Sari la conținut

Evoluționismul la bară !

Postări Recomandate

Vizitator Cocalar21
Reputație: 0
Postat
2 minutes ago, -yorick- said:

terenurile agricole românești le-au vandut românii in calitate de proprietari, nu le-a vandut statul român

Rusia e ca si restul UE, plina de supermarketuri si firme occidentale care produc acolo aproape moca, de ex Whirpool face in Rusia masini de spalat, e doar un exemplu

Prima afirmație e un sofism tâmpit. Nu le-a vândut statul roman le-au vândut romanii de parca statul roman nu sunt romanii. 

Vizitator Cocalar21
Postat
Just now, Cocalar21 said:

Prima afirmație e un sofism tâmpit. Nu le-a vândut statul roman le-au vândut romanii de parca statul roman nu sunt romanii. 

E din ciclu de unde plm ies politicieni hoti dintr-o țara plină de hoti și curve 😂😂😂😂

Vizitator Cocalar21
Postat
7 minutes ago, -yorick- said:

terenurile agricole românești le-au vandut românii in calitate de proprietari, nu le-a vandut statul român

Rusia e ca si restul UE, plina de supermarketuri si firme occidentale care produc acolo aproape moca, de ex Whirpool face in Rusia masini de spalat, e doar un exemplu

Asta cu delimitarea între stat și populație merge in situații de dictatura dar nici măcar atunci, spre exemplu nemții asta vor sa ne convingă ca nu ei erau rasiști, doar Hitler și ei l-au votat pt ca iubeau evreii. Mai dai in plm.

• Oras:Synagogue of Satan
Postat
1 minute ago, Cocalar21 said:

in 1947 statul român comunist bolșevic pro rusesc, a confiscat pamanturile si a deportat taranii prin braila si baragan

acum, dupa 1990, de foame, taranii si-au vandut peticele de pamant, altfel riscau amenda, lasandu-le nelucrate, totusi cine le-a pastrat a primit subventii de la stat si au dat pamantul in arenda la cine a avut tractor si utilaje, babacii mei asa au facut, nu l-au vandut, dar faptul ca asta i-a saracit si inrobit e alta poveste

agricultura rentabila nu se face pe 5-10ha, ci de la 100 ha in sus, acum nu stiu daca se mai poate vinde pamantul, nu stiu daca mai e legal, cred ca doar se poate arenda pe zeci de ani, nici nu ma intereseaza ca o tara care se scanda in manele (cultura psisdii) sa mai aiba pamant in proprietate

• Like 2
Vizitator Cocalar21
Postat
2 minutes ago, -yorick- said:

in 1947 statul român comunist bolșevic pro rusesc, a confiscat pamanturile si a deportat taranii prin braila si baragan

acum, dupa 1990, de foame, taranii si-au vandut peticele de pamant, altfel riscau amenda, lasandu-le nelucrate, totusi cine le-a pastrat a primit subventii de la stat si au dat pamantul in arenda la cine a avut tractor si utilaje, babacii mei asa au facut, nu l-au vandut, dar faptul ca asta i-a saracit si inrobit e alta poveste

agricultura rentabila nu se face pe 5-10ha, ci de la 100 ha in sus, acum nu stiu daca se mai poate vinde pamantul, nu stiu daca mai e legal, cred ca doar se poate arenda pe zeci de ani, nici nu ma intereseaza ca o tara care se scanda in manele (cultura psisdii) sa mai aiba pamant in proprietate

Da mah după 1990 de foame și-au vândut toți fiicele la Pești sa le scoată la produs 😂😂😂😂. Tu când zici foame zici ca eram ca in Etiopia? Ca nu înțeleg cum nu înțeleg victimizarea pizdelor ca de foame se fac curve, nu bah, se nasc curve din mame curve. Aia e.

