Sari la conținut

Evoluționismul la bară !

Postări Recomandate

• Oras:Everest
Postat
Acum 2 ore, picon a spus:

Nu știi mai nimic, în niciun domeniu. 

#numaisemnaliza

Bre, m-ai prins ! Și semnalizam așa dă discret...da' ești hoașcă bătrână și m-ai ginit 🤦 😜

🤫 dau o 🍺🤐  😜😇

• Minus 2
  • Membru Premium
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat
On 5/28/2021 at 1:35 PM, cincistele said:

Or fi fost create, pune link, să vedem. Dar mă îndoiesc că în condiții similare din natură. 

O să pun mai pe seară, când ajung la un pc, de pe mobil e mai multă muncă şi nu am chef.

Deci tot deus ex machina 😁

O luăm de la capăt, cine a creat entitatea, pe extratereștrii, cine a pus bacteriile...

Noia discutam cum a apărut viaţa pe pământ (terra-terra-terra—terra-ra-ra-ra-ra-ra), nu în univers (altă mâncare de peşte). Dar obesrvaţia e bună în principiu.

Da, credința te ajută

Dar este singurul lucru care ajută? Nu sunt alternative.

On 5/28/2021 at 5:43 PM, cincistele said:

Dumnezeu e necreat, pur și simplu există... așa cred 

De ce crezi asta? Ce motive ai, şi după logica asta, de ce nu ai crede la fel legat de univers?

• Like 2

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

Vizitator Cocalar21
Reputație: 0
Postat
2 hours ago, bastos01 said:

intrebati-o pe Sosoaca

Eu vreau sal antreb pe Nicușor Dan kine morții masii a kreat zone pietonale in Weekend in București  sai iau familia la pwla da bou draq kare ieste.

• Oras:Synagogue of Satan
Postat
3 hours ago, bastos01 said:

intrebati-o pe Sosoaca

Sosoaca a fost prima care a facut sex cu ZamOlSex, zeul nație românești dintre care s-au nostut numai apreviații Iintecetual Soscoa ca fos sotie lui Jututer alias ZemoSEx

• Like 1
  • Confuz 1
Vizitator Cocalar21
Postat
5 hours ago, fakeaccount said:

Pe mine ke ma ajuta ie sa ma plimb la Katedrala Precurvirii Neamului unde preferikitu Daniel spovedește toate civilele kurve anainte și după fiekare muie, sa fie kurate an fata lu Dumnezeu sa prindă kat mai mulți prosti sai simpuiasca.

Postat
Acum 11 ore, fakeaccount a spus:

O să pun mai pe seară, când ajung la un pc, de pe mobil e mai multă muncă şi nu am chef.

Noia discutam cum a apărut viaţa pe pământ (terra-terra-terra—terra-ra-ra-ra-ra-ra), nu în univers (altă mâncare de peşte). Dar obesrvaţia e bună în principiu.

De ce crezi asta? Ce motive ai, şi după logica asta, de ce nu ai crede la fel legat de univers?

Avem timp bre, n-avem deadline 😜

Văd k ai rămas cu refrenu' de la maneaua Gretei în minte 😁

Credința mută munții dîn loc, și nu e harneală...credo quia absurdum...am văzut eu scris la Club Aristocrat Rapid...nu e sensul dă pă Wiki, da' mi place mie cum sună 😄

Credința nu e logică, e ceva lăuntric, ai văzut cum zic oamenii, în special pă la țară acum : așa m-am născut ( cu credința ortodoxă), așa vreau să mor... majoritatea celor care spun asta habar n-au dă biblie, vechiul ori noul testament...nu mai zic că până pă la 1800 șî ceva, slujbilii, cărțile bisericești și inscripțiile erau în slavonă ori în română da' cu litere chirilice. Oamenii voiau să spună că păstrează credința strămoșilor lor și chiar s-au păstrat multe obiceiuri șî tradiții precreștine, "păgîne"...

