Sari la conținut

Evoluționismul la bară !

Postări Recomandate

Vizitator puloiu
Reputație: 0
Postat

Hei, incercati sa nu va mai intepati intre voi macar in noaptea asta Sfinta !!! Macar pentru o noapte puteti fi oameni, zic eu, daca nu se poate tot timpul, macar faceti un efort intr-o noapte ca aceasta si in ziua de maine, macar. Ce ziceti, puteti incerca, macar ?

• Oras:Bucuresti
Postat
13 minutes ago, cincistele said:

🤣🤣🤣🤣🤣, mi se rupe de RTV și nu sunt bugetar 😉, eu la Badea și la Ciuvică mă mai uit, dacă îți place atât de mult pula de neomarxist...te dai cu ruj și te ocupi de frații tăi, că și așa voi sunteți cu lgbt-ul. 😉

Pai nu te-au invatat badea si ciuvica ca neomarxistii conduc si restu o sug? Treci in genunchi, aurica bugetica 👁️

• Oras:Everest
Postat
Acum 9 minute, maa5fu1.v1 a spus:

Pai nu te-au invatat badea si ciuvica ca neomarxistii conduc si restu o sug? Treci in genunchi, aurica bugetica 👁️

Hehehe,  bre huțupane, ești prost informat bre, zău așa. E viceversa, neomarxiștii se închină la pulă, da' ar fi trebuit să știi, că doar tu ești autorul celebrei cărți autobiografice " Copil fiind, sugeam tot ce prindeam " 🤣🤣🤣

• Haha 1
  • Minus 1
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat
Acum 1 oră, rockada2 a spus:

individul asta, @picon , ce vrea?

Dar tu ce plm vrei?

Acum 1 oră, cincistele a spus:

E neimpresionat de subiect

Corect! E fix forumul potrivit pentru asemenea discuții. Divinitatea ori s-ar căca pe ea de râs, ori v-ar trimite în iad. 😂

• Haha 1
  • Minus 4
Postat
21 minutes ago, cincistele said:

Hehehe,  bre huțupane, ești prost informat bre, zău așa. E viceversa, neomarxiștii se închină la pulă, da' ar fi trebuit să știi, că doar tu ești autorul celebrei cărți autobiografice " Copil fiind, sugeam tot ce prindeam " 🤣🤣🤣

Eu nu am scris carti ca idolii tai, nastase si becali. 

Postat
Acum 4 minute, maa5fu1.v1 a spus:

Eu nu am scris carti ca idolii tai, nastase si becali. 

Bă, n-o lua și tu ad literam, o fi scris-o altul pt tine, că nu ești în stare, dar sigur era biografia ta 😜

• Minus 1
Postat
1 minute ago, cincistele said:

Bă, n-o lua și tu ad literam, o fi scris-o altul pt tine, că nu ești în stare, dar sigur era biografia ta 😜

Ai vorbele la tine, aurica, replici obosite de simionist obscurantist. 

Postat

Năstase n-a fost niciodată idolul meu, am votat cu Băsăul doar să nu iasă el, iar Becali nici atât...eu sunt rapidist 😉

• Minus 1
Postat
1 minute ago, cincistele said:

Năstase n-a fost niciodată idolul meu, am votat cu Băsăul doar să nu iasă el, iar Becali nici atât...eu sunt rapidist 😉

Vezi ca badea zice ca basistii de ieri sunt usr-istii de azi. Cum te impaci cu ideea? 

Postat
Acum 2 minute, maa5fu1.v1 a spus:

Vezi ca badea zice ca basistii de ieri sunt usr-istii de azi. Cum te impaci cu ideea? 

Supraviețuiesc 😜, îmi place Badea, dar nu sunt alter ego-ul lui, plm "îndrăznesc" să am și alte păreri 🤣🤣🤣...chiar nu-l mai suportam pe Năstase atunci și Băsăul avea dreptate și cu lepra ailaltă, șeful mafiei personale a lui Năstase, interesul național Gabi Oprea, doar că după alegeri l-a înregimentat pe generalul izmană... și culmea, când am votat împotriva Băsăului, cine crezi că era pe lista usl la București ? Aceeași scursură omniprezentă, interesul național... încurcate sunt căile politicii...normal că nu l-am votat.

• Trist 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat
13 hours ago, cincistele said:

" Strategia subtilă ce urmărește eliminarea conștiinței morale, constă în eradicarea lui Dumnezeu din conștiința oamenilor. Pentru aceasta nimic nu s-a dovedit mai eficient până acum ca promovarea teoriei evoluționiste - apariția vieții și a multitudinii de specii fără implicarea vreunui agent supranatural. În cazul compromiterii calității de creator, Autoritatea divină este de la sine abrogată.

Pentru acreditarea evoluționismului, tactica cea mai de succes este eludarea discernământului personal prin creditul conferit "halatelor albe" , oamenilor care gestionează datele științei. Astfel, slujindu-se nelegitim de pârghia autorității științei, evoluționismul și-a propus să disloce autoritatea divină. Prin propaganda ascunsă din sistemul educațional și din media, societatea este supusă unui tir continuu de pseudoinformații înveșmântate în aura științei. Cei ce se mulțumesc să ingurgiteze ce li se oferă de-a gata, în numele științei, și nu se mai implică în evaluarea critică a informației sunt din start prizonieri ai dezinformării. "

Lucian Cristescu, Florin Ghețu - Evoluționismul la bară ( mărturii din culise)

Ai făcut o glumă bună cu cartea autobibliografică şi maneau cu tera este chiar acceptabilă, e un fel de manea ştiinţifică, dar agumentul principal din acest thread este o aberaţie. Eu te văd om cât de cât raţional, cum pui botul la aşa vrăjeală ieftină?

Sunt o grămadă de greşeli:

1. Moralitatea nu depinde de religie. Budiştii sau taoiştii (religii fără zei) sau ateii sunt toţi imorali?

2. Dacă Dzeu nu creator, nu înseamnă că nu există.

3. Dacă nu a creat viaţa nu înseamnă că nu a creat condiţiile pentru viaţă sau universul.

4. Conceptele religioase pot supravieţuo şi fără supranatural (sunt religii care nu au acest aspect sau pot supravieţui ca o filozofie, practic de la asta au plecat).

5.Evoluţionismul se bazează pe nişte dovezi, ar trebui să le ignorăm ca să nu-i reducem din influenţă lui Dzeu?

6. Dacă dzeu este real şi atotputernic (cum zice biblia), de pierde "lupta" cu nişte oameni în halate albe. Cum să învingă diavolul când îl "bate" ştiinţa (sau globaliştii)?

Etc.

• Like 2

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

Postat
Acum 1 minut, fakeaccount a spus:

Ai făcut o glumă bună cu cartea autobibliografică şi maneau cu tera este chiar acceptabilă, e un fel de manea ştiinţifică, dar agumentul principal din acest thread este o aberaţie. Eu te văd om cât de cât raţional, cum pui botul la aşa vrăjeală ieftină?

1. Moralitatea nu depinde de religie. Budiştii sau taoiştii (religii fără zei) sau ateii sunt toţi imorali?

2. Dacă Dzeu nu creator, nu înseamnă că nu există.

3. Dacă nu a creat viaţa nu înseamnă că nu a creat condiţiile pentru viaţă sau universul.

4. Conceptele religioase pot supravieţuo şi fără supranatural (sunt religii care nu au acest aspect sau pot supravieţui ca o filozofie, practic de la asta au plecat).

5.Evoluţionismul se bazează pe nişte dovezi, ar trebui să le ignorăm ca să nu-i reducem din influenţă lui Dzeu?

6. Dacă dzeu este real şi atotputernic (cum zice biblia), de pierde "lupta" cu nişte oameni în halate albe. Cum să învingă diavolul când îl "bate" ştiinţa (sau globaliştii)?

Etc.

Creaționism sau evoluționism, asta e întrebarea, nu e o propagandă pt o religie anume...sunt oameni buni în toate religiile, sunt și unii care se autodeclară atei dar sunt oameni buni și sunt unii care se revendică a fi creștini dar fac nasoale. 

Autorii care au scris cartea din care am citat combat evoluționismul fix cu argumentele savanților din "tabăra" evoluționistă. Cu citate din cărțile lor și din teoriile lor. Știu că ești un împătimit al citatelor, linkurilor...dar n-am căutat să văd dacă e pusă cartea pă net. Eu am citit-o fizic și cel puțin dpmdv au argumente beton. 

• Minus 1
Vizitator puloiu
Postat

Nu este aici, pe un asemenea forum, locul pentru o astfel de discutie, dar spun doar atat: stiinta fara Dumnezeu va duce la disparitia societatii umane. 

"Eu afirm că religiozitatea e cea mai puternică dintre toate instrumentele de cercetare ştiinţifică. Ştiinţa fără religie e incompletă, religia fără ştiinţă e oarbă. Toate religiile, artele sau ştiinţele sunt rodul aceluiaşi copac a cărei unică aspiraţie e să facă viaţa omului mai demnă; adică să permită ca individul să se ridice peste simpla existenţă fizică şi să fie liber." - Albert Einstein

"Omul religios începe cu credinţa în Dumnezeu, iar omul de ştiinţă sfârşeşte cu credinţa în Dumnezeu." - Emil Cioran

Strict parerea mea !

Vizitator Cocalar21
Postat
2 hours ago, puloiu said:

Aici n-ai dreptate ! Bineinteles ca-i speciala (piZda), orice femeie este unica in felul sau ! Vrei si sex, sa si spele/calce, sa faca si mancare si sa arate si ca Pamela Anderson sau Claudia Cardinale ? Pai nu se poate. 

Marina Beaulieu, saizeci si... 4 sau 5 ani. Spune-mi daca o romanca care sta la cratita ar arata asa la 60 si de ani si cu o asa pofta de pWla dupa menopauza...

https://xhamster.com/videos/milf-marina-beaulieu-gets-2-black-dicks-mysexmobile-12472081

Zii boss zău cu limba scoasă cu tu futi doar civile care arată ca Pamela Andersson. Nu de alta da eu nu asta ziceam, poate sunt eu ciudat și fut doar din alea de 4 maxim 7 ca măcar teoretic nu sar din pwla in pwla. Dar nah poate tu futi din alea beton câte ți-au făcut curat ți-au dat de mancare?

Vizitator Cocalar21
Postat
50 minutes ago, cincistele said:

Creaționism sau evoluționism, asta e întrebarea 

Dacă tot m-am anverzit ka oole da paste hai să-ți răspund ontopic:

Sa-mi sugă pwla și toate bugetarele (alea tinere doar) când or sa fie anlokuite de doua baze de date și un card de identitate cu cip și semnătura electronica.

Nu, glumeam, nu se pune problema creaționism sau evoluționism e cam limitată vederea. Dacă Dumnezeu a creat maimuțele și noi am evoluat din ele sa kam dus pe pwla toată teoria de excluziune.

Vizitator Cocalar21
Postat
1 hour ago, fakeaccount said:

.

Aici greșești. Moralitatea depinde de religie. Religia nu este neaparat monoteistă. Budiștii și taoistii sunt morali pt ca cred in karma și ii ia mama dracu dacă se reincarneaza in cacat inloc de oameni. E fix același lucru cu iadul/raiul creștinesc. Nu exista moralitate in afara religiilor, animalele care nu sunt capabile sa înțeleagă religia nu sunt morale! 

Vizitator puloiu
Postat
50 minutes ago, Cocalar21 said:

Aici greșești. Moralitatea depinde de religie. Religia nu este neaparat monoteistă. Budiștii și taoistii sunt morali pt ca cred in karma și ii ia mama dracu dacă se reincarneaza in cacat inloc de oameni. E fix același lucru cu iadul/raiul creștinesc. Nu exista moralitate in afara religiilor, animalele care nu sunt capabile sa înțeleagă religia nu sunt morale! 

Karma nu este identica cu Raiul/Iadul Crestinismului. Iar ceea ce este moral pentru un crestin poate fi imoral pentru un budist/taoist/musulman/mozaic/mormon/papistas/etc. si vice-versa. Moralitatea nu tine de religie, tine de spiritualitate.

Ceea ce este diferit ! 😏

• Oras:Univers
Postat
Acum 17 ore, cincistele a spus:

" Cei ce se mulțumesc să ingurgiteze ce li se oferă de-a gata, în numele științei, și nu se mai implică în evaluarea critică a informației sunt din start prizonieri ai dezinformării. "

De acord, doar că eu consider la fel de valabil că " Cei ce se mulțumesc să ingurgiteze ce li se oferă de-a gata, în numele religiei și a bisericii, și nu se mai implică în evaluarea critică a informației sunt din start prizonieri ai dezinformării. "

• Like 3
Vizitator puloiu
Postat
11 minutes ago, Tan-Optimist said:

De acord, doar că eu consider la fel de valabil că " Cei ce se mulțumesc să ingurgiteze ce li se oferă de-a gata, în numele religiei și a bisericii, și nu se mai implică în evaluarea critică a informației sunt din start prizonieri ai dezinformării. "

Acel "crede si nu cerceta" din Era Inchizitiei Spaniole (franceze), datorita carora au pierit prematur Giordano Bruno, Galileo Galiei si alte nume celebre, si au avut de suferit celebritati precum Leonardo da Vinci, Nostradamus si altii, sper eu ca astazi este un subiect apartinand de trecut...

Nu cred ca astazi, Biserica mai baga pe gat ceva, cuiva cu forta !

Iarasi, parerea mea. 

Pe de alta parte, oricare religie terestra ar face asa ceva (ingurgitarea provocata de care spui, adica bagarea pe gat cu forta a unor dogme) ar fi din start supusa esecului, iar Divinitatea nu cred ca ar avea nevoie de a fi slujita de o asemenea "religie"....

(Am baut cam mult vin rosu, Noapte Frumoasa sa ai)....

Postat
Acum 38 minute, puloiu a spus:

Divinitatea nu cred ca ar avea nevoie de a fi slujita de o asemenea "religie"....

Divinitatea și credința sinceră în ea, sunt una, iar religia și biserica sunt cu totul altceva.

Biserica este cel mai tare partid politic pentru că se bazează pe cea mai tare ideologie (religia), care atrage milioane/miliarde de credincioși. Ăsta este și motivul pentru care nu este acceptată niciunde în politică, pentru că ar câștiga toate alegerile 😅

• Like 1
  • Haha 2
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Iar se nimerește ca cineva sa deschidă un subiect aici fix în același moment când eu discutam in viata privata despre aceleași idei...noroc ca intru aici nesatisfăcută si citesc, ma amuz si sper sa îndrăznească cineva mai mult intr-ale gândirii.Mai ciudat e ca nu oricine de pe forum are sincronicitatea asta cu mine...adevarat că aici chiar poate este o comunitate, adică anumiți dintre cei de aici.Hm, ce dragut mi-am "complicat" frazele in acest text.... 🙂

• Mersi 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, Tan-Optimist a spus:

Divinitatea și credința sinceră în ea, sunt una, iar religia și biserica sunt cu totul altceva.

Tu te auzi?

Imi bag credinta in divinitate, investesc in ea, aloc, acord credință, introduc, preamăresc...

Eu nu mi-as baga verbul in Divinitate, e aiurea...

• Like 2
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 5 ore, puloiu a spus:

Moralitatea nu tine de religie, tine de spiritualitate.

Ceea ce este diferit ! 😏

Haha, de aceea aici pe forum exista acea bariera peste care o curva nu poate trece...gen, tu esti curva si taci, nu indrazni, nu scoate un cuvânt în fata mea.

Sensul cuvântului religie este cel de re legare, o înfăptuirea a uniunii sufletești din care curvele nu fac parte.Ele isi vând sufletul și isi batjocoresc spiritul...

Totusi, eu cred ca acest Spirit veghează constant si nimic nu-i scapă, el decide si el naste in suflet toate cele ale vieții.Spirit, duh...asa ceva nu poate sa fie un "lucru" asupra căruia sa poti aduce intinare.

Asa zic si eu ca....ideea de morala izvorăște de aici  cu siguranță.

Pe când in chestiunile sufletești putem aveam confuzii, luând în considerare faptul ca majoritatea suntem setați sa ne identificam cu trupul și in consecinta...sufletul devine muritor.

Iti dai seama, ce rost ar mai avea morala, cine-ar mai iubi-o?

Doar un prost, eu n-as putea revărsa iubirea mea asupra unui lucru efemer si deci morala nici macar nu s-ar concepe.

• Like 1
  • Mersi 1
  • Minus 2
Postat
Acum 7 ore, Cocalar21 a spus:

Dacă tot m-am anverzit ka oole da paste hai să-ți răspund ontopic:

Sa-mi sugă pwla și toate bugetarele (alea tinere doar) când or sa fie anlokuite de doua baze de date și un card de identitate cu cip și semnătura electronica.

Nu, glumeam, nu se pune problema creaționism sau evoluționism e cam limitată vederea. Dacă Dumnezeu a creat maimuțele și noi am evoluat din ele sa kam dus pe pwla toată teoria de excluziune.

Bugetare sau nu, femeile sunt minunate, n-am putea trăi fără ele, n-ai de ce să ai atâta boală pe ele.

Înțeleg și ce zici tu, deci creaționism 😜 . În carte omuleții ăia 2, demonstrau exact chestia asta : că nu aveam cum să evoluăm din maimuțe. Okay, poate că avem mai multe asemănări la nivel genetic, dar ai rămâne uimit cu câte specii ne asemănăm, sau ce alte specii mai au asemănări din punctul ăsta de vedere. Concluzia lor era clară : nu am evoluat dîn maimuțe și și mai clar era altceva : matematic nu aveam cum să evoluăm din microorganismele alea inițiale din supa primordială. 

• Minus 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

El are boala pe gunoieri.

Pe fete le-ar...puncte, puncte.

Ideea de evoluție e un nonsens.

Ideea in sine ma face sa prind ideea si sa evoluez in gândire pana în pânzele albe...dar n-am unde.

In primul rand m-as gandi la o chestie simpla...

Daca din maimuta e om.

Din pește de ce nu?

El are mai mult spațiu, toată apa Terrei.

Mai e ceva...

Asta cu maimuta anulează teoria bigbangului.

Dacă explozia din neant este posibila...eu de ce doar o maimuta sunt?

Una evoluata, mda...atata pot in comparatie cu universul.

Aici ajungem la aia...eu sunt o furnica si universul e infinit.

Infinitul anulează ideea de evoluționism, infinitul e perfect, furnica e perfecta, etc.

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...