Postat
9 minutes ago, Cocalar21 said:

E din ciclu de unde plm ies politicieni hoti dintr-o țara plină de hoti și curve 😂😂😂😂

istoria vorbeste de ce, ex toto orbe romano, peste care au venit aici turci si greci

• Like 2
  • Oras:Everest
Postat
Acum 5 minute, -yorick- a spus:

daaaa, da, Turcia e aliata cu Siria si Iran (islamisti șiiți), iar lira lor oscileaza rau de tot..inteleg ca ai votat cu h`AUR-ul, deci esti pro Rusia, pro h`ortodoxie si pro islam ca toti cei "drepti" (saraci dar cinstiti ca Ilici Iliescu?)

Bre, am votat cu AUR-ul, am zis asta. Nu sunt pro Rusia, e cel mai mare dușman al nostru. După ei sunt nemții. Nu sunt pro ortodoxie, dar nici împotrivă... biserica și credința au avut un rol important în menținerea unității  neamului românesc. Apartenența la ortodoxie a contribuit la conștiința de neam. N-o lega de ruși, noi eram ortodocși când ei încă erau sclavi ai tătarilor. E adevărat că sunt în stare să se folosească de orice doar ca să ne înghită, probabil că se vor folosi și de ortodoxie. Normal că le-ar conveni rolul de frățiori mai mari și vajnici apărători ai ortodoxiei. Urmează să vedem dacă NATO își va  face datoria în caz de ceva. Eu sper să nu fie nevoie, pt că am mari îndoieli în cuvântul occidentalilor. Doar pt România mă îndoiesc că vor interveni vreodată. Bine, și noi contribuim la asta în fiecare zi...eu nu am întâlnit încă un popor care să se autorecomande cu atâta frenezie ca fiind un popor dă hoți, curve, proști, puturoși și mincinoși. Ce să ne mai mirăm dacă ăia or să se scarpine în cur și o să li se rupă pula dă noi...

• Minus 3
Vizitator Cocalar21
Postat
3 minutes ago, Cocalar21 said:

Da mah după 1990 de foame și-au vândut toți fiicele la Pești sa le scoată la produs 😂😂😂😂. Tu când zici foame zici ca eram ca in Etiopia? Ca nu înțeleg cum nu înțeleg victimizarea pizdelor ca de foame se fac curve, nu bah, se nasc curve din mame curve. Aia e.

Și din banii obținuți pe pământ și-au loat video cu VHS si televizor de a făcut Coposu milioane de dolari din buticurile lui, ca mureau de foame sărăcuții țărani romani. 

Postat
6 minutes ago, Cocalar21 said:

da, cam asa ceva, trebuie sa vorbim de curve, neaparat 😂😂

Ca sa fiu ON TOPIC, noi (cel putin astia de pe nimfomane) ne incadram la INVOLUTIE 😂

aoleo, există involuție ??? 

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator Cocalar21
Postat
3 minutes ago, cincistele said:

Bre, am votat cu AUR-ul, am zis asta. Doar pt România mă îndoiesc că vor interveni vreodată. Bine, și noi contribuim la asta în fiecare zi...eu nu am întâlnit încă un popor care să se autorecomande cu atâta frenezie ca fiind un popor dă hoți, curve, proști, puturoși și mincinoși. Ce să ne mai mirăm dacă ăia or să se scarpine în cur și o să li se rupă pula dă noi...

Eu ma bucur ca pot contribui. Nu pot rezona cu acest popor oricât as încerca. Dacă in zeci de ani de existența am întâlnit doar curve, ce vrei sa zic ? 😂😂😂

Postat
6 minutes ago, cincistele said:

Bre, am votat cu AUR-ul, am zis asta. Nu sunt pro Rusia, e cel mai mare dușman al nostru. După ei sunt nemții. Nu sunt pro ortodoxie, dar nici împotrivă... biserica și credința au avut un rol important în menținerea unității  neamului românesc. Apartenența la ortodoxie a contribuit la conștiința de neam. N-o lega de ruși, noi eram ortodocși când ei încă erau sclavi ai tătarilor. E adevărat că sunt în stare să se folosească de orice doar ca să ne înghită, probabil că se vor folosi și de ortodoxie. Normal că le-ar conveni rolul de frățiori mai mari și vajnici apărători ai ortodoxiei. Urmează să vedem dacă NATO își va  face datoria în caz de ceva. Eu sper să nu fie nevoie, pt că am mari îndoieli în cuvântul occidentalilor. Doar pt România mă îndoiesc că vor interveni vreodată. Bine, și noi contribuim la asta în fiecare zi...eu nu am întâlnit încă un popor care să se autorecomande cu atâta frenezie ca fiind un popor dă hoți, curve, proști, puturoși și mincinoși. Ce să ne mai mirăm dacă ăia or să se scarpine în cur și o să li se rupă pula dă noi...

Ortodoxia este o inventie de cand cu marea schizma a Bisericii intre catolici si ortodocși, pentru mine ortodoxia este o Sinagoga a Satanei, cine cunoaste Evanghelia isi da seama de ce. Daca ar fi oameni ai lui Dumnezeu, hortodocsii ar citi si intelege Biblia si nu ar fi antisemiti si xenofobi (jidani, jidovi, bozgori, ciori, etc.). Iar ruralii chiar asa si sunt cum i-ai descris. Pentru ca de foarte multe generatii se inmultesc din instinct (dupa ce s-au casatorit din interes, pentru zestre) si nu-si iubesc copiii, iar fara dragoste parinteasca se zice ca apar analfabetii functionali, curvele si bombardierii. Si am aparut si noi..

• Like 1
Postat
Acum 5 minute, Cocalar21 a spus:

Eu ma bucur ca pot contribui. Nu pot rezona cu acest popor oricât as încerca. Dacă in zeci de ani de existența am întâlnit doar curve, ce vrei sa zic ? 😂😂😂

Plm, dă ce crezi tu că suntem mai răi dăcît alții ? 

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator Cocalar21
Postat
6 minutes ago, Cocalar21 said:

Plm și dk ma duk prin Heuropa și ma antreaba vreun strainez “De ce nu iesti kasatorit boss?” Eu ke sai răspund: “sunt urat de nici una dintre toate cele 50 de civile care le-am antalnit in România a vrut sa se fwta pe alături” sau “România ie o țara plină de curve?”

Vizitator Cocalar21
Postat
1 minute ago, cincistele said:

In alte părți dacă ai bani nu se fut pe alături. Spre exemplu o americanca sănătoasă la creieri care știe ca spitalizarea o costa dacă nu are asigurare și știe ca nu-i da nimeni bani sa kreaska puradelul singura, va ezita sa se futa pa alături ku gunoieri dk pune mâna pe unu kat de kat stabil financiar. La noi aici ortodoxia pune Cireașa da pa tort. Valori occidentale, adică curvareala dar și prostie maxima impusă de biserica “banii ie ochiu dracului, mai bine sărac și curat” etc...

Postat
10 minutes ago, Cocalar21 said:

suntem fiii maicii preciste bre, ce vrei sa spui, ca maica domnului fu-se curva?

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator Cocalar21
Postat
Just now, -yorick- said:

suntem fiii maicii preciste bre, ce vrei sa spui, ca maica domnului fu-se curva?

Nu știu boss ce a fost nu vorbesc despre trecut, eu am trăit După 89 ca nu sunt încă Moș și ma refer la perioada după 89. Înainte la grădinița habarnam kare sugeau pwla an toalete, la liceu știu. 

Postat
Acum 1 minut, -yorick- a spus:

Ortodoxia este o inventie de cand cu marea schizma a Bisericii intre catolici si ortodocși, pentru mine ortodoxia este o Sinagoga a Satanei, cine cunoaste Evanghelia isi da seama de ce. Daca ar fi oameni ai lui Dumnezeu, hortodocsii ar citi si intelege Biblia si nu ar fi antisemiti si xenofobi (jidani, jidovi, bozgori, ciori, etc.). Iar ruralii chiar asa si sunt cum i-ai descris. Pentru ca de foarte multe generatii se inmultesc din instinct (dupa ce s-au casatorit din interes, pentru zestre) si nu-si iubesc copiii, iar fara dragoste parinteasca se zice ca apar analfabetii functionali, curvele si bombardierii. Si am aparut si noi..

Bă, jidov înseamnă uriaș 😄

Jidani, bozgori, ciori sunt peiorative, da' cre'că orice limbă are așa ceva. Românii sunt foarte toleranți, peiorativele astea au apărut ca urmare a exceselor alogenilor...au fost foarte mulți arendași evrei a căror lăcomie și cruzime a dus la ura celor exploatați, mai amintesc de Ip, Trăznea și Moisei ? De țigani ce să mai zic...

• Like 1
  • Minus 2
Postat
7 minutes ago, cincistele said:

numai 44% sunt hanalfabeti functionali, iti dai seama ca astia nici cu google nu pot fi salvati din ignoranta, dar ce le plang eu de mila, nici Ăl de Sus nu-i vrea, ca deaia le-a trimis acum (din 2011 de cand cu Catindrala) o lucrare de rătăcire cum că ar fi h`evrei (fiii maicii preciste)

• Like 1
Postat
2 minutes ago, cincistele said:

Bă, jidov înseamnă uriaș 😄

Jidani, bozgori, ciori sunt peiorative, da' cre'că orice limbă are așa ceva. Românii sunt foarte toleranți, peiorativele astea au apărut ca urmare a exceselor alogenilor...au fost foarte mulți arendași evrei a căror lăcomie și cruzime a dus la ura celor exploatați, mai amintesc de Ip, Trăznea și Moisei ? De țigani ce să mai zic...

haoleo, acolo au invadat ungurii nazisti ai lui Horty (la Ip, Traznea, Moisei)

evreii nu au fost mosieri, toata lumea stie ca aveau alte ocupatii, bancheri, farmacisti, doctori, oameni de stiinta, muzicieni in cel mai rau caz, oricum multi aveau cariere de profesori universitari, bun deci esti si tu antisemit ? las bre ca ortodoxia ne-a facut pe toti h`evrei, ca doar acum suntem gradina maicii domnului (Belzebut), deci iti dai seama, suntem frati de sange cu Isus..pardon, Iisus, sau si mai bine Iiiiisuuuss (mie imi miroase ca ne paste psihoza colectiva in vreo 20-30 de ani daca o tinem tot asa, psihoza grefata pe analfabetism functional)

• Like 1
Vizitator Cocalar21
Postat
15 minutes ago, -yorick- said:

Ortodoxia in sine nu are nici o legătura. Interpretarea data ortodoxiei prin prisma valorilor occidentale (adică curvareala) duce la situația existenta. Dacă vrei sa vezi cum ar trebui și cum este adevarata ortodoxie mergi la moldoveni care refuza sa mărite in biserica curvele (adică dacă nu sunt virgine la primărie fără biserica)

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat
Acum 4 minute, Cocalar21 a spus:

Ortodoxia in sine nu are nici o legătura. Interpretarea data ortodoxiei prin prisma valorilor occidentale (adică curvareala) duce la situația existenta. Dacă vrei sa vezi cum ar trebui și cum este adevarata ortodoxie mergi la moldoveni care refuza sa mărite in biserica curvele (adică dacă nu sunt virgine la primărie fără biserica)

E de groaza cat e de citit despre curve in textele sfinte, daca citește un copil astfel de mizerii...e aiurea.Eu vad și lucrurile bune, pot aprofunda...dar nu e frumos sa vad atata ura și violență.Eh, istoric vorbind...si in ziua de azi se poate scrie despre aceeași urâțenie, nimic nu s-a schimbat.

• Minus 3
Postat
Just now, Cocalar21 said:

cum sa nu aiba influenta ortodoxia, mai ales la sate? pai le-a facut ponta ruralilor ditamai catedrala in Bucale, de o sa aiba bucurestenii in veci rau de la atata hipocrizie, despre Rep. Moldova stiu doar ca procentul ticalosilor trece binisor de 50%, nu mai pot fi salvati iar unirea cu ei nu e de dorit

• Like 1
Postat
Acum 5 minute, Cocalar21 a spus:

In alte părți dacă ai bani nu se fut pe alături. Spre exemplu o americanca sănătoasă la creieri care știe ca spitalizarea o costa dacă nu are asigurare și știe ca nu-i da nimeni bani sa kreaska puradelul singura, va ezita sa se futa pa alături ku gunoieri dk pune mâna pe unu kat de kat stabil financiar. La noi aici ortodoxia pune Cireașa da pa tort. Valori occidentale, adică curvareala dar și prostie maxima impusă de biserica “banii ie ochiu dracului, mai bine sărac și curat” etc...

Exagerezi și reduci totul la ce-ți convine, single mother nu s-a inventat la București. "Emanciparea" fetelor are loc și sub imensul bombardament propagandistic în favoarea libertinajului și a lgbt. Nu ești cool dacă nu sexperimentezi și dacă nu ești capabil să inventezi vreo fantezie nemaiauzită, nu "contește" cât e de bizară, treaba e să fie "originală" și neapărat s-o shăruiești cu "frații", care la rândul lor se vor strădui să nu rămână mai prejos și vor încerca să pună în practică ceva și mai bizar. 

Au trecut doar 25 de ani de când Emil Constantinescu înclina balanța alegerilor cu celebra ( mă rog, pt cine mai știe) întrebare : Domnul Iliescu, credeți în Dumnezeu, domne' ? Acum cred că ar stârni hohote dă râs...copiii securiștilor și comuniștilor sunt bine înfipți la butoane...

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator Cocalar21
Postat
3 minutes ago, Cocalar21 said:

Doar la romani se mențin Tradițiile religioase doar care ne convin, spre exemplu: dacă te sinucizi nu ai slujba de la preot, dacă ai loato an kur gura și pizda da la jumate de stadion și vi la măritiș la 30 da ani deja krakanata nici o problema.

Vizitator Cocalar21
Postat
2 minutes ago, cincistele said:

Exagerezi și reduci totul la ce-ți convine, single mother nu s-a inventat la București. "Emanciparea" fetelor are loc și sub imensul bombardament propagandistic în favoarea libertinajului și a lgbt. Nu ești cool dacă nu sexperimentezi și dacă nu ești capabil să inventezi vreo fantezie nemaiauzită, nu "contește" cât e de bizară, treaba e să fie "originală" și neapărat s-o shăruiești cu "frații", care la rândul lor se vor strădui să nu rămână mai prejos și vor încerca să pună în practică ceva și mai bizar. 

Au trecut doar 25 de ani de când Emil Constantinescu înclina balanța alegerilor cu celebra ( mă rog, pt cine mai știe) întrebare : Domnul Iliescu, credeți în Dumnezeu, domne' ? Acum cred că ar stârni hohote dă râs...copiii securiștilor și comuniștilor sunt bine înfipți la butoane...

Diferența e ca aia se futeau in kur și trăgeau pa nas la Woodstock boss, adică in anii 70 de aia ne-am alea cu Generatia de boomers kare a futut pamantu. La ei între timp muierile s-au Kalmat nu mai fut kiar tot ce mișcă in lumea gunoierilor exista un pragmatism cât de cât. La noi sub influența Woodstock combinata cu ortodoxia înțeleasă doar in caz de sinucidere, ajung curve și se mândresc cu asta in 2021.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...