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator Cocalar21
Postat
38 minutes ago, cincistele said:

Avem timp bre, n-avem deadline 😜

Văd k ai rămas cu refrenu' de la maneaua Gretei în minte 😁

Credința mută munții dîn loc, și nu e harneală...credo quia absurdum...am văzut eu scris la Club Aristocrat Rapid...nu e sensul dă pă Wiki, da' mi place mie cum sună 😄

Credința nu e logică, e ceva lăuntric, ai văzut cum zic oamenii, în special pă la țară acum : așa m-am născut ( cu credința ortodoxă), așa vreau să mor... majoritatea celor care spun asta habar n-au dă biblie, vechiul ori noul testament...nu mai zic că până pă la 1800 șî ceva, slujbilii, cărțile bisericești și inscripțiile erau în slavonă ori în română da' cu litere chirilice. Oamenii voiau să spună că păstrează credința strămoșilor lor și chiar s-au păstrat multe obiceiuri șî tradiții precreștine, "păgîne"...

Pa la țara acum se zike altfel boss: me vas trabajar en Espagna con mi novio ❤️❤️❤️

Vizitator Cocalar21
Postat
1 minute ago, Cocalar21 said:

Pa la țara acum se zike altfel boss: me vas trabajar en Espagna con mi novio ❤️❤️❤️

“mi novio no es un pez, nos otros somos muy orthodoxas”

Postat
19 hours ago, cincistele said:

Aici ai nimerit-o, mi-ai trezit amintiri dureroase cu ambii părinți care se pretind ortodocși (drept-credincioși), cand maica-mea ii striga lu maica-sa (bunica)  pe patul de moarte cand citea  biblia, "Cristosul tau de mort de 2 mii de ani", iar tata-miu, inainte ca unul dintre cei doi talhari de pe cruce care erau rastigniti alaturi de Hristos, zicea: "acuma de ce nu se da El jos de pe cruce sa le arate de ce e in stare?"  cand ne uitam toti in anii 90 la filmul lui Zefirelli (Isus din Nazareth), si asa sunt 90% dintre ortodocși, pentru ei biserica e o ... tradiție, un mod de socializare și nu de educație civică, morală. 

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
7 minutes ago, -yorick- said:

Aici ai nimerit-o, mi-ai trezit amintiri dureroase cu ambii părinți care se pretind ortodocși (drept-credincioși), cand maica-mea ii striga lu maica-sa (bunica)  pe patul de moarte cand citea  biblia, "Cristosul tau de mort de 2 mii de ani", iar tata-miu, inainte ca unul dintre cei doi talhari de pe cruce care erau rastigniti alaturi de Hristos, zicea: "acuma de ce nu se da El jos de pe cruce sa le arate de ce e in stare?"  cand ne uitam toti in anii 90 la filmul lui Zefirelli (Isus din Nazareth), si asa sunt 90% dintre ortodocși, pentru ei biserica e o ... tradiție, un mod de socializare și nu de educație civică, morală. 

Te-au cam traumatizat ai tai

• Haha 1
Postat
1 minute ago, maa5fu1.v1 said:

Te-au cam traumatizat ai tai

Păi eu eram pregătit să spun ce-a zis ălălalt tâhar când tată-miu mi-a  luat vorba din gură și mie și primului tâlhar.  

• Like 1
Postat
Acum 4 minute, -yorick- a spus:

Oi fi nimerit-o, nu zic nu, da' mie mi se pare o treabă o bună că oamenii nu au fost îndoctrinați religios... creștinismul s-a suprapus peste tradiții păgâne și nu cred că e rău. Nu avem fanatici religioși în România. Biserica n-a avut doar un rol religios în provinciile românești. A contribuit la identitatea și unitatea națională. Mă rog, acu' pare că se cam diluează, câțiva papagali care au dobândit și ei niște cunoștințe și-au luat viteză și imită alți maimuțoi dîn vest, unde fenomenul există deja de ceva timp, și o ard progresist, globalist, modernist și bineînțeles open-minded. Așa își justifică toate elucubrațiile și bizareriile. 

