cincistele Reputație: -3877 Postat Mai 3, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Mai 3, 2021 Acum 1 minut, white_rabbit a spus: Fii tu însuți și rămâi la manele și subcultură. Nimeni nu vrea să te schimbe sau să te controleze, ești bun așa. " Dacă port cu uşurinţă şi cu zâmbet a lor ură, Laudele lor desigur m-ar mâhni peste măsură. " Dacă manelele "nu e bune", atunci să fie hip hop : " Și mai dam cate-odata peste cate-un prost, Care vrea sa para superior si nu are rost Sa-l intrebi ce a facut notabil, nimic probabil, Sa stea in picioare peste timp, valabil..." 😎 1 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Mai 3, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Mai 3, 2021 Acum 12 minute, fakeaccount a spus: Sincer, e posibil ca un extraterestru să se fi căcat pe planeta noastră pentru că erau ocupate toate toaletele de pe nava sa. Aşa au ajuns primele bacterii aici şi au evoluat încet către forme de viaţă avansate. Nu este un creator motivat, mai mult un accident, dar ideea este aceiaşi. Ce zice el e că nu poţi folosi afirmaţia "Dzeu are superputeri" ca explicaţie raţională pentru apariţia vieţii. Nu am zis că creaţionismul este imposibil, am zis doar că acum avem mai multe dovezi pentru evoluţionism. Dacă există dovezi, accept orice teorie. Bre, involuntar îmi dai dreptate 🤣🤣🤣... extraterestru cum a apărut ? O luăm de la capăt 😜 Nu știu de unde ai scos-o pe asta cum că ar fi mai multe dovezi pt evoluționism, mai ales când unul dintre apologeții înverșunați habar nu are cum a apărut prima celulă vie...toate citatele pe care ți le-am dat au fost ale unor savanți, oameni de știință, profesori la unele dintre cele mai prestigioase universități. Văd că totuși le ignori opiniile și cauți alți oameni de știință care să-ți susțină ceea ce crezi tu că e varianta adevărată. Ăștia din care îți citez eu...sunt din partea întunecată a forței ? 1
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 10 minutes ago, cincistele said: " Dacă port cu uşurinţă şi cu zâmbet a lor ură, Laudele lor desigur m-ar mâhni peste măsură. " Dacă manelele "nu e bune", atunci să fie hip hop : " Și mai dam cate-odata peste cate-un prost, Care vrea sa para superior si nu are rost Sa-l intrebi ce a facut notabil, nimic probabil, Sa stea in picioare peste timp, valabil..." 😎 Dacă tăceai, filosof te numeai...
cincistele Reputație: -3877 Postat Mai 3, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Mai 3, 2021 Acum 4 minute, white_rabbit a spus: Dacă tăceai, filosof te numeai... Păi tu auzi scrisul ?! Bravo, ești șmecher... îți dăruiesc una **spam editat** chups 🍭 ! Virtual, desigur 😇 2
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 25 minutes ago, fakeaccount said: Aoleu, deci covid şi contraceptivele au fost inventate de chinezi ca să ne extermine. Nu e ca şi cum au arme nucleare cu care pot face asta mult mai rapid. Şi de ce ne vând vaccin? O competiţie între "vest" şi China există şi e importantă, dar nu cu religia şi căsătorii fortaţe o câştigăm. Așa ie boss dacă au arme nucleare de ce plm au servicii de securitate externa care se ocupa cu propaganda și ei și rușii.
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 1 minute ago, Cocalar21 said: Așa ie boss dacă au arme nucleare de ce plm au servicii de securitate externa care se ocupa cu propaganda și ei și rușii. Hint: nu e ca sa spele pa creieri tineretul occidental no aia sa spală singuri pe creieri de dimineața kand se trezește. Nu ie ka și kum trebuie sa influențezi cei anveti pe copii la scoala ca sa ajungă bătuți in cap care se fut in cur își taie pula și nu mai fac copii ka ie greu săi kreaska. Adik intr-o zi sa trezit okkidentu și a Zis “bah coaie an numele progresului științific sa scoatem orele de religie ca le zike ca sa ai copii ie o binecuvântare și le anlokuim ku educația sexuală săi anvatam kum sa se futa an cur cu Pre-OPi”
picon Reputație: 1046 Postat Mai 3, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 3, 2021 1 oră în urmă, Cocalar21 a spus: Eh nu o lua personal. Vezi și ce zice Victor Orbán in Ungaria spre exemplu. Nu suntem chiar toți in barca progresiva a lumii ai fi surprins. Nu o iau personal, că nu am de ce și nici nu sunt în barca progresistă, din contră! 1 oră în urmă, Cocalar21 a spus: Mai sunt și unii care se pisa pe Soros și cât rău a făcut lumii cu banii promiți de la Partidul Comunist Chinez ca sa distrugă societatea occidentala. Ce legătură are ce discutăm cu Soroș? Acum 51 minute, Cocalar21 a spus: Apropo tu zici exact același lucru ca și mine doar cu alți termeni. Aceasta comoditate de unde provine și de ce doar in occident? Cine a introdus conceptul ca un copil nu/ți da timp sa îți trăiești viața ?(adica sa futi cât vrei când vrei). Ultima oară când am verificat nu biserica. Acolo parca copii erau binecuvântare. Deci intrebare ce curent moral/mediatic/politic a băgat pseudostiinta in curul unei generații de a spălat-o pe creieri doar in occident in timp ce in Orient și-au văzut de treburi? E vorba de comoditatea unor oameni ce trăiesc bine, sau destul de bine, care au multe tentații popularizate de avalanșa de reclame, care doresc să-și trăiască viața. Un copil sau doi nu te împiedică să-ți trăiești viața, dar mai mulți, în mod sigur. Nu are legătură cu biserica. Mai e și tradiția, albii făcând în general de-a lungul istoriei mai puțini copii decât alte rase. 1 4
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2304 Postat Mai 3, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Mai 3, 2021 15 minutes ago, cincistele said: Bre, involuntar îmi dai dreptate 🤣🤣🤣... extraterestru cum a apărut ? O luăm de la capăt 😜 Nu știu de unde ai scos-o pe asta cum că ar fi mai multe dovezi pt evoluționism, mai ales când unul dintre apologeții înverșunați habar nu are cum a apărut prima celulă vie...toate citatele pe care ți le-am dat au fost ale unor savanți, oameni de știință, profesori la unele dintre cele mai prestigioase universități. Văd că totuși le ignori opiniile și cauți alți oameni de știință care să-ți susțină ceea ce crezi tu că e varianta adevărată. Ăștia din care îți citez eu...sunt din partea întunecată a forței ? Eu vorbeam de viaţa pe terra, e corect ce spui că următoare întrebare este cum au apărut extratereştrii. Şi dacă nu ştim cum a apărut prima celulă vie, asta înseamnă că evoluţionismul nu e valabil? Acum 500 de ani nu ştiam de ce se infectează rănile, dar am aflat ulterior de microbi. Cercetăm şi aflăm. Dacă aflăm că nu este posbil căutăm alte explicaţii. Dar de aici şi până la Dzeu este cale lungă. Poate viaţa e apărut pe altă planetă şi a ajuns la noi sub formă de bacterii. Sau poate a avut loc un eveniment special în istoria pământului care a permis apariţia vieţii, dar care e greu de repetat (ca un impact cu un anumit tip de asteroid f rar). Apoi putem ajunge la creator, dar de unde ştim că e Dzeu şi nu Allah sau Nuwa? Avem mii de religii, aproape toate au un mit al creaţiei. În afară de biblie, ce dovadă avem că Dzeu a creat omul? Cum am putea dovedi asta? 