chiar dacă Clotilde a ciordit alegerile se pare ca doar 1000 de voturi, deci mulți au votat-o. Deja baţi câmpii. Cum ai ajuns de la amsterdam, la nicuşor/clotilde şi dani mocanu? Ai idei puţine şi fixe? 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2279 Postat Iunie 5, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Iunie 5, 2021 16 hours ago, cincistele said: Bre, omul a spus clar : n-a ieșit nimic dîn eprubete. Niște componente, nevii , ale celulei, aranjate și potrivite în fel și chip pt a le demonstra teoria. Toată argumentația e extrem de șubredă, bazându-se pe un lung șir de supoziții. Cel puțin deocamdată, oricât ar pritocii și aranja condițiile, nu pot obține o celulă vie din materie moartă. În ceea ce privește apa...suntem o formă de viață care "suntem" apă, în proporție de 75% când ne naștem și apoi din ce în ce mai puțin pe măsură ce îmbătrânim. Nu e există componente vii ale celulei, toate sunt nevii. Şi nu s-au chinuit, ci au încercat să reproducă condiţiile de la apariţia pământului (cât se putea). Nu încercau să demonstreze nimic, doar testau să vădă ce se întâmplă. Nu e ştiiţă dacă pleci de la concluzie. Păi da, pentru că membranele celulelor noastre sunt optimizate să funcţioneze în apă. Întrebarea este de ce, din moment ce noi nu mai suntem în apă. 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2279 Postat Iunie 5, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Iunie 5, 2021 16 hours ago, cincistele said: Biserica ortodoxă a avut în rol foarte important în păstrarea identității și unității naționale. Ardelenii, deși au fost aproape 900 de ani sub ocupație și dominație maghiară și au menținut limba și credința datorită bisericii ortodoxe. A fost singura lor instituție reprezentativă și doar a "lor". Dacă eram catolici cred sau altă religie cred că am fi fost deznaționalizați. De ce crezi asta? Ungurii au fost dezabţionalizaţi, sau polonezii? 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum