Sari la conținut

Evoluționismul la bară !

Postări Recomandate

• Oras:Everest
Postat
Acum 8 minute, -yorick- a spus:

haoleo, acolo au invadat ungurii nazisti ai lui Horty (la Ip, Traznea, Moisei)

evreii nu au fost mosieri, toata lumea stie ca aveau alte ocupatii, bancheri, farmacisti, doctori, oameni de stiinta, muzicieni in cel mai rau caz, oricum multi aveau cariere de profesori universitari, bun deci esti si tu antisemit ? las bre ca ortodoxia ne-a facut pe toti h`evrei, ca doar acum suntem gradina maicii domnului (Belzebut), deci iti dai seama, suntem frati de sange cu Isus..pardon, Iisus, sau si mai bine Iiiiisuuuss (mie imi miroase ca ne paste psihoza colectiva in vreo 20-30 de ani daca o tinem tot asa, psihoza grefata pe analfabetism functional)

Am zis arendași, nu moșieri... știi deosebirea ? Nu sunt bă antisemit, am spus doar că unii evrei au fost lacomi și cruzi, specia asta de arendași așa a fost. 

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Synagogue of Satan
Postat
2 minutes ago, cincistele said:

Au trecut doar 25 de ani de când Emil Constantinescu înclina balanța alegerilor cu celebra ( mă rog, pt cine mai știe) întrebare : Domnul Iliescu, credeți în Dumnezeu, domne' ? Acum cred că ar stârni hohote dă râs...copiii securiștilor și comuniștilor sunt bine înfipți la butoane...

câtă încredere am avut în omul ăsta, până să devină levantolog pe bani grei de la sărăcime, doar franțuzoaica Clotilde l-a amenințat că-l lasă fără levantologie, dar uite că nu se poate, nici fără pensii speciale nu se poate, Vivi revine in forta la BNR dar Liviu are un nou dosar ca nu cumva sa iasă și să ne mai fericeasca cu vreo 6 avioane F16 second hand, greu, greu sa te lupti cand 50% din populatie (cel putin) este imorala, greu cand lista aia de maneliși ce am postat-o trece de un miliard de vizualizări totale 

• Like 1
Postat
Acum 1 minut, -yorick- a spus:

câtă încredere am avut în omul ăsta, până să devină levantolog pe bani grei de la sărăcime, doar franțuzoaica Clotilde l-a amenințat că-l lasă fără levantologie, dar uite că nu se poate, nici fără pensii speciale nu se poate, Vivi revine in forta la BNR dar Liviu are un nou dosar ca nu cumva sa iasă și să ne mai fericeasca cu vreo 6 avioane F16 second hand, greu, greu sa te lupti cand 50% din populatie (cel putin) este imorala, greu cand lista aia de maneliși ce am postat-o trece de un miliard de vizualizări totale 

Peștele de la cap se împute, uite cu ce ne luptăm dă  ~ 300 dă ani

https://mioritix.tripod.com/discriptio/a4

• Minus 2
Vizitator Cocalar21
Reputație: 0
Postat
2 minutes ago, -yorick- said:

Poate preferi un Queen ceva așa mai parandărăt ka sa zik așa 😂😂😂😂

Postat
7 minutes ago, cincistele said:

Am zis arendași, nu moșieri... știi deosebirea ? Nu sunt bă antisemit, am spus doar că unii evrei au fost lacomi și cruzi, specia asta de arendași așa a fost. 

or fi fost cazuri rare, majoritatea erau comercianți, iar o parte dintre ei care s-au infipt in sistem, ca Petre Roman sau Brucan (a murit), au ramas pe aici, cine a fost chiar corect si cinstit a emigrat acasa la el (in Israel) de mult, de dinainte de 1990, asa cum au plecat si germanii, apropo oare care natie si-a mai vandut **spam editat**tatile la bucata si tot saraca a ramas? suntem ori ba neam de curve? sau am ajuns...

revino la istorie, la 1947 si vezi ce s-a intamplat cu românii cinstiti, unde au pierit, si de ce azi avem 50% troglodiți maneliști hortodocși 

ca sa revin ON TOPIC, noi românii sunt pe buza prapastiei, nu se stie daca vom evolua sau vom involua

• Like 1
Vizitator Cocalar21
Postat

Cu Dedicație specială, pt toți roakerii din epoca da haur a revoluției sexuale din okkident anii 70, sau anii 2021 in România USRista sub deviza “Kuru ie noua pizda”:

Postat
13 minutes ago, cincistele said:

Peștele de la cap se împute, uite cu ce ne luptăm dă  ~ 300 dă ani

https://mioritix.tripod.com/discriptio/a4

Rusia e o țară fără speranță, de aceea și încearcă în disperare să propage teoriile conspirației, vrea să zdruncine moralul cetățenilor UE si USA, vrea să scape de NATO, pentru că sunt stat mafiot, 50% din profitul oamenilor de afaceri merge la Putin si la cei ce-l tin la putere, cine nu cotizeaza merge in Siberia de la 10 ani in sus, iar cine comenteaza e otravit

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, -yorick- a spus:

or fi fost cazuri rare, majoritatea erau comercianți, iar o parte dintre ei care s-au infipt in sistem, ca Petre Roman sau Brucan (a murit), au ramas pe aici, cine a fost chiar corect si cinstit a emigrat acasa la el (in Israel) de mult, de dinainte de 1990, asa cum au plecat si germanii, apropo oare care natie si-a mai vandut **spam editat**tatile la bucata si tot saraca a ramas? suntem ori ba neam de curve? sau am ajuns...

revino la istorie, la 1947 si vezi ce s-a intamplat cu românii cinstiti, unde au pierit, si de ce azi avem 50% troglodiți maneliști hortodocși 

ca sa revin ON TOPIC, noi românii sunt pe buza prapastiei, nu se stie daca vom evolua sau vom involua

Au fost mulți arendași evrei de o lăcomie crasă, de aici și cuvântul peiorativ. 

Românii trec printr-o perioadă mai grea, dar o vom depăși. Nu se pune problema de involuție.

• Like 1
  • Minus 2
Postat
9 minutes ago, Cocalar21 said:

Cu Dedicație specială, pt toți roakerii din epoca da haur a revoluției sexuale din okkident anii 70, sau anii 2021 in România USRista sub deviza “Kuru ie noua pizda”:

ăsta a fost pârțar dă-l dracu, din cauza a unora ca el a venit SIDA peste multi inclusiv nevinovati

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator Cocalar21
Postat
12 minutes ago, -yorick- said:ca sa revin ON TOPIC, noi românii sunt pe buza prapastiei, nu se stie daca vom evolua sau vom involua

Pai dacă a evolua înseamnă sa ajungem cum erau drogații la Woodstock pa rock și sa ne futem in cur și sa facem gang-banguri și swingereala ca boomerii in anii 70, am evoluat. Suntem pe locul 1. Lipsește doar guvern majoritar progresist sa renunțam și la sexe și sa plătim taxe mari ca sa krestem puradeii kurvelor făcuți cu gunoieri și luam medalia de haur.

Vizitator Cocalar21
Postat
1 minute ago, -yorick- said:

ăsta a fost pârțar dă-l dracu, din cauza a unora ca el a venit SIDA peste multi inclusiv nevinovati

Asta am luat noi de la occident! De la Occidentul anilor 70 ca întotdeauna am fost retardați ca națiune!

Postat
8 minutes ago, cincistele said:

Au fost mulți arendași evrei de o lăcomie crasă, de aici și cuvântul peiorativ. 

Românii trec printr-o perioadă mai grea, dar o vom depăși. Nu se pune problema de involuție.

da, asa zice google, ca 40% dintre arendasi erau evrei, păi de ce nu au avut romanii bani sa arendeze terenurile de la proprietari? si proprietarii cine erau? e nașpa să citesc istoria acum când urmașii iobagilor neagă holocaustul, de unde știu că nu tot ei scriu prostii pe internet

• Like 1
Postat
Acum 4 minute, Cocalar21 a spus:

Asta am luat noi de la occident! De la Occidentul anilor 70 ca întotdeauna am fost retardați ca națiune!

Păi e dă bine bă, te grăbești să preiei căcaturile ălora ? 😄

Queen e o trupă mare, îmi pare rău de ăla că se ardea la creț, vai de el, se pare că a și "plătit" cu viața depravarea, dar muzica lor rămâne. Sunt clasici ai rock-ului.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator Cocalar21
Postat
3 minutes ago, cincistele said:

Păi e dă bine bă, te grăbești să preiei căcaturile ălora ? 😄

Queen e o trupă mare, îmi pare rău de ăla că se ardea la creț, vai de el, se pare că a și "plătit" cu viața depravarea, dar muzica lor rămâne. Sunt clasici ai rock-ului.

Nu boss ce vroiam sa zik ie ka Generatia de după 89 de la noi e lafel de fututa in cur și an kreieri ka boomerii de la aia. Doar ka se mai dau și ortodoxi.

Postat

da-ți dreacu evreii ăștia, aduși robi de Titus in anul 70 prin toata Europa au ajuns arendași de pământ în 1907 în România

https://adevarul.ro/locale/botosani/secretul-istoric-antisemit-rascoalei-1907-Impotriva-cui-s-au-ridicat-adevarat-taranii-moldoveni-ascuns-revolutia-orasenilor-botosaneni-1_55c466b4f5eaafab2c54c187/index.html

„Răscoala de la 1907, din judeţul Botoşani, aşa cum o arată documentele vremii, a fost una antievreiască. Nu aveau nimic cu Guvernul sau cu boierii pământeni. Au fost moşii ale boierilor români apărate de răsculaţi. Revolta a fost îndreptată împotriva arendaşilor evrei“, spune istoricul Ştefan Cervatiuc. 

haoleo, proprietarii pamanturilor erau niste boieri români corupti și incapabili, deci ne invartim in cerc, cred ca acei boieri au dat vina pe arendasii evrei

• Like 1
Vizitator Cocalar21
Postat
Just now, Cocalar21 said:

Nu boss ce vroiam sa zik ie ka Generatia de după 89 de la noi e lafel de fututa in cur și an kreieri ka boomerii de la aia. Doar ka se mai dau și ortodoxi.

Nu antamplator primul film difuzat după 89 a fost Dallas. Cu acțiune petrecându-se ați ghicit an anii 70! Pe vremea idioților lor. 

Vizitator Cocalar21
Postat
Just now, Cocalar21 said:

Nu antamplator primul film difuzat după 89 a fost Dallas. Cu acțiune petrecându-se ați ghicit an anii 70! Pe vremea idioților lor. 

La ei măcar dacă te duci la biserica, la mormoni la penticostali la catolici la pula lor, poți fi sigur ca 90% din fetele de acolo nu sunt wc public. La noi dacă te duci la biserica poți fi sigur ca 99% sunt wc public venit sa i se ierte pakatele sa mai facă.

Postat
Acum 6 minute, -yorick- a spus:

da-ți dreacu evreii ăștia, aduși robi de Titus in anul 70 prin toata Europa au ajuns arendași de pământ în 1907 în România

https://adevarul.ro/locale/botosani/secretul-istoric-antisemit-rascoalei-1907-Impotriva-cui-s-au-ridicat-adevarat-taranii-moldoveni-ascuns-revolutia-orasenilor-botosaneni-1_55c466b4f5eaafab2c54c187/index.html

„Răscoala de la 1907, din judeţul Botoşani, aşa cum o arată documentele vremii, a fost una antievreiască. Nu aveau nimic cu Guvernul sau cu boierii pământeni. Au fost moşii ale boierilor români apărate de răsculaţi. Revolta a fost îndreptată împotriva arendaşilor evrei“, spune istoricul Ştefan Cervatiuc. 

haoleo, proprietarii pamanturilor erau niste boieri români corupti și incapabili, deci ne invartim in cerc, cred ca acei boieri au dat vina pe arendasii evrei

Răscoala a fost împotriva arendașilor și a lăcomiei lor. Nu a fost împotriva evreilor. Nu s-au răsculat pt că ăia erau evrei, ci pt că erau neoameni. 

Acum 13 minute, -yorick- a spus:

da, asa zice google, ca 40% dintre arendasi erau evrei, păi de ce nu au avut romanii bani sa arendeze terenurile de la proprietari? si proprietarii cine erau? e nașpa să citesc istoria acum când urmașii iobagilor neagă holocaustul, de unde știu că nu tot ei scriu prostii pe internet

Nu neagă nimeni holocaustul, așa ceva nu trebuie să se mai repete, cu nicio nație. 

• Like 1
  • Minus 2
Postat
4 minutes ago, cincistele said:

Răscoala a fost împotriva arendașilor și a lăcomiei lor. Nu a fost împotriva evreilor. Nu s-au răsculat pt că ăia erau evrei, ci pt că erau neoameni. Nu neagă nimeni holocaustul, așa ceva nu trebuie să se mai repete, cu nicio nație. 

bine bine și boierii români de ce permiteau asta ? unde e dragostea dintre români? că între evrei e mare dragostea, doar ei sunt poporul sfant al lui Dumnezeu, iar Dumnezeu e dragoste, ce sperai ca daca votezi AUR-ul vine dragostea intre români, nu vine, vine neo-nazismul, vine ura impotriva tuturor si mai ales impotriva evreilor, noroc ca nu mai sunt aici, dar stii ca popoarele se vor aduna la Armaghedon ca sa impresoare Ierusalimul, din nou si din nou dupa inca o mie de ani

• Like 1
Postat
15 minutes ago, cincistele said:

Nu neagă nimeni holocaustul, așa ceva nu trebuie să se mai repete, cu nicio nație. 

partidele neo-naziste ca AUR neaga holocaustul si proslaveste legionarii si sunt mana in mana cu partidele neo-naziste ca AFD din Germania

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat
7 hours ago, cincistele said:

Și dacă ar trăi unul aproape de altul nu cred că s-ar încrucișa. Nu cred că au avut strămoș comun.

Nu crezi, dar nu știi sigur.

ltfel se pune problema la lupi cu câini. Câinii provin din lupi într-adevăr, și se pot încrucișa și acum, fără nicio problemă. Vulpi cu lupi sau cu câini nu am auzit să se încrucișeze. Chiar cred că e imposibil. Dar uite ceva interesant...spui că ursul, lupul și vulpea provin dintr-un strămoș comun... păi la noi în țară întâlnim toate 3 speciile în același areal. De ce ar fi evoluat diferit ca răspuns la aceleași condiții de mediu ?

Nu știu dacă lupii și câinii se pot încrucișa fără probleme, nu cred că toți puii vor fi fertili și viabili. Dar dacă ești așa de sigur că lupii sunt strămoșii câinilor, de ce  nu poți spune aste legat de alte animale care au avut mult mai mult timp să evolueze și seamănă. Selecția naturală face ce face și selecția umană, dar pe alte criterii.

Țara noastră are multe „biom-uri,” același areal înseamnă medii diferite. În plus există sunt nișe. Depinde ce vânează, ce tip de mâncare pot procesa, ce strategia de supraviețuire au, etc. Veverița și șobolanul am cam același stil de viață și hrană, dar una este în copaci și celălalt pe sol.

Creaționismul e o credință, nu are nimic magic în el. Mai degrabă e magie explicația evoluționistă pt apariția vieții : cum s-au potrivit întocmai și la timp supa primordială, atmosfera, înclinația axei pământului, depărtarea optimă de soare și ce-o mai fi... probabilitatea ca toate astea să se fi întâmplat prin hazard, nu există...a spus-o Hoyle ăla, mă rog el a zis neglijabilă, tu l-ai întărit : zero șanse 😄 

Deci recunoști că nu este o știință? Cum nu are nimic magic în el? Cum am fost creați fără să fie folosite superputeri? În laboratoare genetice, de către o rasă avansată de extratereștrii? Ce este creatorul?

Evoluționismul nu are o explicație, doar niște ipoteze legate de apariția vieții.

• Like 2

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

• Membru Premium
Postat
11 hours ago, Cocalar21 said:

E mai important sa știe ce sa facă in Bucătărie fără sa ajungă in pat nici cu tine nici cu altu,  ca așa găsești curve oriunde care știu ce sa facă in pat.

Nu, nu se găsesc oriunde. Iar dacă doreau mâncare sunt sigur că autorii coranului ar fi zis 72 de bucătari (femei), indiferent dacă erau virgine sau nu.

• Like 1
  • Haha 1

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

Vizitator Cocalar21
Postat
6 hours ago, fakeaccount said:

Nu, nu se găsesc oriunde. 

De ce boss ți se pare ca e așa greu sa stea pe spate cu cracii in sus? Nu pare sport olimpic, părerea mea 😂😂😂

• Membru Premium
Postat
1 hour ago, Cocalar21 said:

De ce boss ți se pare ca e așa greu sa stea pe spate cu cracii in sus? Nu pare sport olimpic, părerea mea 😂😂😂

Asta face o virgină, una mai experiementată e ceva mai activă.

• Like 1
  • Haha 1

Vizitator Cocalar21
Postat
8 minutes ago, fakeaccount said:

Asta face o virgină, una mai experiementată e ceva mai activă.

Așa și? Cu ce te ajuta pe tine ca e mai activa? Nu știu alții cum sunt dar eu am orgasm întotdeauna.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...