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 1 minute ago, picon said: Nu o iau personal, că nu am de ce și nici nu sunt în barca progresistă, din contră! Ce legătură are ce discutăm cu Soroș? E vorba de comoditatea unor oameni ce trăiesc bine, sau destul de bine, care au multe tentații popularizate de avalanșa de reclame, care doresc să-și trăiască viața. Un copil sau doi nu te împiedică să-ți trăiești viața, dar mai mulți, în mod sigur. Nu are legătură cu biserica. Mai e și tradiția, albii făcând în general de-a lungul istoriei mai puțini copii decât alte rase. Eh ce legătura are cu Soros. Pai una mare. Soros s-a îmbogățit peste noapte pariind împotriva GBP. Deci n-a făcut mai aproape nimic înainte de acea celebra Tranzacție. Trecand peste. Urmărește firul istoriei ca nu e doar ce spui tu cu comoditatea. E mult mult mai mult de atata. S-a scos religia din scoli. S-a creat mișcarea feminista care are impresia ca femeia are pula. S-a legalizat avortul. S-au creat legi care aproape orice futai poate fi considerat viol, culminând cu California unde trebuie sa dea in scris ca e de-acord altfel poate fi viol. Au apărut nenumărate divorțuri generate de egalitatea financiară a femeii cu bărbatul pt ca femeia nu mai depindea financiar de bărbat. S-a creat premiza ca suprapopulam planeta deci mai ușor cu făcutul de copii. S-au legalizat toate futaiurile in cur și schimbările de sex plus adoptia copiilor se către gay ca o idee ca poți sa ai copii dacă vrei fără sa-i faci. Uimitor cam majoritatea acestor legi au fost promovate de democrați in SUA și de liberali in UE. Întâmplator Arhitecții marii deschideri către China Comunista care se caca pe drepturile omului dar nah pe principiul nici cacat n-a mâncat nici guru nu-i pute, ce contează morala când e vorba de cașcaval. Și ghici cine sponsorizează aceasi democrați in SUA și liberali in UE. Coincidenta mare.
kanyenorth Reputație: 14 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 Pana la urma e legal sau nu sa te futi in cur ? 1
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 4 minutes ago, Cocalar21 said: Eh ce legătura are cu Soros. Pai una mare. Soros s-a îmbogățit peste noapte pariind împotriva GBP. Deci n-a făcut mai aproape nimic înainte de acea celebra Tranzacție. Trecand peste. Urmărește firul istoriei ca nu e doar ce spui tu cu comoditatea. E mult mult mai mult de atata. S-a scos religia din scoli. S-a creat mișcarea feminista care are impresia ca femeia are pula. S-a legalizat avortul. S-au creat legi care aproape orice futai poate fi considerat viol, culminând cu California unde trebuie sa dea in scris ca e de-acord altfel poate fi viol. Au apărut nenumărate divorțuri generate de egalitatea financiară a femeii cu bărbatul pt ca femeia nu mai depindea financiar de bărbat. S-a creat premiza ca suprapopulam planeta deci mai ușor cu făcutul de copii. S-au legalizat toate futaiurile in cur și schimbările de sex plus adoptia copiilor se către gay ca o idee ca poți sa ai copii dacă vrei fără sa-i faci. Uimitor cam majoritatea acestor legi au fost promovate de democrați in SUA și de liberali in UE. Întâmplator Arhitecții marii deschideri către China Comunista care se caca pe drepturile omului dar nah pe principiul nici cacat n-a mâncat nici guru nu-i pute, ce contează morala când e vorba de cașcaval. Și ghici cine sponsorizează aceasi democrați in SUA și liberali in UE. Coincidenta mare. Plus când a venit Trump (republican) și a zis La loc comanda, China produceți voi IPhone ? F frumos 100% taxe vamale sau celebrul “China virus” subit a pierdut alegerile după un mare val media de muie deși culmea fiul lui Biden se juca de-a Dumnezeu prin Ucraina și împărțea afacerile.
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 Just now, kanyenorth said: Pana la urma e legal sau nu sa te futi in cur ? E recomandat. Cercetătorii britanici au descoperit ca dacă te futi in cur de doua ori pe zi, preferabil pasiv, scade riscul de a avea copii și de a te chinui sa-i crești.
cincistele Reputație: -3877 Postat Mai 3, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Mai 3, 2021 Chiar acum, fakeaccount a spus: Eu vorbeam de viaţa pe terra, e corect ce spui că următoare întrebare este cum au apărut extratereştrii. Şi dacă nu ştim cum a apărut prima celulă vie, asta înseamnă că evoluţionismul nu e valabil? Acum 500 de ani nu ştiam de ce se infectează rănile, dar am aflat ulterior de microbi. Cercetăm şi aflăm. Dacă aflăm că nu este posbil căutăm alte explicaţii. Dar de aici şi până la Dzeu este cale lungă. Poate viaţa e apărut pe altă planetă şi a ajuns la noi sub formă de bacterii. Sau poate a avut loc un eveniment special în istoria pământului care a permis apariţia vieţii, dar care e greu de repetat (ca un impact cu un anumit tip de asteroid f rar). Apoi putem ajunge la creator, dar de unde ştim că e Dzeu şi nu Allah sau Nuwa? Avem mii de religii, aproape toate au un mit al creaţiei. În afară de biblie, ce dovadă avem că Dzeu a creat omul? Cum am putea dovedi asta? Bre, am zis creaționism versus evoluționism...nu am pomenit nici măcar o singură dată de biblie sau de vreo religie, oricare ar fi ea. Ce spui tu acolo vis a vis de apariția vieții pe filieră extraterestră se cheamă teoria panspermiei. Practic mută problema de la apariția vieții pe Pământ la apariția vieții undeva aiurea în univers...cum ar veni, am sări din lac în puț. Dincolo de asta, sunt prea multe condiții care ar trebui îndeplinite simultan pt a face posibilă apariția vieții pe Pământ. 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 3, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 3, 2021 Acum 5 minute, Cocalar21 a spus: Eh ce legătura are cu Soros. Pai una mare. Soros s-a îmbogățit peste noapte pariind împotriva GBP. Deci n-a făcut mai aproape nimic înainte de acea celebra Tranzacție. Trecand peste. Urmărește firul istoriei ca nu e doar ce spui tu cu comoditatea. E mult mult mai mult de atata. S-a scos religia din scoli. S-a creat mișcarea feminista care are impresia ca femeia are pula. S-a legalizat avortul. S-au creat legi care aproape orice futai poate fi considerat viol, culminând cu California unde trebuie sa dea in scris ca e de-acord altfel poate fi viol. Au apărut nenumărate divorțuri generate de egalitatea financiară a femeii cu bărbatul pt ca femeia nu mai depindea financiar de bărbat. S-a creat premiza ca suprapopulam planeta deci mai ușor cu făcutul de copii. S-au legalizat toate futaiurile in cur și schimbările de sex plus adoptia copiilor se către gay ca o idee ca poți sa ai copii dacă vrei fără sa-i faci. Uimitor cam majoritatea acestor legi au fost promovate de democrați in SUA și de liberali in UE. Întâmplator Arhitecții marii deschideri către China Comunista care se caca pe drepturile omului dar nah pe principiul nici cacat n-a mâncat nici guru nu-i pute, ce contează morala când e vorba de cașcaval. Și ghici cine sponsorizează aceasi democrați in SUA și liberali in UE. Coincidenta mare. Du-te frate și caută-te, pe bune! Tu stai toată ziua să postezi, intri in discuții care te depașesc (ca și pe cincistele, de altfel), încerci să cauți validări pentru haosul din mintea ta, încerci să ne bagi cu forța ideile tale aberante, cu gunoieri cu tot. Tot ceri altora dovezi științifice, dar tu vii doar cu speculații supte din deșt și cu exemple din materiale obscure și cel puțin discutabile. 1 1 4
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 1 minute ago, picon said: Du-te frate și caută-te, pe bune! Tu stai toată ziua să postezi, intri in discuții care te depașesc (ca și pe cincistele, de altfel), încerci să cauți validări pentru haosul din mintea ta, încerci să ne bagi cu forța ideile tale aberante, cu gunoieri cu tot. Tot ceri altora dovezi științifice, dar tu vii doar cu speculații supte din deșt și cu exemple din materiale obscure și cel puțin discutabile. Dap. Ți-am zis:). Totul e o coincidenta nu exista nici un plan stai liniștit 😂😂😂😂
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2304 Postat Mai 3, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Mai 3, 2021 21 minutes ago, Cocalar21 said: Așa ie boss dacă au arme nucleare de ce plm au servicii de securitate externa care se ocupa cu propaganda și ei și rușii. Mă bucur că ştii de asta. Păi ce suţine acea propagandă, progresismul sau conservatorismul? Ruşii îţi zic sigur că susţin propaganda anti-UE şi pro-religie, pănâ la punctul în care au băgat bani în diferite secte creştine neortodoxe, ca evangheliţii din SUA. Nu au nicio treabă cu lgbt şi drepturi egale. China e mai subtilă, dar şi ea e cu familia tradiţională şi anti-stat laic. Ei au partid unic şi vor să arate că dictatura lor nu e aşa de rea comparativ cu ce e în vest (de fapt e). Ai dreptate că sunt atei, dar cui îi trebuie religie când te poţi închina la liderul suprem? Ideea că oamnii au putere şi libertăţi le sabotează lor structura statală. De asta se tem, nu de căsătorii religioase aranjate între europeni. China poate exista şi ca democraţie şi asta sperie partidul comunist. HK şi Taiwanul sunt vitale pt stabilirea direcţiei de evoluţie a Chinei. 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 2 minutes ago, fakeaccount said: Mă bucur că ştii de asta. Păi ce suţine acea propagandă, progresismul sau conservatorismul? Ruşii îţi zic sigur că susţin propaganda anti-UE şi pro-religie, pănâ la punctul în care au băgat bani în diferite secte creştine neortodoxe, ca evangheliţii din SUA. Nu au nicio treabă cu lgbt şi drepturi egale. China e mai subtilă, dar şi ea e cu familia tradiţională şi anti-stat laic. Ei au partid unic şi vor să arate că dictatura lor nu e aşa de rea comparativ cu ce e în vest (de fapt e). Ai dreptate că sunt atei, dar cui îi trebuie religie când te poţi închina la liderul suprem? Ideea că oamnii au putere şi libertăţi le sabotează lor structura statală. De asta se tem, nu de căsătorii religioase aranjate între europeni. China poate exista şi ca democraţie şi asta sperie partidul comunist. HK şi Taiwanul sunt vitale pt stabilirea direcţiei de evoluţie a Chinei. Eu m-aș hazarda fără dovezi ca nu lucrez la SIE sa zic ca propaganda chineza susține progresismul occidental. Dar vb lu @picon mai bine ma duc sa ma culc ca faptul ca ei baga bani in democrații din SUA nu e o dovada, poate o fac din mărinimie cine plm știe 😂😂😂😂
cincistele Reputație: -3877 Postat Mai 3, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Mai 3, 2021 Acum 3 minute, picon a spus: Du-te frate și caută-te, pe bune! Tu stai toată ziua să postezi, intri in discuții care te depașesc (ca și pe cincistele, de altfel), încerci să cauți validări pentru haosul din mintea ta, încerci să ne bagi cu forța ideile tale aberante, cu gunoieri cu tot. Tot ceri altora dovezi științifice, dar tu vii doar cu speculații supte din deșt și cu exemple din materiale obscure și cel puțin discutabile. Bre, unde vezi tu că aș băga ceva cu forța în capul cuiva ? Am deschis un topic în care intră cine vrea și spune ce vrea...nu e ca și cum oblig pă cineva să intre și să accepte ce debitez eu sau @cocalar21 p-aici. Nu mai zic că numeric suntem în inferioritate 😜 1
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2304 Postat Mai 3, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Mai 3, 2021 6 minutes ago, cincistele said: Bre, am zis creaționism versus evoluționism...nu am pomenit nici măcar o singură dată de biblie sau de vreo religie, oricare ar fi ea. Ce spui tu acolo vis a vis de apariția vieții pe filieră extraterestră se cheamă teoria panspermiei. Practic mută problema de la apariția vieții pe Pământ la apariția vieții undeva aiurea în univers...cum ar veni, am sări din lac în puț. Dincolo de asta, sunt prea multe condiții care ar trebui îndeplinite simultan pt a face posibilă apariția vieții pe Pământ. Păi citatul de la care a plecat discuţia (prima postare de pe prima pagină) de asta vorbea. Ok, ignorăm acest aspect. Strict legat de creaţionism vs evoluţionism, încă nu putem spune sigur 100% care este valabil. Acum avem mai multe dovezi pentru a doua, dar poate asta se va scimba în viitor. De asemenea, nici creaţionismul nu e uşor de dovedit. Adică hai să zicem că aflăm că viaţa nu poate evolua singură. Cum facem să aflăm cine/ce ne-a creat şi cum? 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Vizitator puloiu Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 Voi sunteti constienti - sper - ca la unele din aceste intrebari se va afla raspunsul muuulllttt dupa cei noi vom fi lut de oale, iar la altele s-ar putea, niciodata !