• Like 1
  • Minus 3
Postat
1 minute ago, cincistele said:

Oi fi nimerit-o, nu zic nu, da' mie mi se pare o treabă o bună că oamenii nu au fost îndoctrinați religios... creștinismul s-a suprapus peste tradiții păgâne și nu cred că e rău. Nu avem fanatici religioși în România. Biserica n-a avut doar un rol religios în provinciile românești. A contribuit la identitatea și unitatea națională. Mă rog, acu' pare că se cam diluează, câțiva papagali care au dobândit și ei niște cunoștințe și-au luat viteză și imită alți maimuțoi dîn vest, unde fenomenul există deja de ceva timp, și o ard progresist, globalist, modernist și bineînțeles open-minded. Așa își justifică toate elucubrațiile și bizareriile. 

Hai sa iti spun interpretarea monarhilor ortodocsi si baptisti. Ce nu știi tu este ca UE este Fiara apocaliptică si este condusă de Satan iar țările cu care colaboreaza cu ea și au arme nucleare sunt alea 10 coarne prin care Fiara va distruge Statele Unite ale Americii (zic eu pana in 2050). Iar Catolisicmul si Ortodoxismul se vor uni sub conducerea unui singur lider, denumit in biblie Prorocul Mincinos (vezi ecumenismul improtriva caruia protesteaza cei de la Muntele Athos). El va fi netezi calea Anticristului care se va ridica din Germania - capul Fiarei care avea rana de moarte ce fusese vindecata (este un evreu homosexual din tribul lui Dan, vezi Geneza, vezi cartea lui Daniel) si va conduce lumea 7 ani dupa ce va distruge USA. Va intra in Israel dupa distrugerea USA si din Templul recladit din Ierusalim, 3,5 ani se va da drept Dumnezeu si-i va ucide pe toti cei ce nu se vor lasa insemnati cu semnul lui (iar acest semn este un cip legat la un computer ce va fi nimic altceva decat un servar de plati electronice ce va a inlocui servarele americane de plati pe care le folosim astazi). Dupa distrugerea americii, vor urma alea 5 luni de prigoana cu elicoptere Apache (lacustele) asupra faptuitorulor, pana-i va determina sa se adune la Armaghedon si sa impresoare Ierusalimul. Acolo va fi pierzarea lor (200.000 de soldati estici si vestici). Dupa cum se prefigureaza lucrurile, toate sistemele GPS ale Coarnelor sunt indreptate spre New York ("pentru ca negustorii tai erau mai marii lumii" - Apocalipsa).  Toate aceste lucruri vor dupa 7 ani, timp in care peste 90% dintre oameni vor fi total inconstienti ("si locuitorii pamantului vor rade si se vor inveseli de ei - de cei doi profeti de la Ierusalim - si isi vor trimite daruri - like-uri -  unii altora - prin facebook, si nu vor lasa ca trupurile lor moarte sa fie puse in mormant). Chiar atunci, inainte de cei 7 ani, va seca Nilul (Isaia 19) iar Europa va fi invadata de egipteni, iar la finalul celor 7 ani va seca Eufratul. Inainte de cei 7 ani sau chiar atunci, Israelul va fi atacat de Gog si Magog (Ezekiel 38-39), adica de Rusia, Turcia si Iran, dar vor fi infranti. Atunci va aparea Anticrist, care va face o pace de 7 ani, dar dupa 3,5 ani va incalca toate tratatele de pace si va declansa prapadul impotriva oricui is va impotrivi. Asta e toata apocalipsa.  

Fantana adancului reprezinta o serie de mari explozii nucleare care vor distruge USA si actiunile de razbunare ale elicopterelor Apache (ele exista deja, acum le distribuie pe tot pamantul, tancurile Merkava - 2300 la numar exista si ele, planul pentru al 3-lea templu la Ierusalim e facut ... asteptam!)

• Like 1
Postat

Acum cateva zile (pe cand era razboiul din Gaza) am avut o discutie pe fb cu un neo-nazist pe care am sters-o. Eu scriam asa: toate profetiile biblice si Apocalipsa depind de existenta Israelului pe harta. Imediat "arienii" din România au raspuns, citez mai jos. 

<<Mă gândesc că ști și cine le-a scris în Biblie? Știm că doar câștigători războaielor scriu Istoria? Hristos, apostolii și toți care îl susțineau au pierdut din câte Știm! Evreii au finanțat ww2, era singura opțiune de a-și recăpăta țară! De-acord? Hai că ți-o scriu matematic dacă zici că nu înțelegi.  
Evreii atât de mult își iubesc istoria încât au scris-o și în Biblie, mai puțin faptul că iei l-au răstignit pe Hristos. Biblia este o carte manipulatoare sentimentală scrisă de Evreii pe stil rasist subt acoperire! Măcar A.H a scris Meine Kamf cu ultra naționalist și și-a asumat! Înainte să mă înjuri în privat citește 3 pagini din biblie de oriunde și convingete singur de rasismul din ea " fii atent de câte ori scrie EVREUL ȘI NEAMURILE LUI" . ȘI mai au tupeul să spună ceva de rasa Ariană! Când iei se cred buricul pământului! + mai vreo câteva miliarde de creștini care îi cred!>>

• Like 1
Postat

Și pe langa așa zișii "arieni" români (înrolați in partidul AUR) mai avem o gramada de atotștiutori atei, unii dintre ei ocupandu-se de sufletul uman (psihologi) dar ghici ce, ei nu sunt atei, ci cred in horoscop, ezoterism, karme, mandalisme, shambale, extratereștrii antici. Motivația lor necreștină? Aaa, păi creștinismul e groaznic, mai bine credem în extratereștri antici! 😃

• Like 1
Postat
1 oră în urmă, -yorick- a spus:

Hai sa iti spun interpretarea monarhilor ortodocsi si baptisti. Ce nu știi tu este ca UE este Fiara apocaliptică si este condusă de Satan iar țările cu care colaboreaza cu ea și au arme nucleare sunt alea 10 coarne prin care Fiara va distruge Statele Unite ale Americii (zic eu pana in 2050). Iar Catolisicmul si Ortodoxismul se vor uni sub conducerea unui singur lider, denumit in biblie Prorocul Mincinos (vezi ecumenismul improtriva caruia protesteaza cei de la Muntele Athos). El va fi netezi calea Anticristului care se va ridica din Germania - capul Fiarei care avea rana de moarte ce fusese vindecata (este un evreu homosexual din tribul lui Dan, vezi Geneza, vezi cartea lui Daniel) si va conduce lumea 7 ani dupa ce va distruge USA. Va intra in Israel dupa distrugerea USA si din Templul recladit din Ierusalim, 3,5 ani se va da drept Dumnezeu si-i va ucide pe toti cei ce nu se vor lasa insemnati cu semnul lui (iar acest semn este un cip legat la un computer ce va fi nimic altceva decat un servar de plati electronice ce va a inlocui servarele americane de plati pe care le folosim astazi). Dupa distrugerea americii, vor urma alea 5 luni de prigoana cu elicoptere Apache (lacustele) asupra faptuitorulor, pana-i va determina sa se adune la Armaghedon si sa impresoare Ierusalimul. Acolo va fi pierzarea lor (200.000 de soldati estici si vestici). Dupa cum se prefigureaza lucrurile, toate sistemele GPS ale Coarnelor sunt indreptate spre New York ("pentru ca negustorii tai erau mai marii lumii" - Apocalipsa).  Toate aceste lucruri vor dupa 7 ani, timp in care peste 90% dintre oameni vor fi total inconstienti ("si locuitorii pamantului vor rade si se vor inveseli de ei - de cei doi profeti de la Ierusalim - si isi vor trimite daruri - like-uri -  unii altora - prin facebook, si nu vor lasa ca trupurile lor moarte sa fie puse in mormant). Chiar atunci, inainte de cei 7 ani, va seca Nilul (Isaia 19) iar Europa va fi invadata de egipteni, iar la finalul celor 7 ani va seca Eufratul. Inainte de cei 7 ani sau chiar atunci, Israelul va fi atacat de Gog si Magog (Ezekiel 38-39), adica de Rusia, Turcia si Iran, dar vor fi infranti. Atunci va aparea Anticrist, care va face o pace de 7 ani, dar dupa 3,5 ani va incalca toate tratatele de pace si va declansa prapadul impotriva oricui is va impotrivi. Asta e toata apocalipsa.  

Fantana adancului reprezinta o serie de mari explozii nucleare care vor distruge USA si actiunile de razbunare ale elicopterelor Apache (ele exista deja, acum le distribuie pe tot pamantul, tancurile Merkava - 2300 la numar exista si ele, planul pentru al 3-lea templu la Ierusalim e facut ... asteptam!)

Bre, nu știu de un' le scoți așa, cu o siguranță dezarmantă 😁...eu nu cred în niciun plan apocaliptic. 

Vom vedea ce se va întâmpla, știi cum zice poetul

" De-o fi una, de-o fi alta... Ce e scris şi pentru noi,

Bucuroşi le-om duce toate, de e pace, de-i război "

• Minus 3
Postat

da, da...

O luptă-i viaţa; deci te luptă
Cu dragoste de ea, cu dor.
......................................................
Oricare-ar fi sfârşitul luptei,
Să stai luptând, căci eşti dator.

p.s. Biblia spune să nu luptăm la final, "căci ei nu și-au iubit viața chiar până la moarte" - vă lăsăm cu drag pământul pe care îl iubiți atât de mult, patrioților

• Like 1
Postat
Acum 1 oră, -yorick- a spus:

da, da...

O luptă-i viaţa; deci te luptă
Cu dragoste de ea, cu dor.
......................................................
Oricare-ar fi sfârşitul luptei,
Să stai luptând, căci eşti dator.

p.s. Biblia spune să nu luptăm la final, "căci ei nu și-au iubit viața chiar până la moarte" - vă lăsăm cu drag pământul pe care îl iubiți atât de mult, patrioților

Ba să luptăm ! 

" În prezenţa tiraniei, asupririi, mizeriei, nenorocirilor, urgiilor, năpastelor, primejdiilor nu numai că nu te dai bătut, ci dimpotrivă scoţi din ele pofta nebună de a trăi şi de a lupta.
în martie 1939, Churchill îi spune Marthei Bibescu: „Va fi război. Praf şi pulbere se va alege din imperiul britanic. Moartea ne pîndeşte pe toţi. Iar eu simt că întineresc cu douăzeci de ani”.
Cu cît îţi merge mai rău, cu cît sunt greutăţile mai imense, cu cît eşti mai lovit, mai împresurat ori mai supus atacurilor, cu cît nu mai întrevezi vreo nădejde probabilistică şi raţională, cu cît cenuşiul, întunerecul şi vîscosul se intensifică, se puhăvesc şi se încolăcesc mai inextricabil, cu cît pericolul te sfruntează mai direct, cu atît eşti mai dornic de iuptă şi cunoşti un simţămînt (crescînd) de inexplicabilă şi covîrşitoare euforie.
Eşti asaltat din toate părţile, cu forţe infinit mai tari ca ale tale: lupţi. Te înfrîng: le sfidezi. Eşti pierdut: ataci. (Aşa vorbea Churchill în 1940). Rîzi, îţi ascuţi dinţii şi cuţitul, întinereşti. Te furnică fericirea, nespusa fericire de a lovi şi tu, fie chiar infinit mai puţin. Nu numai că nu deznădăjduieşti, că nu te declari învins şi răpus, dar şi guşti din plin bucuria rezistenţei, a împotrivirii şi încerci o senzaţie de năvalnică, dementă voioşie.
Soluţia aceasta, fireşte, presupune o tărie de caracter excepţională, o concepţie militară a vieţii, o formidabilă îndîrjire morală a trupului, o voinţă de oţel înnobilat şi o sănătate spirituală adamantină. E probabil că presupune şi un
duh sportiv: să-ţi placă bătălia în sine – încăierarea – mai mult decît succesul.
E şi ea salutară şi absolută, deoarece e bazată pe un paradox: pe măsură ce ei te lovesc şi-ţi fac mai mult rău şi-ţi impun suferinţe din ce în ce mai nedrepte şi te încolţesc în locuri mai fără de ieşire, tu te veseleşti mai tare. tu te întăreşti, tu întinereşti!
Cu soluţia Churchill se identifică şi soluţia Vladimir Bukovski. Bukovski povesteşte că atunci cînd a primit prima convocare la sediul KGB n-a putut închide un ochi toată noaptea. Firesc lucru, îşi va spune cititorul cărţii sale de amintiri, cum nu se poate mai firesc; nesiguranţa, frica, emoţia.
Dar Bukovski urmează: n-am mai putut dormi de nerăbdare. Abia aşteptam să se facă ziuă, să fiu în faţa lor, să le spun tot ce cred eu despre ei şi să intru în ei ca un tanc.
Fericire mai mare nu-mi puteam închipui.
Iată de ce n-a dormit: nu de teamă, de îngrijorare, de emoţie. Ci de nerăbdarea de a le striga adevărul de la obraz şi de a intra in ei ca un tanc! "

Vezi ? 

Dacă aș putea să-l văd aievea pă Decebal...cred că așa arăta 😁

Și Mihai Viteazul cre'că tot la fel 

Și nea Marin miliardar, tot așa 😁

" Biruința nu-i obligatorie. Obligatorie e lupta " - Steinhardt  😉

• Minus 3
Postat

pe scurt trăiască ZamolSex! (patronul viitorilor  pacienți de la  Zam)

• Like 1
Postat
Chiar acum, maa5fu1.v1 a spus:

O conversatie cu luis stan ar fi mai interesanta decat topicu asta

Păi ce te reține p-aicișea ?! 😂😂😂

Acum 8 minute, -yorick- a spus:

pe scurt trăiască ZamolSex! (patronul viitorilor  pacienți de la  Zam)

Fântâna Zam Zam ? Din Makkah al-Mukarramah ? Asta e fântâna adâncurilor ? 😅

Cine e ZamolSex ? Că nu știu nimic dă el 

• Minus 2
Vizitator Cocalar21
Postat
8 minutes ago, cincistele said:

Bre  @Cocalar21 & @fakeaccount , ce știți mă dă cronovizor ? Chiar există sau e doar un mit ? 

Am avut eu unu boss. L-am dat pa OLX la unii da la Vatican ca mam enervat cum plm krezi ka am văzut ka se fwte iubirile vieții mele cu gunoieri? 

Postat

In cencepția AUR-iștilor (cu care am de  face zi de zi), Dumnezeul evreilor este om iar singurul zeu adevărat este zeul dacilor, Zamolsex. Am auzit că virgulă Călin Georgescu și-a retras sprijinul pentru partidul AUR. Dar au mai rămas destui xenofobi și antisemiți în fruntea lui. 

Apropo de opinia ta @cinstele, dacă evreii erau așa de tirani, nu erau Statele Unite ale Americii și Israelul ceea sunt astăzi. Dar deh, invidia întunecă mințile tuturor celor bătuți de soartă și lipsiți de caracter moral (li se mai spune nevrotici, iar după cum știm, nevroticum nu suportă adevărul)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...