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2304 Postat Mai 3, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Mai 3, 2021 8 minutes ago, Cocalar21 said: Eu m-aș hazarda fără dovezi ca nu lucrez la SIE sa zic ca propaganda chineza susține progresismul occidental. Dar vb lu @picon mai bine ma duc sa ma culc ca faptul ca ei baga bani in democrații din SUA nu e o dovada, poate o fac din mărinimie cine plm știe 😂😂😂😂 China bagă bani în partidul democrat din sua? Ai o sursă, ceva? Preferabil nu din partidul republican. Eu ştiu că au infiltrat nişte oameni pe acolo, dar de ce ar face asta dacă îi pot cumpăra? O să mă interesez cu se mai ocupă propaganda chineză, dar îmi vine greu să cred că luptă pt drepturi sexuale şi laicizarea statului. Plus că ei s-au chinuit să reducă populaţia. Au avut politică de doar un copil per cuplu. De ce ar face asta dacă vor să depăşească numeric europenii? Adică scad natalitatea la noi, dar şi la ei? 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
cincistele Reputație: -3877 Postat Mai 3, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Mai 3, 2021 Acum 2 minute, fakeaccount a spus: Păi citatul de la care a plecat discuţia (prima postare de pe prima pagină) de asta vorbea. Ok, ignorăm acest aspect. Strict legat de creaţionism vs evoluţionism, încă nu putem spune sigur 100% care este valabil. Acum avem mai multe dovezi pentru a doua, dar poate asta se va scimba în viitor. De asemenea, nici creaţionismul nu e uşor de dovedit. Adică hai să zicem că aflăm că viaţa nu poate evolua singură. Cum facem să aflăm cine/ce ne-a creat şi cum? Te hazardezi cu dovezile, eu cred taman invers...dar nu influențăm noi adevărul. Cine, cum și de ce ne-a creat...nu știu să răspund, tot încerc să aflu 😅...dar până acum ce simt și ce cred...e că există ceva, Dumnezeu în limba noastră...mai departe, nu știu... urmează să descoperim 1
eturit Reputație: 3381 Postat Mai 3, 2021 Oras:București Oras:București Postat Mai 3, 2021 1 minute ago, puloiu said: Voi sunteti constienti - sper - ca la unele din aceste intrebari se va afla raspunsul muuulllttt dupa cei noi vom fi lut de oale, iar la altele s-ar putea, niciodata ! Da, da' până atunci tot mai fuți. Dacă ea e pe creaționism, iar tu pe evoluționism, sau vițăvercea, atunci futai nasol! Așa că...
Vizitator puloiu Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 Just now, eturit said: Da, da' până atunci tot mai fuți. Dacă ea e pe creaționism, iar tu pe evoluționism, sau vițăvercea, atunci futai nasol! Așa că... Asa ca, nu mai bine ne vedem de vietile noastre, asa dupa cum credem fiecare ca trebuie sa se desfasoare acestea ?
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 10 minutes ago, fakeaccount said: China bagă bani în partidul democrat din sua? Ai o sursă, ceva? Preferabil nu din partidul republican. Eu ştiu că au infiltrat nişte oameni pe acolo, dar de ce ar face asta dacă îi pot cumpăra? O să mă interesez cu se mai ocupă propaganda chineză, dar îmi vine greu să cred că luptă pt drepturi sexuale şi laicizarea statului. Plus că ei s-au chinuit să reducă populaţia. Au avut politică de doar un copil per cuplu. De ce ar face asta dacă vor să depăşească numeric europenii? Adică scad natalitatea la noi, dar şi la ei? Ia de aici, China exista economic de când CLINTON a supt pula partidului mai keva ka Monica. De atunci nu trebuie sa-ți explic ca China e cel mai mare creditor al SUA cu peste 1 trilion de dolari. https://world101.cfr.org/global-era-issues/trade/what-happened-when-china-joined-wto
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum